Dét at have en netbank betyder, at der er en lang række daglige ting, som du selv kan gøre, uden at du nødvendigvis skal tale med din bankrådgiver først. Netop denne tendens hjælper mange danskere i dagligdagen og bevirker, at det er langt nemmere for den enkelte at holde styr på og overblik over økonomien.

Hvis du står i en situation, hvor du har brug for at låne penge, og ikke ønsker at inddrage din bankrådgiver eller måske blot ønsker at undersøge en større del af markedet, kan du med fordel benytte vores sammenligningstjeneste for lån.

Lendo er en sammenligningstjeneste, hvor du gratis og uforpligtende kan ansøge om privatlån, også kaldet forbrugslån.

Vi sender din låneansøgning videre til vores bankpartnere, som indenfor 24 timer vender tilbage med lånetilbud til dig. De lånetilbud, som du modtager, kan du frit vælge mellem.

Du kan benytte vores sammenligningstjeneste til at sammenligne lånetilbud fra forskellige banker med blot én låneansøgning. Vores bankpartnere tilbyder både privatlån, samlelån og billån, og uanset hvilken lånetype du ønsker at søge om, er det gratis og uforpligtende.

Hvis du ønsker at ansøge om lån til gennem vores platform, skal du udfylde en låneansøgning på vores hjemmeside. Det kan tage op til 24 timer, før alle bankerne har behandlet din låneansøgning, men som regel er der svar indenfor et par få timer. Vi anbefaler derfor, at du venter til alle bankerne har færdigbehandlet din låneansøgning, før du vælger et lånetilbud. På den måde kan du sammenligne tilbuddene og vælge det tilbud, som passer bedst til dig og dine præferencer. Såfremt du ikke ønsker at gøre brug af tilbuddene, bliver de slettet efter 30 dage.

 

Fordele ved netbank

Der er mange fordele ved at have en netbank. For det første kan du med en netbank nemt og overskueligt holde overblikket over din økonomi. Du har på alle tidspunkter af døgnet mulighed for at logge ind, og se dine konti, betale regninger og så videre. Du har se dine transaktioner, og mange banker har også udviklet en funktion i netbanken, hvor du kan se dit forbrug inddelt i forskellige kategorier.

På den måde kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvad du har brugt dine penge til over de seneste måneder. I en netbank er det også muligt at handle med aktier og værdipapirer. Her kan du blandt andet se, hvilken kurs aktierne står i, deres historik og meget andet. Alt sammen i én overskuelig netbank.

De fleste banker har en netbank app

Udover at tilbyde bankens tjenester online, gør de fleste banker det også gennem en netbank app. Det vil sige en applikation til din mobil, hvor du kan foretage dine bankmæssige aktiviteter.

Det gør det kun endnu nemmere og mere overskueligt, da du kan overføre eller foretage ændringer på farten. De fleste er meget brugervenlige, men hvis du overvejer at skifte bank, og er en god netbank app, som er tilgengængelig på mobilen, vigtig for dig, bør du undersøge bankernes forskellige netbank apps.

Nedenfor ses en liste over en række af de største danske banker med netbank:

  1. Nordea netbank
  2. Sydbank netbank
  3. Danske bank netbank
  4. Spar nord netbank
  5. Al netbank
  6. Nykredit netbank
  7. Jutlander netbank
  8. Jyske bank netbank
  9. Alm brand netbank
  10. Frøs netbank

 

Bedste netbank

Det kan som udgangspunkt være svært at vurdere, hvilken bank der har den bedste netbank. Langt de fleste banker i Danmark har en netbank, og det er vigtigt for bankerne at være med i den teknologiske udvikling, og derfor kan det med stor sandsynlighed antages, at de fleste banker løbende arbejder på at udvikle og optimere deres netbank.

Bankerne ønsker, at deres kunder er glade og tilfredse med deres produkter. I en undersøgelse fra år 2017, blev Danske Bank kåret til at have den bedste netbank blandt landets største banker. I samme undersøgelse, viste det sig, at det er Lån & Spar Bank som klarer sig bedst blandt de mellemstore banker.

Hvis du er på udkig efter en ny bank, kan du med fordel undersøge lidt omkring deres netbank. Mange danskere bruger netbanken som en fast del af hverdagen, og derfor er det for mange vigtigt, at den er let tilgængelig og brugervenlig.