forbrugslån

Forbrugslån - Find et billigt forbrugslån via Lendo

Hvis du overvejer at optage et forbrugslån, er du kommet til det helt rette sted. Hos Lendo hjælper vi dig med at sammenligne forbrugslån, der sikrer dig den bedste ÅOP og de bedste rammer for dit lån. Vi kan skaffe dig et billigt forbrugslån.

Det er simpelt. Lendo indsamler skræddersyede tilbud fra en række forskellige banker og låneudbydere til dig, så du kan få et overblik over mulighederne for et forbrugslån.

Ved at benytte dig af Lendo får du mere magt. Det er nemlig låneudbyderne, der konkurrerer om at få dig som kunde. Det gør de ved at udarbejde så gode lånetilbud til dig som muligt. Begynd din ansøgning i vores låneberegner allerede nu. 

 


 

Oversigt:

 1. Hvordan fungerer Lendo?

 2. Hvad koster det at benytte Lendo?

 3. Hvad er et forbrugslån?

 4. Hvad kan du bruge et forbrugslån på?

 5. Hvor mange penge kan du låne med et forbrugslån?

 6. Hvorfor skal du optage et forbrugslån?

 7. Hvem kan optage et forbrugslån?

 8. Hvor meget skal man betale i forbrugslån rente?

 9. Hvornår modtager du pengene?

 10. Hvornår skal forbrugslånet betales tilbage?

Hvordan fungerer Lendo?

Hos Lendo ved vi, at banker og andre låneudbydere tilbyder deres kunder vidt forskellige renter, gebyrer og vilkår på de samme lån. Årsagen er, at der laves individuelle vurderinger, der afgør, hvorvidt en kunde kan betale et forbrugslån tilbage. 

Derfor mener vi, at det er vigtigt, at du sammenligner så mange låneudbyderes vilkår og tilbud som muligt. Det er ekstremt vigtigt ikke bare at tage til takke med det første og bedste tilbud, som du falder over i en annonce.

Det kan være tidskrævende og besværligt at indhente en masse forskellige lånetilbud. Alle lånetilbud er stillet helt forskelligt op. Det tager derfor også lang tid at forstå de forskellige lånetilbud. Ved at bruge Lendo kan du nemt sammenligne lån fra forskellige låneudbydere på én gang. Det er hurtigt og nemt, og du er ikke forpligtet til at sige ja til et af de tilbud du får.

Efter du har udfyldt vores låneberegner, vil du begynde at modtage tilbud fra flere låneudbydere, der har behandlet din ansøgning og ønsker at få dig som kunde. Din låneansøgning er i høj kurs, og banker og låneudbydere konkurrerer om at vinde dig som kunde. Det stiller dig stærkere, når du ansøger om et lån.

Vi anbefaler, at du venter 24 timer, før du træffer den endelige beslutning om forbrugslånet. Du kan være heldig, at du modtager et bedre tilbud, hvis du venter på, at alle låneudbydere har gennemgået din ansøgning.

Hos Lendo får du den fordel, at låneudbyderne kæmper om dig. Normalt skal du ud og kæmpe for de gode renter og lave gebyrer selv. Det gør processen nemmere for dig, da du hurtigt får et overblik over en lang række forskellige muligheder til dit forbrugslån.

Til slut kan du træffe din beslutning og nyde godt af dit billige forbrugslån. Et lån der formentlig har en bedre rente, end hvad du havde regnet med.

Hvad koster det at benytte Lendo?

Det koster dig ikke noget at bruge Lendos service.

Vi er gratis for dig, der ønsker at finde et billigt forbrugslån online. Lendo opkræver i stedet et gebyr fra låneudbyderne, hvilket betyder, at du ikke betaler noget for at benytte os.

Lendo fungerer som en formidler for låneudbydere. Det er lidt ligesom TV-annoncering. Så du skal hverken frygte, at vi pålægger nogle skjulte gebyrer eller renter, som vil gøre dit forbrugslån dyrere. Du skal heller ikke bekymre dig om, at renten du får tilbudt af en låneudbyder er dyrere, når du laver aftalen via Lendos tjeneste. Vi kan love dig, at du ikke kan få en bedre rente ved at henvende dig direkte til en af de låneudbydere vi samarbejder med. Vores mission er nemlig at give dig det billigste forbrugslån.

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån, er et lån til forbrug. Normalt benyttes ordet “forbrugslån” for andre lånetyper såsom kviklån. Der er dog forskel, da forbrugslån typisk dækker over større beløb end lån som minilån, mikrolån og kviklån.

Et forbrugslån bruges typisk til at få indfriet nogle drømme og ønsker, der ikke kan vente. Det kan eksempelvis være sommerferie med børnene, eller hvis dit TV går i stykker, og du bliver nødt til at erstatte det.

Det er naturligvis mest optimalt, hvis du har pengene stående på kontoen i forvejen i stedet for at skulle låne. Det er dog ikke altid en mulighed. I disse situationer er et forbrugslån et godt alternativ.

Én af de helt store fordele ved et forbrugslån er, at du ikke skal stille sikkerhed. Det er derfor let at optage denne form for lån. Derudover skal du heller ikke oplyse, hvad du har tænkt dig at bruge dit forbrugslån på. Hvad du gør med dine penge, er din helt egen private sag. Det gør, at denne form for lån er enormt populær.

Hvad kan du bruge et forbrugslån til?

Der er mange forskellige ting, du kan vælge at bruge dit forbrugslån på. Heldigvis for dig bestemmer du 100% selv, hvad det skal benyttes til. Og du behøver ikke oplyse det til vores samarbejdspartnere.

Har du brug for at have nogle flere kroner på kontoen i den kommende måned? Måske mangler du penge til indkøb, eller din telefon er lige gået i stykker? Det er helt op til dig, hvad du vil bruge pengene på. Med et forbrugslån får du friheden til selv at bestemme. Du kommer ikke til at stå til regnskab for dine indkøb. Derfor er forbrugslån også meget populære, da de tilbyder en masse frihed.

Hvor mange penge kan du låne med et forbrugslån?

Hvor mange penge du kan låne, afhænger af en vurdering af din privatøkonomi.

Vi tilbyder lån fra 10.000 til 300.000 kroner, men vi kan ikke garantere, at du vil kunne låne helt op til 300.000 kroner. Det er op til den enkelte låneudbyder. Det er den, der vurderer, hvor meget du kan låne. Vi sørger for, at du kan tage et billigt forbrugslån.

Når du ansøger, indtaster du blot i låneberegneren, hvor mange penge du ønsker at låne. Dernæst vil du begynde at modtage tilbud, der matcher det, som de forskellige banker og låneudbydere kan tilbyde dig.

Dette kan variere en del fra udbyder til udbyder. Derfor anbefaler vi også, at du venter i 24 timer, før du siger ja til et tilbud fra låneudbyderne. Du kan risikere at kunne låne mere hos en udbyder, der tager lidt længere tid om at behandle din ansøgning.

Hvorfor vælge et forbrugslån?

Du kan vælge at optage et forbrugslån frem for andre typer af lån, da du ikke skal oplyse, hvad du skal bruge pengene på med denne type af lån. Her kan du blot indtaste beløb og indtaste dine personlige oplysninger i låneberegneren. Herefter vil du begynde at modtage tilbud på billige forbrugslån.

Du kan vælge at bruge pengene præcis, som det passer dig. Den frihed er én af de helt store grunde til, at mange vælger at optage et forbrugslån online.

Derudover skal du heller ikke stille nogen form for sikkerhed, hvilket betyder, at du hurtigere kan få udbetalt dine penge. Så hvis du har behov for at få nogle flere penge mellem hænderne i den nærmeste fremtid, kan du overveje, om et forbrugslån er det rigtige for dig.

Endnu en grund til at vælge et forbrugslån er dets størrelse. Du kan låne et ret stort beløb med den type af lån. Eftersom du ikke skal oplyse formålet med dit lån, så er det en fin løsning for at få udbetalt et større beløb hurtigt. 

Hvem kan optage et forbrugslån?

Før du kan optage et forbrugslån via Lendo, så er der nogle krav, du bliver nødt til at overholde:

 • Du skal være mindst 18 år gammel

 • Du skal have fast bopæl i Danmark

 • Du skal have indkomst på mindst 60.000 kroner årligt 

 • Du må ikke være registreret i RKI

Hvis du overholder alle disse retningslinjer, så er du klar til at ansøge om et billigt forbrugslån allerede i dag. Du kan komme i gang med det samme i vores låneberegner øverst på denne side. Så går der ikke længe, inden du begynder at modtage forskellige lånetilbud fra vores samarbejdspartnere.

Hvor meget skal man betale i forbrugslån rente? 

Din forbrugslån rente bliver ikke fastsat af os, men af de banker samt låneudbydere, som vi samarbejder med.

Du udfylder en ansøgning på vores hjemmeside, som indeholder alle de vigtige informationer, som de forskellige låneudbydere har behov for at vide. Når du ansøger via Lendo.dk sendes disse informationer til hver låneudbyder, der individuelt behandler din ansøgning.

Når du efterfølgende begynder at modtage tilbud på forbrugslån, så er de forskellige renter et resultat af den enkelte udbyders kredit- og risikovurdering af dig. Det vil sige, at der er ikke en fast forbrugslån rente. Hvis du fremstår som en god ansøger, der har en lav risiko for ikke at betale det lånte beløb tilbage, så vil du naturligvis modtage en bedre rente, end hvis du vurderes med en høj risiko.

Det er dog vigtigt at understrege, at renten mellem de forskellige banker og låneudbydere kan variere en del for den samme person. Netop derfor er det vigtigt at benytte Lendo. Hos os ansøger du hos så mange låneudbydere som muligt på én gang. På denne måde er du sikret skræddersyede tilbud, der kan spare dig for en masse penge i renter og gebyrer.

Derfor er det også vigtigt, at du gør dig umage med at udfylde din ansøgning, da den er altafgørende for, hvilken forbrugslån rente du vil modtage.

Dog er forbrugslån renten ikke altsigende om prisen på lånet. ÅOP er en bedre indikator, når du skal vurdere, om det er et billigt forbrugslån, du sidder og kigger på. Lånets ÅOP siger noget om alle de omkostninger, der er i lånet. Det kan være ekstra gebyrer og honorarer, som umiddelbart ikke fremgår af lånet. Hvis du tager højde for ÅOP, når du leder efter det billigste forbrugslån, vil du undgå ubehagelige overraskelser i afbetalingsperioden. 

OBS: Du skal indsende en ansøgning, før du kan vide, hvad din forbrugslån rente bliver. Vi kan nemlig ikke garantere dig noget på forhånd, da det helt afhænger af udbydernes behandling af din ansøgning. Denne kan blive behandlet på mange forskellige måder og dermed resultere i flere forskellige rentesatser. Vær derfor tålmodig og vent med at takke ja, indtil du har modtaget alle tilbud fra vores samarbejdspartnere. På den måde sikrer du dig det billigste forbrugslån, vores låneudbydere kan tilbyde dig. 

Hvornår modtager du pengene?

Det kan variere, hvor lang tid der går, før du modtager dine penge. En altafgørende faktor er, hvilken låneudbyder du vælger. Nogle udbydere går stærkt op i hastigheden på deres udbetalinger, hvor andre har længere ventetid.

Du kan dog ca. regne med, at der går omkring 2-5 hverdage fra låneudbyderen har modtaget den underskrevne aftale til, at pengene står på din konto. Men vi kan ikke garantere dig det 100% allerede nu. Det er noget, som du vil kunne se, når tilbuddene begynder at komme ind på din profil.

Lendo bestemmer ikke, hvor længe der går, før du modtager dine penge. Det er udelukkende den enkelte låneudbyder, der bestemmer det. Læs derfor alle lånetilbud grundigt igennem, så du er sikret ikke at blive skuffet, når det kommer til, hvor hurtigt du modtager dit forbrugslån.

Hvis du ønsker den hurtigst mulige udbetaling, er det ikke sikkert, at du samtidig får det billigste forbrugslån. Derfor må du læse dine tilbud grundigt igennem og træffe din beslutning. Men vi anbefaler altid, at du afventer omkring 24 timer, før du accepterer et tilbud, da nogle låneudbydere er lidt længere tid om at behandle din ansøgning. Det første er ikke altid det bedste - så husk at have tålmodighed.

Hvornår skal forbrugslånet betales tilbage?

Når du udfylder låneberegneren, kan du selv være med til at beslutte, hvor lang din afbetalingsperiode skal være.

Her kan du som hovedregel huske, at jo kortere låneperiode, desto højere månedlig ydelse. Omvendt gælder at jo længere låneperiode, desto lavere månedlig ydelse. Derfor er længden af afbetalingsperioden vigtig at tage stilling til, inden du vælger at udfylde låneberegneren og ansøge om et forbrugslån.

Hvis du skal låne et stort beløb, kan det være en fordel at vælge en lidt længere afbetalingsperiode, da du så har længere tid til at få økonomisk overskud tilbage i hverdagen.

Du bestemmer naturligvis selv, hvordan du vil gøre det. Der er ingen tvivl om, at det er ekstremt vigtigt for din fremtidige økonomi, hvor længe du vælger, lånet skal strække sig over.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kunderådgivere sidder altid klar til at hjælpe dig med lige det, som du har brug for. Vi ønsker at skabe den bedste oplevelse for dig, og hvis du har behov for hjælp, skal du ikke tøve med at spørge.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 5000 10, sende os en mail eller chatte med os.

Forbrugslån FAQ

Et forbrugslån gennem Lendo er et lån uden sikkerhed. Der er forskel på et lån med og uden sikkerhed. Hvis du låner uden sikkerhed vil renten være højere, fordi låneudbyderen ikke har en sikkerhed i din bolig for eksempel. Hvis låneudbyderne havde sikkerhed i din bolig, ville de turde låne dig penge til en lavere rente. Med et lån uden sikkerhed skal du dog ikke lægge en udbetaling for lånet, og du kan bruge pengene til lige hvad du vil.

Lendo samarbejder med låneudbydere, der tilbyder lån med et rentespænd fra 2,95 til 29,95%. Låneudbyderne tilbyder en variabel debitorrente.

Lendo kræver ikke at vide, hvad du bruger dit lån på. I låneberegneren beder vi dig vælge et låneformål, men det er ikke fordi, vi vil kontrollere, hvad du bruger dine penge på.

Du er altid velkommen til at indfri dit forbrugslån før tid. Du kan også altid vælge at betale mere af på lånet, hvis du i en periode har mere økonomisk frihed og har lyst til dette.

Det er bedst at sammenligne ÅOP på de forskellige forbrugslån. ÅOP siger noget om alle omkostninger ved de forskellige lån, og hvis du sidder med flere forskellige forbrugslån med samme lånebeløb og samme antal afdragsmåneder er det oplagt at sammenligne ÅOP på de forskellige lånetilbud.

Vi blander os ikke i, hvad du låner penge til. Med et forbrugslån hos os kan du bruge pengene på lige det du drømmer om. Hvis du drømmer om noget, der koster et bestemt beløb, kan du søge om lige præcis det beløb, og så kan vi sørge for, at du får tilbud, der matcher dig bedst muligt.

Det er muligt at være to om at søge forbrugslån gennem Lendo. Det vil typisk stille dig som låntager i en stærkere situation, fordi to indkomster i mange tilfælde er bedre end én.

Det eneste du skal gøre er at udfylde vores låneberegner og derefter vil bankerne, vi samarbejder med, tjekke dine oplysninger og lave det bedste lånetilbud til dig.

Lendo tema