forbrugslån

Forbrugslån - Find et billigt forbrugslån her

Forbrugslån er stigende i popularitet. Overvejer du, at optage et forbrugslån? I så fald er du kommet til det helt rette sted. Her på siden hjælper vi dig med at sammenligne forbrugslån. På den måde sikrer du dig den bedste ÅOP og de bedste rammer for dit forbrugslån. Vi kan hjælpe dig med at finde det billigste forbrugslån på markedet.

Det er simpelt. Vi hos Lendo indsamler skræddersyede tilbud fra en række forskellige banker og låneudbydere til dig. Så kan du få et overblik over dine muligheder for et forbrugslån.

Vi er her også for at hjælpe dig, der har optaget dyre forbrugslån og gerne vil have mere styr på dem. Det kan du nemlig med et samlelån, hvor du samler dine forbrugslån til ét lån. Det gælder dog ikke kun for forbrugslån. Du kan samle mange forskellige lån.

Oversigt:

Ved at benytte dig af Lendo får du mere magt. Det er nemlig låneudbyderne, der konkurrerer om at få dig som kunde. Det gør de ved at udarbejde så gode lånetilbud til dig som muligt. Begynd din ansøgning i vores låneberegner allerede nu og find det bedste forbrugslån for dig. 

Forbrugslån via Lendo

Vi ved, at banker tilbyder deres kunder vidt forskellige renter, gebyrer og vilkår på de samme forbrugslån. Årsagen er, at der laves individuelle vurderinger, der afgør, hvorvidt en kunde kan betale et forbrugslån tilbage. 

Derfor mener vi, at det er vigtigt, at du sammenligner så mange bankers vilkår og tilbud på forbrugslån som muligt. Det er ekstremt vigtigt ikke bare at tage til takke med det første og bedste tilbud, som du falder over i en annonce.

Det kan være tidskrævende og besværligt at indhente en masse forskellige lånetilbud for forbrugslån. Alle lånetilbud er stillet helt forskelligt op. Det tager derfor også lang tid at forstå de forskellige lånetilbud. Ved at bruge vores tjeneste kan du nemt sammenligne lån fra forskellige låneudbydere på én gang. Det er hurtigt og nemt. Du er heller ikke forpligtet til at sige ja, til et af de tilbud du får.

Efter du har udfyldt vores låneberegner, vil du begynde at modtage tilbud fra flere låneudbydere. De har alle behandlet din ansøgning og ønsker at få dig som kunde. Din låneansøgning er i høj kurs. Bankerne konkurrerer om at vinde dig som kunde. Det stiller dig stærkere, når du ansøger om et forbrugslån gennem os.

Vi anbefaler, at du venter 24 timer, før du træffer den endelige beslutning om forbrugslånet. Vent til alle låneudbydere har gennemgået din ansøgning. Det kan være, at du modtager et bedre tilbud ved at vente.

Hos os får du den fordel, at låneudbyderne kæmper om dig. Normalt skal du ud og kæmpe for de gode renter og lave gebyrer selv. Det gør derfor processen nemmere for dig. Via vores sammenlignigstjeneste får du hurtigt et overblik over en lang række forskellige muligheder til dit forbrugslån.

Til slut kan du træffe din beslutning og nyde godt af dit billige forbrugslån. Et lån der formentlig har en bedre rente, end hvad du havde regnet med.

Prisen for at finde billige forbrugslån

Det koster dig ikke noget at bruge vores service. 

Vi er gratis for dig, der ønsker at finde et billigt forbrugslån online. Vi opkræver i stedet et gebyr fra låneudbyderne. Det betyder, at du ikke betaler noget for at benytte os. Du kan derfor nemt finde det bedste og billigste forbrugslån - helt gratis og uforpligtende. Når du får tilbud fem forskellige forbrugslån, behøver du ikke engang vælge et af dem. Du kan sagtens ignorere dine tilbud, hvis du ikke er tilfreds. Eller hvis du har fundet et forbrugslån et andet sted.

Vi fungerer som en formidler for låneudbydere. Det er lidt ligesom TV-annoncering. Så du skal hverken frygte, at vi pålægger nogle skjulte gebyrer eller renter, som vil gøre dit forbrugslån dyrere. Du skal heller ikke bekymre dig om, at renten du får tilbudt af en låneudbyder er dyrere, når du laver aftalen via vores tjeneste. Vi kan love dig, at du ikke kan få en bedre rente ved at henvende dig direkte til en af de låneudbydere vi samarbejder med. Vores mission er nemlig at give dig det billigste forbrugslån.

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån, er et lån til forbrug. Normalt benyttes ordet “forbrugslån” for andre lånetyper såsom kviklån. Der er dog forskel, da forbrugslån typisk dækker over større beløb end lån som minilån, mikrolån og kviklån.

Et forbrugslån bruges typisk til at få indfriet nogle drømme og ønsker, der ikke kan vente. Det kan eksempelvis være sommerferie med børnene. Det kan også være hvis dit TV går i stykker, og du bliver nødt til at erstatte det.

Det er naturligvis mest optimalt, hvis du har pengene stående på kontoen i forvejen i stedet for at skulle låne. Det er dog ikke altid en mulighed. I disse situationer er et forbrugslån et godt alternativ.

Forbrugslån er lån uden sikkerhed

Én af de helt store fordele ved et forbrugslån er, at du ikke skal stille sikkerhed. Forbrugslån er nemlig lån uden sikkerhed. Den bank eller låneudbyder, du får forbrugslånet igennem, kræver derfor ingen sikkerhed i lånet. Det er derfor let at optage denne form for lån. Derudover skal du heller ikke oplyse, hvad du har tænkt dig at bruge dit forbrugslån på. Hvad du gør med dine penge, er din helt egen private sag. Det gør, at denne form for lån er enormt populær.

Modsat vil eksempelvis et billån ofte være et lån med sikkerhed. Det betyder, at låneudbyderen vil overtage rettighederne til den bil, du har købt, hvis du ender i en situation, hvor du ikke kan betale lånet tilbage. På den måde er låneudbyderen sikret. 

Et forbrugslån uden sikkerhed er også mere fleksibelt end et lån med sikkerhed. Med et lån med sikkerhed er du låst fast på, at pengene skal bruges på noget bestemt. Med et forbrugslån uden sikkerhed, kan du bruge pengene på lige det du vil - også forskellige ting. Du kan købe en ny cykel, et nyt tv og samtidig tage på ferie. Mulighederne er endeløse med et forbrugslån.

Forskellen på forbrugslån og kviklån

Forbrugslån bliver ofte forbundet med kviklån. Ordet kviklån kan få alarmklokkerne til at ringe, hvilket er helt forståeligt. Et kviklån er nemlig et dyrt lån, der kan få dig ud på en farlig gældsrejse. 

Kendetegnende for kviklån er, at det er lån med lave beløb og korte løbetider. Det vil typisk være lån med et lånebeløb på under 10.000 kroner. Løbetiden vil være på 1-6 måneder. Det er derfor små lån, som du hurtigt skal afvikle og betale tilbage. Det lyder måske ikke så farligt. Det farlige sker også først, når du ikke har mulighed for at betale lånet tilbage. Et kviklån vil have en høj ÅOP - og derfor høje omkostninger. Jo længere tid du er om at tilbagebetale et kviklån, jo dyrere og mere overskueligt vil det blive at afvikle lånet. 

Et forbrugslån er modsat et lån med et højere lånebeløb og en længere løbetid. Det vil typisk være lånebeløb, der er højere end 10.000 kroner. Derudover kan løbetiden ofte være på flere år. Det er derfor et mere fornuftigt lån. Det kan dog kræve mere overvejelse, da lånebeløbene er større. 

Sammenlign forbrugslån ud fra en forbrugslån oversigt

De fleste af os er vant til at sammenligne priser. Det gælder priser på tøj, mad, elektronik og alt muligt andet. Vi er blevet så vant til at sammenligne priser, at det sker helt automatisk. I dag findes der utallige sammenligningstjenester. Der kan du få hjælp til at sammenligne priser, funktioner, design og så videre ved bestemte produkter.

Sådan burde det også være inden for den økonomiske verden. Det bliver mere og mere udbredt at sammenligne sin egen bank med andre. Vi er også blevet bedre til at sammenligne forskellige forbrugslån, før vi optager et nyt forbrugslån. Det kan vi godt forstå. Der er nemlig mange fordele ved at sammenligne forbrugslån. Husk det inden du optager det første forbrugslån, du får tilbudt.

Det første er ikke altid det bedste. Du bør altid undersøge, hvilke muligheder for forbrugslån du har. Det gælder også selvom din bank tilbyder dig et forbrugslån. Når du anvender en sammenligningstjeneste for forbrugslån som vores, er du samtidig med til at øge konkurrencen mellem bankerne. Bankerne vil gerne have dig som kunde. De konkurrerer derfor om at tilbyde dig det bedste forbrugslån. Det presser priserne ned. 

Du har også mulighed for at spare penge, når du sammenligner forbrugslån. Du kan nemlig vælge det billigste forbrugslån ud af de forbrugslån, du får tilbudt. Mange kigger på renten, når de skal vurdere hvorvidt et forbrugslån er billigt. Det er også en god vane. Det er dog endnu bedre at kigge på lånets ÅOP.

ÅOP-loftet for forbrugslån

ÅOP står for årlige omkostninger i procent. ÅOP viser altså de samlede omkostninger, der er ved et bestemt forbrugslån. Det er derfor et godt og vejledende tal. Vil du gerne have det billigste forbrugslån? Så skal du vælge det forbrugslån med den laveste ÅOP.

I 2020 trådte en ny lov om ÅOP for forbrugslån i kraft. Den nye lov går ud på, at det ikke længere er muligt at udbyde forbrugslån med en ÅOP på over 35%. Det gælder banker og alle andre låneudbydere.

Det hjælper dig som låntager, da du undgår at optage et uoverskueligt dyrt lån. Det har også begrænset mange udbydere af kviklån. Samtidig har det fået bankerne til at revurdere deres priser for forbrugslån. Det gør, at du kan optage et billigere forbrugslån.

Hvad kan du bruge et forbrugslån på?

Der er mange forskellige ting, du kan vælge at bruge dit forbrugslån på. Heldigvis for dig bestemmer du 100% selv, hvad dit forbrugslån skal benyttes til. Og du behøver ikke oplyse det til vores samarbejdspartnere.

Har du brug for at have nogle flere kroner på kontoen i den kommende måned? Måske mangler du penge til indkøb, eller din telefon er lige gået i stykker? Det er helt op til dig, hvad du vil bruge pengene på. Med et forbrugslån får du friheden til selv at bestemme. Du kommer ikke til at stå til regnskab for dine indkøb. Derfor er forbrugslån også meget populære, da de tilbyder en masse frihed.

Brug en låneberegner til forbrugslån

Lån penge med et forbrugslån. Hvor mange penge du kan låne, afhænger af en vurdering af din privatøkonomi.

Vi tilbyder forbrugslån fra 10.000 til 500.000 kroner. Vi kan dog ikke garantere, at du vil kunne låne helt op til 500.000 kroner. Det er op til den enkelte låneudbyder. Det er den, der vurderer, hvor meget du kan låne. Vi sørger for, at du kan tage et billigt forbrugslån.

Når du ansøger, indtaster du blot i låneberegneren, hvilket lånebeløb dit forbrugslån skal have. Dernæst vil du begynde at modtage tilbud, der matcher det, som de forskellige banker og låneudbydere kan tilbyde dig.

Dette kan variere en del fra udbyder til udbyder. Derfor anbefaler vi også, at du venter i 24 timer, før du siger ja til et forbrugslån fra låneudbyderne. Du kan risikere at få tilbudt et billigere forbrugslån hos en udbyder, der tager lidt længere tid om at behandle din ansøgning. Prøv vores låneberegner for forbrugslån her på siden.

Kan du optage et forbrugslån online?

Når man taler om lån, tænker mange automatisk på banker. Traditionelt set har det også været banker og realkreditinstitutter, der har udbudt lån.  

Det har derfor i mange år været sådan, at du selv skulle kontakte din bank for at optage et forbrugslån. Det har endda været sådan, at du skulle møde op i en fysisk filial. 

Det har heldigvis ændret sig. I dag er der utallige af muligheder for forbrugslån online. Der er kommet mange online låneudbydere på markedet. Det gør det nemmere for dig som låntager at finde et forbrugslån. De traditionelle banker har også taget online forbrugslån til sig. De fleste banker har i dag en netbank. Det gør det muligt for dig at optage et forbrugslån online hos din egen bank. 

Hvorfor vælge et forbrugslån?

Du skal ikke oplyse hvad du skal bruge pengene på med et forbrugslån. Du kan derfor vælge at optage et forbrugslån frem for andre typer af lån af denne grund. Her kan du blot indtaste beløb og indtaste dine personlige oplysninger i låneberegneren. Herefter vil du begynde at modtage tilbud på billige forbrugslån.

Du kan vælge at bruge pengene præcis, som det passer dig. Den frihed er én af de helt store grunde til, at mange vælger at optage et forbrugslån online.

Derudover skal du heller ikke stille nogen form for sikkerhed. Det betyder, at du hurtigere kan få udbetalt dine penge. Har du brug for nogle flere penge mellem hænderne i den nærmeste fremtid? Overvej om et forbrugslån er det rigtige for dig.

Endnu en grund til at vælge et forbrugslån er dets størrelse. Du kan låne et ret stort beløb med den type af lån. Eftersom du ikke skal oplyse formålet med dit lån, så er det en fin løsning for at få udbetalt et større beløb hurtigt. 

Hvem kan optage et forbrugslån?

Før du kan optage et forbrugslån via Lendo, er der nogle krav, du bliver nødt til at overholde:

  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have fast bopæl i Danmark
  • Du skal have indkomst på mindst 60.000 kroner årligt 
  • Du må ikke være registreret i RKI

Hvis du overholder alle disse retningslinjer, så er du klar til at ansøge om et billigt forbrugslån allerede i dag. Du kan komme i gang med det samme i vores låneberegner øverst på denne side. Så går der ikke længe, inden du begynder at modtage forskellige lånetilbud fra vores samarbejdspartnere.

Hvor meget skal man betale i forbrugslån rente? 

Din forbrugslån rente bliver ikke fastsat af os. Den bliver fastsat af de banker, vi samarbejder med.

Du udfylder en ansøgning på vores hjemmeside. Den indeholder alle de vigtige informationer, som de forskellige låneudbydere har behov for at vide, før de kan tilbyde dig et forbrugslån. Når du ansøger via vores tjeneste sendes disse informationer til hver låneudbyder. Derefter bliver hver ansøgning behandlet individuelt.

Når du efterfølgende begynder at modtage tilbud på forbrugslån, så er de forskellige renter et resultat af den enkelte udbyders kredit- og risikovurdering af dig. Det vil sige, at der er ikke en fast forbrugslån rente. Fremstår du som en god ansøger, der har en lav risiko for at betale det lånte tilbage, vil du få tilbudt en bedre forbrugslån rente. Hvis du vurderes at have en høj risiko, vil du få tilbudt en dårligere forbrugslån rente.

Det er dog vigtigt at understrege, at forbrugslån renten mellem de forskellige banker og låneudbydere kan variere en del for den samme person. Netop derfor er det vigtigt at benytte en sammenligningstjeneste. Hos os ansøger du hos så mange låneudbydere som muligt på én gang. På denne måde er du sikret skræddersyede tilbud. Det kan spare dig for en masse penge i renter og gebyrer.

Derfor er det også vigtigt, at du gør dig umage med at udfylde din ansøgning. Den er altafgørende for, hvilken forbrugslån rente du vil modtage.

Dog er forbrugslån renten ikke altsigende om prisen på lånet. ÅOP er en bedre indikator, når du skal vurdere, om det er et billigt forbrugslån, du sidder og kigger på. Lånets ÅOP siger noget om alle de omkostninger, der er i lånet. Det kan være ekstra gebyrer og honorarer, som umiddelbart ikke fremgår af lånet. Hvis du tager højde for ÅOP, når du leder efter det billigste forbrugslån, vil du undgå ubehagelige overraskelser i afbetalingsperioden. 

OBS: Du skal indsende en ansøgning, før du kan vide, hvad din forbrugslån rente bliver. Vi kan nemlig ikke garantere dig noget på forhånd, da det helt afhænger af udbydernes behandling af din ansøgning. Denne kan blive behandlet på mange forskellige måder og dermed resultere i flere forskellige rentesatser. Vær derfor tålmodig. Vent med at takke ja, indtil du har modtaget alle tilbud fra vores samarbejdspartnere. På den måde sikrer du dig det billigste forbrugslån, vores låneudbydere kan tilbyde dig. 

Hvornår modtager du pengene?

Det kan variere, hvor lang tid der går, før du modtager dit forbrugslån og dine penge. En altafgørende faktor er, hvilken låneudbyder du vælger. Nogle udbydere går stærkt op i hastigheden på deres udbetalinger. Andre har længere ventetid.

Du kan dog ca. regne med, at der går omkring 2-5 hverdage fra låneudbyderen har modtaget den underskrevne aftale til, at pengene står på din konto. Men vi kan ikke garantere dig det 100% allerede nu. Det er noget, som du vil kunne se, når tilbuddene på forbrugslån begynder at komme ind på din profil.

Lendo bestemmer ikke, hvor længe der går, før du modtager dine penge. Det er udelukkende den enkelte låneudbyder, der bestemmer det. Læs derfor alle lånetilbud grundigt igennem. Så er du sikret ikke at blive skuffet, når det kommer til, hvor hurtigt du modtager dit forbrugslån.

Hvis du ønsker den hurtigst mulige udbetaling, er det ikke sikkert, at du samtidig får det billigste forbrugslån. Derfor må du læse dine tilbud grundigt igennem og træffe din beslutning. Men vi anbefaler altid, at du afventer omkring 24 timer, før du accepterer et tilbud. Nogle låneudbydere er lidt længere tid om at behandle din ansøgning. Det første er ikke altid det bedste - så husk at have tålmodighed.

Hvornår skal forbrugslånet betales tilbage?

Når du udfylder låneberegneren, kan du selv være med til at beslutte, hvor lang din afbetalingsperiode skal være for dit forbrugslån.

Her kan du som hovedregel huske, at jo kortere låneperiode, desto højere månedlig ydelse. Omvendt gælder at jo længere låneperiode, desto lavere månedlig ydelse. Derfor er længden af afbetalingsperioden være vigtig at tage stilling til, inden du vælger at udfylde låneberegneren og ansøge om et forbrugslån.

Hvis du skal optage et forbrugslån med et stort beløb, kan det være en fordel at vælge en lidt længere afbetalingsperiode. Så har du længere tid til at få økonomisk overskud tilbage i hverdagen.

Du bestemmer naturligvis selv, hvordan du vil gøre det. Det er dit forbrugslån. Der er ingen tvivl om, at det er ekstremt vigtigt for din fremtidige økonomi, hvor længe du vælger, lånet skal strække sig over.

Ansøg om forbrugslån

Gennem os kan du nemt og hurtigt ansøge om et forbrugslån. Du skal blot indtaste dine oplysninger i vores låneberegner. Den ser du til højre på skærmen. Den fungerer også som din låneansøgning. 

Når du trykker ‘næste’ og sender ansøgningen afsted, skal du underskrive med NemID. Det er for at sikre, at det er dig, der skal låne pengene. Det er også et krav fra bankerne, da de skal lave en kreditvurdering af din privatøkonomi. 

Wupti - så har du ansøgt om et forbrugslån. Du vil kort tid efter modtage flere personlige lånetilbud for forbrugslån. Så kan du stille og roligt sammenligne dem og vælge det, der passer bedst til dig og din situation. 

Hvis du har spørgsmål om forbrugslån eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kunderådgivere sidder altid klar til at hjælpe dig med lige det, som du har brug for. Vi ønsker at skabe den bedste oplevelse for dig, og hvis du har behov for hjælp, skal du ikke tøve med at spørge.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 5000 10, sende os en mail eller chatte med os. 

God jagt efter det perfekte forbrugslån for dig!

 

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Forbrugslån FAQ

Et forbrugslån gennem Lendo er et lån uden sikkerhed. Der er forskel på et lån med og uden sikkerhed. Hvis du låner uden sikkerhed vil renten være højere, fordi låneudbyderen ikke har en sikkerhed i din bolig for eksempel. Hvis låneudbyderne havde sikkerhed i din bolig, ville de turde låne dig penge til en lavere rente. Med et lån uden sikkerhed skal du dog ikke lægge en udbetaling for lånet, og du kan bruge pengene til lige hvad du vil.

Vi samarbejder med låneudbydere, der tilbyder lån med et rentespænd fra 2,95 til 29,95%. Låneudbyderne tilbyder en variabel debitorrente.

Vi kræver ikke at vide, hvad du bruger dit lån på. I låneberegneren beder vi dig vælge et låneformål, men det er ikke fordi, vi vil kontrollere, hvad du bruger dine penge på.

Du er altid velkommen til at indfri dit forbrugslån før tid. Du kan også altid vælge at betale mere af på lånet, hvis du i en periode har mere økonomisk frihed og har lyst til dette.

Det er bedst at sammenligne ÅOP på de forskellige forbrugslån. ÅOP siger noget om alle omkostninger ved de forskellige lån, og hvis du sidder med flere forskellige forbrugslån med samme lånebeløb og samme antal afdragsmåneder er det oplagt at sammenligne ÅOP på de forskellige lånetilbud.

Vi blander os ikke i, hvad du låner penge til. Med et forbrugslån hos os kan du bruge pengene på lige det du drømmer om. Hvis du drømmer om noget, der koster et bestemt beløb, kan du søge om lige præcis det beløb, og så kan vi sørge for, at du får tilbud, der matcher dig bedst muligt.

Det er muligt at være to om at søge forbrugslån gennem os. Det vil typisk stille dig som låntager i en stærkere situation, fordi to indkomster i mange tilfælde er bedre end én.

Det eneste du skal gøre er at udfylde vores låneberegner og derefter vil bankerne, vi samarbejder med, tjekke dine oplysninger og lave det bedste lånetilbud til dig.

Lendo tema