Ferielån

– Lån til ferie med familien

 • Få tilbud på at låne penge fra op til 21 banker
 • Du vælger det lån, der passer dig bedst
 • Det er gratis og uforpligtende at ansøge om ferielån

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et ferielån?

Som navnet antyder, er et ferielån et lån, der bruges til en ferie eller en rejse.

Hvor meget kan man låne til ferie?

Ansøger du om et ferielån, vil det være i form af et privatlån. Det gør, at du kan låne mellem 10.000 - 500.000 kroner til din drømmeferie.

Hvornår får man et ferielån udbetalt?

Alt efter hvor højt eller lavt et lånebeløb, du har brug for at låne til din ferie, vil pengene blive udbetalt inden for 2-5 arbejdsdage.

Hvordan får man det billigste ferielån?

Du får det billigste ferielån ved at sammenligne ferielån og lånetilbud på tværs af banker og låneudbydere. Det kan du gøre hos Lendo, hvor vi hjælper dig med at sammenligne lån. Vi indhenter lånetilbud til dig, så du kan sammenligne dem ud fra renten og andre lånevilkår. Det giver dig mulighed for at vælge det billigste og bedste lån til ferie.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Ferielån til ferien

Indhent tilbud på ferielån hurtigt og nemt

Her på siden, kan du ansøge om ferielån op til 350.000kr. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning og det er helt op til dig at beslutte hvilket lånetilbud, du ønsker at gå videre med.

 • Lån til ferien ved at udfylde en låneansøgning
 • Èn låneansøgning, flere lånetilbud
 • Hurtigt, nemt og uforpligtende

Indhent tilbud

Indhent tilbud på lån fra flere forskellige banker

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Ansøg om et ferielån

Er et ferielån lige det, du står og mangler? Måske har du brug for et lån til en længere rejse eller blot en tiltrængt stille og rolig ferie. Alle har ret til ferie, og med et ferielån kan du opleve verden og komme helt ned i gear, selvom opsparingen ikke rækker langt.

Hos Lendo kan du ansøge om ferielån fra 10.000 kroner til en attraktiv rente fra 2,95%. Vi indhenter lånetilbud til dig fra flere forskellige banker og låneudbydere, så du kan sammenligne lån fra markedet og dermed vælge det bedste lån til ferie.

Det bedste vil dog være, hvis du kan finansiere din rejse med en opsparing. Det er ikke gratis at lån penge, og det skal derfor være en velovervejet beslutning. Vi hos Lendo anbefaler ikke, at du optager lån i øst og vest, men på den anden side synes vi heller ikke, at du år efter år skal gå på kompromis og spare rejsen væk.

Denne side har vi derfor dedikeret til ferielån – hvilke finansieringsmuligheder du har, og hvordan du gennem Lendo kan få det bedste ferielån.

 

Hvad koster et ferielån?

Ved du, hvad din ferie kommer til at koste, eller i hvert fald hvilket lånebeløb du har brug for til at ferien kan lade sig gøre? Så ansøg om et ferielån her på siden. Det tager 10 minutter, og er både gratis og uforpligtende. Du har derfor intet at miste.

Din ansøgning udspringer af vores låneberegner, hvor du kan beregne dit ferielån, så du har en fornemmelse for, hvad det kommer til at koste dig. Her starter du med at indtaste dit ønskede lånebeløb og den løbetid, du foretrækker. Når du gør det, vil du opleve, at den månedlige ydelse ændrer sig. Den månedlige ydelse afhænger nemlig af lånebeløbet og løbetiden og vil variere, alt efter hvad du vælger.

Vær opmærksom på at låneberegneren viser et estimat, og er ikke et konkret tilbud på et ferielån. Det er et beregningseksempel, som er lavet ud fra en rente på 7%. Rentefastsættelsen afhænger i høj grad af din privatøkonomiske situation, så du kan kun få et konkret lånetilbud ved at udfylde en låneansøgning.

Når du fortsætter din ansøgning, vil du blive bedt om at indtaste nogle informationer vedrørende din økonomi. Det er netop det, som er med til at afgøre hvilket tilbud på ferielån, du får tilbudt af bankerne.

Når du har godkendt ansøgningen, vil den blive sendt af sted til alle vores bankpartnere, som hver især vil vende tilbage med et skræddersyet tilbud på et ferielån til dig. Vi lister dem i en overskuelig oversigt, så du nemt kan sammenligne dem og vælge det bedste ferielån.

 

Ferielån til alle ferier og rejser

Uanset hvilken ferie eller rejse du drømmer om, kan du komme afsted med et ferielån. Dit ferielån vil være i form af et forbrugslån, hvor pengene bliver udbetalt til din konto, hvorefter du selv er herre over dem. Det kan derfor godt være en god idé at lægge et budget, inden du ansøger om et ferielån, så du faktisk får brugt pengene på det, du drømmer om.

Det kan være, at du altid har drømt om at springe faldskærm, tage på en safaritur eller på en jordomrejse. Har du brug for at supplere budgettet med et lån, er du velkommen til at ansøge gennem Lendo.

Hverken vi eller banken blander os i, hvad du bruger lånet til. Et ferielån vil nemlig være et lån uden sikkerhed, som du kan bruge til netop det, du har brug for.

Nogle elsker at rejse i sommerferien, andre elsker at blive hjemme. Nyder du egentlig bare den danske natur, kan du også undersøge dine muligheder for et lån til sommerhus. Andre elsker derimod at stå på ski og får en gennemført ferie, når de kommer på pisterne. Nogle tager på storbyferie i påsken eller køber en motorcykel med et mc-lån, så landevejene kan slides op. Det hele handler om, hvad der føles som ferie for dig. Hvis du er nysgerrig på at udforske New York, så skal du gøre det.

Vi blander os ikke i, hvad du bruger dit lån på – heller ikke hvilken type ferie du skal på.

 

Hvorfor holder vi ferie?

Det siger måske sig selv – vi skal holde ferie for at slappe af. Uanset hvor meget du holder af dit job og føler dig i balance i det, har din hjerne brug for at slappe af.

Ferien giver dig tre nødvendige ting:

 1. Din hjerne får en pause og kan nemmere rumme nye informationer
 2. Stresshormoner i din krop bliver mindsket
 3. Dit blodtryk bliver lavere

Når deadlines ikke styrer din dag på samme måde, som når du er på arbejde, vil din hjerne få mere ro. Du har frihed til at gøre, hvad du har lyst til – måske dyrke din interesse noget mere, nu hvor du har ferie? Der er en grund til, at vi har interesser eller ting, vi elsker at gøre – det er fordi de ting giver os ro og balance, og det er kun sundt for krop og sjæl.

Det skal et ferielån selvfølgelig ikke ødelægge. Vi ønsker ikke, at du på din ferie skal bekymre dig om at have lånt penge. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at få det bedste og billigste ferielån, så du kan nyde din ferie med god samvittighed.

 

Alternativer til ferielån

Selvom det kan være fristende at optage et ferielån, skal det være en velovervejet beslutning. Kan du undgå at optage et lån til ferie, vil vi anbefale det. For nogle kan det dog være den eneste mulighed for at komme afsted på drømmerejsen. Det er der heller intet galt i – det er ganske naturligt at have brug for at låne penge, også til ferie og rejser.

Vi vil alligevel give dig nogle tips og tricks til alternative måder at finansiere ferien på.

Lav en opsparing til rejser

Har du en opsparing, der er dedikeret til ferie og rejser, kan du undgå at optage et ferielån. Hvor nemt eller svært det er at have en ferieopsparing, afhænger af, hvilke ferier og rejser du ønsker at tage afsted på, og hvorvidt du har børn eller ej, der skal med.

Har du overskud i økonomien til at sætte tusind kroner til side hver måned til ferie, kan du komme langt.

Hold ferie på budget

En ferie er nok bedst, når du ikke forventer det store – udover at have tid til at drikke morgenkaffen med græsset mellem dine tæer eller lave kastanjedyr med dine børn.

Det behøver ikke være nødvendigt at rejse for at have en god ferie. Derfor kan det være helt okay at blive hjemme, hvis pengene heller ikke rækker til at tage ud af rejse. Der er mange aktiviteter at lave hjemme i Danmark, og hvis trangen til at komme væk er stor, kan en tur til en anden by i Danmark eller i nabolandene være en mulighed. Det kan gøres billigt at køre en tur til grænsen ved Tyskland og finde et hyggeligt sted at være dér.

Brug din kassekredit

Har du en kassekredit hos din bank, kan det være et godt alternativ til et ferielån. Du skal dog huske på, at det også er et lån, hvor der er renter forbundet. Til gengæld er det et mere fleksibelt lån end et ganske almindeligt privatlån.

Med en kassekredit betaler du kun renter af det, du bruger. Det vil sige, at selvom du har en kassekredit på 20.000 kroner og bruger 5.000 kroner, skal du kun betale renter for de 5.000 kroner du har brugt. Så behøver du ikke at have klargjort, hvad ferien kommer til at koste, da du ikke skal have et konkret lånebeløb klar.

Optimer din økonomi med et samlelån

Har du svært ved at lægge penge til side, kan du overveje, om du kan optimere din økonomi, så du netop kan have en opsparing til ferier. Med et samlelån kan du eksempelvis samle dine eksisterende lån. Det kan spare dig for flere tusind kroner hver måned, alt efter hvor mange lån du har. Du skifter nemlig fra at betale renter til flere banker til at betale én rente til én bank.

Har du flere lån, og vil du gerne se, hvor mange penge du potentielt kan spare? Ansøg eller læs mere om samlelån.

 

Er et lån til ferie en god løsning?

Det kan diskuteres, om det at optage et lån til ferie er en fornuftig idé. Hvis du har læst andet, vi har skrevet hos Lendo, vil du måske have fået indtrykket af, at vi lægger vægt på, at du ikke bare skal låne til alt muligt tilfældigt, men at det i stedet skal være en velovervejet beslutning.

Vi er alligevel klar over, at det kan være svært at spare op til en ferie. Der kan være mange grunde til, at hver mønt i lommen bliver vendt, og det derfor er svært lige at have penge til en ferie. I sådanne situationer kan det også ofte være netop dér, hvor der er mest brug for at få lidt ro i hovedet.

Et ferielån kan derfor være en god løsning, hvis du ikke har andre muligheder. Når du har brug for at ferielån, er det en stor fordel at kunne sammenligne ferielån, inden du indgår en låneaftale med en bank. Her skal du være velkommen til at bruge vores sammenligningstjeneste. Det er gratis og uforpligtende at ansøge om et ferielån.

 

Få det bedste ferielån og kom afsted med det samme

Får du nærmest abstinenser af at tænke på ferie? Heldigvis går det hurtigt og nemt at ansøge og få et ferielån gennem Lendo. Modtager du et tilbud, der lever op til dine forventninger, kan du få pengene udbetalt inden for få dage.

Start med at udfylde en låneansøgning for et ferielån. Har du godt styr på, hvad du bruger dine penge på, kan du udfylde den på 10 minutter. Derefter indhenter vi dine tilbud på ferielån fra bankerne. De første tilbud vil du modtage inden for få minutter, men vi anbefaler at vente, til alle bankerne har givet deres tilbud. Der kan gå op til 24 timer.

Når du har modtaget alle dine tilbud på ferielån, kan du sammenligne dem og vælge det, der passer bedst til dig. Vores kunderådgivere sidder klar til at hjælpe, hvis du er i tvivl om noget. Så kan vi hjælpe dig med at få det bedst mulige ferielån.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides