Lån 200000

– Ansøg og lån 200.000 kr. til en god rente

 • Få tilbud på lån fra op til 21 banker
 • Du vælger det lån, der passer bedst
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at låne 200.000?

Det er den individuelles privatøkonomi, der afgør, hvad det koster at låne 200.000 kr. Renten og lånets vilkår bliver fastsat ud fra den kreditvurdering, bankerne er forpligtede til at foretage af din privatøkonomi.

Hvor får man det billigste lån på 200.000?

Ønsker du at låne 200.000 så billigt som muligt, vil vi anbefale dig at afsøge lånemarkedet for lånetilbud. Her kan du bruge vores tjeneste til at sammenligne lån fra forskellige banker og låneudbydere. På den måde sikrer du, at du vælger det billigste og bedste lån på 200.000 kr.

Kan man låne 200.000 trods RKI?

Nej, du kan desværre ikke låne 200.000 trods RKI. Ingen af vores bankpartnere bevilger lån til personer, der er registreret i RKI. Det er både for bankens og for personens skyld.

Er du registreret i RKI, kan du undersøge om du kan finde hjælp hos en af de mange økonomiske rådgivere der findes.

Hvordan låner man penge gennem Lendo?

Det er simpelt og nemt at låne penge gennem Lendo. Har du brug for hjælp, kan du henvende dig til vores kundeservice.

Først udfylder du en låneansøgning her på siden. I den indtaster du det, du har brug for at låne samt oplysninger vedrørende din økonomi. Til sidst giver du samtykke til e-skat med dit MitID, så bankerne kan lave en kreditvurdering. Herefter modtager du dine forskellige lånetilbud under ‘min side’ her på lendo.dk. Lever tilbuddene ikke op til dine forventninger, kan du blot ignorere dem. De vil blive slettet efter 30 dage.

Så lån penge gennem Lendo og få alt den hjælp du har brug for i jagten på det bedst mulige lån.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Find det bedste lån - én ansøgning flere lånetilbud

Find det bedste lån på 200.000

Ansøg om et lån på 200.000. Du kan søge om netop det beløb, som du har brug for. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning og helt op til dig at vurdere, hvilket lånetilbud du ønsker at gå videre med.

 • Få personlige lånetilbud på fra flere banker
 • Mulighed for at vælge det billigste lån på markedet
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Indhent tilbud

Indhent tilbud på lån fra flere forskellige banker

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Står du og mangler 200.000 kr? – Ansøg i dag

Lån 200000 kroner via os til lige det, du står og mangler. Måske skal du renovere din bolig? Er det på tide med et nyt køkken og bad? Eller et billån til en bil, du er faldet for? Mulighederne er mange. Det er oplagt at undersøge mulighederne for, hvilke slags lån du kan tage i forbindelse med, at du vil låne 200000.

Her hos Lendo formidler vi privatlån. Du kan låne penge uden sikkerhed hos de banker og låneudbydere vi samarbejder med. Man kan også kalde dem forbrugslån, fordi lånet kan bruges til alle former for forbrug, uden at bankerne blander sig i, hvad du bruger dem til. Lån 200000 kroner via os uden sikkerhed og brug dem på det, du har lyst til.

Du kan eksempelvis bruge pengene til en renovering, et fritidshus, en ny bil eller noget helt fjerde – hvad end du står og har brug for.

 

Lån 200000 med omtanke

Lån penge med omtanke. Vi hos Lendo er ikke fortalere for, at du låner 200000 kroner uden at have en plan for, hvad du vil bruge pengene til. Vi har skabt vores  sammenligningstjeneste, så du kan sammenligne lån og vælge det bedste for dig på et oplyst grundlag. Vi vil hjælpe dig med at skabe en fornuftig økonomi for dig ved at gøre lånemarkedet gennemsigtigt, så du kan have mere magt i din privatøkonomi. Lån 200000 kroner på et oplyst grundlag og med god samvittighed her på siden.

Vi synes, at det er en god idé at lægge et budget, så du har en klar plan for, hvad lånet på 200000 kroner skal bruges til. Hvilke udgiftsposter har du i forbindelse med det, du skal låne 200000 kroner til? Skal der være en buffer, så du har lidt penge i overskud til uforudsete hændelser? Et budget og nogle overvejelser omkring lånet vil gøre hele processen meget mere overskuelig.

Har du brug for at låne 200000 kroner, selvom du måske i forvejen har forskellige lån hos forskellige banker og låneudbydere? Saml dine lån i et samlelån, og lån 200000 kroner på samme tid. Det gør du ved at indtaste 200000 som en ekstra kontant udbetaling i din låneansøgning for et samlelån. På den måde sparer du penge på dine eksisterende lån, og får samtidig de 200000 kroner i et kontantlån, som du står og mangler.

Vi formidler lån mellem 10.000 – 500.000 kroner. Så har du brug for et lån på 15000 eller andet, kan du også søge om det.

 

Lån 200000 til renovering

Du kan låne 200000 til renovering af dit hus, eller hvad du ellers synes har brug for en renovering. Især i denne situation kan det være en rigtig god idé at lægge et budget og især at have en buffer. En buffer er et beløb, som du har til overs til ting, der ikke kan forudses. Det kan være, at det viser sig, at der skal lægges helt ny isolation under det nye gulv, du skal lægge. Det kan koste lidt ekstra, og derfor er det godt at have plads i økonomien til det. Har du alt det værktøj, du skal bruge? Forberedelse er vigtigt, så du bedre kan spore dig ind på, hvad renoveringen kommer til at koste.

 

Lån 200000 til kolonihavehus

Har du lyst til at købe et kolonihavehus? Det er typisk ikke noget, man bare lige får lov til at låne til et kolonihavehus af banken. De skal højst sandsynligt have en sikkerhed i lånet på 200000 kroner, og du kan ikke bruge frit af lånet. Ved at låne 200000 kroner uden sikkerhed gennem Lendo, kan du få råd til kolonihavehuset, du drømmer om.

Det er vigtigt, at du overvejer hvor stor del af kolonihavehuset, der trænger til en kærlig hånd. Lån 200000 kroner og få et hyggeligt kolonihavehus, som du også vil have råd til at pifte op*.

*Gælder ikke i Hovedstadsområdet.

 

Lån 200000 i din friværdi

Ejer du et hus eller en andel i en forening, og har du en friværdi i det? Det vil sige, at hvis du har købt et hus for 1,5 millioner kroner, og du kun skylder 1 million i huset, så har du 500.000 i friværdi. Hvis banken tillader det, kan du muligvis få en fordelagtig rente. Vi vil dog altid råde dig til at undersøge alle de muligheder du har, så du kan sammenligne og vælge det bedste lån til dig.

 

Lån 200000 med en medansøger

Er I to om at bruge pengene? Lån 200000 og tag en medansøger med i låneaftalen. Jo bedre økonomien er, jo bedre et grundlag er der for bankerne og låneudbyderne at låne jer 200000. Det eneste I skal gøre er at angive medansøger i låneberegneren. På den måde kan bankerne og låneudbyderne, der modtager låneansøgningen undersøge begge ansøgeres økonomi og give det bedste lånetilbud ud fra det. Det kan være, at I kan låne mere end 200000 kroner, hvis I har brug for det, nu hvor I er to. En medansøger forbedrer i hvert fald typisk mulighederne for at låne.

 

Lån 200000 og vær opmærksom på løbetid

Løbetiden på et lån er vigtig at have for øje, fordi det kan påvirke din økonomi rigtig meget. Det er derfor vigtigt at vælge en løbetid, der er realistisk i forhold til din privatøkonomi. Lån 200000 kroner og vælg den rigtige løbetid til dig.

Kort løbetid

Det er typisk sådan, at hvis du vælger en kort løbetid, når du skal låne 200000 kroner eller et andet beløb, så bliver lånet billigere end hvis du vælger en lang løbetid. Det er derfor godt at fokusere på at vælge så kort en løbetid som muligt. Det månedlige afdrag vil blive højere, jo kortere løbetid du vælger. Du skal dog have for øje, at du skal kunne betale det månedlige afdrag – og du skal synes, at det er til at overskue. Hvis du går træt i at betale et højt afdrag, så bliver det ikke en god oplevelse for dig. Der skal kun være gode grunde til at låne penge.

Lang løbetid

Jo længere løbetid du vælger, jo lavere bliver dit månedlige afdrag. Dog skal du være opmærksom på, at du i det lange løb, højst sandsynligt kommer til at betale mere for at låne 200000, eller hvad du ender med at låne. Det kan virke som en god idé med en lang løbetid, men det handler om at finde en løbetid, der matcher din økonomi, og at have fokus på, at du ikke kommer til at betale dyre domme for det lån du tager.

Så det handler om at finde en god balance, hvor du finder et månedligt afdrag, som du føler, at du gerne vil betale, indtil lånet er betalt helt ud.

Lån 200000 via vores låneberegner og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides