Lån 500000 i dag

– Ansøg og lån 500.000 kr. til en god rente

 • Få tilbud på billån fra op til 21 banker
 • Du vælger det lån, der passer bedst
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at låne 500.000?

Det er den individuelles privatøkonomi, der afgør, hvad det koster at låne 500.000 kr til en ny eller brugt bil. Renten og lånets vilkår bliver fastsat ud fra den kreditvurdering, bankerne er forpligtede til at foretage af din privatøkonomi.

Hvor får man det billigste lån på 500.000?

Ønsker du at låne 500.000 så billigt som muligt, vil vi anbefale dig at afsøge lånemarkedet for lånetilbud. Her kan du bruge vores tjeneste til at sammenligne lån fra forskellige banker og låneudbydere. På den måde sikrer du, at du vælger det billigste og bedste lån på 500.000 kr.

Hvordan ansøger man om 500000?

Vil du gerne have en kontant udbetaling på 500000 kroner, skal du udfylde og indsende en låneansøgning for et privatlån. I din låneansøgning bliver du bedt om at indtaste dit ønskede lån samt oplysninger vedrørende din privatøkonomi.

Til sidst skal du give samtykke til eSKAT med dit NemID, så bankerne kan foretage en kreditvurdering. Kort efter, ja faktisk maks inden for 24 timer, vil du have modtaget de lånetilbud, bankerne har til dig. Det giver dig mulighed for at sammenligne billån på 500000 kroner fra flere banker og låneudbydere.

Vælger du at gå videre med et af tilbudene, bliver beløbet udbetalt i løbet af få hverdage. Når det er et lån på 500000 kroner, kan banken dog være længere tid om at udbetale pengene.

Kan man samle lån for 500000 kroner?

Ja, du kan samle lån for op til 500000 kroner med et samlelån. Har du flere lån, som tilsammen udgør 500000 kroner eller mindre, kan du ansøge om et samlelån her på siden. Dette lån bruges til at indfri de eksisterende lån, så du derefter kun har ét lån at holde styr på.

Hvordan låner man penge gennem Lendo?

Det er simpelt og nemt at låne penge gennem Lendo. Har du brug for hjælp, kan du henvende dig til vores kundeservice.

Først udfylder du en låneansøgning her på siden. I den indtaster du det, du har brug for at låne samt oplysninger vedrørende din økonomi. Til sidst giver du samtykke til e-skat med dit MitID, så bankerne kan lave en kreditvurdering. Herefter modtager du dine forskellige lånetilbud under ‘min side’ her på lendo.dk. Lever tilbuddene ikke op til dine forventninger, kan du blot ignorere dem. De vil blive slettet efter 30 dage.

Så lån penge gennem Lendo og få alt den hjælp du har brug for i jagten på det bedst mulige lån.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Find det bedste lån - én ansøgning flere lånetilbud

Find det bedste lån på 500.000

Ansøg om et lån på 500.000. Du kan søge om netop det beløb, som du har brug for. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning og helt op til dig at vurdere, hvilket lånetilbud du ønsker at gå videre med.

 • Få personlige lånetilbud på fra flere banker
 • Mulighed for at vælge det billigste lån på markedet
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Indhent tilbud

Indhent tilbud på lån fra flere forskellige banker

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Står du og mangler 500.000 kr? – Ansøg i dag

Vi tager nok ikke fejl, når vi siger, at du helst vil spare penge uden at give op på for mange ting i din hverdag. Når rådighedsbeløbet skal vokse, er det normalt, at du forsøger at ændre på de udgifter, du kan ændre på. Dog er det sådan, at få mennesker gør noget ved deres udgifter til lån. Måske er det en pligtopfyldende mentalitet, vi danskere har, når vi tænker, at “bankerne skal jo have deres penge – det kan jeg ikke ændre ved”.

Det kan du faktisk godt. Lån penge med mere magt end du tror, at du har. Det er sådan, at jo færre lån du har, jo færre låneomkostninger har du. Via Lendo kan du samle alle dine lån for op til 500000 kroner.

Du kan spare en del penge ved at samle din lån. Ved de fleste lån betaler du gebyr hver måned blot for at have lånet. Du kan hurtigt via Lendos låneberegner se, hvad det vil koste dig hver måned, hvis du samler din nuværende gæld. På den måde kan du nemt se, hvor meget du kan spare.

Lån 500000 eller det der matcher din eksisterende gæld og saml den i ét lån.

 

Lån 500000 ved at samle dine lån

Hvad er et samlelån egentlig? Et samlelån er et lån, der samler eksisterende gæld. Der er ikke noget galt i at have mange lån. Det er typisk lån, der er taget hist og her gennem en lang årrække. Det kan hurtigt blive uoverskueligt med mange lån, og det kan føles som en hovedpine at have så mange høje udgiftsposter til noget, som du for længst har konsumeret. Med et samlelån skal du kun overskue én låneudbyder og dermed kun én udgiftspost på din bankkonto.

Men hvordan fungerer det så at tage et samlelån? Du kan søge via vores låneberegner. Husk at det ikke koster noget at bruge vores låneberegner. Du binder dig heller ikke til at tage et lån.

Øverst i låneberegneren skal du først og fremmest vælge “Saml dine lån”. Her beder låneberegneren dig om at skrive alle dine nuværende lån ind, som du vil have samlet. Bemærk at du max kan samle lån for 500000 kroner i alt. Er du i tvivl om, hvad din restgæld er hos de forskellige låneudbydere? Du kan altid ringe til dem og spørge, hvor meget du skylder.

Det er kun en hjælp til dig selv, at du skriver de rigtige beløb ind, når du skal registrere den gæld, du vil have samlet, i låneberegneren. De lånetilbud du modtager vil nemlig være på summen af lånene, du har registreret i låneberegneren. Din nye låneudbyder vil typisk ringe til dine nuværende låneudbydere og indfri dit lån og din gæld for dig.

Når du har sendt din låneansøgning til samlelån afsted, vil der max gå 24 timer, før du har modtaget lånetilbud på det samlelån, du har søgt om.

 

Hvorfor lægge lån sammen?

Hvorfor er det smart at tage et samlelån? Her hos Lendo synes vi ikke, at det kræver den store forklaring. Vi er nemlig vilde med, at du kan spare penge! Jo mere magt du har, når du låner penge, jo billigere kan du gøre det, og så er vores mission fuldført.

Står du i en situation, hvor du skal tage et lån til noget bestemt? Måske har du lån i forvejen? Det kan være, at du kan gøre disse lån billigere ved at samle dem. Måske har du kun ét lån i forvejen? Det er også muligt at refinansiere et lån.

Hvis du står og skal tage et lån, er det generelt en god idé at sammenligne forskellige udbydere for at se, om du kan spare penge nogen steder i dit budget. Måske kan du finde en billigere mobilabonnement, end det du har nu? Giv din teleudbyder et kald og forhør dig, om de kan matche de billigste priser på markedet.

Jo højere et rådighedsbeløb du har, jo større chance kan der være for, at du kan få lov til at låne. Dit rådighedsbeløb er det beløb, du har tilbage, når du har betalt alle dine faste udgifter.

 

Hvad koster det at låne 500000?

Det er muligt både at tage et samlelån og optage et nyt lån på mellem 10.000 og 500000 kroner. Det er svært at sætte en pris på, hvad det koster at låne 500000. Det er meget individuelt, hvad du får tilbudt i rente. Der er forskellige faktorer, der spiller ind, når du skal låne 500000.

Først og fremmest tager låneudbyderen udgangspunkt i din privatøkonomi. Der er ingen overordnede regler for, hvor meget du kan låne, hvis du har en bestemt indkomst. Det handler om, hvor mange penge du har til at betale det lån, du søger om, tilbage.

Låneudbyderne får adgang til din eSKAT, hvor de kan danne sig et overblik over din økonomiske situation.

En anden faktor, der spiller en rolle, når det kommer til prisen, når du skal låne 500000, er, om det er et lån med eller uden sikkerhed. Hvis du låner via os, vil det være et lån uden sikkerhed. Det vil sige, at du hverken skal stille bolig eller bil som sikkerhed. Af den grund vil renten typisk være lidt højere end ved lån med sikkerhed. Ved et lån med sikkerhed kan banken give dig en lavere rente, fordi de kan sælge dit hus eller din bil, hvis de ikke får betaling fra dig. De ved altså, at de får de penge, du har lånt, uanset hvad der sker.

 

Hvad bruger man 500000 på

Lån 500000 kroner på lige det, du står og skal bruge. De banker og låneudbydere vi samarbejder med blander sig ikke i, hvad du bruger pengene til. Det eneste bankerne og låneudbyderne er interesserede i er, om du har råd til at betale det nye lån, du gerne vil optage.

Du kan også lave et mix af et nyt lån og et samlelån. Det kan du, hvis du eksempelvis tidligere har optaget et lån på 50.000, et lån på 20.000 og et på 30.000 kan du samle dem i et samlet lån på 100.000 kroner. Så kan du i samme omgang søge om en kontant udbetaling i låneberegneren. Selvom du laver et mix, har vi hos Lendo alligevel et max beløb på 500000 kroner.

Som sagt kan du bruge dit lån til lige det, du har brug for. Det kan være, at du står og skal renovere dit hjem? Det er nemt med et lån uden sikkerhed, da der ikke er nogen bank, der vil have kontrol over, hvad du præcist bruger pengene på.

 

Lån op til 500000 inklusiv kontant udbetaling

Vi formidler både privatlån og samlelån for op til 500000 kroner. Du kan søge om begge ting på én gang under “Saml dine lån” i låneberegneren. Det vil vi lige komme med en forklaring på her:

Det er ret simpelt, hvis du blot skal optage et helt nyt lån. Du kan max låne 500000 kroner via Lendo. Vi har følgende lånetyper inden for privatlån:

Forbrugslån: Forbrugslånet er et lån til lige det, du står og mangler. Vi blander os ikke i, hvad du bruger lånet til.

Billån: Mangler du en ny bil, kan vores sammenligningstjeneste hjælpe dig med at finde det bedste og billigste billån til dig. Du har højst sandsynligt fået et tilbud fra din bilforhandler, hvis du allerede har fundet drømmebilen. Det er en god idé at sammenligne lånetilbuddet med lånetilbud via os.

Det kan dog virke lidt mere indviklet, hvis du skal tage et samlelån med kontant udbetaling. Hvis du skal samle eksisterende gæld, kan du højst samle for 500000 kroner. Hvis du ønsker kontant udbetaling samtidig med, hvilket du også kan registrere i låneberegneren, må samlelånet og den kontante udbetaling ikke være mere end 500000. Det vil sige, at du ikke kan tage et nyt lån på op til 300.000, hvis din samlede gæld er på 500000 kroner. Det vil betyde, at du skal låne 800.000 kroner, og det er ikke muligt gennem os.

Du er altid velkommen til at søge om et samlelån på 500000 kroner og herefter søge om et nyt lån på 300.000 kroner. Ulempen er blot, at du så vil få to lån, og derved vil låneomkostningerne blive højere, end hvis du blot samler eksisterende lån og får en kontant udbetaling i dét samlelån, du søger om.

Det er helt op til dig, hvordan du vil gøre det.

 

Hvor hurtigt kan man låne 500000?

Vi udbyder ikke kviklån. Vi er en låneformidler, som vil give dig bedre lånevilkår. Vi tror på, at du tager det rigtige lån, hvis du giver dig selv tid til at sammenligne lånetilbud. Derfor har vi skabt vores sammenligningstjeneste, så det er nemmere for dig at sammenligne lån. Tit og ofte kan det være svært at overskue, hvad du har sagt ja til – især hvis beslutningen går stærkt. Det første er ikke altid det bedste, og det er i vores interesse, at du tager et lån, som du faktisk har en god mavefornemmelse med. Det er jo noget, du skal betale tilbage, og det skal føles rigtigt og ikke være noget, du får hovedpine over allerede efter to måneder inde i afdragsperioden.

Lån 500000 med ro i maven gennem Lendo.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides