Lån til campingvogn

– Find det bedste lån nemt og hurtigt via Lendo til en god rente

 • Få tilbud på at låne penge fra op til 21 banker
 • Du vælger det lån, der passer dig bedst
 • Det er gratis og uforpligtende at ansøge om lån til campingvogn

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et lån til campingvogn?

Hvad det helt konkret vil koste dig at låne penge til campingvogn, kan vi først svare på, når du har indsendt en ansøgning. Herefter vil du hurtigt få svaret, da du vil modtage lånetilbud fra alle vores bankpartnere, hvor du vil blive præsenteret for priser og vilkår.

Kan man beregne et lån til campingvogn?

Du kan bruge vores låneberegner for privatlån, hvis du ønsker at beregne et potentielt lån til campingvogn. Det er dog ikke et konkret lånetilbud men blot et beregningseksempel. For at få et lånetilbud der er skræddersyet ud fra din økonomi, skal du udfylde resten af ansøgningen.

Hvordan får man det billigste lån til campingvogn?

Svaret er simpelt: Husk altid at sammenligne lån. Ligesom du sammenligne priser på alt muligt andet, er der også penge at spare ved at sammenligne priser på lån. Så før du accepterer et lån til campingvogn hos din egen bank, vil vi anbefale dig at afdække markedet for andre lån hos andre banker. På den måde sikrer du, at du vælger det bedst mulige lån til campingvogn.

Formidler Lendo lån til campingvogn?

Vi formidler desværre ikke campingvogn lån på nuværende tidspunkt. I stedet gør vi det muligt for dig at få et billigt privatlån, som du kan bruge til at finansiere købet af en campingvogn.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Hold ferie i naturen med et lån til campingvogn

Find det billigste lån til campingvogn

Ansøg om et lån til campingvogn her på siden. Du kan søge om netop det beløb, som du har brug for. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning og helt op til dig at vurdere, hvilket lånetilbud du ønsker at gå videre med.

Indhent tilbud

Få lånetilbud til køretøjer

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Mangler du et lån til campingvogn?

Har du brug for et lån til campingvogn? Drømmer du om bilferier, eller i hvert fald om at komme tættere på naturen med en campingvogn? Drømmen kan gå i opfyldelse hurtigere, nemmere og måske endda bedre end du tror.

Måske har du allerede udset dig den helt perfekte campingvogn, og mangler nu den helt perfekte finansiering. Her kommer Lendo ind i billedet. Vi hjælper dig med at få det bedste lån til campingvogn. Det gør vi ved at indhente lånetilbud fra flere banker, hvilket giver dig mulighed for at sammenligne lån på tværs af forskellige banker og låneudbydere. I sidste ende betyder det, at du træffer den bedst mulige økonomiske beslutning om et lån til campingvogn. Så er det op til dig at rulle ud i verden med den campingvogn, du har drømt om.

Men hvordan fungerer et lån til campingvogn egentlig? Og hvorfor bør du benytte Lendo til at få det bedste lån til campingvogn? Dette og meget andet får du svar på her. Vi vil komme ind på

Campingferie bliver mere og mere populært blandt den danske befolkning. Særligt tiden med corona og nedlukninger har gjort, at mange har fået øjnene op for den danske natur og muligheden for at campere i Danmark. Det har fået mange til at grave pengepungen op til finansieringen af en campingvogn.

Det er dog ikke alle, der har mulighed for at betale en campingvogn kontant. Og det er der ikke noget galt i. Det er ganske almindeligt at låne penge – også til fornøjelser og forbrug. Hos Lendo hjælper vi dig gerne med at få det bedste lån til campingvogn, så du kan komme ud i den friske luft og skønne natur.

 

Godt at vide om lån til campingvogn

Før du vælger det første lån til campingvogn, du får tilbudt, bør du lige læse med her. Mange vælger som det første at gå til sin egen bank for at optage et lån til campingvogn. Det kan også være ganske fornuftigt, men der kan dog være en del penge at spare på at sammenligne lån mellem flere banker, inden beslutningen træffes.

Ved at indhente et lånetilbud for et lån til campingvogn hos flere banker, afdækker du lånemarkedet og kan dermed vide dig mere sikker på, at du har fået det bedste lån til campingvogn. Derudover medvirker det til en øget konkurrence blandt bankerne, som i sidste ende kommer dig som låntager til gode, da bankerne vil udbyde bedre lånetilbud med endnu bedre vilkår.

Du vil også opleve, at det varierer fra bank til bank, hvilke tilbud de kan give. Nogle banker har et specifikt lån til campingvogn. Eksempelvis udbyder vores samarbejdspartner AL Finans campingvogn lån med mulighed for at lægge en udbetaling og på den måde få en lavere rente. Det er værd at være opmærksom på, hvis du gerne vil have det billigste lån til campingvogn som muligt.

Samarbejdet mellem Lendo og AL Finans er dog fokuseret på billån på nuværende tidspunkt og desværre ikke lån til campingvogne.

 

Forbrugslån som campingvogn lån

Vil du gerne undersøge dine lånemuligheder for et lån til campingvogn, kan du med fordel benytte Lendo. Her kan vi tilbyde dig et campingvogn lån, som er uden sikkerhed og uden krav til udbetaling. Det vil nemlig være i form af et forbrugslån.

Et forbrugslån er et lån uden sikkerhed. Det vil sige, at hverken vi hos Lendo, eller banken du låner penge af, kan blande os i, hvad lånet skal bruges til. Når du har optaget lånet, vil pengene blive udbetalt til din konto, og derefter er det op til dig at bruge dem. Det gør, at du, blandt meget andet, kan bruge lånet til at købe en campingvogn. På samme måde kan du få et lån til tandlæge, hvis det er det, du har brug for. Det kan også bruges som et indskudslån, hvis du udover en campingvogn også er på jagt efter en ny bolig.

Du kan ansøge om et lån til campingvogn for helt op til 500.000 kroner. Så burde der være penge til at finde en god og solid campingvogn. Det vil være med en rente fra 2,95%, men for at få et konkret lånetilbud med en konkret rente skal du indsende en låneansøgning.

 

Beregn lån til campingvogn

Inden du indsender en låneansøgning for et lån til en campingvogn, kan du først prøve vores låneberegner. Med denne kan du beregne lån til campingvogn, så du kan få en fornemmelse for, hvad det koster at låne penge til campingvogn for dig.

Beregn lån til campingvogn ved at vælge vores privatlån beregner. Her kan du indtaste, hvad campingvognen koster og vælge den løbetid, du ønsker for lånet. Når du gør det, kan du samtidig se den månedlige ydelse ændre sig. Når du beregner dit lån til campingvogn, skal du dog være opmærksom på, at det er et beregningseksempel ud fra en ÅOP på 7,20%.

Hvilken ÅOP netop du kan få tilbudt, afhænger af de vilkår og priser, bankerne kan give dig ud fra en kreditvurdering. Det vil sige, at for at få et konkret lånetilbud, er du nødt til at indsende en låneansøgning. På den måde kan du nemt og hurtigt beregne præcis, hvad det kommer til at koste dig lånemæssigt at købe en campingvogn.

Det er gratis og uforpligtende både at beregne et lån til campingvogn og at ansøge om et.

 

Få det bedste lån til campingvogn

Har du allerede udset dig den helt perfekte campingvogn, og mangler nu kun den bedst mulige finansiering? Lån penge til campingvognen gennem Lendo og få det bedste og billigste lån, der er for dig på lånemarkedet.

Du har måske allerede været i din egen bank og hørt deres finansieringsmuligheder, men hvis du gerne vil være sikker på, at det er den bedste mulighed, så kan du det her. Ved at ansøge om et lån til campingvogn her hos Lendo, afdækker du nemlig lånemarkedet. Med den ene låneansøgning får du et lånetilbud fra flere forskellige banker og låneudbydere. Dine lånetilbud vil blive præsenteret på en sådan måde, at du nemt kan sammenligne dem – også med et eventuelt tilbud fra din egen bank.

Da det er gratis og uforpligtende, mister du ikke andet end 10 minutter af din tid, hvis der ikke er et tilbud, der virker attraktivt for dig. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Du kan også kaste dig ud i det og få det bedste lån til campingvogn med det samme.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides