Lån til tandlæge

– Brug for en hånd med regningen

 • Få tilbud på lån fra op til 21 banker
 • Du vælger det lån, der passer dig bedst
 • Det er gratis og uforpligtende at ansøge om lån til tandlæge

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget kan man låne til tandlæge via Lendo?

Man kan låne lige fra 10.000 til 350.000 til tandlæge. Det er op til en selv, hvor meget man vil låne. Hvis man har andre låneformål, kan man i samme omgang låne til mere end tandlæge.

Er det fornuftigt at tage lån til tandlæge?

Det korte svar er “Ja!”. Hvis man ikke har penge til at få ordnet sin tandpine, vil vi anbefale, at man tager et lån til tandlæge. Det er ærgerligt at gå rundt med ondt i tanden, fordi man ikke har penge til at komme afsted til tandlægen. Det kan desværre have negative konsekvenser, hvis man lader en tandpine være.

Kan man få et lån til tandlæge med det samme via Lendo?

Det er ikke muligt at få udbetalt lånet i løbet af 15 minutter, som man kan ved nogle kviklånsudbydere. Vi vil gerne have, at man vælger det bedste lån til tandlæge. Derfor får man i løbet af et døgn efter man har udfyldt vores låneberegneren forskellige lånetilbud. Vi kan hjælpe med at finde det bedste lån, så man ikke kommer til at stå med et for dyrt lån på grund af et tandlægebesøg.

Hvad gør man, hvis man ikke endnu kender den præcise pris hos tandlægen?

Tandlægen vil altid kunne give et cirkatal på, hvad det koster for den behandling, man skal have. Hvis man er i tvivl, om det kan blive dyrere, er man velkommen til at låne lidt ekstra. Vi blander os ikke i, hvad man bruger pengene til. Det er helt op til en selv, om man vil bruge sit lån til tandlæge til andet end tandlæge.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Lån til tandlæge

Indhent tilbud på lån til tandlæge

Her på siden, kan du ansøge om lån til tandlæge. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning og det er helt op til dig at beslutte hvilket lånetilbud, du ønsker at gå videre med.

 • Lån penge til tandlæge ved at udfylde en låneansøgning
 • Èn låneansøgning, flere lånetilbud
 • Hurtigt, nemt og uforpligtende

Indhent tilbud

Indhent lånetilbud fra flere forskellige banker

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Mangler du et lån til tandlægen?

Vi går ud fra, at du er kommet herind, fordi du søger information om lån til tandlæge. Måske har du brug for at gå til tandlægen, men du har ikke råd. Vi kender det godt. Et tandlægebesøg er ikke noget, vi typisk sparer op til. Det kan være demotiverende at spare op til noget, der ikke er en fantastisk oplevelse.

Det kan ske, at vi kan komme i situationer, hvor vi får brug for et lån til tandlæge. Ingen kan forudse at vågne op en dag med smerter i en tand. Det er heller ikke til at forudse, hvor mange penge tandlægen vil have for at ordne smerterne i din tand.

Lån til tandlæge er en meget reel sag. Det er alle sager sådan set, men ingen skal gå rundt med smerter og bekymringer, fordi de ikke har råd til at gå til tandlæge.

 

Lån penge her hos Lendo og sammenlign lån fra flere banker og låneudbydere. Vi giver dig mulighed for at tage et privatlån, som du har fået hjælp til at vurdere at være det billigste lån for dig. Om det er lån til tandlæge eller til andre formål, det blander vi os ikke i.

 

Hvordan kan Lendo hjælpe med lån til tandlæge

Lån til tandlæge via vores låneberegner og få svar i løbet af 24 timer. Når du udfylder vores låneberegner, er det gratis og uforpligtende. Du kan søge om andet end lån til tandlæge. Ingen blander sig i, hvad du vil bruge pengene på. Hvis du har tandpine, vil vi dog håbe, at du tager et lån til tandlæge, så du ikke går rundt med smerter.

I løbet af 24 timer vil du modtage lånetilbud fra banker og låneudbydere. Derefter er det op til dig, hvilket lån til tandlæge, du vil vælge. Dine behov er i fokus, når du bruger vores sammenligningstjeneste. Det er vores største mission at sørge for, at du tager et lån til tandlæge, som du kan være tryg ved.

Bemærk at et lån på 10.000 er det laveste du kan låne via os. Så hvis tandlægeregningen er under 10.000 kroner, kan du altid sætte resten ind på din opsparing. Som sagt behøver hele beløbet ikke være et lån til tandlæge. Det blander vi os slet ikke i. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at låne mere end 10.000. Du kan faktisk låne helt op til 500.000 – både ved et nyt lån og ved et samlelån. Samlelån kan du læse mere om i næste afsnit.

 

Skab bedre mulighed for lån til tandlæge

Er økonomien ikke for god i forvejen? Er du bange for, at du ikke kan få lov til at låne? Det er aldrig en skam at spørge. Det værste der kan ske er, at du får et nej. Du betaler intet for at bruge vores låneberegner. Det er en service til dig, så du kan undersøge dine muligheder for et lån til tandlæge og mange andre ting.

Vi har muligvis en løsning til dig. Har du mange lån i forvejen? Eller måske blot et lidt for dyrt lån? Har du på fornemmelsen, at du godt kunne have lånt penge billigere et andet sted, dengang du optog lånet? Vi vil gennemgå, hvad du kan gøre, hvis du har ét dyrt lån, og hvis du har mange små lån. Et lån til tandlæge er nødvendigt, så du ikke går rundt med smerter. Det er vigtigt at have råd til det. Læs videre nedenfor.

Refinansiering af lån

Er du træt af at afbetale til et dyrt lån? Det er nemt at undersøge, om det kan blive billigere. Ved en refinansiering af lån kan du tage det samme lån hos en anden bank eller låneudbyder. Låneudbyderen vil kontakte den gamle låneudbyder og indfri dit lån med dit nye, billigere lån.

Samlelån

Har du mange små lån, er det muligt at samle dem til ét lån. Overvej hvor mange penge du betaler i gebyr for hvert lån du har. Det løber hurtigt op i mange penge hver måned. I vores låneberegner kan du indtaste alle dine små lån, som du gerne vil samle. Du kan i samme omgang indtaste det nye lån til tandlæge. I løbet af 24 timer vil du få lånetilbud, som du kan sammenligne. Du kan samle lån for op til 500.000 kroner. Et samlelån kan give dig luft i økonomien til at kunne tage lån til tandlæge og få dit smil igen.

 

Rentefrit lån til tandlæge

Nogle steder er det muligt at få et rentefrit lån til tandlæge. Det kræver dog, at du betaler lånet ud inden for et bestemt antal måneder. Her hos os er det muligt at tage et lån med en løbetid fra 1 til 12 år. Der er renter på de forbrugslån vi formidler, men der er større frihed til selv at vælge afdragsperioden via de låneudbydere og banker vi samarbejder med.

Det kan være, at du har brug for et lån til tandlæge, som ikke går for meget ud over dit månedlige rådighedsbeløb. Du har mulighed for at vælge en længere afdragsperiode for at bibeholde din økonomiske frihed hver måned. Jo længere afdragsperiode jo lavere vil dit månedlige afdrag være.

 

Hvilke andre lån end lån til tandlæge kan jeg søge via Lendo?

Da vi formidler forbrugslån, er det faktisk muligt at låne til lige det, du har lyst til. Vi udbyder ikke kviklån, så du får ikke lånet ind på kontoen i løbet af 15 minutter. Dog hjælper vi dig med at tage et billigt lån til tandlæge og alt muligt andet, du har brug for.

Mange tager et billån hos os, fordi de finder ud af, at det er billigere end hos selve bilforhandleren. Andre tager lån til renovering af boligen, fordi de ikke skal stå til regnskab for hvad, de bruger pengene på, når de tager et lån uden sikkerhed via os. På samme måde kan du også bruge pengene som et ferielån eller andet, du har brug for og lyst til. Hav dog altid en plan for dit lån og læg gerne et budget, inden du låner penge.

 

Årsagen til at et lån til tandlæge er okay at tage

Det kan være svært at kaste sig ud i at bruge penge på en tandpine. Du havde måske lige glædet dig til at bruge pengene på noget andet? Eller du havde tænkt dig, at hvis du skulle tage et lån, så ville det være til noget lidt mere spændende end et lån til tandlæge?

Vi forstår det godt. Og så er det ovenikøbet svært for mange at tage til tandlægen, fordi de har tandlægeskræk.

Men det kan desværre have negative konsekvenser, hvis du ikke gør noget ved tandpinen. Udover smerterne kan misligholdelse af tænderne i værste tilfælde betyde, at de rådner og ryger ud. Når det sker, kan det endda være, at du er nødt til at tage et endnu større lån til tandlæge. Så vi vil anbefale, at du finder en løsning. Det skal selvfølgelig være en løsning, der passer til dig og din økonomi. Hvis du har tandlægeskræk, findes der tandlæger, der er specialiserede i at hjælpe dig med din tandlægeskræk.

Det første du kan gøre, er at udfylde vores låneberegner og få det bedste lån til tandlæge. Du forpligter dig ikke til at sige ja til et lån til tandlæge, hvis du ikke får et, der matcher dig. Men vi håber, at du får gjort noget ved tandpinen hurtigst muligt.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides