Kontakt

Kundeservice

+45 70 5000 10
kundeservice@lendo.dk

PR & Presse

Peter Løbner
peter.lobner@lendo.dk

Samarbejd med os
(banker & långivere)

Kristoffer Petersen
kristoffer.petersen@lendo.dk

Samarbejd med os
(finansieringsløsninger)

Nikolai Rud
nikolai.rud@lendo.dk

Samarbejd med os - banker & långivere

Kom nemt i gang
I et samarbejde med Lendo kan du på nem vis få en digital tilstedeværelse, der giver dig adgang til mange tusinde låneansøgninger og unikke personer hver måned.
Vi har erfaring med at samarbejde med alt fra helt små lokale banker til store internationale banker. Det er muligt for os at skræddersy en løsning til alle banker - og det behøver ikke kræve IT- og udviklingsressourcer fra bankens side for at komme i gang.
Kontakt os og hør nærmere
Hvis du kunne tænke dig at vide, hvad der skal til for at komme i gang med at bruge Lendo, eller blot kunne tænke dig en uforpligtende snak om mulighederne, skal du endelig kontakte os.
Du kan kontakte partnerchef hos Lendo, Kristoffer Koch Petersen, på tlf. 25 45 63 63 eller mail kristoffer.petersen@lendo.dk.

Samarbejd med os - finansieringsløsninger

Kom nemt i gang
Giv dine kunder den bedste finansieringsløsning ved at samarbejde med Lendo. Med et samarbejde kan du tilbyde vores service direkte i din butik eller på din webshop, hvilket giver dine kunder de bedste vilkår for finansiering af deres køb.
Vi er åbne overfor både små og store samarbejder, og det er muligt for os at skræddersy en løsning til alle former for butikker og webshops - derudover kræver det ikke IT- og udviklingsressourcer fra din side for at komme i gang.
Kontakt os og hør nærmere
Er du interesseret i at høre mere om et muligt samarbejde, kan du række ud til en uforpligtende snak. Det er desuden vigtigt at understrege, at samarbejdet er ganske gratis og ikke vil koste dig noget.
Du kan kontakte Retail Partner Manager hos Lendo, Nikolai Rud, på tlf. 51 41 80 34 eller mail nikolai.rud@lendo.dk.
Bedømt til 4.8/5 baseret på 3.403 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.