Sverige

Lendo Sverige

Lendo blev grundlagt i 2007. Det skete i Sverige, hvor der på daværende tidspunkt var meget få aktører, som forsøgte at gøre lånemarkedet mere digitalt til fordel for låntager. Det ændrede Lendo for svenskerne med en digital sammenligningstjeneste for lån. Nu er det vores mål også at hjælpe danskerne med at finde det bedste lån på markedet ved at sammenligne lån

Lendo er i dag et højt etableret brand på det svenske marked, hvor den omfattende erfaring har udmundet sig i at gøre Lendo til Sveriges største sammenligningstjeneste for lån. I skrivende stund samarbejder Lendo med over 25 banker og låneudbydere i Sverige. Alene sidste år hjalp Lendo mere end en million svenskere med at spare penge, når de skulle ‘lånar pengar’. 

Vores kollegaer i Sverige er siddende centralt i Stockholm direkte op ad hovedbanegården. 

Lendos mål er at skabe et transparent og gennemsigtigt lånemarked. Det gælder ikke kun på det svenske marked - det gælder lige så vel også på det danske marked. Lendo har ændret de svenske forbrugeres tilgang til lån. Nu er det danskernes tur til at stå stærkere over for bankerne.

På blot ét år hjalp Lendo svenskerne med at spare 500.000.000 kr. på lån. Der er mange penge at spare ved at sammenligne lån. Det er der også ved at samle sine nuværende lån og kreditter i et ‘samla lån’, som vi på dansk kalder et samlelån 

I Sverige er det dog ikke kun svenske privatforbrugere, der mærker Lendos fordele. Lendo Sverige hjælper også iværksættere og ildsjæle med at finde de billigste og bedste ‘foretagslån’ (erhvervslån).

Vi kan lære meget af svenskerne 

I Sverige er det blevet lige så normalt at sammenligne lån, som det er at sammenligne tilbudsaviser. Det er vigtigt at stille sig kritisk over for sin bank og et lånetilbud. Vælger du at sammenligne lånetilbud, øger du dine muligheder for at finde det bedste lån på markedet. 

Vil du gerne gå i svenskernes fodspor? Eller i hvert fald finde et billigere lån end hvad der er muligt hos din bank? Ansøg her på siden. Vi indhenter og sender dig dine personlige lånetilbud inden for ét døgn. Vores tjeneste er gratis og uforpligtende.

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), AL Finans, Basisbank, Diba Billån, Entercard, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), MiniFinans, Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag