Primus Optimus

Det irrationelle menneske

Velkommen til Lendos nye podcast-serie med vært, Lasse Rimmer. Lyt med når Lasse dykker ned i, hvorfor vi er irrationelle, og hvordan vi bliver mere rationelle i hverdagen.

EPISODE 4

Primus Optimus – Vaner, sådan ændrer du dem

Hvad er det vaner gør for os i vores dagligdag? Hvad er vanens anatomi? Og handler dét at ændre vaner egentlig om viljestyrke? Lyt med i det seneste afsnit af Primus Optimus!

EPISODE 3

Primus Optimus – Hvorfor lyver vi så meget?

I dette afsnit taler vært Lasse Rimmer med adfærdsforsker om uærlighed. For vi ved jo alle sammen godt, at det "rigtige" er at fortælle sandheden og ikke snyde og lyve.

EPISODE 2

Primus Optimus – Kærlighed mellem irrationelle mennesker

I dette afsnit forsøger Lasse at komme lidt tættere på os som irrationelle mennesker, og hvorfor vi alle sammen måske bare bør overgive os til kærligheden…

EPISODE 1

Primus Optimus – Det irrationelle menneske

Primus Optimus er en podcast fro Lendo, der handler om alle de irrationelle beslutninger vi tager i hverdagen. Lasse undersøger sammen med Sally hverdagsdanskeren som et irrationelt menneske.

Hvorfor laver Lendo en podcast?

Lendo introducerede i starten af 2020 et ny reklamekoncept om Martin, som lider af Primus Optimus. Den fiktive lidelse medfører, at han altid vælger det første, det bedste. Budskabet med konceptet er at få danskerne til at tænke ekstra efter, inden de vælger og handler. Reklamerne er blevet modtaget positivt af danskerne, og nu ønsker vi at nå endnu længere ud med budskabet.

“Podcastmediet er en spændende mulighed for at være anderledes og nytænkende i vores forsøg på at nå endnu bredere ud med vores budskab om, at man skal tænke sig om før man vælger. Med Primus Optimus podcasten håber vi på at skubbe til folks adfærd og vaner. Desuden satser vi på at nå ud til en målgruppe, vi ellers ikke har været så meget i kontakt med før” siger Johan Malmsten, CEO hos Lendo.

Vært Lasse Rimmer er selv positivt overrasket over, hvor mange tanker arbejdet med podcasten har sat i gang, og det er netop den følelse, vi håber på at vække i lytterne:

“Jeg er en af dem, der er rigtig god til at synes, at jeg sjældent selv opfører mig irrationelt, men andre mennesker? De gør det kon-STANT! Det er bare løgn. Alle er irrationelle, og det rationelle er at indrømme det og kigge direkte i det der troldspejl, der viser os, som vi virkelig er. Som lytter vil man lære, hvor tit vi alle sammen handler irrationelt, og meget vigtigere; hvorfor vi gør det. Det er umuligt helt at lade være. I ”Primus Optimus” prøver vi at blive mere bevidste om, hvornår vi gør det, så vi måske - MÅSKE - kan lære at handle lidt mere rationelt.” - Lasse Rimmer, komiker og podcastvært.

Om Lendo

Lendo er en sammenligningstjeneste for lån, der giver danske forbrugere mulighed for nemt, gratis og uforpligtende at indhente og sammenligne lånetilbud fra en række banker og långivere.
Vores mission er at hjælpe danskerne til bedre lån ved at opfordre til og hjælpe dem med at sammenligne, før de vælger. Vi vil skabe større transparens på lånemarkedet, så man som forbruger ikke behøver være i tvivl om, at man har valgt den bedste aftale.

Om teamet bagved podcasten

Produceret af Bauer Media.

Vært: Lasse Rimmer

Medvirkende: Sally Khallash, adfærdsforsker og beslutningsteoretiker.

Producer og redaktør Rune Born Schwartz.

Podcasten er produceret af Bauer Media for Lendo