Forbrugslån

Forbrugslån - Find et billigt forbrugslån via Lendo

Hvis du overvejer at optage et forbrugslån, er du kommet til det helt rette sted. Hos Lendo.dk hjælper vi dig med at sammenligne forbrugslån, der sikrer dig den bedste ÅOP og de bedste rammer for lånet.

Det er enormt simpelt. Lendo indsamler skræddersyede tilbud fra en række forskellige banker og låneinstitutter til dig, så du kan få et overblik over mulighederne for et forbrugslån.

Ved at benytte dig af Lendo får du forhandlingsstyrken, da det er låneudbyderne, der konkurrerer om at få dig som kunde ved at udarbejde så attraktive lånetilbud til dig som muligt. Begynd din ansøgning allerede nu.


Oversigt:

 1. Hvordan fungerer Lendo?

 2. Hvad koster det at benytte Lendo?

 3. Hvad er et forbrugslån?

 4. Hvad kan du bruge et forbrugslån på?

 5. Hvor mange penge kan du låne med et forbrugslån?

 6. Hvorfor skal du optage et forbrugslån?

 7. Hvem kan optage et forbrugslån?

 8. Hvor høj bliver renten?

 9. Hvornår modtager du pengene?

 10. Hvornår skal forbrugslånet betales tilbage?

Hvordan fungerer Lendo?

Hos Lendo ved vi, at banker og andre låneudbydere tilbyder deres kunder vidt forskellige renter, gebyrer og vilkår på de samme lån. Det skyldes ofte diverse risikovurderinger, der afgør, hvorvidt en type af kunde kan betale et forbrugslån tilbage, samt hvor lang tid, der formentlig vil gå, inden dette lån er betalt tilbage.

Netop af denne årsag mener vi, at det er vigtigt, at du sammenligner så mange låneudbyderes vilkår og tilbud som overhovedet muligt. Det er ekstremt vigtigt ikke bare at tage til takke med det første og bedste tilbud, som du falder over i en annonce.

Processen med at indhente lånetilbud hos mange forskellige banker og efterfølgende sammenligne tilbud, der er stillet vidt forskelligt op, kan være enormt tidskrævende og besværligt at gøre på egen hånd. Det er i denne sammenhæng, at du kan benytte dig af vores tjeneste. Ved at bruge Lendo.dk kan du nemt søge om et forbrugslån fra et større antal låneudbydere på én gang. Hurtigt og nemt og uden forpligtigelser til at sige ja til et af de tilbud, du får.

Efter du har udfyldt din ansøgning, vil du begynde at modtage tilbud fra flere udbydere, der har behandlet din ansøgning og ønsker at få dig som kunde. Din låneansøgning er i høj kurs og bankerne konkurrerer om at vinde dig som kunde, hvilket giver dig fordelen, når du ansøger om et lån.

Vi anbefaler, at du venter 24 timer, før du træffer den endelige beslutning om forbrugslånet. Du kan være heldig, at du modtager et bedre tilbud, hvis du er tålmodig og venter på, at alle har gennemgået din ansøgning.

Hos Lendo får du den fordel, at låneudbyderne kæmper om dig, frem for at du skal ud og kæmpe for de gode renter og lave gebyrer selv. Det gør processen nemmere for dig, da du hurtigt får et overblik over en lang række forskellige muligheder til dit forbrugslån.

Til slut kan du træffe din beslutning og nyde godt af dit billige forbrugslån, der formentlig har en bedre rente, end hvad du måske havde regnet med.

Hvad koster det at benytte Lendo?

Det koster dig ikke noget at bruge Lendos service.

Vi er gratis for dig, der ønsker at finde et billigt forbrugslån online. Lendo opkræver i stedet et gebyr fra låneudbyderne, hvilket betyder, at du ikke betaler noget for at benytte os.

Lendo fungerer som en markedsføringskanal for låneinstitutter - lidt ligesom TV-annoncering. Så du skal hverken frygte, at vi pålægger nogle skjulte gebyrer eller renter, som vil gøre dit forbrugslån dyrere. Du skal heller ikke bekymre dig om at renten du får tilbudt af en konkret bank er dyrere, når du laver aftalen via Lendos tjeneste. Vi kan garantere dig, at du ikke kan få en bedre rente ved at henvende dig direkte til en af de långivere Lendo samarbejder med.

Hvad er et forbrugslån?

Som navnet indikerer, er et forbrugslån, når du låner til dit forbrug. I dagligdagen benyttes “forbrugslån” som en bred benævnelse for andre låntyper såsom kviklån, men der er alligevel en forskel, da forbrugslån typisk dækker over større beløb end lån som minilån, mikrolån og kviklån.

Et forbrugslån bruges ofte til at få indfriet nogle drømme og ønsker, der ikke kan vente. Det kan eksempelvis være sommerferie med børnene, eller hvis dit TV går i stykker, og du bliver nødt til at erstatte det.

Naturligvis er det bedst, hvis du har pengene stående på kontoen i forvejen i stedet for at skulle låne. Det er dog ikke altid en mulighed. I disse situationer er et forbrugslån et godt alternativ, så du ikke skal gå på kompromis med din livskvalitet. Så kan du altid betale lånet tilbage på et andet tidspunkt, når du har mere økonomisk overskud.

Én af de helt store fordele ved et forbrugslån er, at du ikke skal stille sikkerhed. Det er derfor relativt let at optage denne form for lån. Derudover skal du heller ikke oplyse, hvad du har tænkt dig at bruge dit forbrugslån på. Hvad du gør med dine penge, er din helt egen private sag. Det gør, at denne form for lån er enormt populær.

Hvad kan du bruge et forbrugslån til?

Der er mange forskellige ting, som du kan vælge at bruge dit forbrugslån til. Heldigvis for dig, bestemmer du 100% selv, hvad det skal benyttes til. Og du behøver ikke oplyse det til vores samarbejdspartnere.

Hvis du bare gerne vil have nogle flere kroner på kontoen i den kommende måned, som du kan bruge på indkøb, en ny telefon eller andet, så er det helt op til dig. Med et forbrugslån får du friheden til selv at bestemme. Du kommer ikke til at stå til regnskab for dine indkøb. Derfor er forbrugslån også meget populære, da de tilbyder en masse frihed.

Hvor mange penge kan du låne med et forbrugslån?

Hvor mange penge du kan låne, afhænger af en vurdering af din indtjening, tidligere betalingshistorik samt din betalingsevne.

Vi tilbyder lån fra 10.000 til 300.000 kroner, men vi kan ikke garantere, at du vil være i stand til at kunne låne helt op til 300.000 kroner. Det er op til den enkelte låneudbyder at beslutte, om de vurderer, at dette er en mulighed for dig.

Når du ansøger, indtaster du blot, hvor mange penge du ønsker at låne. Dernæst vil du begynde at modtage tilbud, der matcher det, som de forskellige banker og låneinstitutter kan tilbyde dig.

Dette kan variere en del fra udbyder til udbyder. Derfor anbefaler vi ligeledes, at du afventer ca. et døgn, før du accepterer et tilbud fra låneudbyderne, da du kan risikere at kunne låne mere hos en udbyder, der tager lidt længere tid om at behandle din ansøgning.

Hvorfor vælge et forbrugslån?

Du kan vælge at optage et forbrugslån frem for andre typer af lån, da du ikke skal oplyse, hvad du skal bruge pengene på med denne type af lån. Her kan du blot indtaste beløb og indtaste dine personlige oplysninger, hvorefter du vil begynde at modtage tilbud på billige forbrugslån.

Du kan vælge at bruge pengene præcis, som det passer dig. Den frihed er én af de helt store grunde til, at mange vælger at optage et forbrugslån online.

Derudover skal du heller ikke stille nogen form for sikkerhed, hvilket betyder, at du hurtigere kan få udbetalt dine penge. Så hvis du har behov for at få nogle flere penge mellem hænderne i den nærmeste fremtid, kan du overveje, om et forbrugslån er det rigtige for dig.

Endnu en grund til at vælge et forbrugslån er dets størrelse. Du kan låne et ret stort beløb med den type af lån. Og eftersom du ikke skal oplyse formålet med dit lån, så er det en effektiv måde, hvorpå du kan få udbetalt et stort beløb hurtigt og uden komplikationer.

Hvem kan optage et forbrugslån?

Før du kan optage et forbrugslån via Lendo, så er der nogle krav, du bliver nødt til at overholde:

 • Du skal være mindst 18 år gammel

 • Du skal være dansk statsborger

 • Du skal have en fast indkomst fra enten arbejde eller pension

 • Du må ikke være registreret i RKI

Hvis du overholder alle disse retningslinjer, så er du klar til at ansøge om et billigt forbrugslån allerede i dag. Du kan komme i gang med det samme øverst på denne side. Så går der ikke længe, inden du begynder at modtage forskellige lånetilbud fra vores samarbejdspartnere.

Hvor høj bliver renten?

Din rente bliver ikke fastsat af os, men af de banker samt låneudbydere, som vi samarbejder med.

Du udfylder en ansøgning på vores hjemmeside, som indeholder alle de vigtige informationer, som de forskellige udbydere har behov for at vide. Når du ansøger via Lendo.dk sendes disse informationer til hver bank og låneinstitut, der individuelt behandler din ansøgning.

Når du efterfølgende begynder at modtage tilbud på forbrugslån, så er de forskellige renter et resultat af den enkelte udbyders kredit- og risikovurdering af dig. Hvis du fremstår som en god ansøger, der har en lav risiko for ikke at betale det lånte beløb tilbage, så vil du naturligvis modtage en bedre rente, end hvis du vurderes med en høj risiko.

Det er dog vigtigt at understrege, at renten mellem de forskellige banker og låneinstitutter kan variere en del for den samme person. Netop denne pointe understreger, hvorfor det er så vigtigt at benytte Lendo, da du her ansøger hos så mange udbydere som muligt på én gang. På denne måde er du sikret skræddersyede tilbud, der kan spare dig for en masse penge i renter samt gebyrer.

Derfor er det også vigtigt, at du gør dig umage med at udfylde din ansøgning, da den er altafgørende for, hvilken rente du vil modtage.

OBS: Du skal indsende en ansøgning, før du ved, hvad din rente bliver. Vi kan nemlig ikke garantere dig noget på forhånd, da det helt afhænger af udbydernes behandling af din ansøgning. Denne kan blive behandlet på mange forskellige måder og dermed resultere i flere forskellige rentesatser. Vær derfor tålmodig, og vent med at takke ja, indtil du har modtaget alle tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Hvornår modtager du pengene?

Det kan variere, hvor lang tid der går, før du modtager dine penge. En altafgørende faktor i denne sammenhæng er, hvilken låneudbyder du vælger. Nogle udbydere går stærkt op i hastigheden på deres udbetalinger, hvor andre har længere ventetid.

Du kan dog ca. regne med, at der går omkring 2-5 hverdage fra udbyderen har modtaget den underskrevne aftale til, at pengene står på din konto. Men vi kan ikke garantere dig det 100% allerede nu – dette er noget, som du vil kunne se, når tilbuddene begynder at komme ind på din profil.

Lendo bestemmer ikke, hvor længe der går, før du modtager dine penge. Dette er udelukkende den enkelte låneudbyder, der er herre over dette. Læs derfor alle tilbud grundigt igennem, så du er sikret ikke at blive skuffet, når det kommer til, hvor hurtigt du modtager dit forbrugslån.

Hvis du ønsker den hurtigst mulige udbetaling, er det ikke sikkert, at du samtidig får det billigste lån. Derfor må du læse dine tilbud grundigt igennem og træffe din beslutning. Men vi anbefaler altid, at du afventer omkring 24 timer, før du accepterer et tilbud, da nogle låneudbydere er lidt længere tid om at behandle din ansøgning. Det første er ikke altid det bedste - så husk at have tålmodighed.

Hvornår skal forbrugslånet betales tilbage?

Når du udfylder din ansøgning, kan du selv være med til at beslutte, hvor lang din tilbagebetalingsperiode skal være.

Her kan du som hovedregel huske, at jo kortere låneperiode, desto højere månedlig ydelse. Omvendt gælder selvfølgelig at jo længere låneperiode, desto lavere månedlig ydelse. Derfor er tilbagebetalingsperioden en vigtig faktor at overveje grundigt, inden du vælger at ansøge om et forbrugslån.

Hvis du skal låne et stort beløb, kan det naturligvis være fordelagtigt for de fleste at vælge en lidt længere tilbagebetalingsperiode, da du så har længere tid til at få økonomisk overskud tilbage i hverdagen.

Du bestemmer naturligvis selv, hvordan du vil gøre det, men der er ingen tvivl om, at det er ekstremt vigtigt for din fremtidige økonomi, hvor længe du vælger, lånet skal strække sig over.

Hvis du har spørgsmål til lånebeløb og tilbagebetalingstid, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig med lige det, som du har brug for. Vi ønsker at skabe den bedste oplevelse for dig, og hvis du har behov for hjælp, skal du ikke tøve.

Ofte stillede spørgsmål
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du af långiveren på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer, faktisk får du ofte endnu bedre lånetilbud, end hvis du går direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Facit Bank, Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Mere om Privatlån

Lendo tema