AcceptLån

Find det billigste lån til dig

AcceptLån er en online låneudbyder og yder forbrugerne den bedst mulige service. Banken tilbyder finansieringsløsninger inden for lån og kredit til privatkunder.

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Vælg dit behov og udfyld din økonomi

Udfyld vores formular med dine behov og din nuværende økonomi.

Vi indhenter tilbud fra banker, der matcher

Vi finder de lån der passer bedst til netop dine ønsker og din økonomi.

Vælg det lån der passer dig

Vælg det tilbud som passer bedst til dig

Lendo er en sammenligningtjeneste for lån.

Hvorfor skal du bruge Lendo?

Står du i en situation hvor du har brug for at låne penge? Renten på lån varierer meget fra bank til bank, og netop derfor kan der være mange penge at spare ved at sammenligne lånetilbud fra flere banker og långivere. Det kan være besværligt og tidskrævende at gøre på egen hånd.

Det problem løser Lendo.

Indhent lånetilbud fra flere forskellige banker

Få personlige lånetilbud fra op til 21 veletablerede banker og långivere

Det tager maks. 24 timer, men ofte får du svar med det samme, så du kan låne penge hurtigt og nemt. Prøv vores låneberegner eller indsend en låneansøgning så du kan få et godt overblik over de renter og vilkår, som långiverne kan tilbyde netop dig. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Lendo er helt gratis og uforpligtende for dig at benytte. Vi formidler privatlån, samlelån og billån.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er de grundlæggende krav til at låne penge?
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal have MitID eller NemID

Kravene er fastsat af de banker og långivere, vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Hvad koster det at ansøge om et lån gennem Lendo

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem Lendo. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til banken.

Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker, vi samarbejder med.

Hvor meget kan jeg ansøge om?

Gennem Lendo kan du ansøge om privatlån mellem 10.000 og 500.000 kr. Ved billån kan du ansøge om op til 1.000.000 kr.

Bankerne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte bank, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvad er renten?

Rentespændet ligger på 0,00 % - 24,24 %. Det er individuelt, hvilken rente du kan få tilbudt. Det afhænger af den kreditvurdering, som banken foretager ud fra oplysninger omkring din privatøkonomi.

Hvordan sænker jeg omkostningerne ved mine eksisterende lån?

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig for dig at lave et samlelån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af lånebeløbet til at indfri din eksisterende gæld.

Vælg først at du vil samle/refinansiere lån, og angiv herefter det samlede beløb, du ønsker at refinansiere for. Du skal dernæst oplyse, om du også ønsker at ansøge om penge til kontant udbetaling.

Hvornår udbetales lånet?

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte bank for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af banken. Hvornår lånet udbetales, afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 hverdage.

Hvad koster det at indfri et lån før tid?

Du kan til enhver tid indløse lånet eller afdrage et højere beløb.

Kontakt banken, og de vil hjælpe dig.

Kan jeg ændre min ansøgning, efter at jeg har indsendt den?

Ja. Du kan altid ændre din låneansøgning. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Kan jeg ansøge om et lån, trods at jeg er registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)?

Ingen af de långivere, vi samarbejder med, kan tilbyde lån til personer, som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvem er AcceptLån?

AcceptLån er en online låneudbyder, som ejes af privatkunde- og erhvervsbanken Santander Consumer Bank. Santander Consumer Bank har etableret AcceptLån for at kunne henvende sig mere målrettet til det nordiske marked og dermed yde forbrugerne den bedst mulige service. AcceptLån holder til hos Santander Consumer Bank i Hvidovre og tilbyder finansieringsløsninger inden for lån og kredit til privatkunder. Lendos samarbejde med AcceptLån begyndte i 2019, og både Santander Consumer Bank og AcceptLån er under tilsyn af Finanstilsynet.

Som nævnt er AcceptLån ejet af Santander Consumer Bank. Det er en del af det spanske Banco Santander, der blev grundlagt i 1857. Banken blev etableret i Danmark i 2007 og er på en mission om at gøre det nemt og hurtigt at låne penge online, samtidig med at det skal føles trygt og sikkert for forbrugeren.

Santander Consumer Bank har på globalt plan 133 millioner kunder i mere end 40 lande og er dermed den største bank i Eurozonen. I Danmark alene har banken over 250 ansatte.

AcceptLån anvender en individuel rentefastsættelse på baggrund af en personlig kreditvurdering. Når du ansøger om et lån, vil du derfor blive bedt om at godkende med NemID, for at give AcceptLån adgang til din eSKAT.

 

Generelle krav og vilkår hos bankerne

Der er nogle krav, du skal kunne opfylde for at låne penge. Disse krav gælder for alle banker og låneudbydere, du kan ansøge om lån hos gennem Lendo.

Kravene lyder:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du kan ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark.

 

Ansøg om lån fra AcceptLån

Lån penge hos AcceptLån og brug pengene til det, du har brug for. AcceptLån tilbyder lån uden sikkerhed. Du kan dermed bruge pengene som et billån eller forbrugslån. Du kan også samle dine eksisterende lån og kreditter i et samlelån med et lån fra AcceptLån. Det vil sige, at du kan bruge pengene til at indfri anden gæld, hvis det giver økonomisk mening for dig og din privatøkonomi.

Du ansøger gennem vores låneberegner her på siden. I den indtaster du lånebeløb og løbetid, som du ønsker at have det. Efter at godkende ansøgningen med NemID, vil vi sende den til vores samarbejdspartnere. Hver især vil de lave en individuel kreditvurdering ud fra de oplysninger, du har indtastet i ansøgningen samt den information, du har i eSKAT. Dette sker helt automatisk, så du inden for et døgn har modtaget de lånetilbud, der er for dig. Så kan du sammenlige de lånetilbud, du har fået og dermed vælge det bedste for dig.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge om et lån hos Lendo.

 

Tilbyder AcceptLån det billigste lån?

Hvorvidt AcceptLån tilbyder det billigste lån, kan du kun finde svar på ved at sammenligne lån.

De lånetilbud du får, kan du sammenligne mellem hinanden, men du kan også bruge dem til at sammenligne et eventuelt lånetilbud, du har fået fra din egen bank. Det er nemlig ikke altid, at egen bank kan tilbyde det billigste lån.

Når du sammenligner lånene og gerne vil finde ud af, hvilket lån der er det billigste, kan du med fordel sammenligne lånenes ÅOP. Husk blot på, at lånebeløbet samt løbetiden for lånene skal være ens, for at det giver mening at sammenligne deres ÅOP.

Har du spørgsmål til processen hos Lendo eller til at sammenligne lån? Kontakt gerne vores kundeservice. Her kan vi også hjælpe, hvis du har spørgsmål vedrørende AcceptLån.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides