Alisa Bank

Alisa Bank er en crowdfunding- og P2P-lånetjeneste, som via deres digitale platform forbinder låntagere og investorer. Alisa Bank lancerede i 2013 og er vokset til at være en international crowdfunding virksomhed, som er til stede i fem lande, hvor de tilbyder finansieringsløsninger inden for lån og kredit til både privatpersoner og virksomheder. Alisa Bank holder til i Helsinki og er i dag den største låneplatform i Nordeuropa. Samarbejdet mellem Lendo og Alisa Bank begyndte i 2018. Alisa Bank er et Autoriseret Betalingsinstitut under tilsyn af Finanstilsynet.

 

Alisa Bank tilbyder privatlån

Et privatlån er et lån uden sikkerhed, og det er netop det, Alisa Bank tilbyder. Det vil sige, at du selv bestemmer, hvad pengene skal bruges til. Hverken vi hos Lendo eller Alisa Bank vil blande os i, hvad lånet bliver brugt på. 

Hvem er Alisa Bank?

Fellow Fiance er den største crowdfunding platform i Norden. Med Alisa Banks P2P-platform kan man som investor få renteindtægter for udlånte penge, mens man som låntager kan finde finansiering til sine individuelle behov.

Du kan dermed bruge Alisa Bank både til investering og til at låne penge. Det at optage et lån er muligt for både kreditværdige privatpersoner og virksomheder, hvor begge kan finde finansiering til deres behov. Den digitale forretningsmodel hos Alisa Bank gør finansieringsløsninger hurtigt og effektivt. Det er til gavn for både låntager og investor.

 

Krav og vilkår hos Alisa Bank

For at Alisa Bank kan bevilge dig et lån, skal du kunne opfylde følgende krav:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du kan ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark. 

Opfylder du ikke kravene, kan du hverken få tilbudt et lån fra Alisa Bank eller vores andre samarbejdende banker og låneudbydere.

 

Lån uden sikkerhed hos Alisa Bank

Du kan ansøge om et lån uden sikkerhed hos Alisa Bank. Med et lån uden sikkerhed kan du bruge pengene, som du vil alt efter dit behov eller ønske. Alisa Bank kræver ikke pant i det, du finansierer med lånet. 

Du kan dermed bruge lånet som et billån uden sikkerhed, hvis du har brug for en ny bil. Du kan også vælge at bruge pengene på en renovering, hvis din bolig trænger til det. Du kan også se det som et forbrugslån, hvis du eksempelvis har brug for en ferie eller andet forbrug. Et lån fra Alisa Bank kan også bruges som et samlelån. Du skal dog selv indfri dine eksisterende lån og kreditter. Med den konkurrencedygtige rente Alisa Bank tilbyder, kan det dog godt være værd at undersøge, om et samlelån eller en omlægning af et lån kan være fordelagtigt for dig.

 

Sammenlign lånetilbud fra Alisa Bank med andre banker

Når du ansøger om et lån gennem Lendo, vil du både få et lånetilbud fra Alisa Bank og fra vores 9 andre samarbejdende banker og låneudbydere. Det giver dig mulighed for at sammenligne lån fra flere banker. 

Hvis du er nysgerrig på, hvad du har mulighed for at låne, kan du bruge vores låneberegner. Her kan du indtaste dit ønskede lånebeløb samt den ønskede løbetid for lånet. Låneberegneren beregner dit potentielle lån ud fra en variabel rente på 7%. Det er derfor blot et estimat, den viser. Alisa Bank tilbyder eksempelvis en rente helt ned til 2,95%, hvilket gør det muligt for dig at optage et lån med en lavere rente, end den vores låneberegner viser. 

Hvilken rente Alisa Bank kan tilbyde dig, afhænger af den individuelle kreditvurdering, der laves ud fra din privatøkonomi. 

Har du spørgsmål til, hvad Alisa Bank tilbyder gennem Lendo, kan du ringe eller skrive til vores kundeservice. 

Alisa Bank Plc
Pursimiehenkatu 4 A
00150 Helsinki

Ofte stillede spørgsmål
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal have MitID eller NemID

Kravene er fastsat af de banker og långivere, vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem Lendo. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til banken. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker, vi samarbejder med.

Gennem Lendo kan du ansøge om privatlån mellem 10.000 og 500.000 kr. Ved billån kan du ansøge om op til 1.000.000 kr.

Bankerne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte bank, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Rentespændet ligger på 1,25 % - 22,52 %. Det er individuelt, hvilken rente du kan få tilbudt. Det afhænger af den kreditvurdering, som banken foretager ud fra oplysninger omkring din privatøkonomi.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig for dig at lave et samlelån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af lånebeløbet til at indfri din eksisterende gæld.

Vælg først at du vil samle/refinansiere lån, og angiv herefter det samlede beløb, du ønsker at refinansiere for. Du skal dernæst oplyse, om du også ønsker at ansøge om penge til kontant udbetaling.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte bank for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af banken. Hvornår lånet udbetales, afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 hverdage.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller afdrage et højere beløb.

Kontakt banken, og de vil hjælpe dig.

 • AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank)
 • AL Finans
 • Alisa Bank
 • Express Bank (en del af BNP Paribas Group)
 • Facit Bank
 • Ferratum
 • KreditNU
 • Ikano Bank
 • MiniFinans
 • Modus Finans
 • NordCredit
 • re:member
 • Resurs Bank
 • Smartkredit
 • Sparxpres
 • Spar Nord
 • TF Bank
 • Unilån

Ja. Du kan altid ændre din låneansøgning. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Ingen af de långivere, vi samarbejder med, kan tilbyde lån til personer, som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Bedømt til 4.8/5 baseret på 3.403 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.
Udforsk universet bag Lendo

Hos Lendo kan du med én låneansøgning få op til 18 lånetilbud fra forskellige banker og låneudbydere. Det er din mulighed for at undersøge det danske lånemarked.

Vi har eksisteret siden 2007, og er i dag den største sammenligningstjeneste for lån i Norden. Væksten fortsætter og det samme gør vores lyst og vilje til at skabe bedre og billigere lånemuligheder for dig som låntager.