Ikano Bank

Find det billigste lån til dig

Ikano Bank er en international organisation med tilstedeværelse i seks europæiske lande, herunder Danmark. Ikano Bank tilbyder privatlån til konkurrencedygtig renter. Via Lendo, kan du sammenligne et lånetilbud fra Ikano Bank med lånetilbud fra andre banker.

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Vælg dit behov og udfyld din økonomi

Udfyld vores formular med dine behov og din nuværende økonomi.

Vi indhenter tilbud fra banker, der matcher

Vi finder de lån der passer bedst til netop dine ønsker og din økonomi.

Vælg det lån der passer dig

Vælg det tilbud som passer bedst til dig

Lendo er en sammenligningtjeneste for lån.

Hvorfor skal du bruge Lendo?

Står du i en situation hvor du har brug for at låne penge? Renten på lån varierer meget fra bank til bank, og netop derfor kan der være mange penge at spare ved at sammenligne lånetilbud fra flere banker og långivere. Det kan være besværligt og tidskrævende at gøre på egen hånd.

Det problem løser Lendo.

Indhent lånetilbud fra flere forskellige banker

Få personlige lånetilbud fra op til 21 veletablerede banker og långivere

Det tager maks. 24 timer, men ofte får du svar med det samme, så du kan låne penge hurtigt og nemt. Prøv vores låneberegner eller indsend en låneansøgning så du kan få et godt overblik over de renter og vilkår, som långiverne kan tilbyde netop dig. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Lendo er helt gratis og uforpligtende for dig at benytte. Vi formidler privatlån, samlelån og billån.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er de grundlæggende krav til at låne penge?
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal have MitID eller NemID

Kravene er fastsat af de banker og långivere, vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Hvad koster det at ansøge om et lån gennem Lendo

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem Lendo. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til banken.

Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker, vi samarbejder med.

Hvor meget kan jeg ansøge om?

Gennem Lendo kan du ansøge om privatlån mellem 10.000 og 500.000 kr. Ved billån kan du ansøge om op til 1.000.000 kr.

Bankerne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte bank, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvad er renten?

Rentespændet ligger på 0,00 % - 24,24 %. Det er individuelt, hvilken rente du kan få tilbudt. Det afhænger af den kreditvurdering, som banken foretager ud fra oplysninger omkring din privatøkonomi.

Hvordan sænker jeg omkostningerne ved mine eksisterende lån?

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig for dig at lave et samlelån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af lånebeløbet til at indfri din eksisterende gæld.

Vælg først at du vil samle/refinansiere lån, og angiv herefter det samlede beløb, du ønsker at refinansiere for. Du skal dernæst oplyse, om du også ønsker at ansøge om penge til kontant udbetaling.

Hvornår udbetales lånet?

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte bank for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af banken. Hvornår lånet udbetales, afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 hverdage.

Hvad koster det at indfri et lån før tid?

Du kan til enhver tid indløse lånet eller afdrage et højere beløb.

Kontakt banken, og de vil hjælpe dig.

Kan jeg ændre min ansøgning, efter at jeg har indsendt den?

Ja. Du kan altid ændre din låneansøgning. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Kan jeg ansøge om et lån, trods at jeg er registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)?

Ingen af de långivere, vi samarbejder med, kan tilbyde lån til personer, som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvem er Ikano Bank?

Ikano Bank udspringer af IKEA familien. Grundlæggeren bag foretagendet er Ingvar Kamprad, som stiftede IKEA i 1940’erne. Ikano bank Danmark er en filial af Ikano Bank Sverige, som blev etableret i 1978.

I dag er Ikano Bank særligt til stede i Norden, men også på andre internationale markeder. Ikano Bank er eksempelvis udvidet til Finland, Tyskland og England.

Ikano Bank har flere forskellige finansielle produkter at tilbyde til privatkunder. De kan tilbyde forbrugsfinansiering med attraktive lån og at indfrie eksisterende lån, hvis du som privatkunde ønsker et samlelån. Derudover tilbyder Ikano Bank kreditkort og kontokort.

 

Krav og vilkår hos bankerne

Ikano Bank adskiller sig ikke fra vores andre samarbejdspartnere i forhold til krav og vilkår. De følgende krav skal du opfylde for at kunne låne penge hos vore samarbejdspartnere.

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du kan ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark.

Det er i Danmark lovpligtigt at tjekke kreditværdigheden hos en forbruger, før man som bank kan bevilge et lån. Derfor anvender Ikano Bank en individuel rentefastsættelse på baggrund af en personlig kreditvurdering.

 

Saml dine lån hos Ikano Bank

Har du optaget flere mindre forbrugslån, og vil du gerne undersøge, hvorvidt du kan spare penge med et samlelån? Ikano Bank indfrier lån med et samlelån. Ønsker du at samle lån for mindre eller mere end det beløb spænd, skal du selv sørge for at indfri dine lån.

Et samlelån kan give en stor månedlig besparelse på den ydelse, du betaler. Det kan det, da du kun betaler én rente hos én låneudbyder i stedet for hos flere låneudbydere. Det giver samtidig et bedre overblik over din gæld.

Har du et enkelt lån, kan du også undersøge dine muligheder for at gøre lånet billigere ved omlægning af lån. Det og samlelån kan du ansøge om her på siden via vores låneberegner. Så kan du finde ud af, om det økonomisk kan betale sig for dig, at skifte dit eller dine lån ud med et billigere lån fra Ikano Bank.

 

Skal du vælge Ikano Bank eller en anden låneudbyder?

Ligesom du sammenligner priser på fjernsyn eller computere, bør du også sammenligne priser på lån. Der er nemlig stor forskel på administrationsmæssige priser og gebyrer samt hvilken rente, låneudbyderen kan tilbyde et lån til.

Sammenlign lån og vid dig mere sikker på, at du vælger et lån på det bedst oplyste grundlag. Indhent lånetilbud fra Ikano Bank, din egen bank samt andre låneudbydere.

Hos Lendo har du mulighed for at få et lånetilbud for op til 21 låneudbydere – heriblandt Ikano Bank. Det giver dig et godt grundlag for at sammenligne lån på markedet. Det er gratis og uforpligtende.

Kontakt gerne vores kundeservice hvis du har spørgsmål vedrørende vores samarbejde med Ikano Bank, eller hvis du har andre spørgsmål til processen hos Lendo.

Ikano Bank
Stationsparken 24
2600 Glostrup

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides