Modus Finans

Modus Finans er en del af L'EASY, som blev stiftet i 1985 af Niels Thorborg som et af de første online udlejningskoncepter. I 1998 udvidede det desuden til det svenske marked og eksisterer i dag både i Danmark, Sverige, Norge og Holland med omkring 900 ansatte på koncernniveau. Modus Finans har samarbejdet med Lendo siden 2018. Modus Finans er under tilsyn af Finanstilsynet.

Modus Finans tilbyder privatlån

Vælger du at låne penge gennem Modus Finans, bestemmer du selv, hvad pengene skal bruges til. Det gør du, da Modus Finans tilbyder privatlån uden sikkerhed. Modus Finans foretager en personlig kreditvurdering, som danner basis for en individuel rentefastsættelse.

Modus Finans kan via Lendo tilbyde:

 • Privatlån for op til 130.000 kr.
 • Afbetalingsperiode på 1 - 10 år.
 • Variabel årlig debitorrente på 8,73 - 26,78%.

Hvem er Modus Finans?

Modus Finans er en del af L’EASY og blev præsenteret i 2016. Begge dele formidler finansielle produkter for Facit Bank. Modus Finans er dermed en del af en stor, anerkendt koncern. 

Mange forbinder L’easy med leasing, hårde hvidevarer, elektronik og ham Peter fra L’easy. Modus Finans tilbyder andre produkter og forbrugsgoder inden for finansieringsløsninger for lån og kredit til privatkunder. Modus Finans har fokus på høj service og enkelthed, hvilket kommer til udtryk i deres ansøgnings- og godkendelsesprocess. På blot 1-2 hverdage efter at lånet er godkendt,  får du udbetalt pengene på din konto.

Krav og vilkår hos Modus Finans

Der er en række krav, du skal opfylde for at kunne låne penge hos Modus Finans. Det er de samme krav, som vores yderligere 9 andre samarbejdspartnere stiller. 

Kravene lyder:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du kan ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark. 

Er der et af kravene, du ikke opfylder, kan hverken Modus Finans eller vores andre samarbejdspartnere bevilge dig et lån.

Sådan ansøger du om et lån fra Modus Finans

Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån fra Modus Finans. Du skal blot udfylde en låneansøgning her på siden. Det gør du via vores låneberegner. Her indtaster du det beløb, du ønsker at låne samt den løbetid, du ønsker, at lånet skal strække sig over. Herefter godkender du med NemID, så bankerne kan anvende dataen hos eSKAT i deres kreditvurdering af din privatøkonomi.

Vi sender din låneansøgning til Modus Finans samt 9 andre banker og låneudbydere. Inden for kort tid vil du modtage lånetilbud og inden for 24 timer har alle bankerne tilkendegivet hver deres lånetilbud til dig. Opfylder du kravene, og kan Modus Finans bevilge dig et lån, vil du se deres lånetilbud på listen.  

Det er uforpligtende at ansøge om et lån fra Modus Finans og alle vores andre samarbejdende banker. Hvis lånetilbuddene ikke lever op til dine forventninger, kan du ignorere dem. De vil blive fjernet efter 30 dage. 

Giver Modus Finans det bedste lånetilbud?

Sammenlign lån og øg dine muligheder for at finde det bedste lånetilbud på lånemarkedet. Mange danskere stoler blindt på deres bank, når de skal låne penge. Men det står ikke skrevet med sikkerhed, at din egen bank kan tilbyde dig det billigste lån. 

Brug i stedet en sammenligningstjeneste for lån til at undersøge markedet inden du optager et unødvendigt dyrt lån. Vi vil alle gerne spare penge, og en hurtig sammenligning kan spare dig for mange penge.  

Hos Lendo kan du sammenligne lån fra op til 12 banker - heriblandt Modus Finans. Modus Finans har en konkurrencedygtig rente, hvilket meget vel kan give dig det bedste lånetilbud ud af de 12 banker. 

Vær opmærksom på, at Modus Finans via Lendo tilbyder privatlån op til 75.000 kr. Har du brug for at låne over 75.000 kr., vil du derfor ikke modtage et lånetilbud fra Modus Finans. 

Ansøg her på siden og find ud af, hvilket lånetilbud Modus Finans har til dig. Har du spørgsmål? Kontakt gerne vores kundeservice på telefon eller mail så vi kan besvare dine spørgsmål. 

Modus Finans A/S (3C RETAIL A/S)
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C

Har du brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os Ring til os
70 5000 10
hverdage 09:00 - 16:00
Chat med os Chat med os
Tryk her
Skriv til os Skriv til os
kundeservice@lendo.dk
Vi svarer hurtigst muligt
– altid indenfor en hverdag
Ofte stillede spørgsmål
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere, vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem Lendo. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til banken. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker, vi samarbejder med.

Gennem Lendo kan du ansøge om privatlån mellem 10.000 og 500.000 kr. Ved billån kan du ansøge om op til 1.000.000 kr.

Bankerne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte bank, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Rentespændet ligger på 1,25 % - 22,52 %. Det er individuelt, hvilken rente du kan få tilbudt. Det afhænger af den kreditvurdering, som banken foretager ud fra oplysninger omkring din privatøkonomi.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig for dig at lave et samlelån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af lånebeløbet til at indfri din eksisterende gæld.

Vælg først at du vil samle/refinansiere lån, og angiv herefter det samlede beløb, du ønsker at refinansiere for. Du skal dernæst oplyse, om du også ønsker at ansøge om penge til kontant udbetaling.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte bank for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af banken. Hvornår lånet udbetales, afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 hverdage.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller afdrage et højere beløb.

Kontakt banken, og de vil hjælpe dig.

 • AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank)
 • AL Finans
 • Diba Billån
 • Express Bank (en del af BNP Paribas Group)
 • Facit Bank
 • Fellow Finance
 • Ferratum
 • KreditNU
 • Ikano Bank
 • MiniFinans
 • Modus Finans
 • NordCredit
 • re:member
 • Resurs Bank
 • Smartkredit
 • Sparxpres (en del af Spar Nord)
 • Unilån

Ja. Du kan altid ændre din låneansøgning. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Ingen af de långivere, vi samarbejder med, kan tilbyde lån til personer, som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Bedømt til 4.8/5 baseret på 2.861 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.
Trustpilot
Udforsk universet bag Lendo

Hos Lendo kan du med én låneansøgning få op til 17 lånetilbud fra forskellige banker og låneudbydere. Det er din mulighed for at undersøge det danske lånemarked.

Vi har eksisteret siden 2007, og er i dag den største sammenligningstjeneste for lån i Norden. Væksten fortsætter og det samme gør vores lyst og vilje til at skabe bedre og billigere lånemuligheder for dig som låntager.