Modus Finans

Modus Finans er en del af L'EASY, som blev stiftet i 1985 af Niels Thorborg som et af de første online udlejningskoncepter. I 1998 udvidede det desuden til det svenske marked og eksisterer i dag både i Danmark, Sverige, Norge og Holland med omkring 900 ansatte på koncernniveau. Modus Finans har samarbejdet med Lendo siden 2018. Modus Finans er under tilsyn af Finanstilsynet.

Modus Finans tilbyder privatlån

Vælger du at låne penge gennem Modus Finans, bestemmer du selv, hvad pengene skal bruges til. Det gør du, da Modus Finans tilbyder privatlån uden sikkerhed. Modus Finans foretager en personlig kreditvurdering, som danner basis for en individuel rentefastsættelse.

Modus Finans kan via Lendo tilbyde:

 • Privatlån for op til 130.000 kr.
 • Afbetalingsperiode på 1 - 10 år.
 • Fast årlig debitorrente på 8,73 - 26,78%.

Finansielle tjenester hos Modus Finans

Tjenester Status
NemID Ja
eSKAT Nej
Betalingsservice Ja
Betalingsservicegebyr 0 kr.
Etableringsomkostning 8 % af lånebeløbet
Administrationsgebyr 0 kr.

Hvem er Modus Finans?

Modus Finans er en del af L’easy og blev præsenteret i 2016. Begge dele formidler finansielle produkter for Facit Bank. Modus Finans er dermed enn del af en stor,  anerkendt koncern. 

Mange forbinder L’easy med leasing, hårde hvidevarer, elektronik og ham Peter fra L’easy. Modus Finans tilbyder andre produkter og forbrugsgoder inden for finansieringsløsninger for lån og kredit til privatkunder. Modus Finans har fokus på høj service og enkelthed, hvilket kommer til udtryk i deres ansøgnings- og godkendelsesprocess. På blot 1-2 hverdage efter at lånet er godkendt,  får du udbetalt pengene på din konto.

Krav og vilkår hos Modus Finans

Der er en række krav, du skal opfylde for at kunne låne penge hos Modus Finans. Det er de samme krav, som vores yderligere 9 andre samarbejdspartnere stiller. 

Kravene lyder:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du kan ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark. 

Er der et af kravene, du ikke opfylder, kan hverken Modus Finans eller vores andre samarbejdspartnere bevilge dig et lån.

Sådan ansøger du om et lån fra Modus Finans

Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån fra Modus Finans. Du skal blot udfylde en låneansøgning her på siden. Det gør du via vores låneberegner. Her indtaster du det beløb, du ønsker at låne samt den løbetid, du ønsker, at lånet skal strække sig over. Herefter godkender du med NemID, så bankerne kan anvende dataen hos eSKAT i deres kreditvurdering af din privatøkonomi.

Vi sender din låneansøgning til Modus Finans samt 9 andre banker og låneudbydere. Inden for kort tid vil du modtage lånetilbud og inden for 24 timer har alle bankerne tilkendegivet hver deres lånetilbud til dig. Opfylder du kravene, og kan Modus Finans bevilge dig et lån, vil du se deres lånetilbud på listen.  

Det er uforpligtende at ansøge om et lån fra Modus Finans og alle vores andre samarbejdende banker. Hvis lånetilbuddene ikke lever op til dine forventninger, kan du ignorere dem. De vil blive fjernet efter 30 dage. 

Giver Modus Finans det bedste lånetilbud?

Sammenlign lån og øg dine muligheder for at finde det bedste lånetilbud på lånemarkedet. Mange danskere stoler blindt på deres bank, når de skal låne penge. Men det står ikke skrevet med sikkerhed, at din egen bank kan tilbyde dig det billigste lån. 

Brug i stedet en sammenligningstjeneste for lån til at undersøge markedet inden du optager et unødvendigt dyrt lån. Vi vil alle gerne spare penge, og en hurtig sammenligning kan spare dig for mange penge.  

Hos Lendo kan du sammenligne lån fra op til 12 banker - heriblandt Modus Finans. Modus Finans har en konkurrencedygtig rente, hvilket meget vel kan give dig det bedste lånetilbud ud af de 12 banker. 

Vær opmærksom på, at Modus Finans via Lendo tilbyder privatlån op til 75.000 kr. Har du brug for at låne over 75.000 kr., vil du derfor ikke modtage et lånetilbud fra Modus Finans. 

Ansøg her på siden og find ud af, hvilket lånetilbud Modus Finans har til dig. Har du spørgsmål? Kontakt gerne vores kundeservice på telefon eller mail så vi kan besvare dine spørgsmål. 

Modus Finans A/S (3C RETAIL A/S)
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Ofte stillede spørgsmål
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), AL Finans, Basisbank, Diba Billån, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), MiniFinans, Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Om lån og privatøkonomi

Er du i gang med at undersøge dine muligheder for at optage et privatlån? Eller har du brug for at samle eksisterende gæld i et samlelån?

Så er du kommet til det rette sted. Hos Lendo kan du finde information om lånetyper og lånevilkår samt sammenligne privatlån og samlelån fra flere forskellige låneudbydere.