Resurs Bank billån

Find det billigste billån til dig

Resurs Bank billån tilbyder billån og købsbevis uden udbetaling og uden sikkerhed via Lendos sammenligningstjeneste. Købsbeviset er gældende i 10 år.

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Vælg dit behov og udfyld din økonomi

Udfyld vores formular med dine behov og din nuværende økonomi.

Vi indhenter tilbud fra banker, der matcher

Vi finder de lån der passer bedst til netop dine ønsker og din økonomi.

Vælg det lån der passer dig

Vælg det tilbud som passer bedst til dig

Lendo er en sammenligningtjeneste for lån.

Hvorfor skal du bruge Lendo?

Står du i en situation hvor du har brug for at låne penge? Renten på lån varierer meget fra bank til bank, og netop derfor kan der være mange penge at spare ved at sammenligne lånetilbud fra flere banker og långivere. Det kan være besværligt og tidskrævende at gøre på egen hånd.

Det problem løser Lendo.

Indhent lånetilbud fra flere forskellige banker

Få personlige lånetilbud fra op til 21 veletablerede banker og långivere

Det tager maks. 24 timer, men ofte får du svar med det samme, så du kan låne penge hurtigt og nemt. Prøv vores låneberegner eller indsend en låneansøgning så du kan få et godt overblik over de renter og vilkår, som långiverne kan tilbyde netop dig. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Lendo er helt gratis og uforpligtende for dig at benytte. Vi formidler privatlån, samlelån og billån.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er de grundlæggende krav til at låne penge?
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal have MitID eller NemID

Kravene er fastsat af de banker og långivere, vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Hvad koster det at ansøge om et lån gennem Lendo

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem Lendo. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til banken.

Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker, vi samarbejder med.

Hvor meget kan jeg ansøge om?

Gennem Lendo kan du ansøge om privatlån mellem 10.000 og 500.000 kr. Ved billån kan du ansøge om op til 1.000.000 kr.

Bankerne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte bank, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvad er renten?

Rentespændet ligger på 0,00 % - 24,24 %. Det er individuelt, hvilken rente du kan få tilbudt. Det afhænger af den kreditvurdering, som banken foretager ud fra oplysninger omkring din privatøkonomi.

Hvordan sænker jeg omkostningerne ved mine eksisterende lån?

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig for dig at lave et samlelån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af lånebeløbet til at indfri din eksisterende gæld.

Vælg først at du vil samle/refinansiere lån, og angiv herefter det samlede beløb, du ønsker at refinansiere for. Du skal dernæst oplyse, om du også ønsker at ansøge om penge til kontant udbetaling.

Hvornår udbetales lånet?

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte bank for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af banken. Hvornår lånet udbetales, afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 hverdage.

Hvad koster det at indfri et lån før tid?

Du kan til enhver tid indløse lånet eller afdrage et højere beløb.

Kontakt banken, og de vil hjælpe dig.

Kan jeg ændre min ansøgning, efter at jeg har indsendt den?

Ja. Du kan altid ændre din låneansøgning. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Kan jeg ansøge om et lån, trods at jeg er registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)?

Ingen af de långivere, vi samarbejder med, kan tilbyde lån til personer, som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvem er Resurs Bank?

Resurs Bank blev grundlagt af entreprenøren Thomas Paulson i Helsingborg i 1977 og er i dag en af Nordens hurtigst voksende nichebanker, som beskæftiger omkring 730 medarbejdere i hele Norden. Resurs Bank har hovedkontor i Sverige og har desuden filialer i Danmark, Norge og Sverige. Resurs Bank tilbyder finansielle tjenester til både privat- og erhvervskunder, som bl.a. indebærer finansieringsløsninger inden for en lang række låntyper herunder billån, kredit og forsikringsprodukter.

Hos Resurs Bank er der en vision om at hjælpe privatkunder med fleksible og pålidelige lånemuligheder. Derfor tilbyder Resurs Bank også en tryghedsforsikring til dig, der optager et lån hos Resurs Bank. Deres tryghedsforsikring dækker dit månedlige afdrag i op til 12 måneder, hvis du bliver ufrivilligt arbejdsløs eller sygemeldt i en længere periode.

Derudover er det hos Resurs Bank muligt at optage et billån med en medansøger. Når du ansøger om et billån med en medansøger, kan du ofte opnå en bedre rente og bedre lånevilkår. Hvis du har en partner, ægtefælle eller samlever, kan I med fordel optage lånet sammen. Du vil stå som lånets hovedansøger, mens din partner vil stå som medansøger. For Resurs Bank betyder det, at sikkerheden for, at billånet bliver tilbagebetalt, øges.

Vil du gerne være sikker på, at et lån fra Resurs Bank er den bedste løsning for dig? Måske har du allerede et kendskab til Resurs Bank eller har andre bankaktiviteter etableret hos banken.

Hos Lendo hjælper vi dig med at sammenligne lån. Med Lendo kan du altså sammenligne det lånetilbud, Resurs Bank kan tilbyde dig, med andre bankers og låneudbyderes lånetilbud. På den måde kan du finde ud af, om det lån, Resurs Bank tilbyder dig, er det billigste og bedste lån for dig.

 

Få et billån eller købsbevis igennem Resurs Bank Billån

Gennem Lendo tilbyder Resurs Bank billån og købsbevis uden udbetaling og uden sikkerhed. Købsbeviset er gældende i 10 år. Hvis du bliver godkendt til billånet og får dit købsbevis fra Resurs Bank, kan du selv vælge, hvornår du ønsker at bruge det. Du bestemmer selv, hvilken bil du ønsker at købe og om den ny eller brugt. Resurs Bank kræver ikke, at lånet er knyttet til en bestemt bil. Købsbeviset er med andre ord et bevis på, at du er godkendt til en bestemt lånebeløb, og du kan derfor selv vælge, hvilken forhandler eller privat sælger, du ønsker at benytte det hos.

Bilkøb med et købsbevis fra Resurs Bank Billån er uden pant og uden udbetaling. Købsbeviset er gældende i 10 år, og hvis du når at betale lånet af inden købsbeviset udløber, er det gældende til at kunne købe en ny bil. Hvilket gør det smart, hvis du på et tidspunkt ønsker at skifte bil.

Du begynder at betale af på lånet, når købsbeviset er aktiveret. Det sker når pengene er overført fra Resurs Bank Billån til sælgeren af bilen eller bilforhandleren. Det betyder derfor, at du kan have købsbeviset i 10 år, ikke benytte det og derfor ikke betale en krone for at have det.

 

Krav og vilkår hos Bankerne

I Danmark er det lovpligtigt for alle banker og låneudbydere at lave en kreditvurdering, før de bevilger et lån. Det gælder dermed også for Resurs Bank.

Når Resurs Bank vurderer hvilken rente og hvilke vilkår, de kan tilbyde dig i et lånetilbud, vil de gøre det ud fra en individuel rentefastsættelse på baggrund af en personlig kreditvurdering.

Det gøres helt automatisk ved, at du samtykker med NemID, når du indsender din låneansøgning. Det giver nemlig Resurs Bank adgang til eSKAT. På den måde undgår du at skulle indsende dokumentation og andet.

Følgende krav er generelle for at ansøge om et lån:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en fast indkomst.
 • Du kan ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark.

 

Hvordan tager jeg købsbeviset i brug?

Der er forskellige måder hvor på du kan gøre brug af dit købsbevis. Hvordan det kan benyttes afhænger af, om det er hos en privat sælger eller en bilforhandler. Fælles for begge er, at pengene overføres førstkommende hverdag, når slutsedlen, der er den juridisk bindende aftale, der indgås i forbindelse med køb og salg af et køretøj, er udarbejdet.

Ved en forhandler skal der udarbejdes en slutseddel, som forhandler indsender til Resurs Bank.

Hvis du køber bil hos en privat sælger, skal du oprette en handel ved at registrere dig som køber på www.nembilhandel.dk, hvorefter sælger inviteres til handlen, færdiggør handlen og udarbejder slutsedlen. Her får du et overblik:

 1. Find din drømmebil på nettet eller fysisk hos en privat sælger eller en bilforhandler.
 2. Kontakt forhandleren eller den private sælger.
 3. Fortæl forhandleren eller den private sælger, at købet foretages med en bankoverførsel fra Resurs Bank.
 4. Fuldfør proceduren for købet, som beskrevet ovenfor, altså enten direkte hos forhandleren eller på www.nembilhandel.dk.
 5. Udfærdig og underskriv slutseddel
 6. Resurs Bank udbetaler beløbet direkte til sælgers NemKonto førstkommende bankdag.

 

Modtag tilbud på billån fra Resurs Bank

Hvis du gerne vil modtage et personligt lånetilbud til bilkøb fra Resurs Bank og samtidig gerne vil undersøge dine muligheder hos andre låneudbydere, kan du gratis og uforpligtende ansøge om et billån gennem Lendo. Det gør du ved at udfylde vores ansøgningsskema øverst på denne side. I løbet af 24 timer vil du modtage flere personlige lånetilbud – blandt andet fra Resurs Bank.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig til vores kundeservice.

Resurs Bank Billån er under tilsyn af Finanstilsynet.

Resurs Bank, filial af Resurs Bank AB
Delta Park 46
2665 Vallensbæk Strand

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides