Resurs Bank

Find det billigste lån til dig

Resurs Bank tilbyder finansielle løsninger til privatpersoner inden for en lang række af produkter, heriblandt lån og kredit.

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Vælg dit behov og udfyld din økonomi

Udfyld vores formular med dine behov og din nuværende økonomi.

Vi indhenter tilbud fra banker, der matcher

Vi finder de lån der passer bedst til netop dine ønsker og din økonomi.

Vælg det lån der passer dig

Vælg det tilbud som passer bedst til dig

Lendo er en sammenligningtjeneste for lån.

Hvorfor skal du bruge Lendo?

Står du i en situation hvor du har brug for at låne penge? Renten på lån varierer meget fra bank til bank, og netop derfor kan der være mange penge at spare ved at sammenligne lånetilbud fra flere banker og långivere. Det kan være besværligt og tidskrævende at gøre på egen hånd.

Det problem løser Lendo.

Indhent lånetilbud fra flere forskellige banker

Få personlige lånetilbud fra op til 21 veletablerede banker og långivere

Det tager maks. 24 timer, men ofte får du svar med det samme, så du kan låne penge hurtigt og nemt. Prøv vores låneberegner eller indsend en låneansøgning så du kan få et godt overblik over de renter og vilkår, som långiverne kan tilbyde netop dig. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Lendo er helt gratis og uforpligtende for dig at benytte. Vi formidler privatlån, samlelån og billån.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er de grundlæggende krav til at låne penge?
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal have MitID eller NemID

Kravene er fastsat af de banker og långivere, vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Hvad koster det at ansøge om et lån gennem Lendo

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem Lendo. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til banken.

Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker, vi samarbejder med.

Hvor meget kan jeg ansøge om?

Gennem Lendo kan du ansøge om privatlån mellem 10.000 og 500.000 kr. Ved billån kan du ansøge om op til 1.000.000 kr.

Bankerne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte bank, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvad er renten?

Rentespændet ligger på 0,00 % - 24,24 %. Det er individuelt, hvilken rente du kan få tilbudt. Det afhænger af den kreditvurdering, som banken foretager ud fra oplysninger omkring din privatøkonomi.

Hvordan sænker jeg omkostningerne ved mine eksisterende lån?

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig for dig at lave et samlelån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af lånebeløbet til at indfri din eksisterende gæld.

Vælg først at du vil samle/refinansiere lån, og angiv herefter det samlede beløb, du ønsker at refinansiere for. Du skal dernæst oplyse, om du også ønsker at ansøge om penge til kontant udbetaling.

Hvornår udbetales lånet?

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte bank for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af banken. Hvornår lånet udbetales, afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 hverdage.

Hvad koster det at indfri et lån før tid?

Du kan til enhver tid indløse lånet eller afdrage et højere beløb.

Kontakt banken, og de vil hjælpe dig.

Kan jeg ændre min ansøgning, efter at jeg har indsendt den?

Ja. Du kan altid ændre din låneansøgning. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Kan jeg ansøge om et lån, trods at jeg er registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)?

Ingen af de långivere, vi samarbejder med, kan tilbyde lån til personer, som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvem er Resurs Bank?

Resurs Bank blev grundlagt af entreprenøren Thomas Paulson i Helsingborg i 1977 og er i dag en af Nordens hurtigst voksende nichebanker, som beskæftiger omkring 730 medarbejdere i hele Norden. Resurs Bank har hovedkontor i Sverige og har desuden filialer i Danmark, Norge og Sverige.

Hos Resurs Bank er der en vision om at hjælpe privatkunder med fleksible og pålidelige lånemuligheder. Derfor tilbyder Resurs Bank også en tryghedsforsikring til dig, der optager et lån hos Resurs Bank. Deres tryghedsforsikring dækker dit månedlige afdrag i op til 12 måneder, hvis du bliver ufrivilligt arbejdsløs eller sygemeldt i en længere periode.

Derudover er det hos Resurs Bank muligt at optage et lån med en medansøger. Ved at ansøge om et lån med en medansøger kan du opnå en bedre rente og bedre lånevilkår. Hvis du har en partner, ægtefælle eller samlever, kan I med fordel optage et lån sammen. Du vil stå som lånets hovedansøger, mens din partner vil stå som medansøger. For Resurs Bank betyder det, at sikkerheden for, at lånet bliver tilbagebetalt, øges.

Gennem Lendo tilbyder Resurs Bank lån op til 300.000 kroner. Uanset lånets størrelse skal du ikke stille sikkerhed for det. Du kan bruge det som et billån eller som et forbrugslån. Det afhænger af dine behov og din situation. Derudover tilbyder Resurs Bank en attraktiv variabel rente. Du kan f.eks. få et købsbevis via Resursbank til din nye bil.

Vil du gerne være sikker på, at et lån fra Resurs Bank er den bedste løsning for dig? Måske har du allerede et kendskab til Resurs Bank eller har andre bankaktiviteter etableret hos banken. Hos Lendo hjælper vi dig med at sammenligne lån. Med Lendo kan du altså sammenligne det lånetilbud, Resurs Bank kan tilbyde dig, med andre bankers og låneudbyderes lånetilbud. På den måde kan du finde ud af, om det lån, Resurs Bank tilbyder dig, er det billigste og bedste lån for dig.

 

Resurs Bank tilbyder lån uden sikkerhed

Gennem Lendo tilbyder Resurs Bank privatlån, som er et lån uden sikkerhed. Det vil sige, at du selv bestemmer, hvad du vil bruge pengene på. Du kan dermed bruge pengene til at indfri anden gæld, købe en ny bil, renovere hele din bolig eller andet. Hverken vi eller Resurs Bank blander os i, hvad du bruger dit lån til.

 

Krav og vilkår hos bankerne

I Danmark er det lovpligtigt for alle banker og låneudbydere at lave en kreditvurdering, før de bevilger et lån. Det gælder dermed også for Resurs Bank.

Når Resurs Bank vurderer hvilken rente og hvilke vilkår, de kan tilbyde dig i et lånetilbud, vil de gøre det ud fra en individuel rentefastsættelse på baggrund af en personlig kreditvurdering.

Det gøres helt automatisk ved, at du samtykker med NemID, når du indsender din låneansøgning. Det giver nemlig Resurs Bank adgang til eSKAT. På den måde undgår du at skulle indsende dokumentation og andet. I stedet er det hurtigt og nemt for dig at foretage et gratis rentetjek eller se, hvilke muligheder du har på lånemarkedet.

Følgende krav er generelle for at ansøge om et lån:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en fast indkomst.
 • Du kan ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark.

 

Modtag lånetilbud fra Resurs Bank

Hvis du gerne vil modtage et personligt lånetilbud fra Resurs Bank og samtidig gerne vil undersøge dine muligheder hos andre låneudbydere, kan du gratis og uforpligtende ansøge om et lån gennem Lendo. Det gør du ved at udfylde vores låneberegner, som også fungerer som din ansøgning. I løbet af 24 timer vil du modtage flere personlige lånetilbud – blandt andet fra Resurs Bank.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig til vores kundeservice.

Resurs Bank, filial af Resurs Bank AB
Delta Park 46
2665 Vallensbæk Strand

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides