lån 300.000

Lån 300.000 trygt og nemt

Lån 300.000 via Lendo og brug pengene til lige det, du står og mangler. Der er ingen grænser for, hvad du kan bruge dit lån på 300.000 kroner på. På denne side vil du blive præsenteret for, hvad du kan låne 300.000 til. Du vil samtidig blive klogere på, hvem Lendo er. 

For lige at give en kort introduktion kan vi starte med at fortælle, at vi er en sammenligningstjeneste for lån. Det vil sige, at du kan bruge os, når du skal tage et privatlån. Vi samarbejder med banker og låneudbydere, og deres fineste opgave er at imødekomme dig med det bedste lånetilbud, fordi de er oppe mod andre banker og låneudbydere, når du står og skal vælge et lånetilbud. Hvordan låneprocessen helt præcist fungerer, kan du læse mere om nederst på siden. Vores låneberegner hjælper dig godt på vej.

Vores budskab til dig er: Lån 300.000 - mindst 10.000 og max 500.000 og brug dem til det du vil. Vi formidler lån uden sikkerhed, så bankerne og låneudbyderne blander sig slet ikke i, hvad du bruger pengene på. 

Vi har lavet en oversigt, så du selv kan vælge og vrage i, hvad du vil læse om:

Nyt lån på 300.000 

Her hos Lendo kan du søge om at låne 300.000 kroner, men du kan faktisk låne helt op til 500.000 kroner - uanset om det er et nyt lån eller et samlelånHvad er samlelån, tænker du måske? Et samlelån er din mulighed for at samle eksisterende gæld i ét lån, hvis du har eksisterende gæld. I de fleste lån betaler du gebyrer - udover renten på lånene. Det vil sige, at du betaler ét gebyr per lån. Hvis du samler alle dine eksisterende lån, vil du nøjes med at skulle betale gebyrer for mere end ét lån. Det kan spare dig for en del hver måned, og det betyder, at dit rådighedsbeløb bliver højere. Jo højere dit rådighedsbeløb er, jo større er chancen for, at bankerne vil låne dig de penge, du ansøger om at låne. 

Privatlån på 300.000 via Lendo 

Når du låner 300.000 kroner via os, optager du et privatlån. Det hedder det, fordi vi formidler lån til privatpersoner. Lånene er forbrugslån, fordi du selv kan bestemme, hvad du skal bruge pengene på. Når du tager et banklån, er det typisk sådan, at banken vil vide, hvad du præcist bruger pengene på. Sådan er det ikke, når du låner penge via os. 

Vi formidler lån uden sikkerhed, og det betyder, at de banker vi samarbejder med ikke skal have en sikkerhed i, at de kan få pengene tilbage på den ene eller anden måde. Når du tager et banklån er det typisk sådan, at du skal stille dit hus som sikkerhed. Hvis du så ikke kan betale dit lån tilbage, kan banken sælge dit hus for at få indbragt din gæld til den. 

Banken skal vide, hvad du bruger pengene på. Det er både godt og dårligt. Det er godt, fordi du får sværere ved at bruge pengene på alt muligt, som ikke er så vigtigt. Selvom du kan bruge det lån, du tager gennem os, til lige hvad du vil, vil vi altid anbefale dig at have et fornuftigt låneformål. Det dårlige ved at banken skal kontrollere dit forbrug er, at du ikke kan købe nogle andre ting, end dem du har lånt til. Lad os komme med et eksempel: 

Du skal renovere din stue. Der skal nyt gulv på, og væggene skal også have en omgang. Du har taget et lån via Lendo, og du har fået udbetalt pengene. Da du tager tapetet af væggene, ser du, at væggene er isoleret med Celotex. Det er et stærkt brændbart materiale, som man isolerede med for mange år siden. Du vurderer, at det vil være mere sikkert at isolere med et andet materiale, men det bliver en stor ekstraudgift i dit renoveringsprojekt. Netop fordi du har taget et lån uden sikkerhed, kan du gå ud og købe de materialer, du skal bruge med det samme uden at stå til ansvar over for nogen. 

Lån 300.000 til bil 

Her gennem Lendo kan du tage et billån, hvis du står og skal købe en ny bil. Vi formidler lån uden sikkerhed - lån til bil eller lige hvad du ønsker at bruge pengene på. 

Hvorfor ansøge om bilfinansiering gennem os? Vi synes, at du skal sammenligne lån, uanset hvad du skal bruge pengene til. Måske har du været nede hos bilforhandleren, og du har fundet drømmebilen? Bilforhandleren har i de fleste tilfælde en tilbagebetalingsordning til dig - og det er typisk med sikkerhed i bilen. Lån penge med sikkerhed i bilen, betyder, at du stiller bilen som sikkerhed. Hvis du ikke kan betale lånet tilbage, kan bilforhandleren inddrage bilen. Det vil typisk betyde, at renten er lavere, end hvis du tager et billån uden sikkerhed. 

Det er dog aldrig en sikkerhed, at renten er lavere. Derfor vil vi anbefale, at du søger om lån gennem os for at se, om nogle af de banker, vi samarbejder med, kan komme med et bedre lånetilbud end din bilforhandler.  

Det er uforpligtende at søge om lån gennem os, og det koster ingenting. 

Lån 300.000 online

Lån 300.000 - men hvor nemt er det? I mange år har det været normal kutyme at møde fysisk op i banken for at skrive under på et lånetilbud. Nogle banker kan stadig kræve, at du møder fysisk op, når du skal tage et lån. Efter det er blevet muligt at lave digitale underskrifter med NemID, er mange ting blevet nemmere at gøre, fordi det kan foregå online. Det gør, at du har mulighed for at optage et lån online.

Når du låner penge via Lendo, foregår hele låneprocessen online. Der er ingen tvivl om, at en online låneproces gør tingene lidt nemmere for dig. Alle bankerne vi samarbejder med modtager din online låneansøgning. Når de modtager din låneansøgning, vil de vurdere, om de kan tilbyde dig et lån. De går ind og tjekker din E-skat, hvis du i låneberegneren har givet samtykke til, at de må det. På E-skat kan bankerne hurtigt danne sig et præcist overblik over din økonomi og ud fra oplysningerne i E-skat, kan de give dig det bedst mulige lånetilbud. 

Inden for 24 timer vil du have modtaget alle lånetilbuddene, og det er nu din tur til at vælge det lånetilbud, du helst vil have. Når du har valgt det bedste lånetilbud, vil vi ikke længere være en del af processen. Det er nu banken, du har valgt at låne penge hos, du skal være i kontakt med. 

Lån 300.000 men husk at sammenligne inden 

Lån 300.000 med en sikkerhed i at du har valgt det bedste lån. Kernen i vores arbejde er at give låntagere de bedste vilkår i låneprocessen. Men for at det skal komme dig til gavn, skal du sammenligne de lånetilbud, du får fra de banker, vi samarbejder med. Når du modtager personlige lånetilbud fra eksempelvis Resurs Bank og vores andre samarbejdende banker, kan vi naturligvis også hjælpe dig med at vælge det billigste lån på 300.000. 

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for at have en dialog med os om, hvilket lånetilbud der er bedst for dig. Det vigtigste at fokusere på, når du skal vælge det bedste lån, er lånets ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og det medregner alle udgifter, der er i lånet. Det er godt at tage højde for renten på lånet, men selvom renten er lav på et lån, betyder det ikke nødvendigvis, at det er det billigste lån. 

Lån 300.000 via Lendos låneberegner 

Vi har lavet en låneberegner, som skal gøre det nemmere for dig at sende en låneansøgning ud til bankerne. Den guider dig trin for trin gennem de oplysninger, bankerne skal have for at lære mest muligt om din privatøkonomi og dine personlige forhold. 

Hvis du skal låne 300.000, skal du vælge “Lån Penge” øverst i låneberegneren. Det betyder, at du søger om at optage et helt nyt lån. Du skal sætte lånebeløbet til 300.000, hvis du ønsker at låne 300.000. Det er helt op til dig - sæt beløbet til det du ønsker at søge om. 

Skal du tage et samlelån, skal du vælge “Saml dine lån” øverst i låneberegneren. Her skal du registrere de lån, du gerne vil samle. Låneberegneren regner selv ud, hvor meget du skal låne, når du har samlet alle dine eksisterende lån. Bemærk at du også kan tilføje en kontant udbetaling, samtidig med at du søger om et samlelån. Hvis du har eksisterende lån, kan det stille dig i en stærkere position at samle dine nuværende lån, når du skal optage et nyt lån. Det kan spare dig for en del penge, hvis du samler dine lån. 

Låneberegneren vil også bede om nogle oplysninger om dig og din privatøkonomi. Du får den rette vurdering med det samme, hvis du angiver så præcise oplysninger som muligt. Bemærk at låneberegneren blot giver en groft estimeret vurdering af dine muligheder for at låne penge. 

Hvis du skal have en medansøger med i låneansøgningen, kan du også registrere den anden person i vores låneberegner

Lån 300.000 trygt

Vi samarbejder kun med banker, som er underlagt af Kreditaftaleloven. Det er en sikkerhed for dig, så du kan låne penge med en god mavefornemmelse. Når en bank er underlagt Kreditaftaleloven, skal banken indrette sig efter nogle regler. 

Det er vigtigt, at du låner penge hos en bank, der er underlagt Kreditaftaleloven, da det kan have alvorlige konsekvenser for dig, hvis du bliver snydt. 

Hvis du vil låne 300.000 kroner eller et andet beløb og har spørgsmål i forbindelse med dét, kan du kontakte vores kunderådgivere. De sidder klar på telefonen og på mail. Du er også velkommen til at chatte med dem her på vores website.

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), AL Finans, Basisbank, Diba Billån, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), MiniFinans, Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Lendo tema