lån 50.000

Lån 50.000 - Billigt, sikkert og nemt

Lån 50.000 kroner billigt ved at bruge vores sammenligningstjeneste. Lån penge nemt og hurtigt ved at udfylde vores låneberegner. Når du har gjort det, får du tilbudt forskellige lånetilbud. På denne side fortæller vi om vores sammenligningstjeneste og kommer med inspiration til, hvad du kan bruge pengene på, når du skal låne 50.000 kroner. 

På denne side kan du læse om følgende:
Hvad koster det at låne 50.000 kroner 

Den bedste måde at låne 50.000 på

Lån 50.000 til det du har brug for 

Hvis du låner 50.000 kroner, vil du få mulighed for at gøre mange ting, som du måske normalt ikke kan gøre. Du kan købe en bil, du kan renovere boligen, eller du kan tage ud at rejse. Mulighederne er mange, når du låner penge

Vi er glade for at kunne hjælpe dig med at finde det billigste lån på 50.000 kroner. 

Hvad koster det at låne 50.000 kroner? 

Det er individuelt, hvad det koster at låne 50.000 kroner. Ingen har den helt samme privatøkonomi, så du kan ikke regne med, at det vil være lige så billigt for dig at låne 50.000 kroner, som det er for din ven. 

Det er oplagt at sammenligne lån via os, hvis du blot er nysgerrig på at finde ud af, hvad det vil koste dig. Det er gratis at bruge os, og du forpligter dig ikke til noget lån.

Når det handler om så højt et lånebeløb, er det godt at kunne blive guidet i, hvad det kan komme til at koste, hvis man vælger en afdragsperiode på 12 år frem for at få betalt lånet ud i løbet af 4 år. 

Forsøg altid at betale lånet af så hurtigt som muligt. Der er flere fordele ved at vælge et lån med kort afdragsperiode: 

  • Chancen for at få godkendt låneansøgningen er større, såfremt lånebeløbet matcher.

  • Der er stor chance for, at det bliver et billigere lån. 

  • Du kommer hurtigere ud af lånet.

Lad os sige, at du søger om at låne 50.000 kroner i vores låneberegner. Du får forskellige lånetilbud fra forskellige banker og låneudbydere, og nu skal du sammenligne. Vælger du det lån med lavest rente? Det forstår vi godt, at du vil gøre. Men det er godt at have noget andet for øje, når du skal låne 50.000 billigt. 

Lad os antage, at du får tre forskellige lånetilbud:

  1. Du låner 50.000 kroner med en rente på 7,5%. 

  2. Du låner 50.000 kroner med en rente på 7,75%.

  3. Du låner 50.000 kroner med en rente på 7,9%. 

For at regne ud, hvor meget du kommer til at betale for lånet, skal du gange lånet på 50.000 kroner med renten, som du sætter 0,0 foran. 

Lad os tage første eksempel:
50.000 x 0,075 = 3750 kroner. 

Det er det, du skal betale i renter for at låne 50.000 kroner. Men der er andre omkostninger ved et lån end blot renten. Alene at optage lånet koster penge. Det er godt at fokusere på en lav rente, men det er bedst at kigge på lånets ÅOP og vælge det lån med lavest ÅOP. Lånets ÅOP har taget alle ekstra gebyrer og honorarer, der kan være tilknyttet, det lån du vil tage. Af den grund er renten altså ikke retvisende, hvis du skal låne 50.000 billigt. 

Den bedste måde at låne 50.000 på 

Lån uden sikkerhed 

Du kan vælge at gå forskellige veje, når du skal låne 50.000 kroner. Der er først og fremmest lån med og uden sikkerhed. Her hos Lendo kan du optage privatlån. Vi formidler lån uden sikkerhed, og det er både samlelån, billån og forbrugslån. Fordelen ved at tage et privatlån gennem os er, at du kan bruge pengene til lige det du vil. Der er ikke nogen, der står og ånder dig i nakken og skal vide helt præcist, hvad du skal bruge pengene på. 

Kassekredit 

Du kan også ringe til din egen bank og anmode om en kassekredit. Du kan få en kassekredit på 50.000, og fordelen ved det er at du kun betaler renter af det, du bruger af de 50.000 kroner. 

Lån 50.000 til det du har brug for 

Der er mange ting, du kan bruge 50.000 kroner på. Vi går mest ind for, at du har et formål, når du skal låne penge. Et lån på 50.000 kroner til uplanlagt forbrug kan hurtigt gribe om sig, og man kan skabe nogle vaner, som er svære at komme af med igen. Det kan naturligvis godt være, at du står i en situation, hvor du ved, at det næste år bliver lidt dyrere end normalt, fordi du skal have et barn eller skal renovere køkken og derfor ikke kan lave så meget mad selv og er nødt til at købe mere mad ude. 

Vi vil her komme med vores bud på, hvad du kan bruge pengene på, når du skal låne 50.000 kroner. Det er jo helt op til dig, hvad du bruger pengene på. Vi blander os overhovedet ikke, og det gør de banker og låneudbydere, vi samarbejder med heller ikke. 

 
Lån til bil

Hvis du har brug for at transportere dig selv meget rundt uden at være afhængig af en rejseplan eller andet, så kan du overveje at købe en bil. Et billån er normalt at tage hos en bilforhandler. Hos en bilforhandler er der dog ikke konkurrence mellem låneudbyderne. De har typisk kun samarbejde med én låneudbyder. Hos os kan du sammenligne billån og finde det billigste. Du kan sågar sammenligne de tilbud du får gennem os med det tilbud du får hos bilforhandleren. 

Lån til drømmerejsen 

Vil du gerne ud at rejse, og har du et bestemt eventyr i tankerne? Det kan være, at du har sparet lidt op, men at du mangler de sidste penge, der skal til? Når du endelig tager ud at rejse, skal der ikke mangle noget. Det er måske ikke noget, der sker tit - det med at rejse ud i verden. Det er ærgerligt at komme hjem og fortryde, at der var ting, du ikke kunne, fordi du ikke havde råd. 

Vi vil altid anbefale, at man sparer op til en rejse, så godt man kan. Men mange uforudsigelige ting kan ske, og du kan derfor stå og mangle lige præcis dét, der skal til, for at du kan prøve faldskærmsudspring eller noget helt andet. Vi blander os ikke i, hvad du bruger dit lån til. Lån til rejse og brug pengene på lige det du har brug for. 

Lån til campingvogn

Står du i en situation, hvor du mangler lidt ekstra penge, så du kan få den campingvogn, du drømmer om? Det kan være, at du gerne vil på campingferie snart, og den campingvogn du er faldet for er lidt dyrere end du havde regnet med? Tag et lån til campingvogn via os og kom afsted på din campingferie. Så behøver du ikke tage et ferielån, for at komme på ferie. 

Du kan låne op til 500.000 kroner via os, så hvis du er på udkig efter en autocamper, kan du også låne til den.

Lån til renovering 

Er du lige flyttet ind i en ny bolig, og skal du renovere? Hvis du ikke har fået lov til at låne via din bank, kan du låne via os. Hvilket slags renovationsprojekt det er, blander vi os slet ikke i. 

Det kan også være, at der kommer udgifter til ting, du ikke havde regnet med. Måske er det dyrere på madkontoen i den periode, hvor køkkenet bliver renoveret? Det kan være, at der bliver købt mere take-away i den periode, fordi det er mere besværligt at lave mad. Det er en god idé at købe en kogeplade, som du kan bruge til at lave nogle retter på, men madbudgettet er typisk lidt større, mens køkkenet bliver renoveret. 

Du skal endelig ringe til os, hvis du har brug for hjælp. Vores kunderådgivere sidder klar på 70 5000 10, hvis du vil ringe herind. Ellers kan du altid sende os en mail eller chatte med os herinde. 

 

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, L’EASY (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Lendo tema