Forside > Alt om lån > Sådan får du det bedste lån

Sådan får du det bedste lån

Hvad er det bedste lån?

Hvad der er det bedste lån, afhænger af personen, situationen og formålet med lånet. Dog kan de fleste blive enige om, at det bedste lån vil være det billigste lån. Det vil sige det lån, som har laveste omkostninger samlet set.

Hvis du ser det billigste lån som det bedste lån, kan du med fordel være opmærksom på lånets ÅOP. Dette er en procentsats, som viser lånets samlede omkostninger. Det er ikke kun renten, som du skal tilbagebetale til banken. Der er også gebyrer, administrationsomkostninger og meget andet. Alt dette er indikeret i lånets ÅOP, hvilket er en faktor, som banken er forpligtet til at vise dig. I dette tilfælde vil det bedste lån derfor være det lån med den laveste ÅOP.

Det er dog ikke altid, at lave omkostninger er lig med det bedste lån. For nogle vil det bedste lån være det lån med laveste månedlige ydelse. Du skal blot være opmærksom på, at hvis du gerne vil sammenligne flere lånetilbud for at finde det bedste lån, skal lånebeløbet og løbetiden være det samme. Ellers bliver din sammenligning misvisende.

 

Sammenlign og få det bedste lån

Lendo er en sammenligningstjeneste, som indsamler tilbud fra en række danske låneudbydere, der byder ind på den låneansøgning, du indsender til os. Lån penge nu ved at udfylde en låneansøgning. Du modtager lånetilbud inden for 24 timer. Det hele foregår online, så du slipper for at møde fysisk op i banken for at få det bedste lån.

Du har måske hørt om Momondo, som er en sammenligningtjeneste for flybilletter. Du kan sammenligne Lendo med dette. Vi er blot en sammenligningstjeneste for lån. Lad os sige, at du skulle en tur til Los Angeles, ville du så som det første og eneste ringe til SAS og spørge ind til priser og afgange? Næppe. Ville du tage hen i lufthavnen for at købe en billet? Nej. I stedet vil du højst sandsynligt bruge en af de mange søgetjenester til at finde den bedste og billigste billet online.

Det er det helt samme her. Her handler det bare om et nyt lån online i stedet. Vi finder det bedste lån ud fra dine behov og din situation. Vi sender din låneansøgning videre til etablerede låneudbydere og banker, som kan vælge at tilbyde dig et lån baseret på de oplysninger, du deler med os. Hvilken af låneudbyderne du vælger at gå med, er helt op til dig selv.

Når du benytter dig af Lendos tjeneste til at ansøge om det bedste lån eller samle eksisterende lån i et samlelån, modtager du tilbud fra forskellige låneudbydere. På den måde kan du sammenligne de lånetilbud, du modtager, og låne penge på dine egne præmisser.

Lendo er ikke en bank. Det vil sige, at det ikke er os, du får lånetilbud fra eller låner penge af. Det er de låneudbydere, vi sender din ansøgning til, der vil give dig et lånetilbud. Ved at bruge en sammenligningstjeneste som vores, kan du vælge den form for lån, som passer bedst til dig og din økonomi. Det er gratis at ansøge, og du er aldrig forpligtet til at tage et af de lån, vores samarbejdspartnere kan tilbyde dig. Vi sidder klar på telefonen, hvis du har brug for hjælp. Det er i vores interesse, at du finder det bedste lån, og vi er altid klar på at hjælpe dig med at finde det bedste lån.

 

Saml dine lån med det bedste lån på markedet

Et samlelån er måske noget, du har hørt om før og stiftet bekendtskab med, eller måske er det første gang du hører om det. I hvert fald vil vi her komme med en uddybende forklaring på det. Et samlelån er betegnelsen for en lånetype, som du kan optage med henblik på at samle eksisterende lån, kreditter og afbetalingskøb til ét samlet privatlån.

Det kan ofte være en dyr fornøjelse, at have mange forskellige små lån. Udover at det kan være dyrt, kan du som forbruger hurtigt miste overblikket over, hvor du har lån, og hvor meget der skal afdrages. Hos Lendo kan du ansøge om et samlelån og få mulighed for at sænke dine månedlige omkostninger og slippe for ekstra gebyrer.

Det er både gratis og uforpligtende at udfylde en ansøgning. Hvis de tilbud, du modtager, ikke lever op til dine forventninger, er der ingen skade sket, og du kan blot takke nej tak. Hvis et af tilbuddene derimod falder i god jord hos dig og passer til dine ønsker, så kan du vælge tilbuddet og give samtykke til e-skat, hvorpå banken kan viderebehandle din ansøgning. Vi plejer at sige, at det tager 1-3 hverdage at få lånet udbetalt. Dog er dette i høj grad influeret af, hvor stort lånebeløbet er, og hvor længe banken skal bruge til at færdigbehandle din ansøgning.

Udover at ansøge om samlelån hos Lendo, kan du også ansøge om billån gennem vores tjeneste. Prisen på billån kan variere enormt meget fra bank til bank. Derudover har det også stor betydning, hvorledes du vælger at strukturere dit lån.

Du kan både ansøge om et billån med eller uden udbetaling. Hvis du har mulighed for at lægge en udbetaling, vil vi anbefale dig dette for at få det bedste lån. Ved at lægge en udbetaling, viser du banken, at du selv er interesseret i at investere i bilen. Når du optager et billån med udbetaling, vil du typisk stille bilen som sikkerhed. Banken tager pant i bilen, og sikrer på den måde, at de får deres penge, hvis du ikke afdrager på gælden til tiden.

AL finans kræver at du lægger mindst 10% i udbetaling, hvis du ønsker et billån fra dem. Hos Diba Billån kan du godt ansøge om et billån uden udbetaling, dog vil renten oftest være en smule højere ved sådan et lån.

 

Hvad kan det bedste lån bruges til?

Det korte svar er, at det bedste lån kan bruges til netop det, du har brug for. Hvis du vælger at optage et lån, efter du har ansøgt, sammenlignet lån og valgt det bedste lån, kan du frit bestemme, hvad pengene skal bruges til.

Samtidig kan du få det bedste lån hurtigt. Pengene bliver nemlig udbetalt inden for få dage. Dog er der ikke nogen garanti for at banken kan udbetale lånet. Dette skyldes, at bankerne er forpligtede til at foretage en grundig kreditvurdering, som ligger til grund for den rente og de lånevilkår, banken i sidste ende kan tilbyde.

Banken har ikke i sinde at være tarvelige, men det er et krav fra finansministeriet at bankerne sikrer, at de ikke bevilger et lån til en kunde, som på et senere tidspunkt ikke er i stand til at betale af på lånet. Bankerne er interesseret i at udlåne til kunder, som har plads i deres økonomi til at afdrage på gælden.

Når du optager et privatlån, kan du bruge pengene til det, du ønsker. Måske går du og overvejer et nyt tiltag i dit hjem, en velfortjent ferie eller blot muligheden for lidt ekstra penge på kontoen. Du bestemmer selv, og du kan gøre det, der passer dig bedst, når du har fundet det bedste lån for dig. Hvad end du er på udkig efter det bedste lån til hus eller det bedste lån til lejlighed, så kan du ansøge hos os og få din drøm opfyldt.

 

Hvem udbyder lån gennem Lendo?

Som sagt er Lendo ikke en bank, så det er ikke os, der tilbyder dig det bedste lån. I stedet kommer det bedste lån som et tilbud fra flere pålidelige banker og låneudbydere, som vi samarbejder med. Vi arbejder hele tiden på at finde flere samarbejdspartnere, så du får et endnu bredere udvalg af låneudbydere og større mulighed for at få det bedste lån på markedet.

Alle de låneudbydere og banker, som vi samarbejder med, er under tilsyn af Finanstilsynet, præcis som Lendo selv. Derfor er du sikret, at din ansøgning kun bliver sendt til seriøse låneudbydere og banker. Når du har sendt din ansøgning, vil der inden for 24 timer komme lånetilbud fra bankerne, og derefter kan du sammenligne tilbuddene og vurdere hvilket tilbud, der er det bedste lån for dig.

 

Hvad kræver det at få det bedste lån?

Hvis du ønsker at undersøge dine muligheder for at få det bedste lån, skal du være meget velkommen til at indsende en låneansøgning.  Det er gratis og uforpligtende at ansøge om de bedste lån gennem vores tjeneste.

Når du beslutter dig for at ansøge om det bedste lån, er der en række informationer, du skal afgive. Først og fremmest vil vi bede om en række grundlæggende oplysninger, som vi sender videre til bankerne. Derudover vil vi også bede om information om din privatøkonomi, som bankerne skal bruge i deres kreditvurdering. Slutteligt skal du underskrive din ansøgning med dit NemID for at validere over for låneudbyderne, at du er den person, du udgiver dig for at være.

Alle oplysningerne samles og sendes videre til låneudbyderne i en samlet låneansøgning, der bruger informationerne til at vurdere, hvilket lånetilbud de kan give dig. Jo mere præcise dine oplysninger er, desto hurtigere vil låneprocessen gå, og desto mere præcise lånetilbud vil du også få.

Der er nogle generelle krav, som de låneudbydere, vi samarbejder med, stiller for at gøre det muligt at låne penge.

Kravene til dig som låntager er:

  • Du skal være mindst 18 år gammel.
  • Du skal have en årlig indkomst på minimum 60.000 kr.
  • Du må ikke være  registreret i RKI eller Debitor Registret.
  • Du har fast bopæl i Danmark.

Udover disse krav, har bankerne også krav til dit rådighedsbeløb og generelt din privatøkonomi. Bankerne skal sikre, at du er i stand til at afdrage på lånet i hele afdragsperioden.

 

Få det bedste lån lige nu

Lendo indsamler tilbud, der er tilpasset netop din situation og dine behov. De tilbud kommer fra en række forskellige banker og låneudbydere. Det betyder, at du kan finde og få det bedste lån nemt og gratis. Du får samtidig et overblik over dine muligheder for et forbrugslån.

Ved at benytte dig af Lendo får du forhandlingsstyrken. Det gør du, fordi låneudbyderne konkurrerer om at få dig som kunde ved at udarbejde så attraktive lånetilbud til dig som muligt.

Hvis du vælger at ansøge om det bedste lån gennem Lendo, vil vi gøre, hvad vi kan for, at du får det bedste lån. Fordelene ved at ansøge gennem Lendo er blandt andet at det hele foregår online. Vores låneberegner er nem at bruge, så du kan hurtigt få en fornemmelse af, hvordan det bedste lån potentielt kan se ud. Låneberegneren vil dog kun vise et estimat. For at få et konkret lånetilbud, skal du udfylde en låneansøgning med dine oplysninger. Vi giver dig mulighed for at sammenligne renter, ÅOP, ydelser og meget andet på de forskellige lånetilbud.

Har du problemer med at udfylde ansøgningen af den ene eller anden grund, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice. Du kan kontakte dem på vores kundeservice tlf. 70 50 00 10. Her vil en af vores kunderådgivere med glæde hjælpe dig med at udfylde din låneansøgning eller låneprocessen. Vores kunderådgivere er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du kunne have til ansøgningsprocessen, og de guider dig gerne til at få det bedste lån.

Så udfyld en låneansøgning med det samme og få det bedste lån på lånemarkedet. Når du sammenligner bank og rente samt ÅOP, så sikres du de bedste vilkår for det billigste og bedste lån.

Schibsted