Forside > Alt om lån > Indhent flere lånetilbud

Indhent flere lånetilbud

Hvad er et lånetilbud?

Et lånetilbud er, som navnet antyder, et tilbud på et lån. Du kan indhente lånetilbud på forbrugslån, billån, samlelån og alle andre lånetyper derimellem.

Når du siger, at du vil lån 250000 kroner med en løbetid på 7 år, sammenholder banken dette med din privatøkonomiske situation. Begge dele bruger de til at lave et lånetilbud, skræddersyet til dig og dine behov. Det er derfor ikke kun ud fra den låneansøgning, du udfylder, at banken vil lave et lånetilbud. Det vil også være ud fra en personlig kreditvurdering af din privatøkonomi.

Et lånetilbud indeholder de vilkår, banken kan tilbyde dig, hvis du vil lån 400000. Det vil blandt andet omfatte hvilken rente, gebyrer og andre omkostninger, banken kan tilbyde dig. Efter at have modtaget dine lånetilbud kan du vurdere det og sammenligne det med andre lånetilbud. Så kan du vælge det lånetilbud, du gerne vil optage. Et lånetilbud fungerer derfor ikke som et reelt lån. Det er på ingen måder forpligtende. Det skal i stedet ses som et tilbud eller et forslag, som du kan acceptere eller afvise alt efter dine ønsker og behov.

 

Indhent lånetilbud

Der er flere måder du kan indhente lånetilbud på. Du kan vælge at tage sagen i egen hånd og selv indhente lånetilbud fra flere banker. Det kan være en tidskrævende proces – både i forhold til at indhente selve lånetilbuddet og at sammenligne lånetilbuddene efterfølgende. Du vil nemlig modtage lånetilbuddene på forskellig vis og igennem forskellige banker. I stedet kan du vælge at indhente lånetilbud gennem en tjeneste som vores hos Lendo. Vores mission er at gøre processen i at indhente lånetilbud nemmere for dig som låntager. Vi gør gerne arbejdet og indhenter personlige lånetilbud til dig fra flere forskellige banker og låneudbydere. Vi præsenterer derefter dine lånetilbud på overskuelig vis, så du nemt kan sammenligne dem. Så har du en bedre forudsætning for at vælge det billigste lån. Vi hjælper også gerne med at sammenligne dine lånetilbud. Vi ønsker, at gøre jagten på det bedste lån så nem som mulig.

 

Det indgår i et lånetilbud

I et lånetilbud beskriver låneudbyderen hvilke vilkår og betingelser, de kan tilbyde dig. Det bliver gjort ud fra den ansøgning, du har sendt og den kreditvurdering, der foretages af din privatøkonomi. Det kan stadig være svært at finde hoved og hale i, hvad de vilkår egentlig består af. Derudover kan det også være udfordrende at afgøre hvilket lånetilbud, der er det billigste lånetilbud.

Et lånetilbud består af forskellige faktorer. De gør det hver især muligt for dig at sammenligne lånene på tværs af hinanden og dermed finde det bedste lånetilbud. Vi gør det nemt for dig at sammenligne lånetilbud ud fra dets:

  • Låneudbyder
  • Lånebeløb
  • Løbetid
  • Rente
  • ÅOP
  • Månedlige ydelse
  • Etableringsgebyr
  • Administrationsgebyr
  • Samlede tilbagebetaling

Når man får stukket et lånetilbud i hånden, vil de fleste rette deres opmærksomhed mod lånets ÅOP. Det er bestemt også en god idé at være opmærksom på ÅOP. Lånets ÅOP viser, hvad lånet reelt koster dig om året. Det er nemlig ikke kun renten, du skal tilbagebetale. Du skal også tilbagebetale forskellige gebyrer i forbindelse med lånet. I lånets ÅOP vil alt dette være inkluderet.

Når du skal sammenligne lånetilbuddene, kan du derfor med fordel sammenligne deres ÅOP. Et lånetilbud med en højere debitorrente kan nemlig godt være det bedste, hvis det samtidig har en lavere ÅOP. Hvis flere lånetilbud ligner hinanden på renten eller andet, anbefaler vi derfor altid at vælge det lån, der har den laveste ÅOP. På samme måde kan du også se på lånenes samlede tilbagebetaling. Det er det beløb, du samlet set skal betale tilbage til banken – alt inklusiv.

Vær opmærksom på, at lånetilbuddene du ønsker at sammenligne, har samme lånebeløb og samme løbetid. Sammenligner du lånetilbud med forskellige lånebeløb og løbetid, vil det ikke give mening. Lånets ÅOP afhænger nemlig af lånets løbetid. Procentsatsen vil typisk være højere ved en kort løbetid, og lavere jo længere løbetiden er. Det er på grund af de etableringsomkostninger, der er i forbindelse med lånet.

 

Sammenlign lånetilbud fra flere banker

Der kan være mange penge at spare ved at lave en simpel sammenligning af forskellige lån. Du sikrer i højere grad, at du får et lån med de bedst mulige vilkår. Det giver dig langt bedre mulighed for at vælge det bedste lån, som passer til din økonomi.

Samtidig øger du konkurrencen blandt bankerne ved at sammenligne tilbud på lån fra flere banker. Ved at sammenligne banker, og de lån, du får tilbudt, presser du bankerne til at tilbyde det billigste lån, de kan.

 

Find de billige lånetilbud og vælg det bedste

Det er praktisk talt umuligt at definere det bedste lånetilbud. Det er nemlig ofte individuelt bestemt. Ved at sammenligne dine lånetilbud har du de bedste forudsætninger for at finde det billigste lån.

Er det bedste lånetilbud lig med det billigste? Så kan du, som nævnt tidligere, være opmærksom på lånenes ÅOP. Jo lavere ÅOP, jo billigere vil lånet være.

For nogle vil et billigt lån dog ikke være lig med det perfekte lån. Et lånetilbud, der umiddelbart virker som det bedste, vil ikke altid være det bedste i alle situationer. Hvorvidt, du står med det bedste lån, afhænger af dine behov og af selve formålet med lånet. Nogle formål kræver måske en kortere løbetid. Her kan et lån med en ellers højere ÅOP alligevel godt være at foretrække i en given situation.

 

Det er gratis at indhente lånetilbud

Det er både gratis og uforpligtende at indhente et lånetilbud. Det er først, idet du vælger at optage et lån, at det koster penge. Du kan derfor uden bekymring indsende en låneansøgning for at finde dine mulige lånetilbud hos bankerne.

Hos Lendo har dine lånetilbud en gyldighed på 30 dage. Så kan du i ro og mag vælge det lån, der passer bedst for dig. Efter 30 dage vil dine lånetilbud automatisk blive slettet.

 

Sådan ansøger du om at få personlige lånetilbud

Hos Lendo har vi gjort det nemt og hurtigt for dig at indhente og få lånetilbud. Du skal blot indtaste dit ønskede lånebeløb samt løbetid for lånet i vores låneberegner. Her kan du samtidig se, hvordan den månedlige ydelse ændrer sig, alt efter hvilke tal du indtaster. Det viser et estimat for, hvordan lånet kan struktureres. Beregningen er ud fra en debitorrente på 7%. Du vil højst sandsynligt modtage lånetilbud med en anden debitorrente end den, der er vist i låneberegneren. Det kan enten være en lavere eller højere debitorrente.

For at færdiggøre din låneansøgning skal du udfylde dine oplysninger omkring dig selv og din privatøkonomiske situation. Du kan med fordel tilføje en medansøger til din låneansøgning. Det vil give dig mulighed for at opnå et endnu billigere lånetilbud.

Til sidst bliver du bedt om at give samtykke til eSKAT med NemID. Det gør, at bankerne kan lave en individuel kreditvurdering. Den bruger de til at fastsætte deres lånetilbud.

Du kan forvente at modtage de første lånetilbud inden for kort tid. Inden for blot 24 timer vil du have modtaget de lånetilbud, der er til dig. Hvis du har brug for hjælp til at sammenligne dem, er du velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. De er også klar til at hjælpe dig med selve processen, hvis du har brug for det.

Med Lendo kan du få lånetilbud fra flere banker på en nem og hurtig måde. Du kan selv finde ud af hvilke personlige lånetilbud, der er til dig ved at udfylde en låneansøgning her på siden. Processen er nem og simpel: 1) ansøg, 2) sammenlign og 3) vælg.

Det er gratis og uforpligtende, og vi hjælper dig gerne med at finde det bedste lånetilbud.

Schibsted