mc lån

MC lån - Beregn lån til MC

Tag et MC lån hvis du vil opfylde din drøm om en motorcykel eller blot vil skifte den gamle ud med en ny. 

På en motorcykel oplever du verden på en helt anden måde, end når du kører i et andet transportmiddel. Det kan være lidt sjovere, og mange har en drøm om at drøne rundt på en motorcykel men får ikke udlevet drømmen, fordi det kan være en stor udgift i sig selv blot at tage kørekortet. 

Tag et privatlån via os. Vi formidler lån til privatpersoner og hjælper dig med, at din drøm om en motorcykel går i opfyldelse, uden at du sætter dig i et alt for dyrt lån.

Vi har listet, hvad du på denne side kan læse om:

Sammenlign MC lån ligesom du sammenligner motorcykler 

Har du brug for et ekstra skub til at komme i gang? Så vil vi anbefale dig at sammenligne lån, så du kan finde det billigste og bedste lån til dig. Vi hos Lendo formidler lån, og vi fungerer som en sammenligningstjeneste. Det vil sige, at det er nemt at sammenligne lån hos os - ja, det er faktisk vores kerneområde.  

Lån penge uden at det skal være træls. Du skal have en god mavefornemmelse med det. Ved at du nemt får mulighed for at vælge det bedste lån, vil du indgå en låneaftale, hvor du kan føle, at du selv har været 100% med i låneprocessen. I mange tilfælde er det nemlig sådan, at låntager tager det, han/hun kan få - og vi forstår det godt. Magtbalancen på lånemarkedet er ulige mellem bank og låntager, og det er dét vi hos Lendo arbejder for at lave om på. 

Det koster ingenting at låne penge via os - det vil sige, at vores tjeneste koster ingenting. Vi har en låneberegner, som automatisk vil sende låneansøgning ud til banker og låneudbydere, når du har udfyldt den. Det tager ikke lang tid for dig, og når du har modtaget alle lånetilbud i løbet af bare 24 timer, er det op til dig, hvilket lån, du vil tage. 

Værd at vide inden du tager et MC lån

Hvis vi bliver i den økonomiske boldgade, vil vi komme med en anbefaling til, hvordan du får det allerbedste lån, ud fra den økonomi du har.  

Skab et større rådighedsbeløb. Jo større et rådighedsbeløb du har, jo bedre en kreditvurdering får du. Jo bedre en kreditvurdering du får, jo lavere rente vil du få på dit MC lån. På den måde kan drømmen om en motorcykel blive nemmere at overskue. Vi har her skrevet lidt om, hvordan du kan spare penge

Èn af de ting, som du hurtigt kan handle på er at tage et samlelån ved at samle dine lån, hvis du i forvejen har gæld. Du kan vælge at samle flere lån eller blot refinansiere ét lån. Vores låneberegner kan hjælpe dig med at lægge flere lån sammen, hvis du oppe øverst i låneberegneren blot vælger “Saml dine lån”. Her kan du også blot lægge ét lån ind. Samtidig med at søge om et samlelån kan du søge om en kontant udbetaling - som vil fungere som dit MC lån.  

Samme lån til gammel og ny motorcykel 

Vi formidler forbrugslån - og bankerne, vi samarbejder med, har ikke brug for at kontrollere, hvad du bruger dit lån på. Det betyder, at du kan tage et MC lån, og hvis du skal tage ekstra køretimer til motorcykelkørekortet, er der ikke nogen banker, der kræver dokumentation på, hvad du bruger dit lån til. Grunden til at du selv er 100% herre over, hvad du bruger dit lån til er, at de forbrugslån vi formidler er lån uden sikkerhed

Bankerne kræver ikke, at du lægger en udbetaling, og de blander sig ikke i dit forbrug. Hvis du tager et lån med sikkerhed, vil banken typisk kræve, at du lægger 20% i egenbetaling. Dog vil vi anbefale, at du lægger et budget, så du har et overblik over, hvad du vil bruge dit lån på. 

Skal du tage MC lån til køb af brugt motorcykel?

Vi har nogle gode råd til dig, hvis du vælger at købe en brugt motorcykel. Der kan være fordele ved at vælge en brugt motorcykel - du kan få en federe model til mindre penge - den er selvfølgelig også brugt og kommer ikke lige fra fabrikken - men det er en mindre detalje, hvis du blot er opmærksom på følgende:

  1. Tjek om den er vedligeholdt og pæn - det vil sige om den har synlige skader, ridser eller buler - eller om der er forskel på farven i lakken. Udover det er det en god idé at undersøge, om blinklys, grev, udstødning og dæksel er optimalt. 
  2. Sikr dig at motoren fungerer, som den skal. Den kan koste en formue at skifte, og så er det næsten ærgerligt, at du ikke bare har købt en helt ny model fra starten. Tjek derfor efter utætheder i motoren. 
  3. Undersøg dækkene - er de for slidte? Er der under 4,0 mm tilbage i profildybden, vil det være på sin plads, at du efterspørger et afslag i prisen. 
  4. Tjek bremseskiver og bremseklodser - det gælder både for din investering og din sikkerhed. 
  5. Tag en prøvetur. Det er kun dér, du faktisk kan finde ud af, om motorcyklen fungerer som den skal - og om du kan lide at køre på den. 

Disse 5 ting er nok de fire mest vigtige, du skal fokusere på, når du undersøger en potentiel motorcykel. Det kan være, at du kan huske det, hvis du bare husker disse fire ord: ridser, motor, dæk, bremser, kør.

Gode råd når du skal købe en MC 

Der er nogle ting, der er værd at vide, inden du køber en motorcykel. Du kan sikre dig selv, at du ikke havner i en ærgerlig situation, hvis du følger disse forholdsregler: 

Find en motorcykel der passer til dig

Der er forskellige kategorier inden for motorcykelkørekortet. Der findes tre kategorier: A1, A2 og A. A1 kræver at du er 18 år, A2 kræver, at du er 20 år og A kræver, at du er 24 år. Er det din første motorcykel, kan det, uanset alder, være en fordel at købe en, der ikke er for stor og tung. Hvis det er et brændende ønske at købe en stor motorcykel, du kan drøne rundt på, skal det nok komme en dag. Den bedste oplevelse du kan få er formentlig at starte stille og roligt ud, og så gå op i størrelse og vægt jo mere vant du bliver til at køre.

Tjek nummerpladeoplysninger 

Skal du købe en brugt motorcykel? Det kan være en god idé at tjekke nummerpladeoplysninger, så du sikrer dig, at motorcyklen ikke er stjålet. Det vil være så ærgerligt at finde den helt rigtige motorcykel og derefter finde ud af, at den er stjålet. Hvis du undersøger nummerpladen, så du er sikker på, at den ikke er stjålet, vil du undgå sådan et scenarie. Der findes et nummerpladeregister - du kan finde det, hvis du søger på Google. 

Tjek for restgæld

På tjekbil.dk kan du finde ud af, om der er restgæld i motorcyklen. Hvis der er restgæld i motorcyklen, vil du hæfte for gælden, lige så snart du skriver under på en købskontrakt. 

Skriv under på en slutseddel

En slutseddel sikrer begge parter, at der er enighed omkring hvilken motorcykel, der er købt/solgt. Udover det kan der i slutsedlen blive skrevet hvilke specifikationer, motorcyklen har og øvrige aftaler i handlen. Du kan finde slutsedlen her.

MC lån beregner 

Du benytter vores service ved at gøre brug af vores låneberegner. Låneberegneren guider dig igennem alle de oplysninger, vi skal bruge fra dig. De oplysninger du giver låneberegneren skal helst være så præcise som muligt. Låneberegneren giver dig nemlig et estimat på, hvad det koster dig at låne - ud fra de oplysninger du giver den. På samme måde kan du bruge den til at beregne indskudslån, billån, samlelån og flere andre låneformål.

Når du har sendt låneansøgningen afsted til de banker vi samarbejder med, vil de gå ind og tjekke din e-skat, hvis du tillader det. Det skal du give tilladelse til, når du udfylder låneberegneren. På den måde kan bankerne lave et lånetilbud ud fra helt præcise tal i din privatøkonomi. Det vil give dem mulighed for at give dig et helt personligt lånetilbud.

Når du optager et lån gennem Lendo, vil hverken vi eller vores samarbejdspartnere blande os i, hvad du bruger pengene på. Om du bruger halveden af lånet til MC og den anden halvdel til noget andet, er noget du helt selv bestemmer. Gennem Lendo kan du modtage personlige lånetilbud fra vores låneudbydere. Det er eksemeplvis Resurs BankExpress Bank og mange andre. 

Hvor meget kan man låne til MC via Lendo? 

Det er helt op til dig, hvor meget du vil låne til MC. Her hos Lendo formidler vi lån, som ligger mellem 10.000 og 500.000, som du kan bruge til lige det, du har brug for - hvad end det er en motorcykel eller en renovering. Så kan du eksempelvis få et billigt byggelån.

Det kan være, at du allerede har sparet lidt op til motorcyklen? Så kan det jo være, at du blot skal tage et MC lån, som lige dækker de sidste udgifter. Det er helt op til dig, hvordan du vælger at gøre det. 

Hvis du vælger et samlelån, kan du også samle gæld for op til 500.000 kroner. Det er inklusiv kontant udbetaling, som du kan vælge i låneberegneren, når du søger om samlelånet. 

Rentesatsen på MC lån 

Renten på MC lån her hos os ligger mellem 2,95% og 20,99%. Det er det nuværende rentespænd, der er på de lån, vi formidler. Det er godt at gå efter et lån med en lav rente - men det er faktisk bedre at gå efter et lån med en lav ÅOP. ÅOP medregner alle udgifter i et lån - ekstra gebyr og honorarer. Det bliver ikke regnet med, når renten i et lån fastlægges. Du kan derfor stå med et lån, som du tænker er godt, fordi renten er lav - men det kan faktisk vise sig at være det dyreste lån af alle de lånetilbud, du har modtaget. 

Lån til lige det køretøj du har brug for 

Vi formidler lån til lige det, du vil bruge penge på. Det vil sige, at kun fantasien sætter grænser. MC lån, billån eller lån til en cykel. Det er helt op til dig. Bemærk at vi ikke formidler lån med sikkerhed i motorcyklen - eller hvad du nu vælger at låne til. 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit nye mc-lån.

Sidst opdateret: 17. Marts 2023

Tag et MC lån hvis du vil opfylde din drøm om en motorcykel eller blot vil skifte den gamle ud med en ny. 

På en motorcykel oplever du verden på en helt anden måde, end når du kører i et andet transportmiddel. Det kan være lidt sjovere, og mange har en drøm om at drøne rundt på en motorcykel men får ikke udlevet drømmen, fordi det kan være en stor udgift i sig selv blot at tage kørekortet. 

Tag et privatlån via os. Vi formidler lån til privatpersoner og hjælper dig med, at din drøm om en motorcykel går i opfyldelse, uden at du sætter dig i et alt for dyrt lån.

Vi har listet, hvad du på denne side kan læse om:

Sammenlign MC lån ligesom du sammenligner motorcykler 

Har du brug for et ekstra skub til at komme i gang? Så vil vi anbefale dig at sammenligne lån, så du kan finde det billigste og bedste lån til dig. Vi hos Lendo formidler lån, og vi fungerer som en sammenligningstjeneste. Det vil sige, at det er nemt at sammenligne lån hos os - ja, det er faktisk vores kerneområde.  

Lån penge uden at det skal være træls. Du skal have en god mavefornemmelse med det. Ved at du nemt får mulighed for at vælge det bedste lån, vil du indgå en låneaftale, hvor du kan føle, at du selv har været 100% med i låneprocessen. I mange tilfælde er det nemlig sådan, at låntager tager det, han/hun kan få - og vi forstår det godt. Magtbalancen på lånemarkedet er ulige mellem bank og låntager, og det er dét vi hos Lendo arbejder for at lave om på. 

Det koster ingenting at låne penge via os - det vil sige, at vores tjeneste koster ingenting. Vi har en låneberegner, som automatisk vil sende låneansøgning ud til banker og låneudbydere, når du har udfyldt den. Det tager ikke lang tid for dig, og når du har modtaget alle lånetilbud i løbet af bare 24 timer, er det op til dig, hvilket lån, du vil tage. 

Værd at vide inden du tager et MC lån

Hvis vi bliver i den økonomiske boldgade, vil vi komme med en anbefaling til, hvordan du får det allerbedste lån, ud fra den økonomi du har.  

Skab et større rådighedsbeløb. Jo større et rådighedsbeløb du har, jo bedre en kreditvurdering får du. Jo bedre en kreditvurdering du får, jo lavere rente vil du få på dit MC lån. På den måde kan drømmen om en motorcykel blive nemmere at overskue. Vi har her skrevet lidt om, hvordan du kan spare penge

Èn af de ting, som du hurtigt kan handle på er at tage et samlelån ved at samle dine lån, hvis du i forvejen har gæld. Du kan vælge at samle flere lån eller blot refinansiere ét lån. Vores låneberegner kan hjælpe dig med at lægge flere lån sammen, hvis du oppe øverst i låneberegneren blot vælger “Saml dine lån”. Her kan du også blot lægge ét lån ind. Samtidig med at søge om et samlelån kan du søge om en kontant udbetaling - som vil fungere som dit MC lån.  

Samme lån til gammel og ny motorcykel 

Vi formidler forbrugslån - og bankerne, vi samarbejder med, har ikke brug for at kontrollere, hvad du bruger dit lån på. Det betyder, at du kan tage et MC lån, og hvis du skal tage ekstra køretimer til motorcykelkørekortet, er der ikke nogen banker, der kræver dokumentation på, hvad du bruger dit lån til. Grunden til at du selv er 100% herre over, hvad du bruger dit lån til er, at de forbrugslån vi formidler er lån uden sikkerhed

Bankerne kræver ikke, at du lægger en udbetaling, og de blander sig ikke i dit forbrug. Hvis du tager et lån med sikkerhed, vil banken typisk kræve, at du lægger 20% i egenbetaling. Dog vil vi anbefale, at du lægger et budget, så du har et overblik over, hvad du vil bruge dit lån på. 

Skal du tage MC lån til køb af brugt motorcykel?

Vi har nogle gode råd til dig, hvis du vælger at købe en brugt motorcykel. Der kan være fordele ved at vælge en brugt motorcykel - du kan få en federe model til mindre penge - den er selvfølgelig også brugt og kommer ikke lige fra fabrikken - men det er en mindre detalje, hvis du blot er opmærksom på følgende:

  1. Tjek om den er vedligeholdt og pæn - det vil sige om den har synlige skader, ridser eller buler - eller om der er forskel på farven i lakken. Udover det er det en god idé at undersøge, om blinklys, grev, udstødning og dæksel er optimalt. 
  2. Sikr dig at motoren fungerer, som den skal. Den kan koste en formue at skifte, og så er det næsten ærgerligt, at du ikke bare har købt en helt ny model fra starten. Tjek derfor efter utætheder i motoren. 
  3. Undersøg dækkene - er de for slidte? Er der under 4,0 mm tilbage i profildybden, vil det være på sin plads, at du efterspørger et afslag i prisen. 
  4. Tjek bremseskiver og bremseklodser - det gælder både for din investering og din sikkerhed. 
  5. Tag en prøvetur. Det er kun dér, du faktisk kan finde ud af, om motorcyklen fungerer som den skal - og om du kan lide at køre på den. 

Disse 5 ting er nok de fire mest vigtige, du skal fokusere på, når du undersøger en potentiel motorcykel. Det kan være, at du kan huske det, hvis du bare husker disse fire ord: ridser, motor, dæk, bremser, kør.

Gode råd når du skal købe en MC 

Der er nogle ting, der er værd at vide, inden du køber en motorcykel. Du kan sikre dig selv, at du ikke havner i en ærgerlig situation, hvis du følger disse forholdsregler: 

Find en motorcykel der passer til dig

Der er forskellige kategorier inden for motorcykelkørekortet. Der findes tre kategorier: A1, A2 og A. A1 kræver at du er 18 år, A2 kræver, at du er 20 år og A kræver, at du er 24 år. Er det din første motorcykel, kan det, uanset alder, være en fordel at købe en, der ikke er for stor og tung. Hvis det er et brændende ønske at købe en stor motorcykel, du kan drøne rundt på, skal det nok komme en dag. Den bedste oplevelse du kan få er formentlig at starte stille og roligt ud, og så gå op i størrelse og vægt jo mere vant du bliver til at køre.

Tjek nummerpladeoplysninger 

Skal du købe en brugt motorcykel? Det kan være en god idé at tjekke nummerpladeoplysninger, så du sikrer dig, at motorcyklen ikke er stjålet. Det vil være så ærgerligt at finde den helt rigtige motorcykel og derefter finde ud af, at den er stjålet. Hvis du undersøger nummerpladen, så du er sikker på, at den ikke er stjålet, vil du undgå sådan et scenarie. Der findes et nummerpladeregister - du kan finde det, hvis du søger på Google. 

Tjek for restgæld

På tjekbil.dk kan du finde ud af, om der er restgæld i motorcyklen. Hvis der er restgæld i motorcyklen, vil du hæfte for gælden, lige så snart du skriver under på en købskontrakt. 

Skriv under på en slutseddel

En slutseddel sikrer begge parter, at der er enighed omkring hvilken motorcykel, der er købt/solgt. Udover det kan der i slutsedlen blive skrevet hvilke specifikationer, motorcyklen har og øvrige aftaler i handlen. Du kan finde slutsedlen her.

MC lån beregner 

Du benytter vores service ved at gøre brug af vores låneberegner. Låneberegneren guider dig igennem alle de oplysninger, vi skal bruge fra dig. De oplysninger du giver låneberegneren skal helst være så præcise som muligt. Låneberegneren giver dig nemlig et estimat på, hvad det koster dig at låne - ud fra de oplysninger du giver den. På samme måde kan du bruge den til at beregne indskudslån, billån, samlelån og flere andre låneformål.

Når du har sendt låneansøgningen afsted til de banker vi samarbejder med, vil de gå ind og tjekke din e-skat, hvis du tillader det. Det skal du give tilladelse til, når du udfylder låneberegneren. På den måde kan bankerne lave et lånetilbud ud fra helt præcise tal i din privatøkonomi. Det vil give dem mulighed for at give dig et helt personligt lånetilbud.

Når du optager et lån gennem Lendo, vil hverken vi eller vores samarbejdspartnere blande os i, hvad du bruger pengene på. Om du bruger halveden af lånet til MC og den anden halvdel til noget andet, er noget du helt selv bestemmer. Gennem Lendo kan du modtage personlige lånetilbud fra vores låneudbydere. Det er eksemeplvis Resurs BankExpress Bank og mange andre. 

Hvor meget kan man låne til MC via Lendo? 

Det er helt op til dig, hvor meget du vil låne til MC. Her hos Lendo formidler vi lån, som ligger mellem 10.000 og 500.000, som du kan bruge til lige det, du har brug for - hvad end det er en motorcykel eller en renovering. Så kan du eksempelvis få et billigt byggelån.

Det kan være, at du allerede har sparet lidt op til motorcyklen? Så kan det jo være, at du blot skal tage et MC lån, som lige dækker de sidste udgifter. Det er helt op til dig, hvordan du vælger at gøre det. 

Hvis du vælger et samlelån, kan du også samle gæld for op til 500.000 kroner. Det er inklusiv kontant udbetaling, som du kan vælge i låneberegneren, når du søger om samlelånet. 

Rentesatsen på MC lån 

Renten på MC lån her hos os ligger mellem 2,95% og 20,99%. Det er det nuværende rentespænd, der er på de lån, vi formidler. Det er godt at gå efter et lån med en lav rente - men det er faktisk bedre at gå efter et lån med en lav ÅOP. ÅOP medregner alle udgifter i et lån - ekstra gebyr og honorarer. Det bliver ikke regnet med, når renten i et lån fastlægges. Du kan derfor stå med et lån, som du tænker er godt, fordi renten er lav - men det kan faktisk vise sig at være det dyreste lån af alle de lånetilbud, du har modtaget. 

Lån til lige det køretøj du har brug for 

Vi formidler lån til lige det, du vil bruge penge på. Det vil sige, at kun fantasien sætter grænser. MC lån, billån eller lån til en cykel. Det er helt op til dig. Bemærk at vi ikke formidler lån med sikkerhed i motorcyklen - eller hvad du nu vælger at låne til. 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit nye mc-lån.

Sidst opdateret: 17. Marts 2023
Mc lån FAQ
Et godt MC lån er et lån, som du har en god mavefornemmelse omkring. Det er meget individuelt, hvad der er et godt lån, fordi alle låntagere bliver vurderet individuelt, når de søger om et MC lån.
Lendo formidler forbrugslån. Vi samarbejder med banker, som sender dig lånetilbud, når du har udfyldt vores låneberegnerlåneberegner. Forbrugslånet kan bruges til lige det, du ønsker.
Lendo formidler lån mellem 10.000 og 500.000 kroner, hvis du skal optage et nyt lån. Hvis du skal samle eksisterende gæld, kan du også samle for op til 500.000 inklusiv en kontant udbetaling.
Hvis du vil give dig selv en chance for at finde det bedste lån, vil vi råde dig til at sammenligne lån, inden du skriver under på et lånetilbud. Du kan sammenligne lån hos os og skabe de bedste lånevilkår for dig selv.
Bedømt til 4.8/5 baseret på 3.737 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.