Forside > Familien udvides – Velkommen til Den Blå Avis og Bilbasen

Familien udvides – Velkommen til Den Blå Avis og Bilbasen

I Lendo Danmark synes vi naturligvis, at begge platforme er en fantastisk tilføjelse til Schibsted familien, og det er der gode grunde til – ikke kun for os, men særligt også for dig som forbruger og låntager.

 

Anerkendte markedspladser med fokus på bæredygtigt forbrug

De fleste danskere kender DBA og Bilbasen for oplagte steder at søge hen, når jagten er sat ind efter en brugt bil eller andre brugte sager – ofte kan du gøre et godt kup eller sælge egne genstande, der fortjener en ny ejer.

DBA og Bilbasen har begge oplevet fremgang under coronakrisen – en krise der i et øjeblik fik os til at glemme en anden vigtig krise: klimakrisen. Heldigvis har danskerne stadig et brændende ønske om en lys, og ikke mindst grøn, fremtid. Her ser Schibsted en stor mulighed for, udover at få gavn af deres nye danske kollegaers store markeds- og teknologividen, at få et større indblik i  danskernes interesse for grøn omstilling, bæredygtighed og cirkulær økonomi;

”Især Schibsteds investering i bæredygtighed og grøn transformation – og ikke mindst den innovationsevne, de er kendt for – vil hjælpe os med at udvikle DBA og Bilbasens markedspositioner yderligere og hjælpe os med at nå målet om at skabe det stærkeste handelsøkosystem i Danmark,” forklarer Abhishek Roy,  CEO for Schibsted Marketplaces Danmark, Abhishek Roy

 

Et samarbejde der fremmer en grøn fremtid

Hos Lendo har vi i længere tid haft glæden af at samarbejde med både DBA og Bilbasen, således at købelystne danskere kan bruge vores sammenligningstjeneste til at søge om lån til finansiering af deres køb af brugte varer og biler. Derudover har vi et samarbejde med auktionshuset Lauritz.com, en second hand butik, Preloved Copenhagen, der sælger designer varer, og vi er generelt på udkig efter lignende samarbejdspartnere.

Det er altså ikke nyt for os at samarbejde med markedspladser, som eksisterer på baggrund af bæredygtig forbrug samt danskernes ønske om cirkulær økonomi, og det er uden tvivl samarbejder, vi ønsker skal fortsætte og udvikles. Dette fordi øget fokus på genbrug og grøn omstilling gavner os alle, og fordi det er noget, der fylder hos danske forbrugere.

 

Schibsted kan sætte skub i udviklingen af DBA og Bilbasen

Schibsted er en omfattende organisation, som er kendt for deres iboende, store evne til at innovere og udvikle nye såvel som eksisterende foretninger og produkter.

Brugerne hos DBA og Bilbasen vil næppe mærke ejerskiftet med det samme, men der er ingen tvivl om, at Schibsted vil sørge for, at begge markedspladser lever op til deres fulde potentiale og mere til. Målet er at fastholde og udvikle de to platforme som de stærkeste handelspladser i Danmark og fremme den grønne omstilling i Danmark såvel som i resten af Norden.

 

Facts om DBA og Bilbasen

DBA er Danmarks største online handelsplads med mere end to millioner unikke, månedlige brugere – et tal, der kun er blevet større i løbet af coronakrisen. På DBA kan du købe og sælge mange former for genbrugsvarer, men du kan også købe nye produkter fra forhandlere.

Bilbasen Danmarks største online markedsplads for handel med biler og har i øjeblikket over 60.000 biler til salg. Udover biler kan du også sælge og købe brugte autocampere, varevogne, busser og både.

kilde: dba.dk & schibsted.com/news