Lån til kolonihavehus

Lån til kolonihavehus

Et lån til kolonihavehus kan give dig muligheden for at få græs under tæerne og frisk luft i hverdagen. Et kolonihavehus giver på mange måder den samme følelse af frihed som et sommerhus gør, men der er også centrale forskelle mellem de to. Det gælder både i forhold til placering og benyttelse, men også i forhold til de lånemuligheder der findes. 

Her på siden kan du blive klogere på finansiering af et kolonihavehus. Der er nemlig forskellige måder hvorpå, du kan købe det kolonihavehus, du drømmer om. 

Her er hvad, vi vil komme nærmere omkring:

 

Lån penge via Lendo og få det bedste lån for dig på markedet. Vi formidler privatlån mellem 10.000 kroner og 500.000 kroner. Du kan derfor ansøge om lån gennem os til et helt nyt kolonihavehus eller til en renovering af et kolonihavehus. Vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene på. Vi ønsker blot, at du vælger et lån på det mest oplyste grundlag. 

Sammenlign lån før du optager ét, så du kan undgå at sætte dig i et unødvendigt dyrt lån. Med vores online sammenligningtjeneste kan du hurtigt og nemt sammenligne flere lånetilbud. Når du har udfyldt en låneansøgning, sender vi den til de banker, vi samarbejder med. Inden for 24 timer vil du modtage dine personlige lånetilbud. Så kan du stille og roligt sammenligne dem ud fra gebyrer, renter, ÅOP’er osv. På den måde sikrer du at vælge det bedst mulige lån til kolonihavehus.

 

Dine muligheder for lån til kolonihavehus

Et kolonihavehus kan finansieres på forskellige måder. Du kan vælge at optage et lån til kolonihavehus. Du kan også vælge at betale kontant med din opsparing

Et kolonihavehus vil typisk være billigere end et sommerhus, hvilket i nogle tilfælde gør det muligt at betale kontant. Dog kommer det selvfølgelig an på placering og størrelse. I områder nær eller i storbyer vil et kolonihavehus være dyrere. Her kan det være nødvendigt at finde et lån til finansieringen af kolonihavehuset. 

Da et kolonihavehus ofte også er billigere end en ejerlejlighed, er det hos unge blevet populært at flytte ind i et kolonihavehus. Der er endda nogle, som flytter hjemmefra og direkte ind i et kolonihavehus. Her kan et billigt lån til kolonihavehus blive aktuelt.

Lån til kolonihavehus omfatter ikke realkreditlån

Det er ikke muligt at finansiere et kolonihavehus med et realkreditlån. Et realkreditlån ville ellers være et fordelagtigt lån til kolonihavehus, da renten typisk vil være lavere end ved andre lånetyper. Dog er det ikke muligt at have som lån til kolonihavehus, fordi du ikke ejer grunden, kolonihavehuset står på. Grunden vil være ejet af haveforeningen, kommunen eller staten. Det betyder også, at du løbende skal betale leje for at have grunden. 

Et lån til kolonihavehus er derfor forskelligt fra et lån til sommerhus. Når du køber et kolonihavehus er det altså udelukkende huset, eller retten til at bygge et hus på grunden, du køber. Du får en lejekontrakt for grunden. Det gør, at et realkreditlån ikke er muligt, da realkreditinstitutter kræver, at du ejer både boligen og grunden.  

Der findes dog en smutvej til at kunne finansiere et lån til kolonihavehus med et realkreditlån. Har du i forvejen et almindeligt helårshus eller sommerhus, der finansieres gennem et realkreditlån? I så fald kan du hos din egen bank søge om at bruge friværdien som et lån til kolonihavehus. 

Lån uden sikkerhed

Hvis du ikke kan finansiere et kolonihavehus med kontant betaling, og du heller ikke har mulighed for at gøre det med et realkreditlån, kan du i stedet optage et lån til kolonihavehuset på andre måder. 

Du kan bruge et lån uden sikkerhed til at finansiere dit kolonihavehus. Det at låne penge uden sikkerhed betyder, at banken eller låneudbyderen ikke vil stille krav til sikkerhed for det, du bruger pengene på. Et privatlån vil eksempelvis være et lån uden sikkerhed. Med et sådan lån bestemmer du helt selv over, hvad du vil bruge lånet til. Du kan derfor bruge det som et lån til kolonihavehus.  

Det er også muligt at optage et lån til kolonihavehus med sikkerhed hos de fleste banker. Hvis du vælger denne mulighed, vil banken have sikkerhed i dit kolonihavehus. Hvis du mister dit arbejde, bliver syg eller på en anden måde havner i en situation, hvor du ikke kan betale den månedlige ydelse, vil banken kræve rettighederne til dit kolonihavehus. Til gengæld vil lånet være billigere end et lån uden sikkerhed. 

Uanset om du ønsker et lån med eller uden sikkerhed, bør du altid sammenligne bankernes lånetilbud på markedet. Mange tænker, at de kan få det billigste lån gennem deres egen bank. Vær opmærksom på at bankerne kæmper for at få dig som kunde. Hvis du sammenligner lån eller går til en anden bank for at få et uforpligtende lånetilbud, vil du måske erfare, at andre banker og låneudbydere kan gøre det billigere.

 

Beregn prisen på dit lån til kolonihavehus

Når du har fundet det kolonihavehus, du gerne vil have, kan du begynde at beregne, hvad kolonihavehuset koster i alt. Det vil sige inklusiv lånet til kolonihavehuset.

For at beregne prisen på dit lån til kolonihavehus kan du anvende Lendo’s låneberegner. Vi har gjort det simpelt for dig. På den måde kan du hurtigt få en idé om, hvad dit lån til kolonihavehus koster. En låneberegner hjælper dig nemlig med at undersøge dine lånemuligheder på markedet. Du kan dermed se den som en måde, hvorpå du kan få svar på spørgsmålet ‘hvad koster det at låne?’.

Ved at indtaste prisen på dit ønskede kolonihavehus, eller blot det beløb du ønsker at låne, kan du se, hvad det kommer til at koste. Prisen på lånet afhænger af hvilken løbetid, du ønsker for dit lån til kolonihavehus samt hvilket beløb, du gerne vil låne. Låneberegneren vil give et estimat for, hvad lånets månedlige ydelse vil være. 

Det er vigtigt at understrege, at låneberegnerens beregninger og visning af den månedlige ydelse er et beregningseksempel ud fra de oplysninger, du indtaster. De personlige lånetilbud, der findes for dig, kan derfor være anderledes alt efter hvilken rente, du kan få tilbudt. Beregningseksemplet i vores låneberegner er lavet med udgangspunkt i en variabel debitorrente på 7%. 

Vores låneberegner fungerer samtidig som din låneansøgning. Du kan derfor sende det, du har indtastet, afsted, hvorefter vi vil sende det til flere låneudbydere. Hver især vil de lave en kreditvurdering af din privatøkonomi for at finde ud af, hvilken rente og hvilke vilkår de kan tilbyde dig. Det er gratis og uforpligtende at ansøge om et lån gennem Lendo.

 

Lån til renovering af kolonihavehus

Et lån til kolonihavehus behøver ikke at være til et splinternyt kolonihavehus. Du kan også bruge et lån til kolonihavehus på renovering af et eksisterende kolonihavehus eller til opførelsen af et helt nyt kolonihavehus. 

Du kan både leje en grund, hvor der allerede står et kolonihavehus, men det kan også lade sig gøre at finde tomme grunde. Her kan du selv bygge det kolonihavehus, du drømmer om. Så kan du få det præcis, som du vil have det.

Hvis du ønsker at renovere eller udbygge et kolonihavehus, kan vi hos Lendo hjælpe dig gennem et byggelån. Udover at en renovering kan bidrage til din glæde for kolonihavehusets, så kan det også øge husets værdi.

Som vi har nævnt før, blander vi os ikke i, hvad du bruger dit lån på. Du kan bruge pengene på et nyt køkken, en lækker terrasse eller noget helt tredje. Vi vil blot hjælpe dig med at finde de bedste lånemuligheder til dit kolonihavehus. Med et renoveringslån kan du kaste dig ud i gør-det-selv projektet eller i hvert fald skabe det kolonihavehus, du altid har ønsket dig. 

 

Overvejelser inden du optager et lån til kolonihavehus

Det er ikke gratis hverken at købe eller have et kolonihavehus. Hos Lendo er vi fortalere for at indhente information og træffe valg på oplyste grundlag, når du skal tage en større beslutning. Pas på med at vælge det første og bedste kolonihavehus du ser. Tænk det godt igennem. Her vil vi give nogle gode råd til, hvilke overvejelser der er værd at have, inden du optager et lån til kolonihavehus.

Først bør du gøre dig bevidst om dine eller husholdningens behov for et kolonihavehus. Skal kolonihaven være placeret tæt på byliv, natur, familie eller andet? Ønsker I at bruge det til gæster, alenetid, dyrkning af grønt eller andet? 

Inden du køber eller låner penge til at kolonihavehus, anbefaler vi at du overvejer:

 • Hvor meget kan og vil du låne til køb af et kolonihavehus?
 • Har du friværdi, du kan bruge som lån til kolonihavehus?
 • Hvor skal haveforeningen være placeret?
 • Hvordan vil du gerne bruge kolonihaven?

Rent praktisk er der også meget, der skal på plads. De ting der særligt er værd at undersøge, inden du optager et lån til kolonihavehus er:

 • Om der er tinglyst gæld i kolonihavehuset.
 • Om prisen er retfærdig i forhold til andre kolonihavehuse og haveforeninger.
 • Om kolonihavehuset er opført lovligt.
 • Om der er en lang venteliste i haveforeningen.
 • Om haveforeningen har nogle projekter forude, der kan give en stigning i leje for grunden.

Det er vigtigt at overveje og undersøge de ovenstående ting, inden du optager et lån til kolonihavehus. Der er ingen grund til at optage et dyrere lån, hvis det ikke opfylder dine behov. 

Derudover kan det også være værd at kigge ind i din egen privatøkonomi. Når du ansøger om et lån, er det lovpligtigt for bankerne at lave en kreditvurdering af din privatøkonomi. Det skal banken for at sikre, at din økonomi kan holde til et lån. Samtidig gør de det for at finde ud af, hvilket lånetilbud de kan tilbyde dig. Det bliver gjort ud fra forskellige faktorer; dit rådighedsbeløb, din håndtering af tidligere gæld og meget andet.  

En bedre kreditvurdering kan give dig et bedre lån med en lavere rente og gode vilkår. Inden du ansøger om et lån til kolonihavehus, bør du derfor kigge din privatøkonomi igennem for at se, om du kan forbedre den i bankernes øjne. Du kan eksempelvis øge dit rådighedsbeløb ved at skære ned på abonnementer eller dyre forsikringer, du godt kan undvære. Hvis du tidligere har optaget forbrugslån kan du søge om at samle dem i ét samlelån.

 

Lån til kolonihavehus via Lendo

Hos Lendo kan vi hjælpe dig med at finansiere dit kolonihavehus. Det gælder, uanset om du ønsker at købe en kolonihave eller vil forny den, du allerede har. Lendo er et godt sted at starte. 

Via Lendo kan du finansiere:

 • Leje af grund med eller uden bebyggelse.
 • Opførsel af et kolonihavehus.
 • Ombygning, renovering og udvidelse af et kolonihavehus.
 • Etablering af el, varme, vand og kloakering.
 • Nye hvidevarer, møbler eller andet til huset.

Mulighederne for lån til kolonihavehus er mange. Hvilket lån og formål der vil være at foretrække, afhænger af dig og dine behov. 

Med vores sammenligningstjeneste kan du finde det bedste lån på lånemarkedet. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en ansøgning, sende den afsted og modtage personlige lånetilbud. Vi simplificerer processen for dig. 

Vi hjælper dig også gerne med at træffe den bedste beslutning og sammen med dig finde ud af, hvilket lån der er det bedste og billigste. Hvis du gerne vil vide mere om lån til kolonihavehus, og på hvilken måde vi kan hjælpe dig godt på vej, kan du kontakte vores kundeservice alle hverdage fra 9-16.

Sidst opdateret: 12. December 2022

Et lån til kolonihavehus kan give dig muligheden for at få græs under tæerne og frisk luft i hverdagen. Et kolonihavehus giver på mange måder den samme følelse af frihed som et sommerhus gør, men der er også centrale forskelle mellem de to. Det gælder både i forhold til placering og benyttelse, men også i forhold til de lånemuligheder der findes. 

Her på siden kan du blive klogere på finansiering af et kolonihavehus. Der er nemlig forskellige måder hvorpå, du kan købe det kolonihavehus, du drømmer om. 

Her er hvad, vi vil komme nærmere omkring:

 

Lån penge via Lendo og få det bedste lån for dig på markedet. Vi formidler privatlån mellem 10.000 kroner og 500.000 kroner. Du kan derfor ansøge om lån gennem os til et helt nyt kolonihavehus eller til en renovering af et kolonihavehus. Vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene på. Vi ønsker blot, at du vælger et lån på det mest oplyste grundlag. 

Sammenlign lån før du optager ét, så du kan undgå at sætte dig i et unødvendigt dyrt lån. Med vores online sammenligningtjeneste kan du hurtigt og nemt sammenligne flere lånetilbud. Når du har udfyldt en låneansøgning, sender vi den til de banker, vi samarbejder med. Inden for 24 timer vil du modtage dine personlige lånetilbud. Så kan du stille og roligt sammenligne dem ud fra gebyrer, renter, ÅOP’er osv. På den måde sikrer du at vælge det bedst mulige lån til kolonihavehus.

 

Dine muligheder for lån til kolonihavehus

Et kolonihavehus kan finansieres på forskellige måder. Du kan vælge at optage et lån til kolonihavehus. Du kan også vælge at betale kontant med din opsparing

Et kolonihavehus vil typisk være billigere end et sommerhus, hvilket i nogle tilfælde gør det muligt at betale kontant. Dog kommer det selvfølgelig an på placering og størrelse. I områder nær eller i storbyer vil et kolonihavehus være dyrere. Her kan det være nødvendigt at finde et lån til finansieringen af kolonihavehuset. 

Da et kolonihavehus ofte også er billigere end en ejerlejlighed, er det hos unge blevet populært at flytte ind i et kolonihavehus. Der er endda nogle, som flytter hjemmefra og direkte ind i et kolonihavehus. Her kan et billigt lån til kolonihavehus blive aktuelt.

Lån til kolonihavehus omfatter ikke realkreditlån

Det er ikke muligt at finansiere et kolonihavehus med et realkreditlån. Et realkreditlån ville ellers være et fordelagtigt lån til kolonihavehus, da renten typisk vil være lavere end ved andre lånetyper. Dog er det ikke muligt at have som lån til kolonihavehus, fordi du ikke ejer grunden, kolonihavehuset står på. Grunden vil være ejet af haveforeningen, kommunen eller staten. Det betyder også, at du løbende skal betale leje for at have grunden. 

Et lån til kolonihavehus er derfor forskelligt fra et lån til sommerhus. Når du køber et kolonihavehus er det altså udelukkende huset, eller retten til at bygge et hus på grunden, du køber. Du får en lejekontrakt for grunden. Det gør, at et realkreditlån ikke er muligt, da realkreditinstitutter kræver, at du ejer både boligen og grunden.  

Der findes dog en smutvej til at kunne finansiere et lån til kolonihavehus med et realkreditlån. Har du i forvejen et almindeligt helårshus eller sommerhus, der finansieres gennem et realkreditlån? I så fald kan du hos din egen bank søge om at bruge friværdien som et lån til kolonihavehus. 

Lån uden sikkerhed

Hvis du ikke kan finansiere et kolonihavehus med kontant betaling, og du heller ikke har mulighed for at gøre det med et realkreditlån, kan du i stedet optage et lån til kolonihavehuset på andre måder. 

Du kan bruge et lån uden sikkerhed til at finansiere dit kolonihavehus. Det at låne penge uden sikkerhed betyder, at banken eller låneudbyderen ikke vil stille krav til sikkerhed for det, du bruger pengene på. Et privatlån vil eksempelvis være et lån uden sikkerhed. Med et sådan lån bestemmer du helt selv over, hvad du vil bruge lånet til. Du kan derfor bruge det som et lån til kolonihavehus.  

Det er også muligt at optage et lån til kolonihavehus med sikkerhed hos de fleste banker. Hvis du vælger denne mulighed, vil banken have sikkerhed i dit kolonihavehus. Hvis du mister dit arbejde, bliver syg eller på en anden måde havner i en situation, hvor du ikke kan betale den månedlige ydelse, vil banken kræve rettighederne til dit kolonihavehus. Til gengæld vil lånet være billigere end et lån uden sikkerhed. 

Uanset om du ønsker et lån med eller uden sikkerhed, bør du altid sammenligne bankernes lånetilbud på markedet. Mange tænker, at de kan få det billigste lån gennem deres egen bank. Vær opmærksom på at bankerne kæmper for at få dig som kunde. Hvis du sammenligner lån eller går til en anden bank for at få et uforpligtende lånetilbud, vil du måske erfare, at andre banker og låneudbydere kan gøre det billigere.

 

Beregn prisen på dit lån til kolonihavehus

Når du har fundet det kolonihavehus, du gerne vil have, kan du begynde at beregne, hvad kolonihavehuset koster i alt. Det vil sige inklusiv lånet til kolonihavehuset.

For at beregne prisen på dit lån til kolonihavehus kan du anvende Lendo’s låneberegner. Vi har gjort det simpelt for dig. På den måde kan du hurtigt få en idé om, hvad dit lån til kolonihavehus koster. En låneberegner hjælper dig nemlig med at undersøge dine lånemuligheder på markedet. Du kan dermed se den som en måde, hvorpå du kan få svar på spørgsmålet ‘hvad koster det at låne?’.

Ved at indtaste prisen på dit ønskede kolonihavehus, eller blot det beløb du ønsker at låne, kan du se, hvad det kommer til at koste. Prisen på lånet afhænger af hvilken løbetid, du ønsker for dit lån til kolonihavehus samt hvilket beløb, du gerne vil låne. Låneberegneren vil give et estimat for, hvad lånets månedlige ydelse vil være. 

Det er vigtigt at understrege, at låneberegnerens beregninger og visning af den månedlige ydelse er et beregningseksempel ud fra de oplysninger, du indtaster. De personlige lånetilbud, der findes for dig, kan derfor være anderledes alt efter hvilken rente, du kan få tilbudt. Beregningseksemplet i vores låneberegner er lavet med udgangspunkt i en variabel debitorrente på 7%. 

Vores låneberegner fungerer samtidig som din låneansøgning. Du kan derfor sende det, du har indtastet, afsted, hvorefter vi vil sende det til flere låneudbydere. Hver især vil de lave en kreditvurdering af din privatøkonomi for at finde ud af, hvilken rente og hvilke vilkår de kan tilbyde dig. Det er gratis og uforpligtende at ansøge om et lån gennem Lendo.

 

Lån til renovering af kolonihavehus

Et lån til kolonihavehus behøver ikke at være til et splinternyt kolonihavehus. Du kan også bruge et lån til kolonihavehus på renovering af et eksisterende kolonihavehus eller til opførelsen af et helt nyt kolonihavehus. 

Du kan både leje en grund, hvor der allerede står et kolonihavehus, men det kan også lade sig gøre at finde tomme grunde. Her kan du selv bygge det kolonihavehus, du drømmer om. Så kan du få det præcis, som du vil have det.

Hvis du ønsker at renovere eller udbygge et kolonihavehus, kan vi hos Lendo hjælpe dig gennem et byggelån. Udover at en renovering kan bidrage til din glæde for kolonihavehusets, så kan det også øge husets værdi.

Som vi har nævnt før, blander vi os ikke i, hvad du bruger dit lån på. Du kan bruge pengene på et nyt køkken, en lækker terrasse eller noget helt tredje. Vi vil blot hjælpe dig med at finde de bedste lånemuligheder til dit kolonihavehus. Med et renoveringslån kan du kaste dig ud i gør-det-selv projektet eller i hvert fald skabe det kolonihavehus, du altid har ønsket dig. 

 

Overvejelser inden du optager et lån til kolonihavehus

Det er ikke gratis hverken at købe eller have et kolonihavehus. Hos Lendo er vi fortalere for at indhente information og træffe valg på oplyste grundlag, når du skal tage en større beslutning. Pas på med at vælge det første og bedste kolonihavehus du ser. Tænk det godt igennem. Her vil vi give nogle gode råd til, hvilke overvejelser der er værd at have, inden du optager et lån til kolonihavehus.

Først bør du gøre dig bevidst om dine eller husholdningens behov for et kolonihavehus. Skal kolonihaven være placeret tæt på byliv, natur, familie eller andet? Ønsker I at bruge det til gæster, alenetid, dyrkning af grønt eller andet? 

Inden du køber eller låner penge til at kolonihavehus, anbefaler vi at du overvejer:

 • Hvor meget kan og vil du låne til køb af et kolonihavehus?
 • Har du friværdi, du kan bruge som lån til kolonihavehus?
 • Hvor skal haveforeningen være placeret?
 • Hvordan vil du gerne bruge kolonihaven?

Rent praktisk er der også meget, der skal på plads. De ting der særligt er værd at undersøge, inden du optager et lån til kolonihavehus er:

 • Om der er tinglyst gæld i kolonihavehuset.
 • Om prisen er retfærdig i forhold til andre kolonihavehuse og haveforeninger.
 • Om kolonihavehuset er opført lovligt.
 • Om der er en lang venteliste i haveforeningen.
 • Om haveforeningen har nogle projekter forude, der kan give en stigning i leje for grunden.

Det er vigtigt at overveje og undersøge de ovenstående ting, inden du optager et lån til kolonihavehus. Der er ingen grund til at optage et dyrere lån, hvis det ikke opfylder dine behov. 

Derudover kan det også være værd at kigge ind i din egen privatøkonomi. Når du ansøger om et lån, er det lovpligtigt for bankerne at lave en kreditvurdering af din privatøkonomi. Det skal banken for at sikre, at din økonomi kan holde til et lån. Samtidig gør de det for at finde ud af, hvilket lånetilbud de kan tilbyde dig. Det bliver gjort ud fra forskellige faktorer; dit rådighedsbeløb, din håndtering af tidligere gæld og meget andet.  

En bedre kreditvurdering kan give dig et bedre lån med en lavere rente og gode vilkår. Inden du ansøger om et lån til kolonihavehus, bør du derfor kigge din privatøkonomi igennem for at se, om du kan forbedre den i bankernes øjne. Du kan eksempelvis øge dit rådighedsbeløb ved at skære ned på abonnementer eller dyre forsikringer, du godt kan undvære. Hvis du tidligere har optaget forbrugslån kan du søge om at samle dem i ét samlelån.

 

Lån til kolonihavehus via Lendo

Hos Lendo kan vi hjælpe dig med at finansiere dit kolonihavehus. Det gælder, uanset om du ønsker at købe en kolonihave eller vil forny den, du allerede har. Lendo er et godt sted at starte. 

Via Lendo kan du finansiere:

 • Leje af grund med eller uden bebyggelse.
 • Opførsel af et kolonihavehus.
 • Ombygning, renovering og udvidelse af et kolonihavehus.
 • Etablering af el, varme, vand og kloakering.
 • Nye hvidevarer, møbler eller andet til huset.

Mulighederne for lån til kolonihavehus er mange. Hvilket lån og formål der vil være at foretrække, afhænger af dig og dine behov. 

Med vores sammenligningstjeneste kan du finde det bedste lån på lånemarkedet. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en ansøgning, sende den afsted og modtage personlige lånetilbud. Vi simplificerer processen for dig. 

Vi hjælper dig også gerne med at træffe den bedste beslutning og sammen med dig finde ud af, hvilket lån der er det bedste og billigste. Hvis du gerne vil vide mere om lån til kolonihavehus, og på hvilken måde vi kan hjælpe dig godt på vej, kan du kontakte vores kundeservice alle hverdage fra 9-16.

Sidst opdateret: 12. December 2022
Lån til kolonihavehus - ofte stillet spørgsmål
Et lån til kolonihavehus er et lån, du bruger til at købe, renovere eller udbygge et kolonihavehus.
Modsat et sommerhus vil et kolonihavehus typisk: Have en mindre grund, være placeret tættere på by og offentlig transport, være på en grund du lejer af haveforeningen, kommunen eller staten, og det vil Ikke være muligt at finansiere det med et realkreditlån.
Hos Lendo formidler vi privatlån uden sikkerhed. Du kan låne mellem 10.000 - 500.000 kroner. Du kan derfor låne penge til renovering, udvidelse eller et helt nyt kolonihavehus.
Priserne på kolonihavehuse varierer en hel del afhængig af beliggenhed, størrelse og så videre. Nogle kolonihavehuse vil være til at betale kontant med en opsparing. Ved andre kolonihavehuse vil det være nødvendigt at optage et lån til kolonihavehuset.

Derudover kan du bruge et lån til kolonihavehus på renovering. På den måde kan du skabe lige præcis det kolonihavehus, du drømmer om.

Bedømt til 4.8/5 baseret på 3.737 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.