Lån 150000

– Ansøg og lån 150.000 kr. uden sikkerhed til en god rente

 • Få tilbud på lån fra op til 21 banker
 • Du vælger det lån, der passer bedst
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Kan man låne 150000 med en medansøger?

Ja, du kan nemt tilføje en medansøger til dit lån på 150000 kr. Det kan være en ægtefælle, samlever, familiemedlem eller andet, som kan fungere som din medansøger. Det kan i sidste ende medføre en bedre rente eller generelt et lån med bedre lånevilkår.

Hvordan er processen for et lån på 150000 kr?

Du starter med at ansøge via formularen på siden. Her skal du indtaste de 150000 kr., du ønsker at låne. Derefter skal du indtaste nogle oplysninger vedrørende din privatøkonomi. Det bruger bankerne til at fastsætte et personligt lånetilbud til dig.

Når du har udfyldt en låneansøgning, vil vi indhente lånetilbud fra alle vores bankpartnere. I løbet af få minutter vil tilbuddene tikke ind i din indbakke, og du kan nu sammenligne og vælge det lån på 150000, der passer dig bedst.

Hvilken rente kan man få for et lån på 150000?

Leder du efter et privatlån eller samlelån, kan du få en rente fra 2,95%. Leder du efter et billån, kan du i stedet opnå en rente fra 1,25%.

Renten bliver fastsat ud fra bankernes kreditvurdering, og den rente du får tilbudt, afhænger derfor af din privatøkonomi.

Hvad er det bedste lån på 150000 kr?

Hvad der er vigtigt ved et lån, varierer fra person til person. For nogle vil det bedste lån være det billigste lån, for andre vil det bedste lån være det lån med laveste månedlige ydelse. Vores anbefaling er derfor at gøre det klart for sig selv, hvad det bedste lån er for én, inden man ansøger om et lån på 150000.

Hvordan låner man penge gennem Lendo?

Det er simpelt og nemt at låne penge gennem Lendo. Har du brug for hjælp, kan du henvende dig til vores kundeservice.

Først udfylder du en låneansøgning her på siden. I den indtaster du det, du har brug for at låne samt oplysninger vedrørende din økonomi. Til sidst giver du samtykke til e-skat med dit MitID, så bankerne kan lave en kreditvurdering. Herefter modtager du dine forskellige lånetilbud under ‘min side’ her på lendo.dk. Lever tilbuddene ikke op til dine forventninger, kan du blot ignorere dem. De vil blive slettet efter 30 dage.

Så lån penge gennem Lendo og få alt den hjælp du har brug for i jagten på det bedst mulige lån.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Find det bedste lån - én ansøgning flere lånetilbud

Find det bedste lån på 150.000

Ansøg om et lån på 150.000. Du kan søge om netop det beløb, som du har brug for. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning og helt op til dig at vurdere, hvilket lånetilbud du ønsker at gå videre med.

 • Få personlige lånetilbud på fra flere banker
 • Mulighed for at vælge det billigste lån på markedet
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Indhent tilbud

Indhent tilbud på lån fra flere forskellige banker

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Lendo er helt gratis og uforpligtende for dig at benytte.

Indhent tilbud

Står du og mangler 15.000 kr? – Ansøg i dag

Lån 150000 via Lendo og du vil få det bedste lån til dig. Det er muligt at låne mellem 10.000 og 500.000 via os. Uanset hvor mange penge du vælger at låne, er vi her for at hjælpe dig med at få det bedste lån.

Men hvad låner man egentlig 150000 kroner til? Hvem kan låne 150000? Og hvornår er det fornuftigt at låne 150000? Det giver vi dig svar på lige her.

Først og fremmest vil vi påpege, at Lendo ikke er en bank. Vi er en sammenligningstjeneste for lån. Det betyder, at vi samarbejder med banker og sørger for, at du får forskellige lånetilbud og derudfra kan vælge et lån, der passer helt perfekt til din situation.

Vores mission er at skabe transparens på lånemarkedet. Det gør vi ved at gøre det nemt at sammenligne lånetilbud. Vores service til dig er, at vi har en låneberegner, som fungerer som en låneansøgning. Den er gratis at bruge, og det er helt uforpligtende. Når du har udfyldt den, vil låneansøgningen blive sendt afsted til alle de banker, vi samarbejder med. Hvis du ikke vil have et lån, bliver lånetilbuddene, du får tilsendt, annulleret efter 30 dage.

Lån penge via Lendo og sammenlign lån. Det er gratis at bruge os, fordi det er bankerne, der betaler os, når du låner penge. Sådan fungerer vores samarbejde. På mange måder er vores sammenligningstjeneste en hjælper til låntagere, fordi den giver jer mere magt.

 

Lån 150000 via Lendo og find det billigste lån

Vi vil så gerne have, at du sammenligner lån. Det kan på sigt ændre måden, vi låner penge på. Jo flere låntagere, der stiller sig kritisk over for prisen på et lån, jo mere magt får låntageren. Så uanset om du vil lån 15.000 eller 150.000 kroner, så anbefaler vi at sammenligne lån.

Når du handler ind, sammenligner du højst sandsynligt også priser på de varer, du skal have. Udfordringen med lånemarkedet er bare, at bankerne har for meget magt, og det kan være svært at ændre.

Det kan nemlig være svært at ændre følgende situation:

Din bil er brudt sammen. Du har virkelig brug for din bil, og bliver derfor nødt til at optage et lån. Derfor tager du dig til takke med, hvad end du kan få.

Vi forstår dig godt. I et supermarked står du med varerne i hånden, og du har derfor mere magt. Det er derfor, vi har gjort det nemmere for dig at være med til at starte en revolution, hvor privatpersoner får mere magt, når de skal låne penge. Vi tager ét skridt ad gangen.

 

Lån 150000 til et større projekt

Lån 150000 til forbrug – eller måske til et bestemt projekt? Vi blander os ikke. De banker vi samarbejder med udbyder privatlån i vores samarbejde med dem. Det vil sige, at vi kun formidler lån til privatpersoner. Hvis du skal tage et erhvervslån på 150000, er vi ikke de rette at gå til. Kun hvis du ønsker at optage lånet i dit navn og ikke i virksomhedens navn.

Vi går op i at hjælpe privatpersoner, der står i en situation, hvor de skal bruge ekstra penge. Det kaldes også forbrugslån – netop fordi det er til privatpersoners forbrug.

Det kan være en tung vægt, der bliver taget af skuldrene, når du får lov til at bruge dit lån på lige det, du har brug for. Sådan er det, hvis du låner penge via os. Vi skal ikke have dokumenteret, hvad du bruger pengene på. Det skal de helt traditionelle banker, der udbyder lån med sikkerhed i din bil eller din bolig. Det er meget mere kontrol, og der er naturligvis derfor også en lavere rente. Det er der, fordi bankerne er stillet ret godt, når de låner dig pengene. Hvis du havner i en situation, hvor du ikke længere kan afdrage på dit lån, skal banken nok få pengene tilbage på den ene eller anden måde – om de så skal sælge din bolig.

Hvis du skal i gang med et større projekt, vil vi altid anbefale, at du laver et budget, så forbruget ikke løber løbsk, fordi du skal købe de små ting, der mangler hist og her. Men du kan faktisk helt selv bestemme, hvad du gør. Vores eneste ønske er, at du tager et lån, som du har en god mavefornemmelse med.

 

Hvad kan man låne 150000 til?

Lån 150000 uden sikkerhed via os. I forrige afsnit nævnte vi kort noget om lån med sikkerhed i en bolig eller en bil. Vi nævnte også, at vi slet ikke blander os i, hvad du bruger dine penge på. Dét er muligt, fordi vi formidler lån uden sikkerhed. De lån vi formidler har en lidt højere rente, fordi bankerne, vi samarbejder med, intet skal have stillet som sikkerhed. En lidt højere rente er en lidt større sikkerhed i, at de får deres penge tilbage.

Så bankerne er altså – for at sige det ligeud – ligeglade med, hvad du bruger dine penge på. Dog vil vi inspirere til, hvad du kan bruge dit lån på. Vi vil altid opfordre til, at du har en plan med de penge du låner, så du ikke bare låner til løst forbrug.

Renoveringsprojekt

Har dit hjem eller dit sommerhus brug for en kærlig hånd? Renovering er ikke noget, alle sparer op til. Nogle gange kan der ske en pludselig hændelse, en vandskade eller noget andet, der gør, at du er nødt til at tage hastige skridt mod en løsning. Andre gange kan det være, at du lige pludselig får en følelse af, at der skal ske noget nyt. Vi vil slet ikke stå i vejen for, at du kan få ordnet dit hjem – uanset hvad årsagen er til det. Du kan altid søge om at få tilsendt lånetilbud, og hvis der ikke er et, der matcher det, du havde tænkt dig, så er det helt iorden. Det er slet ikke forpligtende at bruge låneberegneren – det er først forpligtende, når du skriver under på et lånetilbud.

Billån

Ligesom med renoveringsprojektet kan der overordnet set ske to scenarier her: Enten er din bil gået i stykker, og du er meget afhængig af den og skal derfor have en ny, eller du har bare brug for en ny bil at køre i. Ligegyldigt hvad årsagen til ny bil er, er det en god idé at undersøge lånemarkedet, inden du bare vælger afdragsaftalen med den bilforhandler, du køber bilen hos. Du kan spare penge, hvis du vælger det rigtige billån. Så undgår du en unødvendig dyr gæld i bil. Samtidig er det vigtigt, at du gør dig klar over, hvad det koster at have bil.

Startkapital til ny virksomhed

Mange tager et lån, når de skal starte en ny virksomhed op. Når du har en idé, kræver det meget tålmodighed, hvis du gerne vil spare 150000 kroner op, inden du starter virksomheden op. Hvis du tror på ideen, kan det være en god idé at låne til startkapital, så du kan komme ordentligt i gang fra start. Inden du låner penge til det, er det dog en god idé at præsentere ideen for nogle forskellige personer. Måske kender du nogen, der har expertise i entrepreneurship? Eller kender du en målgruppe for det produkt eller den service, du vil skabe, som kan give dig noget feedback? Det er altid godt at dele ideer – måske får du input til din idé og kan videreudvikle på den og gøre den endnu bedre?

 

Hvem kan låne 150000?

Det er ikke alle, der kan låne 150000 kroner. Først og fremmest er der nogle grundlæggende krav, der stilles til dig, som vil låne 150000:

 • Du skal være myndig – altså være fyldt 18 år
 • Du skal have fast adresse i DK
 • Du skal have en indkomst på over 60.000 om året
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Disse krav er grundlæggende for, at du bliver taget i betragtning til et lån via os – uanset om du ansøger om at låne 60000 eller 150000 kroner. Hvis du opfylder disse, vil næste skridt være, at du kan sende låneansøgningen afsted til de banker, vi samarbejder med, og så vil de sende dig personlige lånetilbud. Inden de sender lånetilbuddene afsted, vil de tjekke din e-skat, så det er vigtigt, at du giver tilladelse til, at de må det. Det gør de for at danne sig et overblik over din faktiske økonomi.

 

Hvornår er det fornuftigt at låne 150000?

Det vigtigste er, at du ikke hovedløst tager et lån – undskyld vores sprog. Vi ser gerne, at du tager et lån, som du har en god mavefornemmelse med at tage. Et lån hvor du er bevidst om de krav, der stilles til dig.

Det er mest fornuftigt at låne 150000 eller et andet beløb, når du har et fornuftigt formål med lånet. Du skal ikke låne penge, bare fordi du kan. Du skal låne penge, fordi du har brug for ekstra penge til noget bestemt. Det er én ting.

En anden ting er, at du tager et lån, hvor du føler, at du kan betale tilbage – og faktisk er motiveret til at gøre det. Jo vigtigere låneformålet er, jo nemmere er det måske at være motiveret til at betale tilbage? Hvem ved? Hvis du låner hist og her og ikke overvejer, hvad det helt præcist indebærer, kan det være nemmere at miste motivationen for at betale tilbage. Vi siger ikke, at det er tilfældet for dig – vi nævner det blot, fordi det kan være tilfældet for nogen.

En sidste ting er, at det er fornuftigt at låne penge, hvis det er for at spare penge. Du kan søge om samlelån her hos os, hvilket er et lån, som samler din nuværende gæld, hvis du har det. Hvis du samler dine lån eller får refinansieret ét, kan du spare en del penge hver måned. Dét er fornuftigt, hvis du spørger os.

Men det er faktisk ret simpelt; Fornuften ligger i at tage et lån, du kan og vil betale tilbage. Dét er der større chance for, hvis du faktisk finder et lån, der matcher dine behov. Vi hjælper dig med at finde den bedste bank med det bedste lån på 150000 til dig.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides