Lån 75000

– Ansøg og lån 75.000 kr. til en god rente

 • Få tilbud på lån fra op til 21 banker
 • Du vælger det lån, der passer bedst
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at låne 75.000?

Det er den individuelles privatøkonomi, der afgør, hvad det koster at låne 75.000 kr. Renten og lånets vilkår bliver fastsat ud fra den kreditvurdering, bankerne er forpligtede til at foretage af din privatøkonomi. Rentespændet er mellem 2,95 - 20,95%.

Hvor får man det billigste lån på 75.000?

Ønsker du at låne 75.000 så billigt som muligt, vil vi anbefale dig at afsøge lånemarkedet for lånetilbud. Her kan du bruge vores tjeneste til at sammenligne lån fra forskellige banker og låneudbydere. På den måde sikrer du, at du vælger det billigste og bedste lån på 75.000 kr.

Kan man låne 75.000 trods RKI?

Nej, du kan desværre ikke låne 75.000 trods RKI. Ingen af vores bankpartnere bevilger lån til personer, der er registreret i RKI. Det er både for bankens og for personens skyld.

Er du registreret i RKI, kan du undersøge om du kan finde hjælp hos en af de mange økonomiske rådgivere der findes.

Hvordan låner man penge gennem Lendo?

Det er simpelt og nemt at låne penge gennem Lendo. Har du brug for hjælp, kan du henvende dig til vores kundeservice.

Først udfylder du en låneansøgning her på siden. I den indtaster du det, du har brug for at låne samt oplysninger vedrørende din økonomi. Til sidst giver du samtykke til e-skat med dit MitID, så bankerne kan lave en kreditvurdering. Herefter modtager du dine forskellige lånetilbud under ‘min side’ her på lendo.dk. Lever tilbuddene ikke op til dine forventninger, kan du blot ignorere dem. De vil blive slettet efter 30 dage.

Så lån penge gennem Lendo og få alt den hjælp du har brug for i jagten på det bedst mulige lån.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Indhent tilbud på forbrugslån og privatlån

Find det bedste lån på 75.000

Ansøg om et lån på 75.000. Du kan søge om netop det beløb, som du har brug for. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning og helt op til dig at vurdere, hvilket lånetilbud du ønsker at gå videre med.

 • Få personlige lånetilbud på fra flere banker
 • Mulighed for at vælge det billigste lån på markedet
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Indhent tilbud

Indhent tilbud på lån fra flere forskellige banker

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Står du og mangler 75.000 kr? – Ansøg i dag

Lån 75000 kroner via en sammenligningstjeneste og få det bedste lån. Det er en kæmpe fordel for dig at sammenligne lånetilbud via Lendo. Uanset hvad du har brug for, så kan du søge om lån til at finansiere det via os. Vi formidler privatlån og gør det nemmere for dig at finde det bedste lån til dit behov.

Du kan kun modtage tilbud på lån uden sikkerhed, når du søger om at finde det bedste lån via os. Det vil sige, at du kan bruge pengene på lige dét, der gør dig glad. Lån 75.000  til din drøm.

På denne side vil vi dog alligevel komme med nogle ideer til, hvad du kan bruge et lån på 75000 kroner på – og hvordan du kan låne 75000 på mest fornuftig vis.

 

Lån 75000 til badeværelset

Lån penge til at renovere badeværelset ligesom mange andre. Især i landets større byer, hvor badeværelset stort set ikke er eksisterende i de mindre lejligheder, vælger mange at låne penge til badeværelset. Det er samtidig gået op for mange hvor meget tid, der bruges på badeværelset. Lån 75000 kroner hvis dit badeværelse også trænger til en udbygning, opdatering eller renovering.

Måske er det ikke badeværelset, der trænger? Har huset generelt brug for en overhaling? Vi formidler forbrugslån, som er privatlån uden sikkerhed, så du skal ikke stå til ansvar for, hvad du bruger pengene til. Det kan være en større omgang med renovering af badeværelset, hvis der skal installeres vand nye steder, fordi brusekabinen skal stå i højre hjørne af badeværelset i stedet for i venstre.

Hvad er det typisk, du gør, når du skal renovere noget? Du indhenter forskellige tilbud fra håndværkere og sammenligner tilbuddene. Det er præcis det samme, vi vil have, at du skal gøre, når du skal låne pengene, der skal gå til den renovering. Forskellen er bare, at det er meget nemmere at sammenligne lån end håndværkertilbud.

Her hos Lendo har vi nemlig lavet en låneberegner, som skal fungere som et sammenligningsværktøj. Dét, der sker når du udfylder låneberegneren, er, at din låneansøgning bliver sendt afsted til flere banker og låneudbydere, som forsøger at give dig det bedste lånetilbud, så du vælger at gå med deres. Her kan du også prøve at indtaste et lån på 200000 eller et andet lånebeløb, hvis du er nysgerrig efter, hvad det koster.

 

Lån 75000 til at kickstarte din drøm

Det er ikke alle, der kan prale med, at de har en startkapital, når de skal starte et nyt projekt op. Måske drømmer du om at være selvstændig, men du har ikke ressourcerne til at komme i gang? Det er træls at udskyde en drøm, fordi der ikke er penge til at starte op.

Du kan med fordel sætte dig ned og regne på, hvilke udgifter der vil være i forbindelse med opstarten. Der findes websites, som kan guide dig til, hvordan du laver det bedste startup budget. Det mest optimale vil jo være, at du ikke skal ud at låne 150.000 men måske kan nøjes med at låne 75000, fordi du har fået klargjort, hvad du egentlig skal bruge penge på for at få en god start på dit drømmeprojekt.

 

Lån 75000 til det du står og mangler

Der er flere muligheder, når det kommer til at låne via os. Hvis du står og skal bruge penge til et bestemt projekt, så kan du søge om et nyt lån, sammenligne og stå stærkere over for bankerne.

Hvis du har en del gæld i forvejen, og måske er på udkig efter et nyt lån, men ikke har råd, så kan et samlelån hjælpe dig på vej. Et samlelån er et lån, der samler dine eksisterende lån til ét lån. Det kan også betale sig at undersøge, om du kan få refinansieret bare ét lån – måske finder du en låneudbyder, som kan give dig et billigere lån end det du har i forvejen? Når samlelånet er godkendt af begge parter, vil din nuværende gæld blive betalt ud, og du har herfra kun gæld hos én låneudbyder. Det vil sige, at du slipper for at betale gebyr til flere låneudbydere end én.

Det kan spare dig for en del penge at tage et samlelån – og hvem ved? Måske finder du en låneudbyder, som kan give dig en mere fordelagtig rente end før. Det er i hvert fald op til den enkelte låneudbyder at komme med det bedste bud, den kan give dig. Låneudbyderen er klar over, at du modtager andre lånetilbud, når du søger via os. Derfor er det en fordel for dig, fordi låneudbyderen vil gøre mere ud af at lave det bedste lånetilbud til dig.

Når du har taget et samlelån for at spare penge, vil dit rådighedsbeløb blive højere. Jo højere et rådighedsbeløb du har, jo større er chancerne for, at du kan låne penge.

Lån 75000 eller hvad du har brug for til en bil. Via vores låneberegner kan du tage et billån. Det er et lån, hvor du ikke stiller bilen som sikkerhed, så det er ikke det samme lån, som du typisk kan få hos forhandleren. Dog – ligesom du sammenligner biler – vil vi anbefale, at du sammenligner lånene og dine muligheder for bilfinansiering, til den bil du vil have.

 

Hvornår er et lån på 75000 fornuftigt?

Et lån på 75000 er fornuftigt, når du har en mavefornemmelse, der siger dig, at du kan betale lånet tilbage, uden at det føles uoverskueligt.

Du kan sagtens få et lånetilbud fra en bank, fordi de vurderer, at du rent faktisk har penge til at afdrage på lånet. Men det er en god idé at gøre op med dig selv, hvis løbetiden er på 10 år, om du kan overskue at betale lånet tilbage over 10 år. Har du mulighed for at vælge en kortere løbetid? Det kan både virke mere overskueligt, og samtidig vil du spare nogle penge, jo hurtigere du betaler lånet af.

Hvis du føler, at du har modtaget forskellige lånetilbud fra vores banker og låneudbydere, som giver en god mavefornemmelse, vil vi anbefale dig at kigge på ÅOP, når du skal sammenligne lånene. Vi ved godt, at den lave rente typisk er i fokus, når vi taler om lån. Det er også meget vigtigt ikke at vælge et lån med en alt for høj rente.

Dét, vi vil have dig til at være ekstra opmærksom på, er alle de udgifter, der skjuler sig i lånetilbuddet. Der kan være ekstra gebyrer og honorarer, som mange af os ikke lægger mærke til, fordi vi vælger det lån med lavest rente. De ekstra gebyrer og honorarer er ikke talt med i renten på lånet. Derfor kan du ende op med et lån med lav rente, som faktisk er dyrere end de andre lånetilbud, fordi det lån, du har valgt, har et højt månedligt gebyr.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides