Lån penge og få svar med det samme

Låne penge? Hos Lendo skal du højst vente 24 timer på svar fra bankerne

Hvis du søger om et lån gennem Lendo får du svar fra flere banker, ved at lave en enkel ansøgning. Du får svar med det samme og vi hjælper med at vælge markedets mest fordelagtige lån

Hos Lendo kan du sammenligne privatlån

Et privatlån er et lån, hvor du kan låne penge uden at skulle stille sikkerhed, hvilket både er forbundet med fordele og ulemper. Du kender det måske også som et forbrugslån.

Den største fordel ved et privatlån er, at du ikke behøver at stille sikkerhed eller have penge til udbetaling for at ansøge om et lån. Det giver dig mulighed for at ansøge om et lån, selvom du ikke er boligejer eller har mulighed for at spare op. En anden fordel ved denne type lån er, at der ikke er nogle regler, der bestemmer, hvad du skal bruge dine penge på. Banken kommer derfor heller ikke til at spørge, hvad du skal bruge pengene til, når du ansøger om lånet. 

Undgå lange ventetider

Udover fordelen ved selv at kunne råde over hvad pengene skal bruges til kan et privatlån desuden være en hjælp til økonomien på forskellige områder. Måske står du pludselig med en masse uforudsete regninger, måske beslutter du spontant, at investere i noget du har ønsket dig eller måske skal du indbetale et depositum til en ny lejlighed. I disse tilfælde er det frustrerende med lange behandlingstider fra bankernes side, ligesom det kan være en lang proces hvis du skal rundt hos flere banker, for at sammenligne dine muligheder. Hvis du ansøger om et privatlån via Lendo, vil din ansøgning blive sendt videre til de banker og långivere vi samarbejder med. På den måde sparer du tid og ressourcer og kan bruge din tid på noget andet end at udfylde den ene låneansøgning efter den anden.

Hvordan fungerer Lendo?

Det fungerer således, at du sender en enkel låneansøgning afsted, men får svar fra flere banker - alt sammen inden for 24 timer. Der er altså tid at spare og samtidig får du mulighed for, at sammenligne tilbud fra flere forskellige banker. 

Fordelen ved at ansøge om et lån hos flere på samme tid er, at du nemt kan se, hvor meget du sparer ved at vælge en bank eller långiver fremfor en anden, og hos os stiller vi dine tilbud op, så det er nemt for dig at sammenligne dem. Der vil ofte være store forskelle i renteniveauet på det samme lån fra bank til bank. Med en løbetid, der ofte strækker sig over flere år, vil du således kunne spare en hel del penge i renter og gebyrer ved at vælge det bedste lån for dig.

Så meget kan du låne

Du kan ansøge om at låne mellem 10.000 og 300.000 kroner hos os, men vi anbefaler dog på det kraftigste, at du aldrig låner mere end nødvendigt, og at du bruger vores låneberegner til at finde ud af, hvor meget lånet vil koste dig om måneden.

Hvor meget du kan låne og til hvilken rente, kan vi ikke svare på, før du rent faktisk ansøger om et lån. Det afhænger af din personlige økonomi og din evne til at betale. Hvis du ansøger om et lån gennem os, sendes din ansøgning videre til en række veletablerede banker og långivere.  

  1. Ansøg

  2. Sammenlign

  3. Vælg

Hvad er renten?

På samme måde som din individuelle økonomi er afgørende for, hvor meget du kan låne, vil det også påvirke den rente, du bliver tilbudt fra långiverne og bankerne. 

Derfor kan du først finde ud af, hvilken rente du kan få, når du har indsendt en låneansøgning. Låneansøgningen er gratis og uforpligtende og giver dig muligheden for, at sammenligne renter, ÅOP, månedlig ydelse og andre udgifter der kan forekomme når du skal låne penge hos en bank.

 

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du af långiveren på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer, faktisk får du ofte endnu bedre lånetilbud, end hvis du går direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Fellow Finance, PayMark Finans (en del af Facit Bank), Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.