Lån til renovering

– Indhent tilbud fra flere banker

 • Få tilbud på at låne penge fra op til 21 banker
 • Du vælger det lån, der passer dig bedst
 • Det er gratis og uforpligtende at ansøge om lån til renovering

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Kan man få et lån til renovering uden sikkerhed?

Ja. Mange lån til renovering er lån uden sikkerhed. Det vil det være, da du optager et privatlån, også kaldet forbrugslån, som du bruger til at finansiere renoveringen af din bolig.

Hvilke lån til renovering formidler Lendo?

Hos Lendo formidler vi privatlån, hvor det står frit for dig at bruge pengene på en renovering. Vi formidler privatlån fra 10.000 kroner og helt op til 500.000 kroner. Pengene kan du bruge på at gøre drømmen om en renovering til virkelighed.

Hvordan får man det bedste lån til renovering?

Vi anbefaler altid at sammenligne lån, for at finde det bedste og billigste lån - også når du leder efter et lån til renovering af badeværelset, køkkenet eller andet i boligen.

Hvordan ansøger man om et lån til renovering?

Lån penge til renovering her hos Lendo. Det tager 10 minutter at udfylde en låneansøgning, og det er gratis og uforpligtende. Du søger ved at klikke på ‘privatlån’ i vores låneberegner. Her indtaster du dit ønskede lån og vælger ‘renovering’ ved låneformål. Herefter vil du blive bedt om at indtaste nogle oplysninger om din privatøkonomi, som bankerne vil bruge i deres kreditvurdering.

Efter at have udfyldt en låneansøgning, vil du kort tid efter modtage lånetilbud fra bankerne. Så kan du sammenligne lånene og vælge det lån, der passer bedst til dig og din renovering.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Lån til renovering

Indhent tilbud på renoveringslån

Her på siden, kan du ansøge om lån til renovering. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning og det er helt op til dig at beslutte hvilket lånetilbud, du ønsker at gå videre med.

 • Lån penge til tandlæge ved at udfylde en låneansøgning
 • Èn låneansøgning, flere lånetilbud
 • Hurtigt, nemt og uforpligtende

Indhent tilbud

Indhent tilbud på lån fra flere forskellige banker

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Mangler du finansiering til renovering?

Vil du gerne i gang med den helt store renovering? Måske har du længe tænkt på en renovering af badeværelset, køkkenet eller hele huset? Et lån til renovering kan hjælpe dig godt på vej mod lige præcis den bolig, du ønsker at bo i. Det er uanset, om der er tale om en lille renovering af boligen, et enkelt rum der skal renoveres eller en hel ombygning.

Hos Lendo kan du få det bedste lån til renovering. Vi formidler privatlån, som er lån uden sikkerhed. Det vil sige, at du kan bruge pengene til lige det, du vil. Du kan bruge pengene til renovering af dit badeværelse eller hvad end, der har brug for en renovation. Hverken vi eller banken du låner pengene af, vil eller kan blande os i, hvad du bruger pengene på. Det er helt op til dig.

Vi giver dig samtidig mulighed for at sammenligne forskellige lån til renovering. Når du udfylder en låneansøgning her på siden, vil vi sende den videre til 12 forskellige banker og låneudbydere. Hver bank laver en kreditvurdering af din økonomi og kommer med deres bedste tilbud på et lån til renovering. Så er det op til dig at vælge det lån, der passer bedst for dig og din ønskede renovering.

Vi kan ikke komme med råd til renovering eller guide dig gennem dit renoveringsprojekt. Til gengæld kan vi hjælpe dig med at træffe de bedst mulige økonomiske beslutninger. Det vil være ærgerligt at bruge unødvendigt mange penge på at renovere.

 

Et lån til renovering er et lån uden sikkerhed

Vil du gerne sammenligne lån til renovering gennem Lendo, vil det være et lån uden sikkerhed, du får tilbudt. Med et lån uden sikkerhed kan du selv bestemme, hvad pengene skal bruges på, og hvornår de skal bruges.

Et lån med sikkerhed er derimod et lån, hvor banken stiller nogle andre vilkår og betingelser for at låne dig pengene. Der findes forskellige struktureringer for lån både med og uden sikkerhed. Typisk skal et lån med sikkerhed dog bruges på noget bestemt, som banken derefter har sikkerhed i. Havner du i en uventet situation, hvor du ikke kan betale din månedlige ydelse til banken, vil banken kunne gøre krav på det, du har brugt lånet til. Det ses eksempelvis ved billån og boliglån, hvor banken kan sælge bilen eller gøre krav på en andel af din bolig, hvis du ikke afdrager det, du skal.

Det kan banken ikke ved et lån uden sikkerhed. Her har banken ikke mulighed for at gøre krav på det, du har brugt lånet til. Et sådan lån vil derfor typisk være dyrere end et lån med sikkerhed.

 

Hvorfor låne penge til renovering af hus?

En renovering kan både være planlagt og akut. Der kan eksempelvis springe et rør eller andet, som kræver en gennemgang af badeværelset. Har badeværelset været i brug i flere årtier, kan det for mange give mening at renovere hele badeværelset, hvis rørene alligevel skal skiftes.

De fleste renoveringer er dog planlagte, men selv her kan en renovering af køkken, badeværelse, kælder eller andet hurtigt løbe op i 100.000 kroner eller mere. Det afhænger derfor af omfanget af renoveringen, hvorvidt du er brug for at lån penge.

Det er ikke alle, der har brug for et lån til renovering. Alt efter hvad renoveringen indebærer, vælger mange at spare op og på den måde undgå at optage et lån til renovering. Det koster trods alt penge at låne penge i form af renter og gebyrer. Uanset om du har brug for penge til en renovering, en ferie, til en ny bil eller andet, skal det altid være en velovervejet beslutning at låne penge.

 

Andre muligheder for lån til renovering af bolig

Det er ikke ensbetydende med, at det er en dårlig idé at låne penge til renovering eller andet. Faktisk er det meget naturligt at have brug for et lån, hvilket langt de flest af os får brug for på et eller andet tidspunkt i løbet af vores liv. Det er de færreste af os, der har råd til at købe en bolig eller en bil kontant. Her har vi brug for et realkreditlån og et billån. På samme måde kan vi få brug for et lån til renovering.

Dog har privatlån og forbrugslån fået en negativ klang efter mange år med udbydere af dyre kviklån. Et kviklån kan også bruges som finansiering af en renovering. Her skal man være opmærksom på lånets vilkår og priser. Typisk vil et kviklån kun være en god løsning, hvis man kan planlægge at tilbagebetale lånet hurtigt, da et kviklån vil have en høj rente. Denne lånetype egner sig derfor til mindre lånebeløb og kortere løbetid.

Modsat kviklån vil et privatlån være egnet til et større lånebeløb og længere løbetid. Derfor egner et privatlån sig som et lån til renovering. Her kan du nemlig låne op til 500.000 kroner med en løbetid op til 12 år. Det giver dermed mulighed for en større renovering af badeværelse, renovering af køkken eller generel renovering af boligen. Du kan også bruge et privatlån som lån til ombygning af bolig eller lån til tilbygning.

Det behøver samtidig ikke at være din helårsbolig, du har brug for et lån til renovering til. Det kan også være i forbindelse med et lån til sommerhus, en campingvogn, et kolonihavehus eller andet. Her kan du også bruge et lån til renovering.

Brug friværdi til renovering af hus og bolig

En anden mulighed for at finansiere en renovering af din bolig, er ved at bruge den friværdi, du har i boligen. Friværdien kan desuden også bruges til en badeværelsesrenovering, en renovering af kælderen, en renovering af dit køkken eller andet, der har behov for en renovering.

For at høre om dine muligheder for en renovering gennem friværdi, skal du henvende dig til din bankrådgiver. Din bank kan fastsætte beløbet for din friværdi, ud fra din boligs købspris og den gæld, du har i boligen. Friværdien er for mange en attraktiv måde at foretage renoveringer i huset,  men du kan også sagtens bruge et lån gennem friværdi til andre ting.

Husk på at det stadig er et lån. Vælger du at udnytte din friværdi til en renovering, vil det indgå som et almindeligt boliglån. Sørg derfor fortsat for at sammenligne prisen for at udnytte din friværdi med lånetilbud på privatlån fra andre banker. Der kan være penge at spare.

 

Få det bedste lån til renovering

Lån penge til renovering med de bedst mulige lånevilkår. Så undgår du bekymringer forbundet med økonomien og kan i stedet koncentrere dig om selve renoveringen.

Ved at bruge en sammenligningstjeneste for lån, giver du dig selv mulighed for at finde det bedste lån til renovering. Når du sammenligner lån fra forskellige banker, kan du  finde ud af hvilket lån, der er det billigste lån eller i hvert fald hvilket lån, der dækker dine behov bedst muligt.

Hos Lendo kan du søge om et lån til renovering og derefter få lånetilbud fra op til 12 banker og låneudbydere. Det gør du ved at udfylde en låneansøgning for privatlån, hvor du vælger ‘renovering’ ved låneformål. Resten af låneansøgningen tager 10 minutter at udfylde, og det er selvfølgelig gratis og uforpligtende.

De lånetilbud du modtager, kan du herefter sammenligne med din mulighed for udnyttelse af friværdi eller andre tilbud fra din egen bank. Du kan også bruge vores tjeneste til blot at finde ud af, hvor meget du kan låne til renovering. Tilbuddene bliver slettet automatisk efter 30 dage.

Henvend dig til vores kundeservice hvis du har spørgsmål, eller undrer dig over ansøgningsprocessen. Vi er her for at hjælpe dig med at finde det bedste lån på lånemarkedet – også når det gælder lån til renovering.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides