Om Lendo

Om Lendo

Lendo er en sammenligningstjeneste for lån, der giver danske forbrugere mulighed for nemt at indhente og sammenligne lånetilbud fra en række banker og långivere.

Lendos mission er at hjælpe danskerne til bedre lån. Vi vil ændre magtbalancen på lånemarkedet, så det bliver kunderne, som står stærkest. Vi vil skærpe konkurrencen mellem banker og långivere, så det er dem, der kæmper om kunderne. Vi vil skabe transparens på lånemarkedet så man ikke behøver at være i tvivl om, at man har valgt den bedste aftale.

Lendo har allerede hjulpet over en million forbrugere i Norden med at spare penge i forbindelse med låntagning. Lendo blev grundlagt i Sverige i 2007 og er i dag den største sammenligningstjeneste for lån i både Sverige og Norge, ligesom Lendo har haft stor fremgang i Finland siden introduktionen i 2015. Siden 2019 findes Lendo også i Østrig.

Du kan læse mere om Lendo Sverige, Lendo Norge, Lendo Finland, Lendo Spanien og Lendo Østrig ved at trykke på hver af dem. 

Vi samarbejder udelukkende med seriøse banker og långivere – over 30 på nordisk plan – og alle vores danske partnere er under tilsyn af Finanstilsynet. Lendo ejes af den norske mediekoncern Schibsted.

Hvorfor skal du bruge Lendo

Hos Lendo kan du sammenligne bankernes renter og få det lån, der passer bedst til dig.

Renten på lån varierer meget fra bank til bank. Der kan derfor være mange penge at spare ved at sammenligne lånetilbud fra flere banker og långivere. Det er dog besværligt og tidskrævende at gøre på egen hånd. Det problem løser Lendo.

Lendo indhenter personlige lånetilbud til dig fra flere banker og långivere. Fra du har lavet din ansøgning, til alle dine tilbud ligger klar til sammenligning, går der maks. 24 timer. Du får et godt overblik over de renter og vilkår, som långiverne kan tilbyde netop dig, så du nemt kan sammenligne. Så er det op til dig at vælge det bedste lån.

Ansøgningen er gratis

Vi er altid på din side og arbejder kontinuerligt på at sikre dig det bedste lån. Vores tjeneste er gratis, og der bliver ikke pålagt ekstra gebyrer eller rentetillæg, når du bruger Lendo. Faktisk får du ofte endnu bedre lånetilbud, end hvis du går direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Hvordan tjener Lendo penge?

Lendo modtager en kommission af de banker og långivere, vi samarbejder med, for udbetalte lån, der er ansøgt via Lendo. Lendos forretningsmodel betyder, at vi kan være gratis for vores kunder. Betalingen, som Lendo modtager fra långiveren, påvirker ikke dig som låntager. Långivere vælger at samarbejde med Lendo på grund af vores lange erfaring med seriøs formidling af lån og på grund af Lendos stærke position på det nordiske marked.

Personlig hjælp

Du kan altid få personlig assistance hos vores erfarne rådgivere, hvis du har brug for hjælp til din låneansøgning eller ønsker mere information om de lånevilkår og tilbud, du har modtaget. Vi er her for at hjælpe dig, og du kan kontakte os på telefon 70 5000 10.

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), AL Finans, Basisbank, Diba Billån, Entercard, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), MiniFinans, Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Om lån og privatøkonomi

Er du i gang med at undersøge dine muligheder for at optage et privatlån? Eller har du brug for at samle eksisterende gæld i et samlelån?

Så er du kommet til det rette sted. Hos Lendo kan du finde information om lånetyper og lånevilkår samt sammenligne privatlån og samlelån fra flere forskellige låneudbydere.