Østrig

Lendo Østrig

Siden 2007 har Lendo hjulpet flere millioner forbrugere med at spare penge på lån. Lendos mål er at skabe gennemsigtighed på lånemarkedet og at hjælpe forbrugere med finansielle beslutninger. I dag er Lendo et etableret brand i Sverige, Norge, Finland og Danmark, og vi kan sammen være stolte af at være Nordens største sammenligningstjeneste for lån. 

Østrig er den seneste udvidelse af Lendo og vores sammenligningstjeneste. Lendo udvidede til Østrig i 2019 og er allerede en stor succes. I Østrig fandtes der sammenligningstjenester for renter på et lån, men med Lendo kan østrigske låntagere nu sammenligne komplette lånetilbud, der omfatter vilkår og omkostninger såvel som renter. Lendo har dermed udfyldt et hul på det østrigske marked for finansielle online ydelser. Det er vi i Lendo Danmark stolte af at have fulgt med i.  

Uanset om du har brug for et lån til en ny bil, nye møbler, en gennemgående renovering eller noget andet, kan Lendo hjælpe dig med at indhente lånetilbud. Du skal blot udfylde en låneansøgning - det tager få minutter. Herefter kan du forvente personlige lånetilbud inden for ét døgn. 

I Østrig bliver der sammenlignet lån

Lendo har været på det østrigske marked i kort tid, men der vises allerede gode takter. Østrigske låntagere er glade for en online mulighed for at lave en ‘kreditvergleich’, som er det østrigske udtryk for lånesammenligning. 

I Østrig anvendes ordet kredit i langt højere grad som en betegnelse for et lån. I Danmark kender vi begrebet kredit, men bruger i stedet ordet lån, når det omhandler et større lånebeløb over en længere løbetid såsom et privatlån, boliglån eller samlelån

Lige som du i Danmark kan spare penge med et samlelån, har østrigske låntagere samme mulighed. Gennem Lendo Østrig kan de ansøge om en ‘umschuldung’, som på dansk betyder en omlægning direkte oversat. Du kan også vælge at omlægge et enkelt lån her på siden.  

Hvis du er nysgerrig efter at vide, om dit lån kan gøre billigere et andet sted, er du mere end velkommen til at ansøge om en omlægning af dit lån. På samme måde kan du ansøge om at omlægge flere lån til et samlelån. Det er gratis og uforpligtende. Hvis dit eller dine lån ikke kan gøres billigere, skal du blot takke nej til tilbuddene og glæde dig over at have tilfredsstillet din nysgerrighed.

Vores kundeservice sidder klar til at besvare de spørgsmål, du muligvis sidder med. Det kan være alt fra processen til, hvorfor det er en god idé at sammenligne lån. Ring til dem på 70 5000 10 eller send en mail til kundeservice@lendo.dk.

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), AL Finans, Basisbank, Diba Billån, Entercard, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), MiniFinans, Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag