Spanien

Lendo Spanien

På kort tid har Lendo etableret sig i det mest af Norden, og er i dag at finde i Sverige, Norge, Finland og i mange andre Europæiske lande. Det seneste land, Lendo udvidede til, er Spanien. Det er et spændende skridt i den rigtige retning. Lendo Spanien blev lanceret i begyndelsen af 2021, og er derfor stadig i den spæde begyndelse. 

Nu kan befolkningen i spanien også nyde godt af at sammenligne lån og på den måde spare penge på deres gæld. På nuværende tidspunkt har Spanierne mulighed for at optage privatlån (préstamos personales) og samlelån (reunificación de Deudas). På samme måde som vi i Lendo Danmark tilbyder dig muligheden for at beregne et potentielt lån med vores låneberegner, tilbyder Lendo Spanien samme funktion med deres ‘Simulador de Préstamos’ - det lyder bare godt på spansk. 

Prøv det selv

Hos Lendo kæmper vi for et transparent og gennemsigtigt lånemarked, hvor du som låntager opnår bedre vilkår og konkurrencedygtige lånetilbud. Det kæmper vi for på alle markeder, vi er etableret på. Det er nemlig ikke kun i Danmark, at vi skal vænne os til det at sammenligne lån fra flere banker i stedet for blot at stole på vores egen bank. Samtidig skal vi vænne os til at træffe finansielle beslutninger online, hvor vi tidligere har været vant til en fysisk samtale med banken. 

Sådan er det også i mange andre lande - her i blandt Spanien. Derfor er vi glade for at kunne udbrede budskabet om at sammenligne lån, så låntagere stiller sig stærkere overfor bankerne på et internationalt plan. Det intensiverer konkurrencen og udvikler den måde, vi træffer finansielle beslutninger på. 

Hvis du ikke selv har prøvet at sammenligne lån endnu, kan du gøre det gratis og uforpligtende her i Danmark via Lendo. Udfyld en låneansøgning og modtag lånetilbud fra flere forskellige banker og låneudbydere. Sammenlign dem ud fra vilkår og priser og vælg det lån, der passer dig bedst. 

Det giver nemlig mening - både i Danmark og i Spanien.

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), AL Finans, Basisbank, Diba Billån, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), MiniFinans, Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Lendo tema