AL Finans

AL Finans er et finansieringsselskab, som har eksisteret siden 1935. Det er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank, som har eksisteret siden 1919 og i dag har til formål at være et moderne og konkurrencedygtigt pengeinstitut, der både servicerer erhverv og private kunder. Det samme formål har AL Finans, som er specialiseret i at levere attraktive lånemuligheder til bil, motorcykel og campingvogn. 

AL Finans er under tilsyn af Finanstilsynet, og samarbejdet med Lendo startede i 2021.

AL Finans tilbyder billån

Hos AL Finans har du mulighed for at finde et attraktivt billån. Det er et billån med pant i bilen og med en egenbetaling på mindst 10% af bilens pris. Du ansøger ved at udfylde en online låneansøgning til et billån. Herefter vil du modtage lånetilbud fra AL Finans og vores andre samarbejdspartnere. Det giver dig mulighed for at sammenlign lån på tværs af billån med og uden egenbetaling og pant i bilen. 

Hvem er AL Finans?

AL Finans er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank, som i 2019 blev kåret som danskernes foretrukne bank for 12. år i træk. 

Arbejdernes Landsbank og AL Finans er begge grundlagt i første halvdel af det 20. århundrede. Det giver AL Finans et omfattende kendskab til den finansielle verden. I dag er AL Finans et moderne finansieringsselskab, som har specialiseret sig i lån til bil, motorcykel og campingvogn. 

Kerneværdierne hos AL Finans er ansvarlighed, innovation og værdiskabelse, hvor der er et stort fokus på den gode service og rådgivning. Som kunde er du sikker på at være i trygge hænder med gennemsigtige tilbud og professionel rådgivning, hvis du har brug for det. 

Krav og vilkår hos AL Finans

Der er nogle generelle krav og vilkår, som gælder, når du ansøger om et lån gennem Lendo. Disse skal være opfyldt for, at AL Finans og vores andre samarbejdspartnere kan bevilge dig et lån. 

Kravene lyder:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du kan ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark. 

Derudover har AL Finans et krav om, at du skal have et gyldigt kørekort, samt at du kan lægge en egenbetaling på mindst 10% af bilens pris. 

AL Finans anvender en individuel rentefastsættelse baseret på en personlig kreditvurdering samt en vurdering af den ønskede bils værdi. 

Attraktive billån hos AL Finans

AL Finans tilbyder attraktive billån til alle slags biler. Det er uanset, om du ønsker en ny eller brugt bil, og om du ønsker en benzin-, diesel-, plugin hybrid- eller elbil. Derudover har du mulighed for at modtage et lånetilbud på et billån fra AL Finans, uanset om du køber bilen hos en forhandler eller privatperson. 

AL Finans har et krav på mindst 10% i egenbetaling af bilens pris, for at de kan bevilge dig et billån. Det anbefales dog at lægge mindst 20% i egenbetaling til en bil for at opnå det bedst mulige billån. 

Med et billån hos AL Finans, vil AL Finans tage pant i bilen. Det er deres sikkerhed for, at lånet kan tilbagebetales. Det gør, at de kan tilbyde dig en lav og attraktiv rente på dit billån.

Sammenlign lån på tværs af billån fra AL Finans og billån uden egenbetaling

Lendo er en sammenligningstjeneste for lån. Det vil sige, at du gratis og uforpligtende kan bruge vores tjeneste til at sammenligne lån. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores udbud, og du kan nu sammenligne privatlån, samlelån og billån. 

Har du ikke mulighed for at lægge en egenbetaling på et billån, kan du derfor også ansøge om et privatlån, som du kan bruge til at købe den bil, du har brug for. Det giver dig samtidig mulighed for at sammenligne billån på tværs af billån med og uden egenbetaling eller pant i bilen. 

Det tager 10 minutter at udfylde en låneansøgning. Kort tid efter vil du modtage lånetilbud fra op til 12 forskellige banker og låneudbydere. 

På nuværende tidspunkt er AL Finans og Diba Billån vores eneste partnere, der tilbyder billån med pant i bilen. 

Har du spørgsmål til vores samarbejde med AL Finans eller vedrørende ansøgning om billån, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. 

AL Finans A/S
Sluseholmen 2
2450 København SV
 

Ofte stillede spørgsmål
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal have MitID eller NemID

Kravene er fastsat af de banker og långivere, vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem Lendo. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til banken. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker, vi samarbejder med.

Gennem Lendo kan du ansøge om privatlån mellem 10.000 og 500.000 kr. Ved billån kan du ansøge om op til 1.000.000 kr.

Bankerne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte bank, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Rentespændet ligger på 1,25 % - 22,52 %. Det er individuelt, hvilken rente du kan få tilbudt. Det afhænger af den kreditvurdering, som banken foretager ud fra oplysninger omkring din privatøkonomi.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig for dig at lave et samlelån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af lånebeløbet til at indfri din eksisterende gæld.

Vælg først at du vil samle/refinansiere lån, og angiv herefter det samlede beløb, du ønsker at refinansiere for. Du skal dernæst oplyse, om du også ønsker at ansøge om penge til kontant udbetaling.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte bank for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af banken. Hvornår lånet udbetales, afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 hverdage.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller afdrage et højere beløb.

Kontakt banken, og de vil hjælpe dig.

 • AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank)
 • AL Finans
 • Alisa Bank
 • Express Bank (en del af BNP Paribas Group)
 • Facit Bank
 • Ferratum
 • KreditNU
 • Ikano Bank
 • MiniFinans
 • Modus Finans
 • NordCredit
 • re:member
 • Resurs Bank
 • Smartkredit
 • Sparxpres
 • Spar Nord
 • TF Bank
 • Unilån

Ja. Du kan altid ændre din låneansøgning. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Ingen af de långivere, vi samarbejder med, kan tilbyde lån til personer, som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Bedømt til 4.8/5 baseret på 3.400 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.
Udforsk universet bag Lendo

Hos Lendo kan du med én låneansøgning få op til 18 lånetilbud fra forskellige banker og låneudbydere. Det er din mulighed for at undersøge det danske lånemarked.

Vi har eksisteret siden 2007, og er i dag den største sammenligningstjeneste for lån i Norden. Væksten fortsætter og det samme gør vores lyst og vilje til at skabe bedre og billigere lånemuligheder for dig som låntager.