AL Finans

AL Finans er et finansieringsselskab, som har eksisteret siden 1935. Det er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank, som har eksisteret siden 1919 og i dag har til formål at være et moderne og konkurrencedygtigt pengeinstitut, der både servicerer erhverv og private kunder. Det samme formål har AL Finans, som er specialiseret i at levere attraktive lånemuligheder til bil, motorcykel og campingvogn. 

AL Finans er under tilsyn af Finanstilsynet, og samarbejdet med Lendo startede i 2021.

AL Finans tilbyder billån

Hos AL Finans har du mulighed for at finde et attraktivt billån. Det er et billån med pant i bilen og med en egenbetaling på mindst 10% af bilens pris. Du ansøger ved at udfylde en online låneansøgning til et billån. Herefter vil du modtage lånetilbud fra AL Finans og vores andre samarbejdspartnere. Det giver dig mulighed for at sammenlign lån på tværs af billån med og uden egenbetaling og pant i bilen. 

AL Finans kan via Lendo tilbyde:

 • Billån op til 1.000.000 kr.
 • Afbetalingsperiode på 1 - 8 år.
 • Variabel debitorrente på 1,25 - 6,70 %.
Tjenester Status
NemID Ja
eSKAT Ja
Betalingsservice Ja
Betalingsservicegebyr Nej
Etableringsomkostning 8500 kr. + 1,5 % af lånebeløbet 
Administrationsgebyr 0-50 kr.

Hvem er AL Finans?

AL Finans er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank, som i 2019 blev kåret som danskernes foretrukne bank for 12. år i træk. 

Arbejdernes Landsbank og AL Finans er begge grundlagt i første halvdel af det 20. århundrede. Det giver AL Finans et omfattende kendskab til den finansielle verden. I dag er AL Finans et moderne finansieringsselskab, som har specialiseret sig i lån til bil, motorcykel og campingvogn. 

Kerneværdierne hos AL Finans er ansvarlighed, innovation og værdiskabelse, hvor der er et stort fokus på den gode service og rådgivning. Som kunde er du sikker på at være i trygge hænder med gennemsigtige tilbud og professionel rådgivning, hvis du har brug for det. 

Krav og vilkår hos AL Finans

Der er nogle generelle krav og vilkår, som gælder, når du ansøger om et lån gennem Lendo. Disse skal være opfyldt for, at AL Finans og vores andre samarbejdspartnere kan bevilge dig et lån. 

Kravene lyder:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du kan ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark. 

Derudover har AL Finans et krav om, at du skal have et gyldigt kørekort, samt at du kan lægge en egenbetaling på mindst 10% af bilens pris. 

AL Finans anvender en individuel rentefastsættelse baseret på en personlig kreditvurdering samt en vurdering af den ønskede bils værdi. 

Attraktive billån hos AL Finans

AL Finans tilbyder attraktive billån til alle slags biler. Det er uanset, om du ønsker en ny eller brugt bil, og om du ønsker en benzin-, diesel-, plugin hybrid- eller elbil. Derudover har du mulighed for at modtage et lånetilbud på et billån fra AL Finans, uanset om du køber bilen hos en forhandler eller privatperson. 

AL Finans har et krav på mindst 10% i egenbetaling af bilens pris, for at de kan bevilge dig et billån. Det anbefales dog at lægge mindst 20% i egenbetaling til en bil for at opnå det bedst mulige billån. 

Med et billån hos AL Finans, vil AL Finans tage pant i bilen. Det er deres sikkerhed for, at lånet kan tilbagebetales. Det gør, at de kan tilbyde dig en lav og attraktiv rente på dit billån.

Sammenlign lån på tværs af billån fra AL Finans og billån uden egenbetaling

Lendo er en sammenligningstjeneste for lån. Det vil sige, at du gratis og uforpligtende kan bruge vores tjeneste til at sammenligne lån. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores udbud, og du kan nu sammenligne privatlån, samlelån og billån. 

Har du ikke mulighed for at lægge en egenbetaling på et billån, kan du derfor også ansøge om et privatlån, som du kan bruge til at købe den bil, du har brug for. Det giver dig samtidig mulighed for at sammenligne billån på tværs af billån med og uden egenbetaling eller pant i bilen. 

Det tager 10 minutter at udfylde en låneansøgning. Kort tid efter vil du modtage lånetilbud fra op til 12 forskellige banker og låneudbydere. 

På nuværende tidspunkt er AL Finans og Diba Billån vores eneste partnere, der tilbyder billån med pant i bilen. 

Har du spørgsmål til vores samarbejde med AL Finans eller vedrørende ansøgning om billån, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. 

AL Finans A/S
Sluseholmen 2
2450 København SV
 

Ofte stillede spørgsmål
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), AL Finans, Basisbank, Diba Billån, Entercard, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), MiniFinans, Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Om lån og privatøkonomi

Er du i gang med at undersøge dine muligheder for at optage et privatlån? Eller har du brug for at samle eksisterende gæld i et samlelån?

Så er du kommet til det rette sted. Hos Lendo kan du finde information om lånetyper og lånevilkår samt sammenligne privatlån og samlelån fra flere forskellige låneudbydere.