Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt af entreprenøren Thomas Paulson i Helsingborg i 1977 og er i dag en af Nordens hurtigst voksende nichebanker, som beskæftiger omkring 730 medarbejdere i hele Norden. Resurs Bank har hovedkontor i Sverige og har desuden filialer i Danmark, Norge og Sverige. Resurs Bank tilbyder finansielle tjenester til både privat- og erhvervskunder, som bl.a. indebærer finansieringsløsninger inden for lån, kredit og forsikringsprodukter. Lendos samarbejde med Resurs Bank begyndte i 2015. Resurs Bank er under tilsyn af Finanstilsynet.

Resurs Bank tilbyder lån uden sikkerhed

Gennem Lendo tilbyder Resurs Bank privatlån, som er et lån uden sikkerhed. Det vil sige, at du selv bestemmer, hvad du vil bruge pengene på. Du kan dermed bruge pengene til at indfri anden gæld, købe en ny bil, renovere hele din bolig eller andet. Hverken vi eller Resurs Bank blander os i, hvad du bruger dit lån til. 

Hvem er Resurs Bank?

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag stadig i rivende udvikling i Norden. 

Hos Resurs Bank er der en vision om at hjælpe privatkunder med fleksible og pålidelige lånemuligheder. Derfor tilbyder Resurs Bank også en tryghedsforsikring til dig, der optager et lån hos Resurs Bank. Deres tryghedsforsikring dækker dit månedlige afdrag i op til 12 måneder, hvis du bliver ufrivilligt arbejdsløs eller sygemeldt i en længere periode. 

Derudover er det hos Resurs Bank muligt at optage et lån med en medansøger. Ved at ansøge om et lån med en medansøger kan du opnå en bedre rente og bedre lånevilkår. Hvis du har en partner, ægtefælle eller samlever, kan I med fordel optage et lån sammen. Du vil stå som lånets hovedansøger, mens din partner vil stå som medansøger. For Resurs Bank betyder det, at sikkerheden for, at lånet bliver tilbagebetalt, øges. 

Gennem Lendo tilbyder Resurs Bank lån op til 300.000 kroner. Uanset lånets størrelse skal du ikke stille sikkerhed for det. Du kan bruge det som et billån eller som et forbrugslån. Det afhænger af dine behov og din situation. Derudover tilbyder Resurs Bank en attraktiv variabel rente. Du kan f.eks. få et købsbevis via Resursbank til din nye bil.

Vil du gerne være sikker på, at et lån fra Resurs Bank er den bedste løsning for dig? Måske har du allerede et kendskab til Resurs Bank eller har andre bankaktiviteter etableret hos banken. Hos Lendo hjælper vi dig med at sammenligne lån. Med Lendo kan du altså sammenligne det lånetilbud, Resurs Bank kan tilbyde dig, med andre bankers og låneudbyderes lånetilbud. På den måde kan du finde ud af, om det lån, Resurs Bank tilbyder dig, er det billigste og bedste lån for dig.

Krav og vilkår hos Resurs Bank

I Danmark er det lovpligtigt for alle banker og låneudbydere at lave en kreditvurdering, før de bevilger et lån. Det gælder dermed også for Resurs Bank. 

Når Resurs Bank vurderer hvilken rente og hvilke vilkår, de kan tilbyde dig i et lånetilbud, vil de gøre det ud fra en individuel rentefastsættelse på baggrund af en personlig kreditvurdering. 

Det gøres helt automatisk ved, at du samtykker med NemID, når du indsender din låneansøgning. Det giver nemlig Resurs Bank adgang til eSKAT. På den måde undgår du at skulle indsende dokumentation og andet. I stedet er det hurtigt og nemt for dig at foretage et gratis rentetjek eller se, hvilke muligheder du har på lånemarkedet. 

Derudover gælder følgende krav for at ansøge om et lån:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en fast indkomst.
 • Du kan ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark. 

Modtag lånetilbud fra Resurs Bank

Hvis du gerne vil modtage et personligt lånetilbud fra Resurs Bank og samtidig gerne vil undersøge dine muligheder hos andre låneudbydere, kan du gratis og uforpligtende ansøge om et lån gennem Lendo. Det gør du ved at udfylde vores låneberegner, som også fungerer som din ansøgning. I løbet af 24 timer vil du modtage flere personlige lånetilbud - blandt andet fra Resurs Bank.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig til vores kundeservice.

Resurs Bank, filial af Resurs Bank AB
Delta Park 46
2665 Vallensbæk Strand

Ofte stillede spørgsmål
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal have MitID eller NemID

Kravene er fastsat af de banker og långivere, vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem Lendo. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til banken. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker, vi samarbejder med.

Gennem Lendo kan du ansøge om privatlån mellem 10.000 og 500.000 kr. Ved billån kan du ansøge om op til 1.000.000 kr.

Bankerne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte bank, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Rentespændet ligger på 0,00 % - 24,24 %. Det er individuelt, hvilken rente du kan få tilbudt. Det afhænger af den kreditvurdering, som banken foretager ud fra oplysninger omkring din privatøkonomi.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig for dig at lave et samlelån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af lånebeløbet til at indfri din eksisterende gæld.

Vælg først at du vil samle/refinansiere lån, og angiv herefter det samlede beløb, du ønsker at refinansiere for. Du skal dernæst oplyse, om du også ønsker at ansøge om penge til kontant udbetaling.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte bank for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af banken. Hvornår lånet udbetales, afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 hverdage.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller afdrage et højere beløb.

Kontakt banken, og de vil hjælpe dig.

 • AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank)
 • AL Finans
 • Alisa Bank
 • Express Bank (en del af BNP Paribas Group)
 • Facit Bank
 • Ferratum
 • KreditNU
 • Ikano Bank
 • MiniFinans
 • Modus Finans
 • NordCredit
 • re:member
 • Resurs Bank
 • Smartkredit
 • Sparxpres
 • Spar Nord
 • TF Bank
 • Unilån

Ja. Du kan altid ændre din låneansøgning. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Ingen af de långivere, vi samarbejder med, kan tilbyde lån til personer, som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Bedømt til 4.8/5 baseret på 3.737 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.
Udforsk universet bag Lendo

Hos Lendo kan du med én låneansøgning få op til 20 lånetilbud fra forskellige banker og låneudbydere. Det er din mulighed for at undersøge det danske lånemarked.

Vi har eksisteret siden 2007, og er i dag den største sammenligningstjeneste for lån i Norden. Væksten fortsætter og det samme gør vores lyst og vilje til at skabe bedre og billigere lånemuligheder for dig som låntager.