hurtige lån

Find hurtige lån gennem Lendo - Du får tilbuddene inden for 24 timer

Du kan finde hurtige lån gennem Lendo. Du skal kun lave én enkelt ansøgning, og får derefter svar fra forskellige banker og låneudbydere inden for 24 timer. Med os er det nemt at låne penge nu.

Du kan i fred og ro sammenligne lån med de lånetilbud du modtager fra låneudbyderne. Ved at ansøge om lån gennem Lendo, hjælper vi dig med at finde billige lån hurtigt.

Her kan du læse om, hvordan Lendo fungerer som sammenligningstjeneste, og hvordan du kan bruge os til at finde billige og hurtige lån.

Derfor skal du bruge Lendo til at finde hurtige lån

Lendo er ikke en bank, og du kan derfor ikke låne penge direkte gennem Lendo. Vi sørger i stedet for, at det valg du træffer vedrørende lån, er det bedste valg for dig. Vi kalder vores lån hurtige, fordi der ikke er langt fra ansøgning til underskrift på lånetilbud.

Efter du har lavet en ansøgning vil du modtage lånetilbud fra forskellige banker og låneudbydere inden for et døgn. De er også interesserede i at tilbyde dig et hurtigt lån, og derfor er de hurtige på tasterne. 

Du kan ansøge om at låne mellem 10.000 og 300.000 kroner hos os. Vi anbefaler dog på det kraftigste, at du aldrig låner mere end nødvendigt, og at du bruger vores låneberegner til at finde ud af, hvor meget lånet vil koste dig om måneden at låne nu.

Du kan derfor låne penge hurtigt gennem Lendo ved at ansøge og sammenligne lån. Hvor meget du kan låne nu og til hvilken rente, kan vi ikke svare på, før du rent faktisk ansøger om et lån. Det afhænger af din personlige økonomi og din evne til at betale. Hvis du ansøger om et lån nu gennem os, sendes din ansøgning videre til en række veletablerede banker og låneudbydere.  

De lånetilbud du får, vil derfor ikke være i form af kviklån eller andre former for disse slags hurtige lån. Med et kviklån kan du låne penge og få dem med det samme. Det vil sige, at du kan modtage pengene på din konto i løbet af få minutter. Hvis du vil låne penge og få dem med det samme, kan kviklån være et godt lån. Det vil dog være det første og bedste, og der skal nogle overvejelser til, inden du bare låner penge. Selvom du kan tage et hurtigt lån gennem Lendo, vil det være et lån som tager udgangspunkt i din økonomi. De banker og låneudbydere vi samarbejder med, låner dig ikke penge, hvis de vurderer, at du ikke kan betale lånet tilbage. Vi anbefaler, at du altid skal undersøge, hvilke muligheder du har for at låne penge nu, før du går til udbydere af kviklån. 

Hvad er et hurtigt lån hos Lendo?

Det fungerer således, at du sender en enkel låneansøgning afsted via vores låneberegner, og så får du svar fra flere banker. Du får altså flere forskellige lånetilbud - blot inden for 24 timer. Der er altså tid at spare og samtidig får du mulighed for at sammenligne tilbud fra flere forskellige låneudbydere. Det er det mest fornuftige alternativ til kviklån, hvis du vil låne penge og få dem med det samme. Vi udbetaler ikke pengene til dig i løbet af få minutter, men banker og låneudbydere vil sende dig tilbud, som de kan se, at du kan betale tilbage. Det synes vi er en vigtig detalje, hvis du har brug for at låne penge nu.

Fordelen ved at ansøge om et lån hos flere på samme tid er, at du nemt kan se, hvor meget du sparer ved at vælge en bank eller låneudbyder fremfor en anden. Hos Lendo stiller vi dine tilbud op, så det er nemt for dig at sammenligne lån. 

Der vil ofte være store forskelle i renteniveauet på det samme lån fra låneudbyder til låneudbyder. Med en løbetid, der ofte strækker sig over flere år, vil du således kunne spare en hel del penge i renter og gebyrer ved at vælge det bedste lån nu.

Hos Lendo kan du sammenligne privatlån hurtigt

Et privatlån er et lån, hvor du kan låne penge uden at skulle stille sikkerhed, hvilket både er forbundet med fordele og ulemper. Du kender det måske også som et forbrugslån.

Den største fordel ved et privatlån er, at du ikke behøver at stille sikkerhed eller have penge til udbetaling for at ansøge om et lån. Det giver dig mulighed for at ansøge om et lån nu, selvom du ikke er boligejer eller har mulighed for at spare op. En anden fordel ved denne type lån er, at der ikke er nogle regler, der bestemmer, hvad du skal bruge dine penge på. Banken kommer derfor heller ikke til at spørge, hvad du skal bruge pengene til, når du ansøger om lånet. 

Har du optaget flere forskellige lån? Uanset om det er et mindre lån, et større lån, et hurtigt lån eller andet, kan du samle dem til ét lån via Lendo. Med et samlelån vil dine eksisterende lån blive indfriet, fordi du optager ét nyt lån, som dækker over alle dine lån. 

Der er mange penge at spare, og selvom det måske lyder som en kompliceret proces, er det ikke tilfældet. Du skal bare sende en ansøgning, sammenligne dine tilbud på samlelån og vælge hvilket, der passer bedst til dig. Låneudbyderen står for indfrielsen af din gæld. Du kan altså hurtigt og nemt spare penge og få et bedre overblik over din gæld.

Lån penge nu 

Udover fordelen ved selv at kunne råde over, hvad pengene skal bruges til, kan et privatlån desuden være en hjælp til økonomien på andre områder. 

Måske står du pludselig med en masse uforudsete regninger? Måske beslutter du spontant at investere i noget, du har ønsket dig? Måske skal du indbetale et depositum til en ny lejlighed? I disse tilfælde er det frustrerende med lange behandlingstider fra bankernes side. Det kan være en lang proces, hvis du selv skal rundt hos flere banker for at sammenligne dine muligheder. 

Hvis du ansøger om et privatlån via Lendo, vil din ansøgning blive sendt videre til de banker og låneudbydere vi samarbejder med. Du kan altså ikke låne penge og få dem udbetale med det samme - det vil sige i løbet af få minutter. Men ved hjælp af vores låneberegner sparer du tid og ressourcer. Dyrbar tid som du kan bruge på noget andet end at udfylde den ene låneansøgning efter den anden. Derfor tør vi godt sige, at vi hos Lendo udbyder hurtige lån.

Lån nu:

  1. Ansøg

  2. Sammenlign

  3. Vælg

 

Rigtig god fornøjelse.


Har du spørgsmål? Så er du altid velkommen til at ringe til os på 70 5000 10, chatte med os eller sende os en mail.

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du af långiveren på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer, faktisk får du ofte endnu bedre lånetilbud, end hvis du går direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Facit Bank, Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Lendo tema