lån 20.000

Lån 20.000 nemt og billigt

Lån 20.000 via Lendo. Det er ikke alle, der er klar over, hvor nemt det er at låne 20.000 billigt. Tiderne er skiftet, og magten ligger mere og mere hos låntager end hos banken. Vores sammenligningstjeneste gør det muligt at sammenligne lån på dine præmisser. Du binder dig ikke til noget, når du udfylder vores låneberegner, og det kan være en god idé, så du kan danne dig et overblik over, hvor meget du kan låne og til hvilken rente. 

Via Lendo kan du låne mellem 10.000 og 500.000 - både ved optagelse af nyt lån og optagelse af samlelån. På denne side vil vi gå i dybden med lån på 20.000 kroner. 

Lån 20.000 online 

Vores låneberegner gør det muligt for dig at søge om lån online. Lån penge har aldrig været nemmere end, som det er nu. Udover den nemme proces fra ansøgning til udbetaling, gør vores sammenligningstjeneste det muligt for dig at vælge det bedste lån online. 

Låneberegneren sender automatisk din låneansøgning ud til de banker og låneudbydere, vi samarbejder med. Ud fra de oplysninger du giver låneberegneren, vil der blive lavet en grov estimering af, hvordan din situation ser ud, når du skal låne online. 

Lån 20.000 med omtanke 

Lån 20.000 kroner men tænk over, hvad du låner til. Vi går meget op i, at der skal være et større formål med at låne. Det kan ske for os alle, at vi kommer i en situation, hvor vi har brug for nogle ekstra penge hen over en given periode. Det kan være, at du har mistet dit job og derfor ved, at du er nødt til at supplere din privatøkonomi med et privatlån

Uanset hvad årsagen er, vil vi anbefale, at du laver et budget. Det kan både hjælpe dig til at holde overblik over, hvad du skal bruge pengene på, og det kan også give dig et klarere indblik i, hvor meget du så egentlig skal låne. Lån 20.000 hvis du har brug for det - eller et andet beløb. Det er nemt at søge om lån via os. 

Det er vigtigt, at du ikke bare vælger det første og bedste. Vi gør det muligt for dig at finde det bedste lån til dig.

Når du har modtaget lånetilbud fra de forskellige banker og låneudbydere, er det op til dig at vælge det bedste lånetilbud. Hvis du er i tvivl om hvilket lånetilbud, der er bedst, kan du altid kontakte os og få hjælp til at vælge det, der giver bedst mening for dig. 

Lån 20.000 fra mobil, tablet og computer

Uanset hvor du er rent fysisk, er det muligt for dig at sende en låneansøgning afsted til alle de banker og låneudbydere, vi samarbejder med. Du kan søge lån fra mobil, tablet eller computer. Vi går op i, at det er brugervenligt for dig, når du skal låne. 

Når du bruger vores låneberegner, kan du vælge at søge om to lån: 

Søg om et forbrugslån via mobilen: Har du brug for et lån til forbrug, er det muligt for dig at søge om et forbrugslån til lige det, du står og har brug for. Det kan være, at du har brug for at låne til noget bestemt, men det kan også være, at du blot har brug for økonomisk supplering, hvis du er kommet på dagpenge eller andet. Vi, hos Lendo, blander os ikke i, hvad du bruger dine penge på.

Søg om et billån via mobilen: Har du fundet drømmebilen? Vi vil altid anbefale, at du stiller dig kritisk over for den tilbagebetalingsordning, du får tilbudt gennem din bilforhandler. Det skader aldrig at sammenligne billån. Det kan være, at du finder noget, du kan bruge - det kan også være, at du ikke finder noget bedre end det, du kan få hos din bilforhandler. Men det er ærgerligt ikke at undersøge, om der er noget, der er bedre, så du ikke bare vælger det første og bedste. 

Lån 20.000 rentefrit 

Det er ikke muligt at låne 20.000 med et rentefrit lån. Det er dog muligt at låne 20.000 til en meget lav rente, hvis du tilføjer en medansøger i låneberegneren. Jo stærkere et økonomisk grundlag du søger med, jo bedre vil aftalen med dig være for bankerne. Hvis du har en ægtefælle eller en anden, som du egentlig alligevel skal låne pengene sammen med, vil det typisk være en fordel, hvis I begge står på låneansøgningen. 

Du kan også få tilbudt en lavere rente, jo bedre privatøkonomi du har. Du kan lave nogle tiltag, som gør, at du sparer penge og derved får et højere rådighedsbeløb. Det er nemlig en af de ting, banker og låneudbydere kigger på, når de laver en kreditvurdering af din privatøkonomi.

Har du eksisterende gæld? Så kan du med fordel samle gælden i et samlelån. Et samlelån kan spare dig for høje omkostninger, fordi du nøjes med at betale gebyr og andrer honorarer til én låneudbyder fremfor flere.

Hvad kan man bruge 20.000 på 

Vi blander os ikke i, hvad du bruger dit lån på 20.000 kroner på. Men vi har nogle ideer til, hvad du kan bruge pengene på, hvis du skal låne 20.000 kroner. 

Nyt elektronik

Lån 20.000 til nyt elektronik. Er din telefon eller din computer i gang med at synge på sidste vers? Der er en del butikker, som tilbyder, at du skal dele din betaling op, når du skal købe en vare hos dem. I nogle tilfælde er det rentefrit, hvilket er en stor fordel for dig. I andre tilfælde skal du betale renter, og her er det en fordel at bruge vores sammenligningstjeneste. Det er altid en god idé at undersøge, om du kan finansiere dit nye elektronik fra en anden låneudbyder, hvor det er billigere for dig. 

Elcykel

Lån 20.000 til en elcykel. Det er for nogen en god idé at anskaffe sig en elcykel. Det er først og fremmest en god idé, hvis du har brug for at blive skånet, når du cykler. Elcyklen er en god måde at få motion på, hvis du har brug for et lille ekstra skub til at komme fremad. En elcykel kan måske også erstatte en bil. Hvis du har 10 kilometer på arbejde, kan det være dejligt at have en bil, så du ikke skal ud og finde kollektiv trafik eller ud på en uoverskuelig cykeltur hver dag. Men en elcykel kan gøre cykelturen mere overskuelig, og du får motioneret på samme tid. 

Nye møbler 

Lån 20.000 til nye møbler. Har du brug for, at der skal ske noget nyt i hjemmet? Det kan være, at det er ved at være slut med den sofa, du købte, da du flyttede hjemmefra? Eller at din seng ikke støtter din ryg lige så godt, som da du købte den for 10 år siden? Det kan være en rigtig god idé at investere i en bedre seng, så du ikke får ondt i ryggen på sigt. Vi vil anbefale, at du forsøger at spare op til sådan noget som nye møbler, men det kan være, at du ikke har plads til det i økonomien. Så kan du tage et lån, som er til at overskue at betale tilbage. 

Charterferie 

Lån 20.000 til charterferie. Hvis du i sidste øjeblik har brug for at tage ud at rejse, vil der være mulighed for at låne penge til dette. Måske har du ikke fået sparet op, fordi du tænkte, at du ville holde din ferie i Danmark? Det kan være, at du kan skabe en endnu bedre ferie, hvis du har lidt luft i økonomien. Dog vil vi anbefale, at du låner et beløb, som du kan overskue at betale tilbage gennem hele lånets løbetid. Se om du kan tage et ferielån med så kort løbetid som muligt, så du ikke skal betale af på én ferie de næste 10 år. 

Indskud til ny lejebolig 

Lån 20.000 til indskud til ny lejebolig. Nogle gange kan du komme i situationer, hvor du ikke kan stå klar med et indskud til en lejebolig. Det kan være, at du har mulighed for at låne nogle penge af en af dine nærmeste? Hvis du ikke kan det, er det muligt at tage et indskudslån.

Hvem kan låne 20.000

Det er få krav, der stilles, når du skal låne 20.000 via os. Hvis du opfylder følgende krav, vil du gå videre til at blive kreditvurderet af banker og låneudbydere, når de har modtaget din låneansøgning via låneberegneren 

  • Du skal være fyldt 18 år. 
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret 
  • Du skal have en indkomst på mindst 60.000 kroner om året 
  • Du skal have fast bopæl i Danmark 

Har du spørgsmål? Uanset om du vil låne 20.000 kroner eller et andet beløb, sidder vores kunderådgivere klar til at svare dig på de spørgsmål, du kunne have. Der findes ingen dumme spørgsmål. Ring endelig til os eller send os en mail. Du er også velkommen til at chatte med os her på siden. 

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), AL Finans, Basisbank, Diba Billån, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), MiniFinans, Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Lendo tema