Lånemuligheder Undersøg dine lånemuligheder

Står du i en situation hvor du har brug for et lån og ønsker at undersøge dine lånemuligheder? Hos Lendo kan du nemt, hurtigt og overskueligt undersøge dine lånemuligheder. Det er gratis og uforpligtende at søge om lån gennem Lendo, og du bestemmer helt selv, hvilket lånetilbud du ønsker at vælge. Undersøg dine lånemuligheder her og vælg det tilbud, som passer bedst til dig.

Hos Lendo kan du undersøge dine lånemuligheder fra flere forskellige banker og låneudbydere på en og samme tid - helt gratis og uforpligtende. Det du skal gøre, er at udfylde en låneansøgning med dine personlige informationer, som bankerne skal bruge i deres kreditvurdering af din økonomi. Inden for 24 timer modtager du svar fra bankerne, og derefter kan du vælge blandt de forskellige lånemuligheder. Ansøg her eller læs mere her.

Undersøg dine lånemuligheder her på siden

Ansøg
Ansøg
Ansøg her på siden om det lån du står og mangler. Det er gratis og uforpligtende at ansøge.
Sammenlign
Sammenlign
Når du har sendt låneansøgningen afsted, går der op til 24 timer før alle bankerne har vendt tilbage med lånetilbud, som du dermed kan sammenligne.
Vælg
Vælg
Vælg derefter det lånetilbud, som passer bedst til dig og dine behov.

Lånemuligheder

Ønsker du at undersøge dine lånemuligheder? Det kan du gratis og uforpligtende gøre her på vores hjemmeside. Du skal blot udfylde en låneansøgning, og derefter kan du sammenligne dine lånemuligheder, og vælge det tilbud, som passer bedst til dig og din økonomi.

  • Gratis og uforpligtende at undersøge dine lånemuligheder
  • Vælg det lån der passer dig bedst
  • Individuelle lånetilbud ud fra din økonomi
Lånemuligheder FAQ
Det er ikke altid nemt at være opdateret på nye lånemuligheder, da lånemulighederne på det danske marked hele tiden ændrer sig.

Hos Lendo opdaterer vi kontinuerligt, hvis vi ser nye tendenser på markedet. Følg os på Facebook eller skriv dig op på vores nyhedsbrev, hvis du gerne vil holdes opdateret på nye lånemuligheder.

For at få fat i de billige lånemuligheder kræver det, at du sammenligner lån på tværs af bankerne på lånemarkedet. Kun sådan kan du finde ud af, hvilke banker der har de billige lånemuligheder, og hvilke der har de dyre.
Du kan gøre det på to måder: indhente lånetilbud på egen hånd, eller lade Lendo gøre arbejdet for dig.

Med en enkelt låneansøgning vil du modtage lånetilbud fra flere banker og låneudbydere. Det kan hurtigt og nemt give dig et overblik over lånemulighederne.

Vi har flere forskellige lånemuligheder, da vi formidler privatlån, samlelån og billån . Du kan låne helt op til 1.000.000 kroner med en rente fra 1,25%.
Har du brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os Ring til os hverdage 09:00 - 16:00
Chat med os Chat med os
Skriv til os Skriv til os Vi svarer hurtigst muligt
– altid indenfor en hverdag

Der er tæt på utallige af lånemuligheder i dag, hvilket kan gøre det svært og kompliceret at navigere på lånemarkedet. Særligt har den digitale verden øget udbuddet af lånemuligheder. Det har også sine fordele. Jo flere nye lånemuligheder der er, desto mere konkurrence vil der være. Det kan blandt andet medvirke til, at du opnår et endnu billigere lån.

Synes du, ligesom mange andre, at det er svært at skabe et overblik over alle lånemulighederne på markedet? I så fald kan du med fordel anvende vores tjeneste til nemt og hurtigt at få et overblik over dine lånemuligheder. Vi indhenter lånetilbud fra flere forskellige banker, der er skræddersyet til den låneansøgning, du udfylder. Så kan du få et overblik over de billige lånemuligheder, du har.

Men hvad påvirker egentlig dine lånemuligheder, og hvordan får du fat i de nye lånemuligheder? Det kan du få svar på her, hvor vi vil gennemgå:

Med Lendo kan du undersøge dine lånemuligheder og sammenligne lån på tværs af banker og låneudbydere. Det er nemt, gratis og uforpligtende. Samtidig kan det give dig det billigste lån, der er på markedet.

Dine lånemuligheder

Der findes mange lånemuligheder på markedet, og mange forskellige lånetyper. Bare her hos Lendo formidler vi eksempelvis privatlån, samlelån og billån. 

Her kan du få et privatlån eller samlelån fra 10.000 til 500.000 kroner og med konkurrencedygtige renter fra 2,95%. Er du i stedet på jagt efter dine lånemuligheder for billån, kan du ansøge om helt op til 1.000.000 kroner.

Nedenfor vil vi gå i dybden med de lånemuligheder, der er i 2021, såfremt du ansøger hos Lendo. Det vil sige:

  • Privatlån
  • Billån
  • Samlelån

Lånemuligheder for privatlån

Et privatlån kender du måske som forbrugslån, og essensen af det er, at det er lån uden sikkerhed. Det vil sige, at du kan bruge pengene præcis, som du ønsker. Der er ingen krav til, hvilket formål du skal have med dit lån. 

Vi anbefaler dog altid, at du har en plan for dit lån, før du underskriver en låneaftale. Hvis du ikke har en grund til at låne penge, kommer du blot til at bruge unødvendige penge på renter og gebyrer.

Lånemulighederne for et privatlån er brede og varierer en hel del fra bank til bank. Det gør det endnu vigtigere, at sammenligne lån hvis det er et privatlån, du har brug for. Hos Lendo kan du få et lånetilbud på et privatlån fra 10.000 - 500.000 kroner. Vores bankpartnere har et rentespænd på 2,95 - 22,52% og en løbetid mellem 1 - 12 år. 

Lånemuligheder for billån

Du har altid haft mulighed for at bruge et privatlån som bilfinansiering gennem Lendo, men som en ny lånemulighed kan du nu få et traditionelt billån. Det vil sige, at du har mulighed for at sammenligne billån på tværs af billån med og uden pant i bilen. Samtidig kan du selv vælge, om du vil lægge en udbetaling i forbindelse med lånet. Det kan give dig et lån med endnu bedre vilkår og priser.

Vil du gerne se dine lånemuligheder for et billån, kan du hos Lendo ansøge om et billån op til 1.000.000 kroner. Vælger du at lægge en udbetaling, har du mulighed for at få en rente helt ned fra 1,25%.

Lånemuligheder for samlelån

Din tredje lånemulighed er et samlelån. Det er for dig, der ønsker at spare penge på dine eksisterende lån og gæld. Uanset om du har ét eller flere lån, kan du indtaste det i en ansøgning for et samlelån, og derefter vil du modtage lånetilbud på et lån, som forhåbentligt er billigere end det, du har i forvejen. 

Vi oplever kunder, der sparer flere tusind kroner hver måned på at samle sine lån. Det gør nemlig, at du skifter fra at betale renter og gebyrer til flere banker til at betale en rente til en enkelt bank.

Få fat i de billige lånemuligheder

Du kan gratis og helt uforpligtende bruge vores tjeneste til at få fat i de billige lånemuligheder. Nøglen til at få et billigt lån er nemlig at indhente flere lånetilbud og sammenligne lån. På den måde får du de bedste og billigste lånemuligheder, der er på lånemarkedet. 

For at adskille de billige lånemuligheder fra de dyre, kan du se på lånenes ÅOP. Det står for årlige omkostninger i procent. Den viser dig, hvad lånet kommer til at koste dig inklusiv alle omkostninger og gebyrer. Det er dog individuelt, hvorvidt et billigt lån også er det bedste lån. Ved du eksempelvis, at du får mulighed for at indfri lånet før lånets løbetid, bør du i stedet være opmærksom på lånets etableringsomkostninger. Det kan du læse mere om her

Nye lånemuligheder

I takt med at lånemarkedet er rykket mere og mere online, er der også kommet flere nye lånemuligheder. 

I en lang årrække blev flere og flere typer af hurtige lån præsenteret på markedet. Det gælder lånetyper som mobillån, lyn lån og andre former for kviklån. I dag er disse blevet begrænset i så høj grad, at de næsten ikke eksisterer mere.

Det nye ÅOP-loft, der trådte i kraft i juli 2020, er et af de seneste tiltag for at sikre et bedre lånemarked. Loftet gør, at det ikke længere er lovligt at udbyde lån med en ÅOP over 35%. ÅOP-loftet er oprettet for at give låntagere bedre lånevilkår, og det har også skabt nye lånemuligheder, selvom det er blevet begrænset.

Hos Lendo holder vi løbende øje med, hvilke nye lånemuligheder eller produkter der kommer på lånemarkedet. Vi udvider også kontinuerligt de lånemuligheder, vi kan præsentere for dig. 

Det nyeste vi har præsenteret er billån med sikkerhed og mulighed for egenbetaling. Udover at have gjort det muligt for dig, der leder efter et billån, at finde de billigste lånemuligheder for billån, så har det også gjort det muligt at sammenligne billån på tværs af krav til sikkerhed og egenbetaling - det er en helt ny lånemulighed, som ikke findes andetsteds. 

Alternative lånemuligheder

Med det store udbud af nye lånemuligheder, er der også etableret lidt alternative lånemuligheder. Vi kender alle til realkreditlån og andre banklån, men mange vil måske anse en online sammenligningstjeneste for lån, som en alternativ og ny lånemulighed. 

Heldigvis ser vi, at det bliver mere og mere normalt at sammenligne lån, før en låneaftale underskrives. Der er dog stadig nogle, som foretrækker en tur i sin egen bank, hvis der er brug for et lån. Selvfølgelig er det også fornuftigt, at undersøge sine lånemuligheder hos sin egen bank. 

Det mest fornuftige vil dog være, at sammenligne bankens tilbud med andre bankers tilbud. Her kan du også bruge vores tjeneste til at indhente lånetilbud og derefter bruge dem til at presse din egen bank ned i pris. Er det ikke muligt, står det stadig frit for dig at vælge det bedste lån, du fik tilbudt herigennem. 

Hvis du har svært ved at blive godkendt til et lån, findes der også en alternativ lånemulighed. Det er et lån med medansøger. Det er faktisk ikke særlig alternativt, men mere en positiv tilføjelse, hvis du gerne vil have det bedst mulige lån. Ved at ansøge om et lån med en medansøger, kan det også have positiv betydning i bankens kreditvurdering af dig. Det kan også udvide dine lånemuligheder med flere lånetilbud og lån med en lavere rente. 

Forskellige lånemuligheder er lig med forskellige vilkår

Hver lånemulighed eller lånetilbud har en pris og nogle vilkår. Det er forskelligt fra tilbud til tilbud og fra bank til bank. Hver bank stiller nemlig forskellige krav og bygger deres lånetilbud på forskellige grundlag. 

Hos Lendo samarbejder vi med forskellige banker og låneudbydere. Det gør vi, for at du kan indhente og sammenligne så mange personlige lånetilbud som muligt. Så kan du hurtigt få et overblik over dine lånemuligheder. Det giver dig muligheden for at gennemskue de forskellige vilkår, der er forbundet med lånetilbuddene fra hver bank.

Eksempelvis har vores bankpartnere forskellige rentespænd. Basisbank tilbyder lån med en rente mellem 4,95 - 19,95%. Express Bank tilbyder lån med en rente mellem 3,49 - 16,9%, og Resurs Bank en rente mellem 4,99% - 15,30%. Udover renten er der også forskel i tilbagebetalingsperioden, etableringsomkostninger og så videre.

Det viser blot, at det kan være svært for dig at få et overblik over dine lånemuligheder. Hvis du selv skulle indhente lånetilbud fra forskellige banker og låneudbydere, ville det tage lang tid og kræve meget energi. Vi har gjort det nemt for dig. Med én enkelt ansøgning, kan du få lånetilbud fra flere banker. Samtidig får du overblikket over dine lånemuligheder. 

Det påvirker dine lånemuligheder

De lånemuligheder du har, kan være forskellige fra andres lånemuligheder. Du vil få lånetilbud, der er forskellige fra dem, din nabo kan få, fordi I har forskellig privatøkonomi.

Hos Lendo har vi nedenstående krav, som du skal opfylde for at kunne låne penge:

lånemuligheder krav

Derudover er det et lovkrav, at alle låneudbydere og banker skal lave en kreditvurdering, før de må bevilge et lån. Det betyder, at din privatøkonomi bliver gennemtjekket for, om den kan klare at afdrage på et lån. Her vil banken se på din indkomst, dine udgifter, dit rådighedsbeløb, din tidligere lånehistorik og en del flere faktorer. På den måde undgår du at optage et lån, du ikke bør optage.

Dog viser det også, at der er mange faktorer, der potentielt kan påvirke dine lånemuligheder.

Undersøg dine lånemuligheder

Før du undersøger dine lånemuligheder, kan det være en god idé at lægge et budget over din økonomi. Med et godt lagt budget kan du lege med tallene, og se hvordan et lån kommer til at påvirke din økonomi. Har du eksempelvis råd til at afdrage 5.000 kroner om måneden? På den måde kan du få en fornemmelse for hvilket beløb, du har råd til at låne og til hvilken løbetid. 

Herefter kan du undersøge dine lånemuligheder på flere forskellige måder. Du kan selv henvende dig til forskellige banker og låneudbydere og spørge, hvilke lånemuligheder de har for dig, eller du kan lade Lendo gøre arbejdet for dig.

Hvis du gerne vil få en fornemmelse for, hvad det kommer til at koste dig, kan du beregne dit lån med vores låneberegner. Den giver dig en estimeret pris for lånet. Det er dog et skøn og ikke en fast pris, da du skal indsende en låneansøgning for at få et konkret lånetilbud.

Inden for 24 timer vil du få lånetilbud fra flere forskellige banker, og her vil du nemt kunne sammenligne dine lånemuligheder. Derved kan du også skelne mellem dine dyre lånemuligheder og dine billigere lånemuligheder.

Sidst opdateret: 6. Marts 2023
Bedømt til 4.8/5 baseret på 3.403 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.