Lånemuligheder

Lånemuligheder via Lendo

Lånemuligheder findes der mange af. Der er i dag utrolig mange låneudbydere, der gør det muligt at tage et lån online. Det øger antallet af lånemuligheder. Låneverdenen har aldrig været helt nem at gennemskue og forstå. De mange forskellige lånemuligheder og udbydere gør det ikke mindre kompliceret. 

Heldigvis behøver du ikke selv skabe dig overblikket over dine lånemuligheder. Med en sammenligningstjeneste som Lendo kan du nemt og hurtigt få et overblik over de lånemuligheder, du har. 

De fleste af os har på et tidspunkt brug for et lån. Det kan enten være til et huskøb, en ny bil eller noget andet. Her er det værd at undersøge, hvilke lånemuligheder du har. 

Lån penge via Lendo og få overblikket over dine lånemuligheder. Vi hjælper dig med at sammenligne de lånemuligheder, du får tilbudt fra forskellige låneudbydere. 

Men hvordan finder du de billige lånemuligheder? Og hvilke nye lånemuligheder findes der? Hvad påvirker dine lånemuligheder? Læs med her og få svaret. 

Sidens indhold:

Dine lånemuligheder hos Lendo

Der findes mange lånemuligheder på markedet, og mange forskellige lånetyper. Eksempelvis privatlån, billån, boliglån bare for at nævne nogle stykker.

Lån 20.000 kroner gennem Lendo eller et andet beløb, der passer til din situation. Vi formidler forbrugslån mellem 10.000 og 500.000 kroner. Du kan bruge pengene på lige det, du vil, da det er lån uden sikkerhed. Du kan derfor bruge dem som et ferielån, et bådlån, et lån til sommerhus eller hvad end du har brug for. Der er ingen krav for, hvilket formål du skal have med dit lån. 

Vi anbefaler dog altid, at du har en plan med dit lån, før du underskriver en låneaftale. Det koster penge at låne penge. Hvis du ikke har en grund til at låne penge, kommer du blot til at bruge unødvendige penge på renter og gebyrer.

Du kan også ansøge om et samlelån gennem Lendo. Et samlelån kan forbedre din økonomiske situation, hvis du tidligere har optaget flere lån. Ved at samle dine lån kan du opnå en lavere rente. Du får samtidig et bedre overblik over din gæld. 

Find de billige lånemuligheder

Du kan gratis og helt uforpligtende bruge Lendos sammenligningstjeneste til at finde billige lånemuligheder. Sammenlign lån er nøgleordene her. Ved at sammenligne lån kan du finde de bedste og billigste lånemuligheder på lånemarkedet. Det kan også hjælpe dig med at finde ud af, hvilket beløb du har mulighed for at låne.

Ligesom der findes nogle 'hvor meget kan jeg låne tommelfingerregler', så findes der også nogle tommelfingerregler for hvordan, du kan finde de billige lånemuligheder.

En tommelfingerregel til at finde billige lån er at kigge på lånenes ÅOP. Det står for årlige omkostninger i procent. Den viser dig, hvad lånet i alt kommer til at koste dig - alt inklusiv. 

Et godt lån er dog ikke alene bygget på lånets ÅOP. Hvilket lån der er det bedste lån, afhænger af dig og din situation. Hvis du eksempelvis ved, at du får mulighed for at indfri lånet før lånets løbetid, skal du kigge nærmere på lånets etableringsomkostning. Hvorfor du skal det, kan du læse mere om ved at trykke her

Nye lånemuligheder

I takt med at lånemarkedet er rykket mere og mere online, er der også kommet flere nye lånemuligheder. 

I en lang årrække blev flere og flere typer af hurtige lån præsenteret på markedet. Det gælder lånetyper som SMS-lån, mobillån, lyn lån og andre former for kviklån. I dag er disse blevet begrænset i så høj grad, at de næsten ikke eksisterer mere.

Det nye ÅOP-loft, der trådte i kraft i juli 2020, er et af de seneste tiltag for at sikre et bedre lånemarked. Loftet gør, at det ikke længere er lovligt at udbyde lån med en ÅOP over 35%. ÅOP-loftet er oprettet for at give borgerne bedre lånevilkår.

Hos Lendo holder vi løbende øje med, hvilke nye lånemuligheder eller produkter der kommer på lånemarkedet. Vi udvider også kontinuerligt, de lånemuligheder vi kan præsentere for dig. Hvis du vil holde dig opdateret på nye lånemuligheder, kan du følge os på Facebook, hvor vi løbende formidler nyheder inden for lånemarkedet. 

Alternative lånemuligheder

De typiske lånetyper, som alle kender, er lån som banklån, realkreditlån og andre lån, de traditionelle banker tilbyder. Mange vil måske anse en online sammenligningstjeneste som en alternativ lånemulighed. 

Flere og flere danskere sammenligner lån, før de skriver under på låneaftalen. Der er dog stadig nogle, som foretrækker en tur til banken, hvis der er brug for et lån. Det er også en god idé at undersøge lånemuligheder hos sin egen bank. Du kan også vælge at indhente lånetilbud her på siden, og derefter bruge dem til at presse din egen bank ned i pris. Hvis det ikke er muligt, har du rig mulighed for at vælge et af lånetilbuddene, du har fået præsenteret gennem Lendo. 

Hvis du har svært ved at blive godkendt til et lån, findes der også en alternativ lånemulighed. Det er et lån med medansøger. Det er faktisk ikke særlig alternativt, men mere en positiv tilføjelse, hvis du har brug for at låne penge. Ved at ansøge om et lån med en medansøger, kan det også have positiv betydning i bankens kreditvurdering af dig. Det kan også udvide dine lånemuligheder med flere lånetilbud og lån med en lavere rente. 

Forskellige lånemuligheder er lig med forskellige vilkår

Hver lånemulighed eller lånetilbud har en pris og nogle vilkår. Det er forskelligt fra tilbud til tilbud og fra låneudbyder til låneudbyder. Hver låneudbyder stiller nemlig forskellige krav og bygger deres lånetilbud på forskellige grundlag. 

Hos Lendo samarbejder vi med forskellige banker og låneudbydere. Det gør vi, for at du kan indhente og sammenligne så mange personlige lånetilbud som muligt. Så kan du hurtigt få et overblik over dine lånemuligheder. Det giver dig muligheden for at gennemskue de forskellige vilkår, der er forbundet med lånetilbuddene fra hver låneudbyder.

Eksempelvis tilbyder Basisbank lån med en rente mellem 4,95 - 19,95%. Express bank tilbyder lån med en rente mellem 3,49 - 16,9%, og Resurs bank en rente mellem 4,99% - 15,30%. Udover renten er der også forskel i tilbagebetalingsperioden, etableringsomkostninger og så videre. Du kan læse mere om alle vores partnere her.

Det viser blot, at det kan være svært for dig at få et overblik over dine lånemuligheder. Hvis du selv skulle indhente lånetilbud fra forskellige banker og låneudbydere, ville det tage lang tid og kræve meget energi. Vi har gjort det nemt for dig. Med én enkelt ansøgning kan du få lånetilbud fra flere låneudbydere. Samtidig får du overblikket over dine lånemuligheder. 

Dette påvirker dine lånemuligheder

De lånemuligheder du har kan være forskellige fra andres lånemuligheder. Du vil få lånetilbud, der er forskellige fra dem, din nabo kan få, fordi I har forskellig privatøkonomi.

Hos Lendo har vi disse krav, du skal opfylde for at kunne låne penge:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Du skal have fast bopæl i Danmark
  • Du skal have en indkomst på over 60.000 kroner om året

Derudover er det et lovkrav, at alle låneudbydere og banker skal lave en kreditvurdering, før de må bevilge et lån. Det betyder, at din privatøkonomi bliver gennemtjekket for, om den kan klare at afdrage på et lån. Her vil banken se på din indkomst, dine udgifter, dit rådighedsbeløb, din tidligere lånehistorik og en del flere faktorer. På den måde undgår du at optage et lån, du ikke bør optage. 

Sådan undersøger du dine lånemuligheder

Før du undersøger dine lånemuligheder, kan det være en god idé at lægge et budget over din økonomi. Med et godt lagt budget kan du lege med tallene, og se hvordan et lån kommer til at påvirke din økonomi. Har du eksempelvis råd til at afdrage 5.000 kroner om måneden? På den måde kan du få en fornemmelse for hvilket beløb, du har råd til at låne og til hvilken løbetid. 

Herefter kan du undersøge dine lånemuligheder på flere forskellige måder. Du kan selv henvende dig til forskellige banker og låneudbydere og spørge, hvilke lånemuligheder de har for dig. 

Du kan også lade Lendo gøre det for dig. Vores låneberegner er gratis og uforpligtende for dig at bruge. Med den kan du se en estimeret pris for et potentielt lån. Det er dog blot et skøn og ikke en fast pris. Prisen og renten på dit lån afhænger af din personlige privatøkonom som bankerne, vi samarbejder med, skal have adgang til via e-skat.

For at få et personligt lånetilbud der er skræddersyet til dig og din økonomi, skal du indsende en låneansøgning. Vores låneberegner fungerer også som en ansøgning, så du hurtigt og nemt kan sende den afsted. Herefter vil du få lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere, og her vil du nemt kunne sammenligne dine lånemuligheder. Derved kan du også skelne dine billige lånemuligheder fra dine dyrere lånemuligheder.

Har du spørgsmål til dine lånemuligheder hos Lendo? Tøv ikke med at henvende dig til vores kundeservice. 

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Lånemuligheder FAQ
Lån penge gennem Lendo og få et overblik over dine lånemuligheder. Vi præsenterer flere personlige lånetilbud for dig, så du nemt kan se, hvilke muligheder for lån du har.

Hos Lendo formidler vi privatlån og samlelån.

Du kan finde dine lånemuligheder på flere måder. Du kan selv indhente lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Du kan også lade Lendo gøre arbejdet for dig.

Før du undersøger hvilke muligheder for lån på markedet, der er for dig, kan det være en god idé at undersøge din egen økonomi. Find ud af hvor meget du egentlig har råd til at låne, før du ansøger om et lån.

Den bedste lånemulighed afhænger af behov og situation. Mange vil gerne finde det billigste lån. I så fald vil den bedste lånemulighed være det lån med den laveste ÅOP. Afklar med dig selv hvad, der er vigtigt for dig. Er det et højt lånebeløb, en kort løbetid eller en lav rente?
Du ansøger ved at udfylde vores låneberegner, der også fungerer som en låneansøgning. Her skal du vælge, hvilket lånebeløb og hvilken løbetid du ønsker for dit lån. Du bliver også bedt om at indtaste din eksisterende gæld samt personlige oplysninger. Til sidst skal du underskrive med NemID og give samtykke til, at bankerne kan få adgang til e-ska, så de kan indhente dine økonomiske oplysninger.

Lendo tema