Bilinfo for private

Der er et stort marked for biler – både nye og brugte biler. Det gør det muligt at finde drømmebilen i form af en brugt bil, som vil være noget billigere end en ny bil. Det kræver dog, at du er meget mere opmærksom på den information, du får om bilen.

Køber du bilen hos en troværdig bilforhandler, kan du vide dig mere sikker, men selv her er det vigtigt, at du tjekker den bilinfo igennem, som bilforhandleren giver dig.

Leder du i stedet på markedet for brugte biler, gør du klogt i at være ekstra opmærksom på den bilinfo, du kan få. Desværre findes der private forhandlere, som sælger biler på falske grundlag. Det kan være, at du ikke bliver oplyst om restgælden, eller at der er pillet ved kilometertælleren, eller at sælger lover en bil i bedre stand, end den faktisk er.

Selvom du køber bilen og tænker, at bilsalget er overstået, og  bilen nu er din, så kan du desværre stadig ende med at blive negativt overrasket. Det kan du undgå, ved at samle så meget bilinfo som muligt. Så kan du konfrontere den private sælger, hvis informationen ikke stemmer overens med det, vedkommende har fortalt. Ser alt fint og troværdigt ud, kan du med ro i kroppen købe bilen.

 

Bilinfo der er værd at lægge mærke til

Der er meget info at finde om en bil, så det kan hurtigt virke uoverskueligt at finde ud af, hvad der kræver ekstra opmærksomhed.

Vores erfaringer viser, at det særligt er følgende elementer, som du skal indhente bilinfo om:

Dette er selvfølgelig ikke de eneste ting man som køber skal lægge mærke til. Bilens pris og totalomkostningerne ved at have bilen, kan også være værd at være opmærksom på.

Disse elementer er selvfølgelig ikke værd at lægge mærke til, hvis du er ved at købe en ny bil. Har skal du i stedet være opmærksom på den bilinfo, du får vedrørende bilfinansieringen. Der kan være mange penge at spare ved at undersøge mulighederne for bilfinansiering. Det er nemlig ikke garanteret, at bilforhandleren kan tilbyde dig det billigste billån på markedet. Her kan du med fordel lade os hos Lendo hjælpe dig med at finde det helt rigtige billån. Vi sammenligner lånetilbud på billån på tværs af flere banker, og på den måde kan du vælge det tilbud, som falder i god jord hos dig.

Er du ved at købe en brugt bil, er de ovenstående elementer vigtige at være opmærksom på. Her er information vedrørende potentiel gæld i bilen særligt vigtigt at have øje på. Er der restgæld i bilen, vil dette nemlig følge bilen og ikke den tidligere ejer. Det vil sige, at du risikerer at overtage en andens låneaftale.

Derudover er kilometertælleren og bilens stand to ting, som nogle gange bliver fordrejet, når det gælder bilkøb gennem privatpersoner. Her får du den korrekte bilinfo i bilens tidligere synsrapporter. I disse står det korrekte kilometertal, og du kan samtidig se, hvilke fejl og mangler bilen har eller har haft.

 

Find info om bil med bilens nummerplade

Det lyder måske svært og besværligt at finde forskellig bilinfo, men det er heldigvis simpelt og nemt. Det eneste, du skal bruge, er bilens nummerplade eller registreringsnummer. Du kan finde bilinfo via registreringsnummer, ved at slå dette op i et register, hvor du kan få info på den konkrete bil.

Du kan blandt andet få information om, hvem der ejer bilen, og om der er restgæld i bilen. Nummerpladen kan nemlig fortælle dig en hel del om bilens fortid og nutid. Det giver dig også en mulighed for at få et indblik i bilens stand gennem tidligere synsrapporter.

 

Her får du den bilinfo, du har brug for

Der er flere steder, du kan indhente den bilinfo, der skal til, for at du kan gøre et trygt køb af bil. Køber du bil af en bilforhandler, kan du vide dig nogenlunde sikker på, at du får den bilinfo, du skal have. Hvis du er i tvivl, er det vigtigt, at du spørger bilforhandleren, da det ellers kan ende med at koste dig dyrt eller medvirke til, at du ender i en dårlig økonomisk situation.

For at få bilinfo på en brugt bil, kan du som sagt tjekke bilens nummerplade eller registreringsnummer i et register. Her kan du eksempelvis bruge nummerplade.net eller tjekbil.dk. Begge steder kan du nemt, simpelt og hurtigt få den bilinfo, du har brug for. Du skal blot kende bilens nummerplade, indtaste den og herefte modtager du de tilgængelige informationer på bilen.

Mange bilforhandlere benytter Bilinfo. Bilinfo er en portal, som bilforhandlere kan benytte til at håndtere deres salgsroces. Bilinfo er altså et salgsværktøj, som kan optimere og hjælpe bilforhandlere i deres daglige arbejde med at sælge biler.  Hvis du som privatperson har brug for at undersøge forskellige bilers pris, antal kilometer kørte, så kan du med fordel benytte Bilbasen eller DBA. Her kan du også som privatperson købe brugte biler og give dem nyt liv. Du kan finde en lang række bilinfo på forskellige biler, som du kan bruge når du skal træffe en endelig beslutning omkring hvilken bil du ønsker at købe.

 

Få bilinfo om et potentielt billån

Hos Lendo ønsker vi, at du står i den bedst mulige situation vedrørende finansiering. Det gælder også finansiering af bil.

Det er vigtigt, at finde bilinfo vedrørende selve bilen, inden man foretager et køb. Men det er mindst lige så vigtigt at finde info om billån og muligheder for bilfinansiering, inden man vælger den første mulighed, der byder sig. Uanset om du vælger at låne penge hos en bilforhandler, din egen bank eller en anden låneudbyder, vil det have betydning for din privatøkonomi.

Ansøg om et billån her på siden, og så vil vi indhente alt den information omkring billån, som du har brug for. Vi indhenter nemlig tilbud på billån fra flere forskellige banker, hvor vi derefter giver dig en oversigt over lånenes struktur og andet information såsom ÅOP’en, renten, den månedlige ydelse, gebyrer og så videre. Det giver dig et grundlag for at sammenligne lånene – både mellem hinanden, men også med det, du får tilbudt af bilforhandleren eller hos din egen bank. Og bare rolig, det er gratis og uforpligtende, så hvis ikke tilbuddene lever op til dine forventninger, har du ikke mistet andet end 10 minutter af din tid.

Du kan også blot bruge vores billån beregner, hvis du vil have et hurtigt indblik i, hvordan dit potentielle billån kan struktureres. Denne fungerer som en ganske almindelig låneberegner, hvor du indtaster bilens pris, som udgør lånebeløbet, samt din ønskede løbetid og lånet. Ud fra et beregningseksempel kan du se, hvordan den månedlige ydelse ændrer sig alt efter lånebeløbet og løbetiden.

Husk dog på, at det blot er et beregningseksempel og ikke et konkret tilbud på et billån. For at få det, skal du færdiggøre en låneansøgning. Her vil du blive bedt om at indtaste yderligere information – blandt andet omkring bilmærke, kilometertal, årgang og så videre, så her er det samtidig vigtigt at have styr på forskellig bilinfo.

Vi har selvfølgelig også en låneberegner for forbrugslån og samlelån, hvis du vil undersøge dine muligheder inden for disse.

Du skal være velkommen til at henvende dig til vores kundeservice, hvis du gerne vil vide mere omkring vores tjeneste, og hvordan vi kan hjælpe dig med den helt rigtige bilfinansiering. Du kan kontakte os på tlf. 70 50 00 10 eller mail kundeservice@lendo.dk. Ellers håber vi, at du er blevet klogere på, hvilken bilinfo du skal være opmærksom på, så du kan foretage et bilkøb i ro og mag.