Forside > Alt om lån > Lån penge hurtigt

Lån penge hurtigt

Det at låne penge skal være en velovervejet beslutning. Det er særligt vigtigt at huske på, når du leder efter et hurtigt lån. Vælger du et lån for hurtigt, kan det ende med at koste dig mere end nødvendigt.

 

Hvor hurtigt kan du låne penge?

Ligesom det går hurtigt at få et lånetilbud mellem hænderne, går det også hurtigt at ansøge om et lån. Det tager 10 minutter af din tid, og så klarer vi arbejdet med at indhente lånetilbud. Du vil have modtaget alle dine lånetilbud inden for 24 timer, men ofte går der kun få minutter. Herefter skal du blot vælge det lån, der passer dig bedst, og inden for få arbejdsdage vil beløbet være udbetalt til din konto.

Vi kalder derfor, de lån vi formidler, for hurtig lån, da der ikke er langt fra låneansøgning til udbetaling.

Det gælder både for de privatlån, samlelån og billån, vi formidler hos Lendo. Der kan dog være forskel mellem de forskellige lånetyper, og hvorvidt du kan bruge dit lån hurtigt. Et privatlån bestående af et lavt lånebeløb vil typisk blive udbetalt hurtigt – indenfor 1-2 arbejdsdage. Har du brug for et højere lånebeløb, hvilket typisk vil være gældende for et samle- eller billån, kan der gå 2-3 arbejdsdage, før låneprocessen er afsluttet.

Samtidig kan der være forskel på bankerne, og deres ihærdighed for at udbetale et lån hurtigt. De er dog alle interesserede i at tilbyde dig et hurtig lån, og de er derfor hurtige på tasterne. Derudover kæmper bankerne for at tilbyde dig et billigt hurtig lån, så du vælger dem frem for konkurrenterne.

 

Det kan du ansøge om

Du kan ansøge om et hurtig lån fra 10.000 kroner og helt op til 1.000.000 kroner. Det gælder dog kun for billån. Har du brug for et forbrugslån, kan du låne op til 500.000 kroner. Er du i tvivl om, hvad et hurtig lån vil koste dig, kan du bruge vores låneberegner. Denne giver dig hurtigt og nemt en fornemmelse af, hvordan den månedlige ydelse bliver påvirket alt efter dit valg af lånebeløb og løbetid.

Vær opmærksom på, at låneberegneren blot er et estimat og ikke et decideret lånetilbud. For at få et personligt lånetilbud skal du udfylde og indsende en låneansøgning. Her skal du indtaste det lånebeløb, du har brug for samt den løbetid, du ønsker for lånet. Vil du gerne ansøge om et samlelån, bliver du bedt om at indtaste dine eksisterende lån, og vil du gerne ansøge om et billån, bliver du bedt om at indtaste information vedrørende bilen.

Uanset hvilket formål du har brug for et hurtig lån til, skal du indtaste nogle oplysninger vedrørende din privatøkonomiske situation. Det er for, at bankerne kan lave en kreditvurdering og fastsætte deres lånetilbud til dig.

Med denne ene låneansøgning indhenter vi de hurtige lån, bankerne kan tilbyde dig. Så er det op til dig at vælge det hurtig lån, der giver bedst mening for dig. Det er både gratis og uforpligtende, så hvis det ikke går hurtigt nok, eller du ikke er tilfreds med de tilbud på hurtig lån, du får, skal du blot ignorere dem. De bliver fjernet efter 30 dage.

 

Gør det hurtige lån billigere med en medansøger

Når du ansøger om et hurtig lån, har du i ansøgningen mulighed for at tilføje en medansøger. En medansøger kan være din ægtefælle, samlever, ven eller andet.

Det kan give dig et fordelagtigt hurtig lån at have en medansøger på låneansøgningen. Her vil banken nemlig kreditvurdere jeres samlede økonomi, fremfor at det kun er din økonomi, banken ser på. Det gør, at banken oplever en øget sikkerhed og derfor vil være mere tilbøjelig til at give dig et endnu bedre og billigere lån.

Det vil stadig være dig som hovedansøger, der optager lånet og har ansvar for at afdrage på det. Medansøgeren kommer kun ind i billedet, hvis du havner i en situation, hvor du ikke har mulighed for at afholde afdragsaftalen længere. I et sådan tilfælde, vil banken henvende sig til medansøgeren, for at få pengene tilbage.

Har du mulighed for at tilføje en medansøger, vil vi anbefale dig at gøre det. I sidste ende kan det give dig et bedre og billigere hurtig lån.

 

Hvad indgår i et hurtigt lån?

Et hurtig lån er et ganske almindeligt lån – det er blot et udtryk for, at pengene bliver udbetalt hurtigt. Det, som indgår i et hurtig lån, indgår derfor også i de fleste andre lånetyper.

Hvor meget du kan låne og til hvilken rente, kan vi ikke svare på, før du har indsendt en låneansøgning. Men når du har ansøgt om et hurtig lån her på siden, får du hurtigt et overblik over dine lånemuligheder.

Når vi viser dig dine lånetilbud for hurtige lån, kan du se lånenes rente, ÅOP, månedlige ydelse, samlede tilbagebetaling, stiftelsesomkostninger, gebyrer osv. Du får det hele serveret, så intet er skjult. På den måde kan du hurtigt få et overblik over dine lånemuligheder og derfra træffe den bedst mulige beslutning.

 

Et hurtig lån er ikke et kviklån

Vi forstår, at hurtig lån for mange har en lidt negativ klang. Måske fordi mange tænker på kviklån og sætter lighedstegn mellem kviklån og hurtige lån. Et hurtigt lån er heldigvis ikke det samme som et kviklån.

Det kan i dag også diskuteres, om der overhovedet stadig findes kviklån i sin rene forstand. Sidste sommer trådte ÅOP-loftet i kraft, hvor det blev ulovligt at udbyde forbrugslån med en ÅOP over 35%. Med det, blev der sat en grænse for, hvor dyrt det må være for dig som privatperson at have et lån. I dag kan det lyde helt skørt, at en sådan grænse ikke altid har været der.

Efter indtrædelsen af ÅOP-loftet er mange kviklånsudbydere forsvundet – heldigvis. Det betyder dog ikke, at man ikke stadig kan finde farlige hurtig lån, som er dyrere end de måske ser ud til at være. Det er derfor stadig vigtigt at være opmærksom på lånets struktur og vilkår, inden du underskriver låneaftalen.

Et hurtig lån gennem Lendo kan ses som et fornuftigt alternativ til et kviklån. Pengene bliver ikke udbetalt på få minutter, men du kan typisk se dine lånetilbud inden for kort tid. Det synes vi, er vigtigt, når du har brug for at låne hurtigt.

Derudover vil lånetilbuddene være skræddersyet ud fra dine ønsker og tage udgangspunkt i din privatøkonomi. Det gør, at både du og banken er sikret for, at du ikke havner i en dårlig økonomisk situation. Det er også derfor, at du ikke kan få et hurtig lån trods RKI. Er du registreret i RKI, kan bankerne ikke bevilge dig et lån, da der vil være større risiko for, at du ikke kan afdrage på lånet. Samtidig gør det intet godt, for din i forvejen pressede økonomi.

Er du på jagt efter et hurtigt lån, er vores råd til dig derfor: Lån hurtigt men med omtanke.

 

Det går hurtigt med et hurtig lån online

Det kan være fristende at gå til sin egen bank, når man har brug for et hurtig lån, da man tænker, at de hurtigt kan hjælpe én. Men hvordan kan du vide dig sikker på, at din egen bank kan tilbyde dig det bedste og billigste hurtig lån? Det kan du først vide, når du har undersøgt lånemarkedet for andre hurtig lån. Ellers risikerer du at optage et unødvendig dyrt lån hos din egen bank.

Og nu tænker du måske, at det vil tage lang tid at undersøge lånemarkedet, og du har brug for et lån hurtigt. Heldigvis har du mulighed for at undersøge lånemarkedet online, hvilket gør det til en utrolig hurtig proces.

Hos Lendo foregår det hele online. Du skal aldrig at sætte en fod fysisk hos hverken os, eller den bank du optager et lån hos. Det er en af fordelene ved at ansøge gennem Lendo – det giver dig mulighed for at få et hurtig lån online.

 

Sammenlign lån hurtigt

En anden stor fordel ved at ansøge om et hurtig lån gennem Lendo er, at du får mulighed for at sammenligne lån hurtigt. På den måde kan du nemt og hurtigt se, hvor mange penge du sparer på dit lån ved at vælge en bank fremfor en anden. Du kan selvfølgelig også sammenligne de indhentede lånetilbud fra Lendo  med det lånetilbud, din bank har givet dig. Det er nemlig helt uforpligtende at sende en låneansøgning og at sammenligne lån hos Lendo.

Der kan være stor forskel på renteniveauet og risikovilligheden fra bank til bank, så der er potentielt mange penge at spare, ved at gøre noget så simpelt som at sammenligne lån fra flere banker. Det lyder måske som en kompliceret proces, men det er ikke tilfældet. Du skal bare indsende en låneansøgning, så indhenter vi lånetilbuddene til dig. så du kan sammenligne lån hurtigt.

 

Lån med hurtig udbetaling

Udover at det skal være nemt og hurtigt at ansøge om et hurtig lån, skal selve lånet gerne blive udbetalt hurtigt. Når man søger efter hurtige lån, er det højst sandsynligt fordi man leder efter et lån, som kan bruges hurtigt.

Måske står du pludselig med en masse uforudsete regninger? Måske tager du en spontan beslutning om at investere i noget, du har ønsket dig? Eller også har du fundet den perfekte lejlighed, men mangler penge til depositum. I disse tilfælde og mange andre er det frustrerende med lange behandlingstider.

Som nævnt tidligere, er der ikke langt fra ansøgning til udbetaling hos Lendo. Vi giver dig mulighed for at undersøge lånemarkedet og at få et lån med hurtig udbetaling. Der går få dage, fra du har indsendt en låneansøgning, til du har pengene i hånden. Det afhænger dog af, hvad dit låneformål er, og hvordan bankerne kreditvurderer din privatøkonomi. Uanset hvad, får du et hurtigt svar på dine muligheder for et hurtigt lån.

 

Vælg det helt rigtige hurtige lån

Selvom det skal gå hurtigt, skal det alligevel være en fornuftig beslutning at låne penge. Du tilføjer en udgift ved at optage et nyt lån, og nogle gange bliver det en større udgift end nødvendigt, hvis det går lidt for hurtigt. Det skal ikke blive en forhastet beslutning at vælge et lån – også selvom du har brug for et lån hurtigt.

Vi hjælper dig gerne med at få det bedst mulige hurtig lån. Vi sidder klar på mail eller telefon alle hverdage fra kl. 9-16. På torsdage sidder vi endda klar til kl. 20. Du er altid velkommen til at henvende dig vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig med dine spørgsmål – også dem der omhandler et hurtig lån.

Hos Lendo går det hurtigt fra ansøgning til udbetaling. Du skal kun udfylde én låneansøgning og i løbet af kort tid, vil du modtage lånetilbud fra flere forskellige banker og låneudbydere. Inden for 24 timer har du modtaget de tilbud, der er til dig. Vi anbefaler at vente, til du har modtaget alle lånetilbud, inden du vælger et lån lidt for hurtigt.

Schibsted