Forside > Alt om lån > Undersøg dine lånemuligheder

Undersøg dine lånemuligheder

Dine lånemuligheder

Der findes mange lånemuligheder på markedet, og mange forskellige lånetyper. Bare her hos Lendo formidler vi eksempelvis privatlån, samlelån og billån.

Her kan du få et privatlån eller samlelån fra 10.000 til 400.000 kroner og med konkurrencedygtige renter fra 2,95%. Er du i stedet på jagt efter dine lånemuligheder for billån, kan du ansøge om helt op til 1.000.000 kroner.

Nedenfor vil vi gå i dybden med de lånemuligheder Lendo kan tilbyde dig.

  • Privatlån
  • Billån
  • Samlelån

Lånemuligheder for privatlån

Et privatlån kender du måske som forbrugslån, og essensen af det er, at det er lån uden sikkerhed. Det vil sige, at du kan bruge pengene præcis, som du ønsker. Der er ingen krav til, hvilket formål du skal have med dit lån.

Vi anbefaler dog altid, at du har en plan for dit lån, før du underskriver en låneaftale. Hvis du ikke har en grund til at låne penge, kommer du blot til at bruge unødvendige penge på renter og gebyrer.

Lånemulighederne for et privatlån er brede og varierer en hel del fra bank til bank. Det gør det endnu vigtigere, at sammenligne lån hvis det er et privatlån, du har brug for. Hos Lendo kan du få et lånetilbud på et privatlån fra 10.000 – 500.000 kroner. Vores bankpartnere har et rentespænd på 2,95 – 22,52% og en løbetid mellem 1 – 12 år.

Lånemuligheder for billån

Du har altid haft mulighed for at bruge et privatlån som bilfinansiering gennem Lendo, men som en ny lånemulighed kan du nu få et traditionelt billån. Det vil sige, at du har mulighed for at sammenligne billån på tværs af billån med og uden pant i bilen. Samtidig kan du selv vælge, om du vil lægge en udbetaling i forbindelse med lånet. Det kan give dig et lån med endnu bedre vilkår og priser.

Vil du gerne se dine lånemuligheder for et billån, kan du hos Lendo ansøge om et billån op til 1.000.000 kroner. Vælger du at lægge en udbetaling, har du mulighed for at få en rente helt ned fra 1,25%.

Lånemuligheder for samlelån

Din tredje lånemulighed er et samlelån. Det er for dig, der ønsker at spare penge på dine eksisterende lån og gæld. Uanset om du har ét eller flere lån, kan du indtaste det i en ansøgning for et samlelån, og derefter vil du modtage lånetilbud på et lån, som forhåbentligt er billigere end det, du har i forvejen.

Vi oplever kunder, der sparer flere tusind kroner hver måned på at samle sine lån. Det gør nemlig, at du skifter fra at betale renter og gebyrer til flere banker til at betale en rente til en enkelt bank.

 

Få fat i de billige lånemuligheder

Du kan gratis og helt uforpligtende bruge vores tjeneste til at få fat i de billige lånemuligheder. Nøglen til at få et billigt lån er nemlig at indhente flere lånetilbud og sammenligne lån. På den måde får du de bedste og billigste lånemuligheder, der er på lånemarkedet.

For at adskille de billige lånemuligheder fra de dyre, kan du se på lånenes ÅOP. Det står for årlige omkostninger i procent. Den viser dig, hvad lånet kommer til at koste dig inklusiv alle omkostninger og gebyrer. Det er dog individuelt, hvorvidt et billigt lån også er det bedste lån. Ved du eksempelvis, at du får mulighed for at indfri lånet før lånets løbetid, bør du i stedet være opmærksom på lånets etableringsomkostninger.

 

Nye lånemuligheder

I takt med at lånemarkedet er rykket mere og mere online, er der også kommet flere nye lånemuligheder.

I en lang årrække blev flere og flere typer af hurtige lån præsenteret på markedet. Det gælder lånetyper som mobillån, lyn lån og andre former for kviklån. I dag er disse blevet begrænset i så høj grad, at de næsten ikke eksisterer mere.

Det nye ÅOP-loft, der trådte i kraft i juli 2020, er et af de seneste tiltag for at sikre et bedre lånemarked. Loftet gør, at det ikke længere er lovligt at udbyde lån med en ÅOP over 35%. ÅOP-loftet er oprettet for at give låntagere bedre lånevilkår, og det har også skabt nye lånemuligheder, selvom det er blevet begrænset.

Hos Lendo holder vi løbende øje med, hvilke nye lånemuligheder eller produkter der kommer på lånemarkedet. Vi udvider også kontinuerligt de lånemuligheder, vi kan præsentere for dig.

Det nyeste vi har præsenteret er billån med sikkerhed og mulighed for egenbetaling. Udover at have gjort det muligt for dig, der leder efter et billån, at finde de billigste lånemuligheder for billån, så har det også gjort det muligt at sammenligne billån på tværs af krav til sikkerhed og egenbetaling – det er en helt ny lånemulighed, som ikke findes andetsteds.

 

Alternative lånemuligheder

Med det store udbud af nye lånemuligheder, er der også etableret lidt alternative lånemuligheder. Vi kender alle til realkreditlån og andre banklån, men mange vil måske anse en online sammenligningstjeneste for lån, som en alternativ og ny lånemulighed.

Heldigvis ser vi, at det bliver mere og mere normalt at sammenligne lån, før en låneaftale underskrives. Der er dog stadig nogle, som foretrækker en tur i sin egen bank, hvis der er brug for et lån. Selvfølgelig er det også fornuftigt, at undersøge sine lånemuligheder hos sin egen bank.

Det mest fornuftige vil dog være, at sammenligne bankens tilbud med andre bankers tilbud. Her kan du også bruge vores tjeneste til at indhente lånetilbud og derefter bruge dem til at presse din egen bank ned i pris. Er det ikke muligt, står det stadig frit for dig at vælge det bedste lån, du fik tilbudt herigennem.

Hvis du har svært ved at blive godkendt til et lån, findes der også en alternativ lånemulighed. Det er et lån med medansøger. Det er faktisk ikke særlig alternativt, men mere en positiv tilføjelse, hvis du gerne vil have det bedst mulige lån. Ved at ansøge om et lån med en medansøger, kan det også have positiv betydning i bankens kreditvurdering af dig. Det kan også udvide dine lånemuligheder med flere lånetilbud og lån med en lavere rente.

 

Forskellige lånemuligheder er lig med forskellige vilkår

Hver lånemulighed eller lånetilbud har en pris og nogle vilkår. Det er forskelligt fra tilbud til tilbud og fra bank til bank. Hver bank stiller nemlig forskellige krav og bygger deres lånetilbud på forskellige grundlag.

Hos Lendo samarbejder vi med forskellige banker og låneudbydere. Det gør vi, for at du kan indhente og sammenligne så mange personlige lånetilbud som muligt. Så kan du hurtigt få et overblik over dine lånemuligheder. Det giver dig muligheden for at gennemskue de forskellige vilkår, der er forbundet med lånetilbuddene fra hver bank.

Det viser blot, at det kan være svært for dig at få et overblik over dine lånemuligheder. Hvis du selv skulle indhente lånetilbud fra forskellige banker og låneudbydere, ville det tage lang tid og kræve meget energi. Vi har gjort det nemt for dig. Med én enkelt ansøgning, kan du få lånetilbud fra flere banker. Samtidig får du overblikket over dine lånemuligheder.

 

Det påvirker dine lånemuligheder

De lånemuligheder du har, kan være forskellige fra andres lånemuligheder. Du vil få lånetilbud, der er forskellige fra dem, din nabo kan få, fordi I har forskellig privatøkonomi.

Derudover er det et lovkrav, at alle låneudbydere og banker skal lave en kreditvurdering, før de må bevilge et lån. Det betyder, at din privatøkonomi bliver gennemtjekket for, om den kan klare at afdrage på et lån. Her vil banken se på din indkomst, dine udgifter, dit rådighedsbeløb, din tidligere lånehistorik og en del flere faktorer. På den måde undgår du at optage et lån, du ikke bør optage.

Dog viser det også, at der er mange faktorer, der potentielt kan påvirke dine lånemuligheder.

 

Undersøg dine lånemuligheder

Før du undersøger dine lånemuligheder, kan det være en god idé at lægge et budget over din økonomi. Med et godt lagt budget kan du lege med tallene, og se hvordan et lån kommer til at påvirke din økonomi. Har du eksempelvis råd til at afdrage 5.000 kroner om måneden? På den måde kan du få en fornemmelse for hvilket beløb, du har råd til at låne og til hvilken løbetid.

Herefter kan du undersøge dine lånemuligheder på flere forskellige måder. Du kan selv henvende dig til forskellige banker og låneudbydere og spørge, hvilke lånemuligheder de har for dig, eller du kan lade Lendo gøre arbejdet for dig.

Hvis du gerne vil få en fornemmelse for, hvad det kommer til at koste dig, kan du beregne dit lån med vores låneberegner. Den giver dig en estimeret pris for lånet. Det er dog et skøn og ikke en fast pris, da du skal indsende en låneansøgning for at få et konkret lånetilbud.

Inden for 24 timer vil du få lånetilbud fra flere forskellige banker, og her vil du nemt kunne sammenligne dine lånemuligheder. Derved kan du også skelne mellem dine dyre lånemuligheder og dine billigere lånemuligheder.

Schibsted