Byggelån

– Find det bedste lån til nybyg nemt og hurtigt via Lendo til en god rente

 • Få tilbud på at låne penge fra op til 21 banker
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån
 • Lån op til 350.000 kroner til materialer

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Kan man låne penge af Lendo?

Lendo er en sammenligning tjeneste for lån. Det vil sige, at vi formidler lån, der gives af bankerne. Lendo er altså ikke en bank, som udbetaler dig et lån. Det er derfor ikke direkte gennem os, at du låner penge, men af de banker vi samarbejder med.

Hvad kan man låne penge til?

Du kan låne penge til lige det, du har brug for. Vi formidler privatlån på mellem 10.000 - 350.000 kroner. Det samme gælder for samlelån.

Derudover kan du låne penge til en bil, hvor vi formidler billån op til 1.000.000 kroner.

Kan man låne penge hurtigt?

Ja, du kan sagtens låne penge hurtigt her på siden. Der går få dage fra du har indsendt en låneansøgning, og til pengene står på din konto.

Står du i en situation, hvor du har brug for at låne penge akut, er det derfor en mulighed, men vi anbefaler, at du stadig overvejer dit behov for at låne penge. Kan du spare beløbet op i stedet?

Hvordan låner man penge gennem Lendo?

Det er simpelt og nemt at låne penge gennem Lendo. Har du brug for hjælp, kan du henvende dig til vores kundeservice.

Først udfylder du en låneansøgning her på siden. I den indtaster du det, du har brug for at låne samt oplysninger vedrørende din økonomi. Til sidst giver du samtykke til e-skat med dit NemID, så bankerne kan lave en kreditvurdering. Herefter modtager du dine forskellige lånetilbud under ‘min side’ her på lendo.dk. Lever tilbuddene ikke op til dine forventninger, kan du blot ignorere dem. De vil blive slettet efter 30 dage.

Så lån penge gennem Lendo og få alt den hjælp du har brug for i jagten på det bedst mulige lån.

Kan du låne penge trods RKI?

Det korte svar er nej. De banker og låneudbydere, vi samarbejder med, er under Finanstilsynet og forpligtede til at lave en kreditvurdering af din privatøkonomi, før de kan bevilge dig et lån. Udover at det betyder, at de ikke kan låne dig penge trods RKI, betyder det også, at du ikke kan låne penge uden kreditvurdering. Det gælder for alle vores partnere.

Hvordan kan du låne penge med lav rente?

Hvis du gerne vil låne penge med lav rente, vil vi anbefale dig at sammenligne lån, før du vælger et. Når du sammenligner lån, giver du dig selv mulighed for at finde det billigste og bedste lån på markedet. Det kan du gøre gratis og uforpligtende ved at sende en låneansøgning her på siden.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Få det bedste lån til lavest pris

Mangler du huset til din nye grund?

Udfyld låneansøgningen på få minutter, så vi indhenter personlige lånetilbud til dig, så du hurtig og nemt kan sammenligne og vælge det bedste og billigste lån. Lendo formidler forbrugslån med en rente fra 2,95%. Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lån via Lendo.

Indhent tilbud

Lån penge billigt

Skal du bygge om eller renovere?

Det er nemt og hurtigt at finde det rette lån til at bygge nyt hus eller renovere en bolig. Prøv Lendo og indsend en ansøgning så du kan få et godt overblik over de renter og vilkår, som bankerne kan tilbyde netop dig.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Ansøg om byggelån

Tag et byggelån på op til 350.000 kroner via Lendo. Uanset hvor meget du skal renovere, så kan du søge om at få finansieret det via os. Lån 10.000 til 350.000 kroner.

Har du brug for, at der skal ske nogle ændringer i dit hjem? Du har måske følelsen af, at du har kigget nok på de brune fliser ude på badeværelset, eller at lørdagskyllingen skal tilberedes på et nyt køkkenbord snart?

Med et byggelån hos Lendo kan du låne penge til din drømmebolig. Ikke nok med at livet bliver mere rart, når du bor i et hjem, du elsker. Bruger du et lån til renovering til at renovere dele eller hele boligen, kan det samtidig medføre, at værdien i din bolig stiger. Hvis du spørger os, vil vi sige, at det er en god idé at investere i noget, som gør dig bedre tilpas, når der ikke umiddelbart er ulemper forbundet med det.

 

Byggelån med lav rente

Sammenlign lån hvis du er på udkig efter byggelån med lav rente. Det første er ikke altid det bedste, så det kan betale sig at undersøge lånemarkedet, inden du underskriver en låneaftale. Når du bruger en sammenligningstjeneste for lån, sætter du bankerne i direkte konkurrence mod hinanden, og det kan have sine fordele, når det kommer til prisen på lånet. Bankerne bliver pressede. Heldigvis er vores sammenligningstjeneste nem at bruge, og du forpligter dig ikke til noget, når du søger.

For at ansøge om et lån kan du udfylde vores låneberegner – den fungerer som en online låneansøgning. Når du har udfyldt felterne og underskrevet med NemID, vil dine oplysninger blive sendt til bankerne, vi samarbejder med, og de vil fluks gå i gang med at lave et lånetilbud til dig. Inden for et døgn modtager du dine lånetilbud, og du kan her begynde at sammenligne bankernes lånetilbud.

Et forbrugslån er dog ikke den eneste løsning, når du står og skal renovere din bolig. Der findes andre måder at gøre det på, når du har brug for at få finansieret renovering.

Det billigste byggelån til f.eks. en tilbygning eller renovering er et realkreditlån. Hvis du ejer en ejerbolig, kan du optage optage et lån i din boligs friværdi. På den måde vil du kunne nyde fordel af den lave rente for realkreditlån og boliglån. Via Mybanker kan du indhente tilbud på realkreditlån og boliglån og derved finde frem til, hvad du kan låne i din boligs friværdi. Mybanker er en del af Lendo Group og sammen arbejder begge virksomheder på at hjælpe alle deres brugere på at finde det bedste lån, der matcher dine ønsker og behov.

 

Fordele ved byggelån

Ved at tage et byggelån vil du hurtigere optimere din bolig, som du gerne vil have den. Med et større fokus på grøn energi vil det være oplagt at installere mere bæredygtige strømkilder, når du skal renovere. Det gavner miljøet, men det hjælper dig også rent økonomisk.

Jo hurtigere du kan komme i gang med at renovere, jo hurtigere kan du starte en mere bæredygtig tilværelse med god samvittighed – både energimæssigt og økonomisk.

 

Lån til forbedringer i dit hus

Det kan godt betale sig at forbedre din bolig. Det er dit hjem, og dine ønsker skal gå i opfyldelse, så du kan leve den bedste tilværelse i omgivelser, som du selv har været med til at præge.

Det er typisk ikke renoveringer, vi går og sparer op til, når vi bruger energi på at spare penge for at kunne rykke lidt over på opsparingen hver måned. Det er altid godt at have en opsparing, men det kan også være svært at spare 100.000 kroner op til nyt køkken og bad. Lån 100.000 og se renten som prisen på, at du kan få din drømmebolig hurtigere. Eller spar penge hver måned for at spare op til renoveringen. Det er naturligvis helt op til dig. Vi er her, hvis du har brug for en løsning lige nu.

Selvfølgelig behøver det ikke at være din helårsbolig, du skal bruge et byggelån på. Du kan også bruge et byggelån til dit sommerhus eller som et renoveringslån til et kolonihavehus, hvis det har brug for at blive opfrisket.

 

Byggelån uden at stille sikkerhed

Når du optager et byggelån gennem os, er det et lån, hvor du må gøre, hvad du vil med pengene. Hvis du allerede er i gang med at renovere og har overskredet budgettet, kan det være en løsning at undersøge markedet for billige lån, så du kan få et, der kan supplere. Det kan være rart, at det er så nemt, når du står i en renovering, du gerne vil have overstået.

Eller måske er du et sted i processen, hvor du stadig går og drømmer? Måske om et nyt køkken? Måske har dit badeværelse brug for en opgradering? Vi spørger, fordi vi er nysgerrige – ikke fordi vi absolut skal vide det. Grunden til vi nævner dét er, at vi formidler lån uden sikkerhed.

Lån penge uden sikkerhed hvis du har brug for mere frihed i processen, nu hvor du skal renovere dit hjem. Der er ikke nogen bank, der skal have et regnskab over, hvad du bruger pengene til, når du låner penge uden sikkerhed. Det kan være en stor fordel, når du står midt i rodet, at du kan køre i Silvan og bruge penge på et akut behov.

 

Bedste byggelån – så nemt er det

Det skal ikke være svært at få det bedste byggelån, så du hurtigst muligt kan komme i gang med at skabe dit drømmehjem.

Har du gæld i forvejen? Det kan være, at du kan spare nogle penge ved at tage et samlelån. Det kan du faktisk gøre, samtidig med at du søger om at låne penge via vores låneberegner. Du skal blot trykke på ‘Saml dine lån’ oppe øverst i låneberegneren, og den vil bede om information om din nuværende gæld. I låneberegneren kan du vælge, om du vil have en kontant udbetaling samtidig med.

Samler du dine lån, vil der med stor sandsynlighed komme luft i din økonomi, fordi der er en del penge at spare, når du samler din gæld hos én bank. Jo bedre økonomi du har, jo større chance er der for, at du får tilbudt en lav rente.

 

Byggelån og andre lånetyper

Her hos Lendo formidler vi privatlån. Vi formidler lån uden sikkerhed. Det vil sige, at hvis du skal tage et billån uden sikkerhed vil det være op til dig, hvor meget af dit lån, der skal gå til selve bilen, og hvor meget du vil bruge på ekstra grej – eller måske en carport? Vores lånetyper er mange, fordi det er op til dig, hvad du bruger dit lån på.  

Det betyder dog ikke, at vi er fortalere for, at du låner til sjov og ballade. Det kan være ærgerlige penge at låne, fordi det du får ud af dem hurtigt er overstået. Et byggelån eller et indskudslån er mere holdbart og giver dig glæde over længere tid. Det kan være nemmere at betale af på et lån, som du har haft god gavn af, frem for et lån, som du har brændt af på lidt mere ligegyldige ting.

Lånemarkedet for forbrugslån kan være en jungle, og det er her, vi kommer ind og hjælper dig i processen. Det skal være nemmere for låntagere at navigere i renter, ÅOP, etableringsomkostninger og alt det, som vi ikke bliver skolet i, og derfor kan være svært at overskue.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er på udkig efter hjælp til at få det bedste byggelån.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides