Lån penge hurtigt

Lån penge hurtigt med Lendo - Du får tilbudene inden for 24 timer

Du får hurtigt svar og kan hurtigt låne penge gennem Lendo. Du skal kun lave én enkelt ansøgning, og får derefter svar fra forskellige banker og långivere inden for 24 timer. Så kan du i fred og ro sammenligne de tilbud, du har fået. Ved at ansøge om lån gennem Lendo, hjælper vi dig med at finde og vælge markedets mest fordelagtige lån.

Her kan du læse om hvordan Lendos sammenligningstjeneste fungerer, og hvordan du kan bruge den til at finde det bedste og billigste lån - hurtigt. 

Kan Lendo benyttes til optag af hurtig lån?

Lendo er ikke en bank, og du kan derfor ikke låne penge direkte gennem Lendo. Vi sørger i stedet for, at det valg du træffer vedrørende lån, er det bedst tilgængelige på markedet. 

Efter at du har lavet en ansøgning vil du modtage lånetilbud fra forskellige banker og långivere inden for et døgn. Du kan ansøge om at låne mellem 10.000 og 300.000 kroner hos os. Vi anbefaler dog på det kraftigste, at du aldrig låner mere end nødvendigt, og at du bruger vores låneberegner til at finde ud af, hvor meget lånet vil koste dig om måneden.

Du kan derfor nemt og hurtigt låne penge gennem Lendo ved at ansøge og sammenligne forskellige lånetilbud. Hvor meget du kan låne og til hvilken rente, kan vi ikke svare på, før du rent faktisk ansøger om et lån. Det afhænger af din personlige økonomi og din evne til at betale. Hvis du ansøger om et lån gennem os, sendes din ansøgning videre til en række veletablerede banker og långivere.  

De lånetilbud du får, vil derfor ikke være i form af kviklån eller andre former for hurtig lån. Selvom du hurtigt kan låne penge gennem Lendo, vil det være et lån som tager udgangspunkt i din økonomi. Vi anbefaler desuden at du altid skal undersøge hvilke andre muligheder du har for at låne penge, før du går til udbydere af kviklån. 

Hvor hurtigt kan jeg låne penge?

Det fungerer således, at du sender en enkel låneansøgning afsted, men får svar fra flere banker. Du får altså flere forskellige lånetilbud - alt sammen inden for 24 timer. Der er altså tid at spare og samtidig får du mulighed for at sammenligne tilbud fra flere forskellige banker. 

Fordelen ved at ansøge om et lån hos flere på samme tid er, at du nemt kan se, hvor meget du sparer ved at vælge en bank eller långiver fremfor en anden. Hos Lendo stiller vi dine tilbud op, så det er nemt for dig at sammenligne dem. 

Der vil ofte være store forskelle i renteniveauet på det samme lån fra bank til bank. Med en løbetid, der ofte strækker sig over flere år, vil du således kunne spare en hel del penge i renter og gebyrer ved at vælge det bedste lån for dig.

Hos Lendo kan du sammenligne privatlån

Et privatlån er et lån, hvor du kan låne penge uden at skulle stille sikkerhed, hvilket både er forbundet med fordele og ulemper. Du kender det måske også som et forbrugslån.

Den største fordel ved et privatlån er, at du ikke behøver at stille sikkerhed eller have penge til udbetaling for at ansøge om et lån. Det giver dig mulighed for at ansøge om et lån, selvom du ikke er boligejer eller har mulighed for at spare op. En anden fordel ved denne type lån er, at der ikke er nogle regler, der bestemmer, hvad du skal bruge dine penge på. Banken kommer derfor heller ikke til at spørge, hvad du skal bruge pengene til, når du ansøger om lånet. 

Har du optaget flere forskellige lån? Om end det er mindre lån, større løn, hurtig lån eller andet, kan du samle dem til ét lån via Lendo. Med et samlelån vil dine eksisterende lån blive indfriet, ved at optage et nyt lån som derefter dækker over alle dine lån. Der er mange penge at spare, og selvom det måske lyder som en kompliceret process, er det ikke tilfældet. Du skal bare sende en ansøgning, sammenligne dine tilbud på samlelån og vælge hvilket, der passer bedst til dig. Långiveren står for indfrielsen af din gæld. Du kan altså hurtigt og nemt spare penge og få et bedre overblik over din gæld.

Undgå lange ventetider og få pengene hurtigt

Udover fordelen ved selv at kunne råde over hvad pengene skal bruges til, kan et privatlån desuden være en hjælp til økonomien på andre områder. 

Måske står du pludselig med en masse uforudsete regninger, måske beslutter du spontant at investere i noget du har ønsket dig eller måske skal du indbetale et depositum til en ny lejlighed. I disse tilfælde er det frustrerende med lange behandlingstider fra bankernes side, ligesom det kan være en lang proces hvis du skal rundt hos flere banker, for at sammenligne dine muligheder. 

Hvis du ansøger om et privatlån via Lendo, vil din ansøgning blive sendt videre til de banker og långivere vi samarbejder med. På den måde sparer du tid og ressourcer og kan bruge din tid på noget andet end at udfylde den ene låneansøgning efter den anden.

Derfor:

  1. Ansøg

  2. Sammenlign

  3. Vælg

 

God fornøjelse.

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du af långiveren på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer, faktisk får du ofte endnu bedre lånetilbud, end hvis du går direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Facit Bank, Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Mere om Lån penge

Lendo tema