Billigste Billån

Det billigste billån? Sammenlign og find et billigt billån

Det billigste billån lyder godt for alle os, der godt kan lide at spare penge. For hvorfor betale mere end højst nødvendigt? Særligt når det kommer til lån, vil det for mange være en ekstra god følelse at spare penge på renter og gebyrer. Man føler sjældent, at man får noget for de penge. Faktisk kan det endda virke som en unødvendig udgift.

For mange danskere er bilen en nødvendighed for at få hverdagen til at hænge sammen. Derfor fylder udgifterne til en bil også en hel del i de fleste familiers budget. Vi kan sagtens forstå, at du leder efter et billån, der er et så billigt billån som muligt. Men hvor og hvordan finder du de billigste billån på markedet?

På denne side kan du blive klogere på følgende: 

Sådan får du tilbudt det billigste billån

Der er forskellige ting, der har indflydelse på, at forskellige mennesker kan ende med forskellige rentesatser. Det er ikke givet på forhånd, at du får en rente på mindre end 5%, bare fordi din nabo har fået den rente i samme bank. 

Det er din økonomi, der bestemmer, hvilken rente banken giver dig på et billån. Her er det de forbrugere, som har den højeste indkomst, der får den bedste låneaftale. Jo højere indkomst du har, jo mindre er risikoen nemlig for misligholdelse af lånet.

Derfor belønner bankerne dem, der tjener mest og har den mest stabile økonomi med et billigt billån. For dem, der har en noget lavere indkomst, vil det være mere udfordrende at finde et billigt billån. Det vil dog stadigvæk være muligt at optage et lån, der er billigere end de fleste andre. For at finde det billigste billån, kan du sammenligne lån fra forskellige låneudbydere.

Har du i forvejen mange små lån, kan du forbedre din økonomi ved at samle dem i ét samlelån. Et samlelån er i bund og grund ét overskueligt lån, som samler dine eksisterede lån. Du vil få et billigere og mere overskueligt lån. Det kan give dig bedre økonomi til at optage et eventuelt billån. 

Billigt billån er lig med lav rente

Inden du beslutter at optage et billån, er det vigtigt at overveje, om du ønsker et traditionelt billån med sikkerhed eller et billån uden sikkerhed, også kaldet et privatlån. Der er ingen tvivl om, at det traditionelle billån klart er den billigste form for lån, når du skal købe en bil. I dag får du ofte en ÅOP på mindre end 5%.

Ansøger du om et billån gennem Lendo, er der et krav til en egenbetaling på mindst 10% af bilens værdi. Det vil sige, at hvis bilen koster 100.000 kroner, skal du kunne lægge mindst 10.000 kroner. Det anbefales at lægge en egenbetaling på mindst 20% for at opnå det billigst mulige billån. 

Vælger du et billigt billån med egenbetaling, vil banken have pant i bilen. Det er bankens sikkerhed for at kunne tilbagebetale lånet, hvis du ikke afdrager på lånet. Det gør, at de kan tilbyde dig et billigt billån med lav rente. 

Du kan dog også finde billige billån uden krav til egenbetaling og pant i bilen. Her er der ikke tale om et traditionelt billån, men snarere et privatlån. Det er et lån uden sikkerhed. Denne lånetype vil ikke give et lige så billigt billån, da renten vil være højere. Dog kan den laveste rentesats stadig være et godt stykke under 10 %. Du slipper også for alle de ovenstående krav. Det eneste, der er relevant i forhold til et privatlån, er din indkomst og samlede økonomi. I øvrigt er lånet ikke øremærket til et specifikt formål, ligesom banken heller ikke tager pant i din bil. Banken kan derfor ikke kræve, at du sælger din bil, hvis du ikke overholder din afdragsordning.

Sådan hjælper vi dig med at finde det billigste billån

Du får typisk den laveste rente på et billån, hvis du køber en bil og optager et lån gennem bilforhandleren, da de ofte kører attraktive tilbud med renter ned til 1,99%. Dette er sandsynligvis lavere end den gennemsnitlige rente på et billån og virker derfor som en god aftale, der kan være svær at sige nej til. Ikke desto mindre bør man være opmærksom på, at man sjældent kan få den gode rente gennem hele lånets løbetid.

Hos Lendo kan du sammenligne billige billån på tværs af traditionelle billån og billån uden sikkerhed i form af privatlån. Præcis hvilken rente, du bliver tilbudt, afhænger af flere faktorer, herunder hvilken type lån du vælger. Du får typisk den laveste rente ved at ansøge om et traditionelt billån med sikkerhed.

Alle låneudbydere har forskellige krav og omkostninger. Det gør det mere besværligt at finde et billigt billån. Ved at bruge Lendo ansøger du om et lån hos flere forskellige låneudbydere. Vi samarbejder blandt andet med Resurs Bank og Express Bank, som eksempelvis har forskellige betalingsservice gebyrer og etableringsomkostninger. Når du får et lånetilbud fra dem via Lendo, kan du nemt og overskueligt sammenligne de forskellige omkostninger.

Du kan se alle vores samarbejdende låneudbydere her

Ansøgningsprocessen er ligetil og overskuelig, uanset om du ønsker et billigt billån med eller uden egenbetaling og pant i bilen. 

Find det billigste billån med Lendo 

Der er flere måder at finde det billigste billån på. Du kan bruge flere timer på at gennemsøge internettet efter et billigt billån. Du kan også lade os hjælpe dig. Vi samler lånetilbud fra en række låneudbydere og hjælper hver eneste dag mange danskere med at spare penge på renter og gebyrer. Når vi modtager din ansøgning via vores låneberegner, sender vi din ansøgning videre til vores samarbejdspartnere. Herefter har de 24 timer til at vende tilbage til dig med et lånetilbud, som du kan vælge at acceptere.   

På den måde kan du være sikker på, at du finder markedets billigste billån. Det er helt gratis at bruge vores sammenligningstjeneste. Du binder dig ikke til noget. Du behøver således ikke at acceptere et lån, hvis du ikke synes, at det passer til dine behov, eller hvis du ikke synes, at lånetilbuddet er attraktivt nok.

Udover altid at sammenligne lån fra flere forskellige banker og låneudbydere, er der et par ting, du kan gøre for, at stille dig bedre som låneansøger. Det handler blandt andet om at have en stabil økonomi over en længere periode. Udover det skal du undgå betalingsanmærkninger og have et rimeligt forhold mellem gæld og nuværende indkomst.

Det er også værd at nævne, at hvis du køber bilen sammen med en anden, kan du ofte opnå et billigere lån. Lån penge med en medansøger. Hos Lendo, kan du vælge at inkludere en medansøger, når du ansøger om et billån. Dette betyder, at du og din partner sammen hæfter for hele lånet, men til gengæld vil det stille jer stærkere. Låneudbyderen reducerer sin risiko i forbindelse med lånet, hvilket gavner dig og din medansøger, da I vil få en lavere rente på lånet.

Rente og ÅOP i billige billån

Vi vil altid anbefale dig at sammenligne lånetilbud, når du leder efter et billigt billån. Der kan være meget store forskelle i renteniveauet fra den ene bank til den anden, selvom du sender den samme ansøgning til dem allesammen. Der kan være mange penge at spare, så derfor bør du altid undersøge markedet grundigt efter et billigt billån. Uanset hvad kan renteeksemplerne give dig en fornemmelse af, hvilken rente du vil kunne få.

Det er ikke altid det lån med laveste rente, der er det billigste i længden. Det lån med det laveste ÅOP, er det billigste billån, hvis man sammenligner lån med samme beløb og løbetid. 

Har du spørgsmål? Så vil vi rigtig gerne svare på dem! Kontakt vores kundeservice så vi kan hjælpe dig med at finde det billigste billån. 

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Billigt billån FAQ

Vores låneberegner skal blot bruge informationer om din ønskede bil og privatøkonomiske situation, og når du har udfyldt den, sender vi låneansøgninger ud til alle de låneudbydere vi samarbejder med. De vil ud fra de oplysninger du har givet, sende dig lånetilbud, som du kan sammenligne og på den måde kan du finde det billigste billån til dig.

Det billigste billån har en rente på 1,25%. Det vil være et billån med pant i bilen og krav til en egenbetaling på mindst 10% af bilens pris.

Det er altid vigtigt at sammenligne ÅOP. Det er faktisk allervigtigst, når du skal sammenligne lån. ÅOP siger noget om samtlige omkostninger, der ligger i at tage lånet, og derfor er der ingen skjulte omkostninger, som du kan blive overrasket over senere hen. Bemærk at lånebeløb og låneperioden skal være ens i de lån du sammenligner.

Låneudbydere og banker kigger altid på din privatøkonomiske situation, når de skal vurdere, hvor meget du kan låne og til hvilken rente. Jo højere indkomst du har, jo bedre et billån vil låneudbydere tilbyde dig.

Har du mange lån i forvejen, vil låneudbyderne også tage disse i betragtning. Har du brug for at samle alle dine mindre lån til ét? Det kan forbedre dine muligheder for at tage et billån. Du kan samle dine lån hos os og spare en del i låneomkostninger. Det kan du med et samlelån.

Lendo tema