Billån beregner

Beregn billån med en billån beregner

En billån beregner er for dig, der er på udkig efter en ny bil og gerne vil beregne prisen på  et potentielt billån. Når du er på udkig efter en ny bil, kan du med fordel undersøge dine finansieringsmuligheder grundigt. Det er altid en god ide at sammenligne priser på billån, så du får det bedste lån, som dækker dine behov. Beregn billån her eller udfyld en låneansøgning.

Vil du gerne blive klogere på det at beregne billån, eller hvordan vores billån beregner fungerer? Så læs med her på siden, hvor vi vil forklare:

Hos Lendo hjælper vi dig med at indhente og sammenligne lån. Hvad end det er et billån, samlelån eller et privatlån, du er på udkig efter, kan du udfylde en låneansøgning og få svar indenfor 24 timer. Vi sender din låneansøgning til 12 forskellige banker og låneudbydere, som hver især vil vende tilbage med et personligt lånetilbud til dig. Så skal du blot kigge de forskellige lånetilbud igennem og vurdere hvilket lån, der er det bedste for dig. 

Det er vigtigt at du overvejer mulighederne for at finansiere din drømmebil, uanset om det er en ny eller brugt bil, du skal købe. Hos Lendo kan du ansøge om billån på op til 1.000.000 kroner med en rentesats fra 1,25%. Hvis du ønsker at søge om et billån uden pant og sikkerhed i bilen, kan du ansøge om op til 500.000 kroner, eftersom at denne type lån er et almindeligt privatlån. 

Inden du vælger et lån, opfordrer vi dig til at sammenligne lånetilbud, så du har det bedst mulige grundlag at vælge ud fra. Uanset om det er et boliglån, forbrugslån, privatlån eller billån, er det altid en god ide at undersøge sine finansieringsmuligheder, før man vælger. Der kan være mange penge at spare, og det er derfor altid en god beslutning at undersøge lånemarkedet.  

Brug vores billån beregner

Det unikke ved Lendo er, at du allerede inden, du ansøger om et lån, kan se de potentielle låneomkostninger samt struktur for lånet. Når du har fundet drømmebilen, så har bilforhandleren måske allerede en afdragsaftale klar til dig. Men hvordan ved du, at det er det bedste billån, du kan få tilbudt? Hvad hvis du kan spare penge hver eneste måned ved at finde en anden løsning til finansiering af drømmebilen?

Hos Lendo har vi flere forskellige låneberegnere, da vi formidler forskellige lånetyper. Vores billån beregner er derfor vore fungerende låneberegner for billån. 

Det er både gratis og uforpligtende at beregne lån med vores billån beregner. Der er derfor ingen undskyldning for at lade være. Samtidig går det hurtigt og er meget nemt. 

Vores billån beregner er samtidig starten på din låneansøgning. Vil du gerne se, hvilket billån du kan få tilbudt, efter bankerne har foretaget deres kreditvurdering af din økonomi, skal du blot udfylde resten af låneansøgningen. Her vil du blive bedt om at indtaste informationer vedrørende din privatøkonomi samt give samtykke til eSKAT. Begge dele giver banken mulighed for at etablere deres bedste lånetilbud på et billån til dig. 

Sådan fungerer billån beregneren

For at bruge vores billån beregner skal du blot vide, hvad bilen koster, antallet af år du ønsker for lånets løbetid, og om du ønsker at lægge en udbetaling og i så fald hvor meget. Ved at justere på tallene kan du se den månedlige ydelse ændre sig. På den måde kan du beregne lån til den bil, du ønsker at købe. 

Det er dog et estimat, som billån beregneren viser. Beregningen foretages ud fra en debitorrente på 3,45%. Her skal du huske, at det er din privatøkonomi, der afgør hvilken rente, banken kan tilbyde dig på et billån. Det er altså ikke givet på forhånd, at du får en rente på 3,45%, selvom vores billån beregner viser det. 

For at finde ud af hvilken rente du kan få tilbudt på dit billån, er du nødt til at udfylde en låneansøgning. Det tager op til 24 timer, før alle bankerne har behandlet din låneansøgning. Vi anbefaler, at du venter til alle bankerne har færdigbehandlet ansøgningen, med at vælge et lånetilbud. På den måde, har du det bedste og mest oplyste grundlag at vælge ud fra. 

Når du har modtaget alle dine tilbud på et lån til bil fra vores samarbejdspartnere, kan du sammenligne dem med hinanden, men du kan også sammenligne dem med billån hos forhandleren eller din egen bank. Det er nemlig helt gratis og uforpligtende for dig at undersøge dine muligheder for et billån gennem Lendo. Efter 30 dage vil tilbuddene automatisk blive slettet, hvis du ikke gør brug af et af dem. 

Beregn billån - det skal du være opmærksom på

Såfremt du ønsker at beregne lån til bil, kan du med fordel gøre det her på vores side. Det er vigtigt, at du undersøger dine lånemuligheder i forbindelse med, at du kigger på bil. 

Der findes mange former for bilfinansiering. De typiske måder at finansiere en bil på er henholdsvis ved at optage et billån med eller uden sikkerhed. Det vil sige, at det enten er et billån med udbetaling eller et billån uden udbetaling, der er tale om. 

Ønsker du at optage et billån med sikkerhed, betyder det at du som låntager stiller pant og sikkerhed i bilen. Ønsker du i stedet at optage et billån uden sikkerhed, også defineret som et privatlån, stiller du ikke pant i noget, og det er derfor op til dig, hvad pengene skal bruges til. 

Vil vil nedenfor gennemgå de to former for billån. 

Billån med udbetaling beregner

Billån med udbetaling betegnes også som et almindeligt billån. Når du optager denne form for billån, kræver banken at du stiller sikkerhed i bilen i form af pant. Det betyder, at banken kan gøre krav på, at du sælger bilen, såfremt du stopper med at afdrage på din gæld. 

Fordelen ved at vælge et billån med udbetaling til at finansiere dit bilkøb, er at det oftest er en lavere rente, banken tilbyder. For at låne penge til et billån med sikkerhed, skal du mindst lægge 10% i udbetaling. Desuden skal lånebeløbet mindst være på 300.000 kroner. 

Beregn billån med udbetaling ved at bruge vores billån beregner. Når du indtaster de oplysninger, du bliver bedt om, kan du få en idé om dit potentielle lån til bil. Vælger du at indsende en låneansøgning, får du tilbudt både billån med og uden udbetaling samt krav til pant i bilen. Det gør, at du kan sammenligne de to former for billån nemt og overskueligt.  

Billån uden udbetaling beregner

Med et billån uden udbetaling optager du et almindeligt privatlån. Et billån uden udbetaling indebærer, at du som låntager ikke skal stille sikkerhed i noget. Det er helt op til dig, hvad du ønsker at benytte pengene til. 

Hvis du er på udkig efter en bil og ønsker et lån uden udbetaling, kan du med fordel benytte vores billån beregner. Hvis du ønsker at søge om et billån uden udbetaling, skal du sætte egenbetalingen til 0 %. På den måde, vil du kun modtage lånetilbud på privatlån Det vil sige, hvor du ikke skal stille sikkerhed i den bil, du køber.

Hvilket billån skal jeg vælge?

Når du udfylder en låneansøgning på Lendo, bestemmer du selv, om du ønsker et billån med eller uden udbetaling.  Det er op til dig, hvilket billån du ønsker at ansøge om. 

For mange kommer det i høj grad an på bilens pris, og hvorvidt man har mulighed for at lægge en udbetaling. Et billån med sikkerhed er oftest at foretrække, idet renten du får tilbudt i langt de fleste tilfælde vil være lavere, end hvis du søger om et billån uden sikkerhed. Det er dog helt op til dig selv, hvilke præferencer og prioriteter du har, når du leder efter et billån. 

Her vil vi gerne gøre dig opmærksom på, at det er individuelt hvilke lånetilbud, du får, eftersom at kreditvurderingen er individuel og tager udgangspunkt i din privatøkonomi. Billån beregneren er et beregningseksempel, og du skal derfor være opmærksom på, at det ikke er et endeligt lånetilbud. Låneansøgningen skal først behandles af bankerne, og der skal foretages en kreditvurdering. 

Banken tager udgangspunkt i en lang række faktorer om din økonomi, når de udarbejder kreditvurderingen. Nogle af de faktorer, som bankerne vægter højt i deres kreditvurdering kan du se nedenfor:

billån beregner kreditvurdering

Hvis du ønsker at undersøge dine muligheder for et lån til en bil, og du endnu ikke har besluttet, om det skal være et lån med eller uden udbetaling, kan du med fordel bruge vores billån beregner. 

Nogle af vores bankpartnere udbyder billån med sikkerhed, mens andre udbyder billån uden sikkerhed - også kaldet privatlån. Når du ansøger om et billån, vil du modtage tilbud fra alle bankpartnerne, uanset om de tilbyder billån med eller uden sikkerhed. Du kan undersøge dine finansieringsmuligheder i vores billån beregner her på vores side. 

Tilføj en medansøger og få en lavere rente på dit billån

Du kan med fordel tilføje en medansøger til din låneansøgning, hvis du har mulighed for det. Ved at tilføje en medansøger til din ansøgning, giver du banken en større sikkerhed for, at lånet bliver tilbagebetalt. 

Når banken udarbejder kreditvurderingen, kigger de på hvor god ens økonomi er. Hvis man er to ansøgere på en låneansøgning, har man oftest en større indkomst og et større rådighedsbeløb, og netop dette aspekt, påvirker kreditvurderingen positivt. Det vil oftest være en fordel at tilføje en medansøger, og det øger chancerne for at blive godkendt til et lån. 

Du kan se nogle af fordelene ved at tilføje en medansøger her:

beregn billån med medansøger

Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med at tilføje en medansøger til din låneansøgning, skal du være velkommen til at kontakte vores kundeservice. 

Prøv vores billån beregner 

Du skal være meget velkommen til at benytte vores billån beregner her på siden. Vi ønsker at gøre det nemt og overskueligt for dig at finde det billigste billån.

Hvis du ønsker hjælp til at benytte vores billån beregner, skal du være meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores kunderådgivere sidder klar til at hjælpe på tasterne eller på telefonen alle hverdage fra kl. 9-16.

Har du ikke brug for hjælp, ønsker vi dig god fornøjelse med at beregne dit potentielle billån med vores billån beregner.

Sidst opdateret: 25. Oktober 2022

En billån beregner er for dig, der er på udkig efter en ny bil og gerne vil beregne prisen på  et potentielt billån. Når du er på udkig efter en ny bil, kan du med fordel undersøge dine finansieringsmuligheder grundigt. Det er altid en god ide at sammenligne priser på billån, så du får det bedste lån, som dækker dine behov. Beregn billån her eller udfyld en låneansøgning.

Vil du gerne blive klogere på det at beregne billån, eller hvordan vores billån beregner fungerer? Så læs med her på siden, hvor vi vil forklare:

Hos Lendo hjælper vi dig med at indhente og sammenligne lån. Hvad end det er et billån, samlelån eller et privatlån, du er på udkig efter, kan du udfylde en låneansøgning og få svar indenfor 24 timer. Vi sender din låneansøgning til 12 forskellige banker og låneudbydere, som hver især vil vende tilbage med et personligt lånetilbud til dig. Så skal du blot kigge de forskellige lånetilbud igennem og vurdere hvilket lån, der er det bedste for dig. 

Det er vigtigt at du overvejer mulighederne for at finansiere din drømmebil, uanset om det er en ny eller brugt bil, du skal købe. Hos Lendo kan du ansøge om billån på op til 1.000.000 kroner med en rentesats fra 1,25%. Hvis du ønsker at søge om et billån uden pant og sikkerhed i bilen, kan du ansøge om op til 500.000 kroner, eftersom at denne type lån er et almindeligt privatlån. 

Inden du vælger et lån, opfordrer vi dig til at sammenligne lånetilbud, så du har det bedst mulige grundlag at vælge ud fra. Uanset om det er et boliglån, forbrugslån, privatlån eller billån, er det altid en god ide at undersøge sine finansieringsmuligheder, før man vælger. Der kan være mange penge at spare, og det er derfor altid en god beslutning at undersøge lånemarkedet.  

Brug vores billån beregner

Det unikke ved Lendo er, at du allerede inden, du ansøger om et lån, kan se de potentielle låneomkostninger samt struktur for lånet. Når du har fundet drømmebilen, så har bilforhandleren måske allerede en afdragsaftale klar til dig. Men hvordan ved du, at det er det bedste billån, du kan få tilbudt? Hvad hvis du kan spare penge hver eneste måned ved at finde en anden løsning til finansiering af drømmebilen?

Hos Lendo har vi flere forskellige låneberegnere, da vi formidler forskellige lånetyper. Vores billån beregner er derfor vore fungerende låneberegner for billån. 

Det er både gratis og uforpligtende at beregne lån med vores billån beregner. Der er derfor ingen undskyldning for at lade være. Samtidig går det hurtigt og er meget nemt. 

Vores billån beregner er samtidig starten på din låneansøgning. Vil du gerne se, hvilket billån du kan få tilbudt, efter bankerne har foretaget deres kreditvurdering af din økonomi, skal du blot udfylde resten af låneansøgningen. Her vil du blive bedt om at indtaste informationer vedrørende din privatøkonomi samt give samtykke til eSKAT. Begge dele giver banken mulighed for at etablere deres bedste lånetilbud på et billån til dig. 

Sådan fungerer billån beregneren

For at bruge vores billån beregner skal du blot vide, hvad bilen koster, antallet af år du ønsker for lånets løbetid, og om du ønsker at lægge en udbetaling og i så fald hvor meget. Ved at justere på tallene kan du se den månedlige ydelse ændre sig. På den måde kan du beregne lån til den bil, du ønsker at købe. 

Det er dog et estimat, som billån beregneren viser. Beregningen foretages ud fra en debitorrente på 3,45%. Her skal du huske, at det er din privatøkonomi, der afgør hvilken rente, banken kan tilbyde dig på et billån. Det er altså ikke givet på forhånd, at du får en rente på 3,45%, selvom vores billån beregner viser det. 

For at finde ud af hvilken rente du kan få tilbudt på dit billån, er du nødt til at udfylde en låneansøgning. Det tager op til 24 timer, før alle bankerne har behandlet din låneansøgning. Vi anbefaler, at du venter til alle bankerne har færdigbehandlet ansøgningen, med at vælge et lånetilbud. På den måde, har du det bedste og mest oplyste grundlag at vælge ud fra. 

Når du har modtaget alle dine tilbud på et lån til bil fra vores samarbejdspartnere, kan du sammenligne dem med hinanden, men du kan også sammenligne dem med billån hos forhandleren eller din egen bank. Det er nemlig helt gratis og uforpligtende for dig at undersøge dine muligheder for et billån gennem Lendo. Efter 30 dage vil tilbuddene automatisk blive slettet, hvis du ikke gør brug af et af dem. 

Beregn billån - det skal du være opmærksom på

Såfremt du ønsker at beregne lån til bil, kan du med fordel gøre det her på vores side. Det er vigtigt, at du undersøger dine lånemuligheder i forbindelse med, at du kigger på bil. 

Der findes mange former for bilfinansiering. De typiske måder at finansiere en bil på er henholdsvis ved at optage et billån med eller uden sikkerhed. Det vil sige, at det enten er et billån med udbetaling eller et billån uden udbetaling, der er tale om. 

Ønsker du at optage et billån med sikkerhed, betyder det at du som låntager stiller pant og sikkerhed i bilen. Ønsker du i stedet at optage et billån uden sikkerhed, også defineret som et privatlån, stiller du ikke pant i noget, og det er derfor op til dig, hvad pengene skal bruges til. 

Vil vil nedenfor gennemgå de to former for billån. 

Billån med udbetaling beregner

Billån med udbetaling betegnes også som et almindeligt billån. Når du optager denne form for billån, kræver banken at du stiller sikkerhed i bilen i form af pant. Det betyder, at banken kan gøre krav på, at du sælger bilen, såfremt du stopper med at afdrage på din gæld. 

Fordelen ved at vælge et billån med udbetaling til at finansiere dit bilkøb, er at det oftest er en lavere rente, banken tilbyder. For at låne penge til et billån med sikkerhed, skal du mindst lægge 10% i udbetaling. Desuden skal lånebeløbet mindst være på 300.000 kroner. 

Beregn billån med udbetaling ved at bruge vores billån beregner. Når du indtaster de oplysninger, du bliver bedt om, kan du få en idé om dit potentielle lån til bil. Vælger du at indsende en låneansøgning, får du tilbudt både billån med og uden udbetaling samt krav til pant i bilen. Det gør, at du kan sammenligne de to former for billån nemt og overskueligt.  

Billån uden udbetaling beregner

Med et billån uden udbetaling optager du et almindeligt privatlån. Et billån uden udbetaling indebærer, at du som låntager ikke skal stille sikkerhed i noget. Det er helt op til dig, hvad du ønsker at benytte pengene til. 

Hvis du er på udkig efter en bil og ønsker et lån uden udbetaling, kan du med fordel benytte vores billån beregner. Hvis du ønsker at søge om et billån uden udbetaling, skal du sætte egenbetalingen til 0 %. På den måde, vil du kun modtage lånetilbud på privatlån Det vil sige, hvor du ikke skal stille sikkerhed i den bil, du køber.

Hvilket billån skal jeg vælge?

Når du udfylder en låneansøgning på Lendo, bestemmer du selv, om du ønsker et billån med eller uden udbetaling.  Det er op til dig, hvilket billån du ønsker at ansøge om. 

For mange kommer det i høj grad an på bilens pris, og hvorvidt man har mulighed for at lægge en udbetaling. Et billån med sikkerhed er oftest at foretrække, idet renten du får tilbudt i langt de fleste tilfælde vil være lavere, end hvis du søger om et billån uden sikkerhed. Det er dog helt op til dig selv, hvilke præferencer og prioriteter du har, når du leder efter et billån. 

Her vil vi gerne gøre dig opmærksom på, at det er individuelt hvilke lånetilbud, du får, eftersom at kreditvurderingen er individuel og tager udgangspunkt i din privatøkonomi. Billån beregneren er et beregningseksempel, og du skal derfor være opmærksom på, at det ikke er et endeligt lånetilbud. Låneansøgningen skal først behandles af bankerne, og der skal foretages en kreditvurdering. 

Banken tager udgangspunkt i en lang række faktorer om din økonomi, når de udarbejder kreditvurderingen. Nogle af de faktorer, som bankerne vægter højt i deres kreditvurdering kan du se nedenfor:

billån beregner kreditvurdering

Hvis du ønsker at undersøge dine muligheder for et lån til en bil, og du endnu ikke har besluttet, om det skal være et lån med eller uden udbetaling, kan du med fordel bruge vores billån beregner. 

Nogle af vores bankpartnere udbyder billån med sikkerhed, mens andre udbyder billån uden sikkerhed - også kaldet privatlån. Når du ansøger om et billån, vil du modtage tilbud fra alle bankpartnerne, uanset om de tilbyder billån med eller uden sikkerhed. Du kan undersøge dine finansieringsmuligheder i vores billån beregner her på vores side. 

Tilføj en medansøger og få en lavere rente på dit billån

Du kan med fordel tilføje en medansøger til din låneansøgning, hvis du har mulighed for det. Ved at tilføje en medansøger til din ansøgning, giver du banken en større sikkerhed for, at lånet bliver tilbagebetalt. 

Når banken udarbejder kreditvurderingen, kigger de på hvor god ens økonomi er. Hvis man er to ansøgere på en låneansøgning, har man oftest en større indkomst og et større rådighedsbeløb, og netop dette aspekt, påvirker kreditvurderingen positivt. Det vil oftest være en fordel at tilføje en medansøger, og det øger chancerne for at blive godkendt til et lån. 

Du kan se nogle af fordelene ved at tilføje en medansøger her:

beregn billån med medansøger

Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med at tilføje en medansøger til din låneansøgning, skal du være velkommen til at kontakte vores kundeservice. 

Prøv vores billån beregner 

Du skal være meget velkommen til at benytte vores billån beregner her på siden. Vi ønsker at gøre det nemt og overskueligt for dig at finde det billigste billån.

Hvis du ønsker hjælp til at benytte vores billån beregner, skal du være meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores kunderådgivere sidder klar til at hjælpe på tasterne eller på telefonen alle hverdage fra kl. 9-16.

Har du ikke brug for hjælp, ønsker vi dig god fornøjelse med at beregne dit potentielle billån med vores billån beregner.

Sidst opdateret: 25. Oktober 2022
Har du brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os Ring til os
70 5000 10
hverdage 09:00 - 16:00
Chat med os Chat med os
Tryk her
Skriv til os Skriv til os
kundeservice@lendo.dk
Vi svarer hurtigst muligt
– altid indenfor en hverdag
Billån beregner FAQ
For at benytte vores billån beregner, skal du indtaste, hvor meget du ønsker at låne samt oplysninger omkring den bil, du ønsker at købe. Til slut skal du indtaste personlige oplysninger om din økonomi, som banken bruger i deres kreditvurdering. Det tager op til 24 timer, før der er svar fra alle bankerne. Vi anbefaler, at du venter til alle bankerne har svaret, før du vælger et lånetilbud.
Du kan ikke tilføje en medansøger i selve beregningen af dit potentielle billån. Beregningen fungerer blot som et eksempel, og tager ikke udgangspunkt i din konkrete økonomi. Det vil bankens lånetilbud til gengæld gøre. Du kan dog altid tilføje en medansøger til din billånsansøgning. For langt de fleste påvirker det kreditvurderingen positivt, når de tilføjer en medansøger. Det øger chancerne for at modtage lånetilbud, idet bankerne har større sikkerhed for at lånet bliver tilbagebetalt.
I vores billån beregner bruges renten 3,45 %. Renten på et billån ligger med et rentespænd på 1,25-20,95 %. Ansøger du om et billån med sikkerhed, vil renten oftest være lavere end ved et billån uden sikkerhed.
Ja, alle kan bruge billån beregneren. Hos os kan du både søge om billån med og uden sikkerhed. Det er helt op til dig hvad du ønsker at ansøge om.
Bedømt til 4.8/5 baseret på 3.093 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.