Billigste Billån

Det billigste billån er lettere at få, end du tror

Det billigste billån - det lyder godt for alle os, der elsker at spare penge. For hvorfor betale mere end højst nødvendigt? Særligt når det kommer til lån, vil det for mange være en ekstra god følelse at spare penge på renter og gebyrer. Man føler sjældent, at man får noget for de penge. Faktisk kan det endda virke som en unødvendig udgift.

Sommetider er et lån en nødvendighed. Mange danskere bruger bilen til at få hverdagen til at hænge sammen. Derfor fylder udgifterne til en bil også en hel del i de fleste familiers budget

Vi kan sagtens forstå, at du leder efter et så billigt billån som muligt. Men hvor og hvordan får du de billigste billån på markedet? Det kan du blive klogere på her. Vi viser dig vejen til de billigste billån. 

Læs hele artiklen fra ende til anden eller klik på det, du vil læse om, her på oversigten:

Hos Lendo har du mulighed for at indhente lånetilbud på både billån med og uden sikkerhed i bilen. Det giver dig mulighed for at sammenligne dem på tværs af struktur og vilkår. Vi indhenter personlige lånetilbud fra flere banker og låneudbydere til dig. Du skal blot udfylde én låneansøgning. Så får du hurtigt et overblik over dine lånemuligheder og hvilke billån, der er de billigste eller bedste for dig. 

Vi formidler billån helt op til 1.000.000 kroner, så det er muligt for dig at finde den helt rigtige bilfinansiering. Vores bankpartnere har samlet set et rentespænd på 1,25-22,52%.

Få det billigste billån

Der er et simpelt råd, du kan følge for at få det billigste billån; sammenlign billån. Ligesom vi er vant til at sammenligne priser på mange andre ting såsom elektronik, madvarer, tøj og så videre, burde vi også sammenligne priser på lån. Der kan nemlig være mange penge at spare. 

Når du ansøger om et lån, er banken forpligtet til at lave en kreditvurdering af din privatøkonomi. Det vil sige, at banken vurderer, hvorvidt din økonomi kan holde til at låne penge, samt hvor risikofyldt det er for banken at låne dig penge. Her er nogle banker mere risikovillige end andre, hvilket gør, at et lånetilbud på det samme lån varierer fra bank til bank. Det er ikke givet på forhånd, at du får en rente på mindre end 5%, bare fordi din nabo har fået den rente i samme bank eller en anden. 

Ønsker du at se de billigste billån på markedet, kan du derfor med fordel sammenligne billån på tværs af flere banker. Her kommer Lendo ind i billedet. Vi indhenter lånetilbud på billige billån til dig, så du kan vælge det billån, der passer dig bedst. 

Øg dine muligheder for et billigt billån

Der er nogle mindre og større ting, du kan gøre for at forbedre dine muligheder for at få det billigste billån. 

Det er i høj grad din økonomi, der bestemmer, hvilken rente banken kan give dig på et billån. Jo højere din indkomst er, desto bedre en låneaftale kan du typisk få. Har du en høj indkomst, vil risikoen for misligholdelse af lånet nemlig være mindre ud fra bankernes perspektiv. Venter du en lønforhøjelse inden for den nærmeste fremtid, er det derfor måske værd at vente med at ansøge om et billån, til du har fået forhøjelsen.

Bankerne belønner dem, der tjener mest og har den mest stabile økonomi med de billigste billån. Har du en indkomst i den lave ende, vil det være mere udfordrende at få et attraktivt og billigt billån. Det er dog værd at huske på, at det både er for din egen og for bankens skyld. Det beskytter dig mod at ende i en dårlig økonomisk situation, hvor du har mere gæld end din økonomi kan klare. 

En anden afgørende faktor for, hvem der får tilbudt de billigste billån, er den eksisterende gæld. Har du en høj gæld bestående af flere lån, kan det påvirke din kreditvurdering negativt. Her er også en løsning - endda en utrolig simpel og hurtig løsning, der kaldes et samlelån. Et samlelån er i bund og grund ét lån, som samler dine eksisterende lån. Det gør din samlede gæld billigere og mere overskuelig. Derudover giver det dig et bedre grundlag for at få de billige billån tilbudt. 

Det indgår i et billigt billån

Inden du beslutter dig for at optage et billån, er det vigtigt at overveje, hvilken struktur du ønsker for billånet. Overordnet set findes der to forskellige former for billån; billån med sikkerhed og billån uden sikkerhed. Derudover kan du vælge at lægge en udbetaling, hvilket typisk vil give dig muligheden for et billigere billån. 

Danmarks billigste billån er med sikkerhed og udbetaling

Det billigste billån, måske endda Danmarks billigste billån, er et billån med sikkerhed og pant i bilen og med en udbetaling på mindst 10-20%. Det vil i sidste ende give dig det mest attraktive og billige billån. Her kan du opleve en rente fra 1,25% på billånet. 

Vælger du et billigt billån med udbetaling og sikkerhed, vil banken have pant i bilen. Det er bankens sikkerhed for at sikre tilbagebetalingen af lånet, hvis du ikke afholder afdragsaftalen. Det gør, at de kan tilbyde dig et billigt billån med lav rente. 

Det er dog ikke alle, der har mulighed for at lægge en udbetaling i forbindelse med købet af en bil. Det er heldigvis også muligt at få et billigt billån uden udbetaling. Du kan ansøge om begge dele her hos Lendo, hvor vi giver dig mulighed for at indhente lånetilbud på billån både med og uden udbetaling med kun én låneansøgning. 

Overvej lånets løbetid

De billigste billån afhænger ikke nødvendigvis af den løbetid, du ønsker lånet skal strække sig over. Det er alligevel en væsentlig faktor når bankerne skal strukturere et billån til dig.

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvilken løbetid du ønsker for dit billån. Vil du gerne have det tilbagebetalt hurtigt, eller vægter du en lav månedlig ydelse højere? Det kan du med fordel overveje. Generelt anbefales det, at vælge en løbetid på samme antal år, som du forventer at have bilen i, men det påvirker ikke nødvendigvis, hvor billigt et billån du får tilbudt. 

Det billigste billåns ÅOP

Renten er en afgørende faktor for, hvor dyrt eller billigt et billån er. Det er dog ikke den eneste omkostning, der er i forbindelse med et billån eller lån generelt. Der er yderligere omkostninger såsom adminstrationsgebyrer, etableringsomkostninger og så videre. 

For at se hvad et billån reelt koster, kan du se på dets ÅOP. Det er de årlige omkostninger i procent. Sagt med andre ord, er det alle omkostninger forbundet med lånet præsenteret som en procentsats. Ud fra dette, vil det billigste billån være det billån med laveste ÅOP. Det kan derfor være en god rettesnor i jagten på at få det billigste billån. 

Ved du, at du kommer til at udskifte bilen eller i hvert fald kommer til at indfri billånet før tid, kan det dog være en bedre rettesnor at se efter det lån med laveste etableringsomkostninger. Såfremt du ønsker at indfri lånet før tid, vil et billån med lave etableringsomkostninger være at foretrække som det billigste billån.

Det billigste billån på tværs af billån med og uden udbetaling

Som nævnt tidligere, findes der forskellige måder at strukturere et billån på. Her vil vi gå i dybden med udbetalingen på et billån, og hvorfor du kan få et billigt billån med udbetaling, eller hvordan du får det billigste billån uden udbetaling. 

Det mest attraktive billån vil ofte være en billån med udbetaling. Udbetaling kaldes også egenbetaling, som i virkeligheden er mere sigende. Begrebet dækker over det beløb, du kan lægge kontant i forbindelse med at optage billånet. Typisk taler man om en procentsats af bilens værdi. Det vil sige, at har du udset dig en bil til 100.000 kroner, og gerne vil lægge en udbetaling på 10%, skal du altså have 10.000 kroner klar kontant. 

Ved at lægge en udbetaling viser du banken, at du har lagt penge til siden, og samtidig bliver lånebeløbet mindre. Alt i alt gør det, at du kan få et billigt billån med udbetaling.

Med det sagt, er det også muligt at få et billigt billån uden udbetaling med en attraktiv rente. Her vil lånebeløbet være på hele bilens pris. For at få det billigste billån uden udbetaling, anbefaler vi at sammenligne billån på tværs af bankerne. 

Hos Lendo kan du endda sammenligne lån på tværs af billån med og uden udbetaling. Det gør du ved at ansøge om et lån med den udbetaling, du har mulighed for at lægge. Så vil du både modtage tilbud fra de banker, der kan tilbyde dig et billån med udbetaling og sikkerhed, og fra de banker der kan tilbyde dig et billån uden udbetaling, men i stedet hele lånebeløbet. 

Så kan du vælge det billigste billån uden udbetaling eller med udbetaling alt efter, hvad der passer dig bedst. 

Oversigt over de billige billån

Alle banker har forskellige krav og omkostninger ved de billån, de tilbyder. Det kan gøre det besværligt og forvirrende at finde hoved og hale i hvilke billån, der er de billige billån og det billigste billån. 

Vi hjælper dig med at få en overskuelig oversigt over de forskellige billån og hvilke billige billån, der er for dig. Det er uanset hvilken type af bil, du drømmer om. Vi giver dig et overblik over hvert lån ud fra gebyrer, renter, etableringsomkostninger, ÅOP’en og så videre. 

Så kan du nemt vælge det billigste billån og med det, finansiere den bil, du gerne vil købe. 

Leder du efter et hurtigt overblik over, hvad det vil koste dig at have et billån, kan du prøve vores billån beregner. Her kan du se et eksempel på, hvordan den månedlige ydelse kan være struktureret alt efter, hvad bilen koster og den løbetid du ønsker for lånet.  

Lad os hjælpe dig med at få det billigste billån

Der er flere måder at få de billigste billån på. Du kan bruge flere timer på at gennemsøge internettet efter et billigt billån. Du kan også lade os hjælpe dig.

Ansøg om et billigt billån gennem Lendo. Ansøgningsprocessen er ligetil og tager kun 10 minutter af din tid. Det er uanset, om du ønsker et billigt billån uden udbetaling eller med udbetaling. Vi indhenter lånetilbud forskellige banker. Og bare rolig, det er ikke en langsommelig process. Inden for 24 timer vil de have behandlet din ansøgning og sent deres lånetilbud. 

Det er både gratis og uforpligtende. Fik du ikke tilbudt det billige billån, du håbede på, kan du blot lade være med at vælge et. 

Har du spørgsmål? Så vil vi rigtig gerne svare på dem! Kontakt vores kundeservice så vi kan hjælpe dig med at få det billigste billån.

Sidst opdateret: 26. Oktober 2021

Det billigste billån - det lyder godt for alle os, der elsker at spare penge. For hvorfor betale mere end højst nødvendigt? Særligt når det kommer til lån, vil det for mange være en ekstra god følelse at spare penge på renter og gebyrer. Man føler sjældent, at man får noget for de penge. Faktisk kan det endda virke som en unødvendig udgift.

Sommetider er et lån en nødvendighed. Mange danskere bruger bilen til at få hverdagen til at hænge sammen. Derfor fylder udgifterne til en bil også en hel del i de fleste familiers budget

Vi kan sagtens forstå, at du leder efter et så billigt billån som muligt. Men hvor og hvordan får du de billigste billån på markedet? Det kan du blive klogere på her. Vi viser dig vejen til de billigste billån. 

Læs hele artiklen fra ende til anden eller klik på det, du vil læse om, her på oversigten:

Hos Lendo har du mulighed for at indhente lånetilbud på både billån med og uden sikkerhed i bilen. Det giver dig mulighed for at sammenligne dem på tværs af struktur og vilkår. Vi indhenter personlige lånetilbud fra flere banker og låneudbydere til dig. Du skal blot udfylde én låneansøgning. Så får du hurtigt et overblik over dine lånemuligheder og hvilke billån, der er de billigste eller bedste for dig. 

Vi formidler billån helt op til 1.000.000 kroner, så det er muligt for dig at finde den helt rigtige bilfinansiering. Vores bankpartnere har samlet set et rentespænd på 1,25-22,52%.

Få det billigste billån

Der er et simpelt råd, du kan følge for at få det billigste billån; sammenlign billån. Ligesom vi er vant til at sammenligne priser på mange andre ting såsom elektronik, madvarer, tøj og så videre, burde vi også sammenligne priser på lån. Der kan nemlig være mange penge at spare. 

Når du ansøger om et lån, er banken forpligtet til at lave en kreditvurdering af din privatøkonomi. Det vil sige, at banken vurderer, hvorvidt din økonomi kan holde til at låne penge, samt hvor risikofyldt det er for banken at låne dig penge. Her er nogle banker mere risikovillige end andre, hvilket gør, at et lånetilbud på det samme lån varierer fra bank til bank. Det er ikke givet på forhånd, at du får en rente på mindre end 5%, bare fordi din nabo har fået den rente i samme bank eller en anden. 

Ønsker du at se de billigste billån på markedet, kan du derfor med fordel sammenligne billån på tværs af flere banker. Her kommer Lendo ind i billedet. Vi indhenter lånetilbud på billige billån til dig, så du kan vælge det billån, der passer dig bedst. 

Øg dine muligheder for et billigt billån

Der er nogle mindre og større ting, du kan gøre for at forbedre dine muligheder for at få det billigste billån. 

Det er i høj grad din økonomi, der bestemmer, hvilken rente banken kan give dig på et billån. Jo højere din indkomst er, desto bedre en låneaftale kan du typisk få. Har du en høj indkomst, vil risikoen for misligholdelse af lånet nemlig være mindre ud fra bankernes perspektiv. Venter du en lønforhøjelse inden for den nærmeste fremtid, er det derfor måske værd at vente med at ansøge om et billån, til du har fået forhøjelsen.

Bankerne belønner dem, der tjener mest og har den mest stabile økonomi med de billigste billån. Har du en indkomst i den lave ende, vil det være mere udfordrende at få et attraktivt og billigt billån. Det er dog værd at huske på, at det både er for din egen og for bankens skyld. Det beskytter dig mod at ende i en dårlig økonomisk situation, hvor du har mere gæld end din økonomi kan klare. 

En anden afgørende faktor for, hvem der får tilbudt de billigste billån, er den eksisterende gæld. Har du en høj gæld bestående af flere lån, kan det påvirke din kreditvurdering negativt. Her er også en løsning - endda en utrolig simpel og hurtig løsning, der kaldes et samlelån. Et samlelån er i bund og grund ét lån, som samler dine eksisterende lån. Det gør din samlede gæld billigere og mere overskuelig. Derudover giver det dig et bedre grundlag for at få de billige billån tilbudt. 

Det indgår i et billigt billån

Inden du beslutter dig for at optage et billån, er det vigtigt at overveje, hvilken struktur du ønsker for billånet. Overordnet set findes der to forskellige former for billån; billån med sikkerhed og billån uden sikkerhed. Derudover kan du vælge at lægge en udbetaling, hvilket typisk vil give dig muligheden for et billigere billån. 

Danmarks billigste billån er med sikkerhed og udbetaling

Det billigste billån, måske endda Danmarks billigste billån, er et billån med sikkerhed og pant i bilen og med en udbetaling på mindst 10-20%. Det vil i sidste ende give dig det mest attraktive og billige billån. Her kan du opleve en rente fra 1,25% på billånet. 

Vælger du et billigt billån med udbetaling og sikkerhed, vil banken have pant i bilen. Det er bankens sikkerhed for at sikre tilbagebetalingen af lånet, hvis du ikke afholder afdragsaftalen. Det gør, at de kan tilbyde dig et billigt billån med lav rente. 

Det er dog ikke alle, der har mulighed for at lægge en udbetaling i forbindelse med købet af en bil. Det er heldigvis også muligt at få et billigt billån uden udbetaling. Du kan ansøge om begge dele her hos Lendo, hvor vi giver dig mulighed for at indhente lånetilbud på billån både med og uden udbetaling med kun én låneansøgning. 

Overvej lånets løbetid

De billigste billån afhænger ikke nødvendigvis af den løbetid, du ønsker lånet skal strække sig over. Det er alligevel en væsentlig faktor når bankerne skal strukturere et billån til dig.

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvilken løbetid du ønsker for dit billån. Vil du gerne have det tilbagebetalt hurtigt, eller vægter du en lav månedlig ydelse højere? Det kan du med fordel overveje. Generelt anbefales det, at vælge en løbetid på samme antal år, som du forventer at have bilen i, men det påvirker ikke nødvendigvis, hvor billigt et billån du får tilbudt. 

Det billigste billåns ÅOP

Renten er en afgørende faktor for, hvor dyrt eller billigt et billån er. Det er dog ikke den eneste omkostning, der er i forbindelse med et billån eller lån generelt. Der er yderligere omkostninger såsom adminstrationsgebyrer, etableringsomkostninger og så videre. 

For at se hvad et billån reelt koster, kan du se på dets ÅOP. Det er de årlige omkostninger i procent. Sagt med andre ord, er det alle omkostninger forbundet med lånet præsenteret som en procentsats. Ud fra dette, vil det billigste billån være det billån med laveste ÅOP. Det kan derfor være en god rettesnor i jagten på at få det billigste billån. 

Ved du, at du kommer til at udskifte bilen eller i hvert fald kommer til at indfri billånet før tid, kan det dog være en bedre rettesnor at se efter det lån med laveste etableringsomkostninger. Såfremt du ønsker at indfri lånet før tid, vil et billån med lave etableringsomkostninger være at foretrække som det billigste billån.

Det billigste billån på tværs af billån med og uden udbetaling

Som nævnt tidligere, findes der forskellige måder at strukturere et billån på. Her vil vi gå i dybden med udbetalingen på et billån, og hvorfor du kan få et billigt billån med udbetaling, eller hvordan du får det billigste billån uden udbetaling. 

Det mest attraktive billån vil ofte være en billån med udbetaling. Udbetaling kaldes også egenbetaling, som i virkeligheden er mere sigende. Begrebet dækker over det beløb, du kan lægge kontant i forbindelse med at optage billånet. Typisk taler man om en procentsats af bilens værdi. Det vil sige, at har du udset dig en bil til 100.000 kroner, og gerne vil lægge en udbetaling på 10%, skal du altså have 10.000 kroner klar kontant. 

Ved at lægge en udbetaling viser du banken, at du har lagt penge til siden, og samtidig bliver lånebeløbet mindre. Alt i alt gør det, at du kan få et billigt billån med udbetaling.

Med det sagt, er det også muligt at få et billigt billån uden udbetaling med en attraktiv rente. Her vil lånebeløbet være på hele bilens pris. For at få det billigste billån uden udbetaling, anbefaler vi at sammenligne billån på tværs af bankerne. 

Hos Lendo kan du endda sammenligne lån på tværs af billån med og uden udbetaling. Det gør du ved at ansøge om et lån med den udbetaling, du har mulighed for at lægge. Så vil du både modtage tilbud fra de banker, der kan tilbyde dig et billån med udbetaling og sikkerhed, og fra de banker der kan tilbyde dig et billån uden udbetaling, men i stedet hele lånebeløbet. 

Så kan du vælge det billigste billån uden udbetaling eller med udbetaling alt efter, hvad der passer dig bedst. 

Oversigt over de billige billån

Alle banker har forskellige krav og omkostninger ved de billån, de tilbyder. Det kan gøre det besværligt og forvirrende at finde hoved og hale i hvilke billån, der er de billige billån og det billigste billån. 

Vi hjælper dig med at få en overskuelig oversigt over de forskellige billån og hvilke billige billån, der er for dig. Det er uanset hvilken type af bil, du drømmer om. Vi giver dig et overblik over hvert lån ud fra gebyrer, renter, etableringsomkostninger, ÅOP’en og så videre. 

Så kan du nemt vælge det billigste billån og med det, finansiere den bil, du gerne vil købe. 

Leder du efter et hurtigt overblik over, hvad det vil koste dig at have et billån, kan du prøve vores billån beregner. Her kan du se et eksempel på, hvordan den månedlige ydelse kan være struktureret alt efter, hvad bilen koster og den løbetid du ønsker for lånet.  

Lad os hjælpe dig med at få det billigste billån

Der er flere måder at få de billigste billån på. Du kan bruge flere timer på at gennemsøge internettet efter et billigt billån. Du kan også lade os hjælpe dig.

Ansøg om et billigt billån gennem Lendo. Ansøgningsprocessen er ligetil og tager kun 10 minutter af din tid. Det er uanset, om du ønsker et billigt billån uden udbetaling eller med udbetaling. Vi indhenter lånetilbud forskellige banker. Og bare rolig, det er ikke en langsommelig process. Inden for 24 timer vil de have behandlet din ansøgning og sent deres lånetilbud. 

Det er både gratis og uforpligtende. Fik du ikke tilbudt det billige billån, du håbede på, kan du blot lade være med at vælge et. 

Har du spørgsmål? Så vil vi rigtig gerne svare på dem! Kontakt vores kundeservice så vi kan hjælpe dig med at få det billigste billån.

Sidst opdateret: 26. Oktober 2021
Har du brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os Ring til os
70 5000 10
hverdage 09:00 - 16:00
Chat med os Chat med os
Tryk her
Skriv til os Skriv til os
kundeservice@lendo.dk
Vi svarer hurtigst muligt
– altid indenfor en hverdag
Det billigste billån FAQ
Det er forskelligt fra person til person, hvilket billån man får tilbudt. Det afhænger af bankernes kreditvurdering og risikovillighed. Vi kan derfor desværre ikke fortælle dig, hos hvilken bank du kan få det billigste billån.

I stedet kan vi hjælpe dig med at sammenligne forskellige billån og på den måde få det billån, der er det billigste for dig.

Det billigste billån, vi formidler, har en rente på 1,25%. Det vil være et billån med pant i bilen.
Der er flere faktorer, der afgør, om du får tilbudt et billigt billån. Bankerne foretager en kreditvurdering af din privatøkonomiske situation, når de vurderer, hvor meget du kan låne og til hvilken pris.

En faktor der vægter højt, er den gæld du eventuelt har i forvejen. Her kan det være fordelagtigt, at undersøge sine muligheder for et billigere lån ved af refinansiere det eller for et samlelån

Hos Lendo formidler vi både billån med og uden sikkerhed i bilen samt mulighed for udbetaling. Vi indhenter lånetilbud på tværs af struktur, så du kan sammenligne de forskellige former for tilbud på billån.

Du kan låne op til 1.000.000 kroner til din nye bil med en løbetid mellem 1-12 år. Rentespændet er mellem 1,25-20,95%.

Bedømt til 4.8/5 baseret på 2.867 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.
Trustpilot