Lån til bilkøb

Køb din bil med et attraktivt lån til bilkøb

Er du i fuld gang med at købe en bil, eller vil du blot undersøge dine muligheder for et lån til bilkøb, inden du forelsker dig i en uopnåelig bil? Uanset hvad kan du på denne side blive klogere på lån til bilkøb, og hvad du generelt skal være opmærksom på ved køb af bil.

Gennem Lendo kan du få det bedste lån til bilkøb med en rente fra 1,25%. Du skal udfylde én enkelt låneansøgning, hvorefter vi indhenter lånetilbud fra flere banker og låneudbydere til dig. Det er gratis og uforpligtende, så det er helt op til dig, hvorvidt du ønsker at gå videre med et tilbud eller ej. 

Vælger du et tilbud, vil nogle banker udbetale direkte til den bilforhandler, du har fundet bilen hos, hvor andre vil udbetale pengene til din konto, så du selv kan betale hos bilforhandleren. Det er særligt smart for dig, der endnu ikke har besluttet dig helt for, den bil du gerne vil købe. Med Lendos tjeneste kan du dermed foretage et køb af bil på dine egne præmisser.

Vi vil komme mere ind på processen og måden at få et lån til bilkøb her på siden, men du kan også vælge at gå direkte til vores side om billån, hvor du kan få et fokuseret indblik i de billån, vi formidler. Det er nemlig ikke sikkert, at det er relevant for dig at vide mere om, hvordan man lige gør med sit første bilkøb, eller hvad man skal være opmærksom på ved bilkøb i Tyskland eller Sverige kontra Danmark. I stedet kan du læse mere om billån her.

På denne side kan du forvente at blive klogere på:

Hvad er et lån til bilkøb?

Selvom det virker meget ligetil, så kan et lån til bilkøb faktisk være mange forskellige ting. Det ligger selvfølgelig i ordlyden, at et lån til bilkøb er et lån, som du optager i forbindelse med et bilkøb, og det er dermed måden, du finansierer bilkøbet på. Det kan du gøre med et billån direkte hos bilforhandleren eller et billån gennem en bank. Der er fordele ved begge dele, men når alt kommer til alt, vil de fleste af os gerne have det billigste lån til bilkøb.

Et lån til bilkøb kan være struktureret på forskellig vis. Det kan eksempelvis være med eller uden sikkerhed og pant i bilen. Køber du en bil, hvor banken eller bilfohandleren har sikkerhed i bilen, vil det typisk være et billigere lån til bilkøb og med generelt bedre lånevilkår. Det gør nemlig, at banken eller bilforhandleren kan gøre krav på bilen, hvis du ikke overholder afdragsaftalen for dit lån efter et bilkøb.

Derudover kan der være forskel på det lånetilbud til et bilkøb, du modtager, alt efter om du lægger en udbetaling eller ej. Vi anbefaler at lægge en udbetaling i forbindelse med dit bilkøb, da det vil kunne give dig en lavere rente. En tommelfingerregel er, at det billigste billån kan opnås med en udbetaling på mindst 10% men gerne mere. 

Jo højere en udbetaling du kan lægge i forbindelse med dit bilkøb, desto et mere attraktivt lånetilbud kan du få. Det er helt naturligt, idet du låner et lavere beløb, og samtidig viser det bankerne, at du har en fornuftig økonomi, hvor du har haft mulighed for at spare op til bilkøbet.

Få det bedste lån til bilkøb

Inden du kaster dig ud i dit næste bilkøb, bør du overveje, hvilken bilfinansiering der vil være at foretrække for dig og ikke mindst din økonomi. De fleste af os kan måske blive enige om, at det bedste lån til bilkøb vil være det billigste eller det med den laveste rente. Nogle prioriterer dog eksempelvis en lav månedlig ydelse højere end et billigt lån til bilkøb, og andre mener, at det bedste lån til bilkøb vil være, når det er igennem en bank eller bilforhandler, der er tillid til - og så er prisen sekundær.

Gør derfor op med dig selv, hvad der er vigtigt for dig i forbindelse med et bilkøb og særligt selve finansieringen af det. 

Som nævnt i afsnittet ovenfor er der nogle elementer, du kan være særligt opmærksom på, hvis du mener, at det billigste lån til bilkøb er lig med det bedste lån til bilkøb. I så fald bør du ansøge om et billån med sikkerhed i bilen og lægge en udbetaling på mindst 10%. 

Derudover kan du med fordel vælge en løbetid, som er tilpasset det antal år, du forventer at have bilen i. Forventer du at have bilen i få år, kan leasing af en bil, måske være at foretrække frem for et lån.

Overvejelser i forbindelse med et bilkøb

Er det dit første bilkøb, du skal til at lave, er du sikkert i fuld gang med at undersøge alt om det at købe en bil. Har du derimod haft de første fem bilkøb eller mere i løbet af dit liv, er du nok bedre bevidst om, hvad der er værd at være opmærksom på. Samtidig vil du være mere bevidst om, hvad der er vigtigt for dig ved en bil og et bilkøb.

Hvad end det er dit første bilkøb eller tiende, er der nogle overvejelser, som altid er værd at have øje for. En bil er en stor investering, så det er værd at skænke en tanke eller to, før der betales ved kasse et.

Her er der forskel på, om du er på udkig efter en brugt bil eller en ny bil. Vil du gerne spare lidt penge ved at købe en brugt bil, er der særligt meget at overveje. Hvor god stand skal bilen være i? Er det bedst at købe bilen hos en bilforhandler eller en privatperson og mange andre spørgsmål, melder sig. Tjek altid bilens stand i synsrapporten og selvfølgelig også med dine egne øjne. Derudover skal du være ekstra opmærksom på, om der er restgæld i bilen - det kan du tjekke på Tinglysningens hjemmeside.

Overvejer du et bilkøb hos en privatperson, skal du overveje konsekvensen ved den manglende reklamationsret. Du har to års reklamationsret, hvis du foretager et bilkøb hos en bilforhandler, men ingen hvis du gør det hos en privatperson. Det vil sige, at hvis der er fejl og mangler ved bilen, kan du ikke henvende dig til sælger, såfremt det har været en privatperson. Her er en eventuel fortrydelse af bilkøbet heller ikke mulig på samme vis.

Uanset om det er en brugt eller ny bil, skal du også overveje selve bilfinansieringen. Skal bilkøbet finansieret med et lån - i så fald et privatlån uden sikkerhed eller et billån med sikkerhed? Her bør du også overveje din egen økonomiske situation. Er et bilkøb en nødvendighed i dette øjeblik, eller kan du vente til opsparingen har vokset sig så stor, at du kan lægge en god portion i udbetaling?

For dig der står overfor sit første bilkøb

Det første bilkøb er for mange noget helt særligt. Det er en stor investering, og der er meget at overveje. For hvad er egentlig need-to-have i forbindelse med bilkøbet, og hvad er mere nice-to-have?

Her er det værd at have prioriteterne i orden, før du kaster dig ud i det første bilkøb. Tænk over det og find frem til dine behov ved en bil samt selve kørslen. Har du brug for en mindre bybil, der er lige til at parallelparkere, eller er behovet en større familiebil, så der er plads til alle. Derudover bør du overveje dine krav til komfort, kvalitet og udstyr. Det kan eksempelvis koste ekstra at få et indbygget GPS-system, automatgear og så videre.

Uover dine egne krav til en bil, bør du også overveje din egen økonomiske situation, før du køber en bil. Det at have en bil har mange omkostninger, hvilket vil få dine faste udgifter til at stige. Læs hvad det koster at have bil her, hvor du kan få et overblik over de forskellige udgifter og posteringer, der er i forbindelse med et bilkøb.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har mulighed for at få et lån til bilkøb, kan du bruge vores billån beregner - det er helt gratis og uforpligtende. Med den kan du få en fornemmelse af strukturen og mulighederne for et lån til bilkøb.

Du vil i beregningen blive bedt om at vælge, hvilken bil du ønsker at købe, så det er en god idé at have undersøgt markedet for biler. Har du en drømmebil, kan du udfylde en ansøgning for den og se, om du har mulighed for at finansiere købet af bilen. Hvis ikke det er muligt, kan du efterfølgende ansøge om en bil, du gerne vil have men samtidig er realistisk. Undgå dog at lave flere ansøgninger, da det potentielt kan forringe dine muligheder for et godt og billigt lån til bilkøb. Det bedste vil være at vide, præcis hvilken bil du ønsker at købe, før du udfylder en ansøgning.

Bilkøb i Tyskland eller Sverige

Det har været ganske populært, og er det på sin vis stadigvæk, at købe og importere biler fra Tyskland, Sverige og flere andre steder. Det er der en stor grund til; de billige bilpriser. Det er nemt med et smut over grænsen for at lave et bilkøb i Tyskland eller et bilkøb i Sverige, og samtidig er det helt forståeligt, at de lave priser lokker.

Du kan faktisk få et nedslag på 50% eller mere af bilens pris ved at foretage bilkøbet i Tyskland, Sverige og mange andre steder kontra, hvis du køber bilen i Danmark. Desværre kan det alligevel ende med at koste dig dyrt at importere bilen til danmark. Her skal du betale registreringsafgiften, som du med en tommelfingerregel kan sige, er omkring 55% af den danske handelsværdi af bilen. Det er dog forskelligt, alt efter om bilen købes brugt eller som ny. Du kan læse mere om registreringsafgifter og beregne den hos SKAT.

Ansøg om et lån til bilkøb og få svar i dag

Har du brug for et lån til bilkøb, behøver du ikke lede længere. Hos Lendo kan du udfylde en låneansøgning på få minutter, og inden for 24 timer vil du have et lånetilbud i hånden fra flere banker og låneudbydere. Det gør det muligt at sammenligne lån til bilkøb på tværs af flere banker, så du kan træffe den bedste beslutning for dit bilkøb samt din økonomi.

Når du ansøger om et lån til bilkøb, gør du det ved at vælge ‘billån’ øverst i ansøgningsskemaet. Her vil du blive bedt om at indtaste bilens pris, hvor meget du har mulighed for at lægge i udbetaling, og hvilken løbetid du ønsker for lånet. Dernæst skal du vælge brændstoftype og årgang for den bil, du gerne vil købe.

Du vil også blive bedt om at indtaste oplysninger vedrørende din privatøkonomi, som skal bruges til bankernes kreditvurdering. Her kan det være en god idé, at forberede sig ved at have en oversigt over alle ens udgifter ved siden af, så det er nemt at udfylde ansøgningen.

Har du brug for hjælp i ansøgningsprocessen for et lån til bilkøb, er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på 70 5000 10 - vi har åbent alle hverdage fra kl. 9-16.

Sidst opdateret: 19. December 2022

Er du i fuld gang med at købe en bil, eller vil du blot undersøge dine muligheder for et lån til bilkøb, inden du forelsker dig i en uopnåelig bil? Uanset hvad kan du på denne side blive klogere på lån til bilkøb, og hvad du generelt skal være opmærksom på ved køb af bil.

Gennem Lendo kan du få det bedste lån til bilkøb med en rente fra 1,25%. Du skal udfylde én enkelt låneansøgning, hvorefter vi indhenter lånetilbud fra flere banker og låneudbydere til dig. Det er gratis og uforpligtende, så det er helt op til dig, hvorvidt du ønsker at gå videre med et tilbud eller ej. 

Vælger du et tilbud, vil nogle banker udbetale direkte til den bilforhandler, du har fundet bilen hos, hvor andre vil udbetale pengene til din konto, så du selv kan betale hos bilforhandleren. Det er særligt smart for dig, der endnu ikke har besluttet dig helt for, den bil du gerne vil købe. Med Lendos tjeneste kan du dermed foretage et køb af bil på dine egne præmisser.

Vi vil komme mere ind på processen og måden at få et lån til bilkøb her på siden, men du kan også vælge at gå direkte til vores side om billån, hvor du kan få et fokuseret indblik i de billån, vi formidler. Det er nemlig ikke sikkert, at det er relevant for dig at vide mere om, hvordan man lige gør med sit første bilkøb, eller hvad man skal være opmærksom på ved bilkøb i Tyskland eller Sverige kontra Danmark. I stedet kan du læse mere om billån her.

På denne side kan du forvente at blive klogere på:

Hvad er et lån til bilkøb?

Selvom det virker meget ligetil, så kan et lån til bilkøb faktisk være mange forskellige ting. Det ligger selvfølgelig i ordlyden, at et lån til bilkøb er et lån, som du optager i forbindelse med et bilkøb, og det er dermed måden, du finansierer bilkøbet på. Det kan du gøre med et billån direkte hos bilforhandleren eller et billån gennem en bank. Der er fordele ved begge dele, men når alt kommer til alt, vil de fleste af os gerne have det billigste lån til bilkøb.

Et lån til bilkøb kan være struktureret på forskellig vis. Det kan eksempelvis være med eller uden sikkerhed og pant i bilen. Køber du en bil, hvor banken eller bilfohandleren har sikkerhed i bilen, vil det typisk være et billigere lån til bilkøb og med generelt bedre lånevilkår. Det gør nemlig, at banken eller bilforhandleren kan gøre krav på bilen, hvis du ikke overholder afdragsaftalen for dit lån efter et bilkøb.

Derudover kan der være forskel på det lånetilbud til et bilkøb, du modtager, alt efter om du lægger en udbetaling eller ej. Vi anbefaler at lægge en udbetaling i forbindelse med dit bilkøb, da det vil kunne give dig en lavere rente. En tommelfingerregel er, at det billigste billån kan opnås med en udbetaling på mindst 10% men gerne mere. 

Jo højere en udbetaling du kan lægge i forbindelse med dit bilkøb, desto et mere attraktivt lånetilbud kan du få. Det er helt naturligt, idet du låner et lavere beløb, og samtidig viser det bankerne, at du har en fornuftig økonomi, hvor du har haft mulighed for at spare op til bilkøbet.

Få det bedste lån til bilkøb

Inden du kaster dig ud i dit næste bilkøb, bør du overveje, hvilken bilfinansiering der vil være at foretrække for dig og ikke mindst din økonomi. De fleste af os kan måske blive enige om, at det bedste lån til bilkøb vil være det billigste eller det med den laveste rente. Nogle prioriterer dog eksempelvis en lav månedlig ydelse højere end et billigt lån til bilkøb, og andre mener, at det bedste lån til bilkøb vil være, når det er igennem en bank eller bilforhandler, der er tillid til - og så er prisen sekundær.

Gør derfor op med dig selv, hvad der er vigtigt for dig i forbindelse med et bilkøb og særligt selve finansieringen af det. 

Som nævnt i afsnittet ovenfor er der nogle elementer, du kan være særligt opmærksom på, hvis du mener, at det billigste lån til bilkøb er lig med det bedste lån til bilkøb. I så fald bør du ansøge om et billån med sikkerhed i bilen og lægge en udbetaling på mindst 10%. 

Derudover kan du med fordel vælge en løbetid, som er tilpasset det antal år, du forventer at have bilen i. Forventer du at have bilen i få år, kan leasing af en bil, måske være at foretrække frem for et lån.

Overvejelser i forbindelse med et bilkøb

Er det dit første bilkøb, du skal til at lave, er du sikkert i fuld gang med at undersøge alt om det at købe en bil. Har du derimod haft de første fem bilkøb eller mere i løbet af dit liv, er du nok bedre bevidst om, hvad der er værd at være opmærksom på. Samtidig vil du være mere bevidst om, hvad der er vigtigt for dig ved en bil og et bilkøb.

Hvad end det er dit første bilkøb eller tiende, er der nogle overvejelser, som altid er værd at have øje for. En bil er en stor investering, så det er værd at skænke en tanke eller to, før der betales ved kasse et.

Her er der forskel på, om du er på udkig efter en brugt bil eller en ny bil. Vil du gerne spare lidt penge ved at købe en brugt bil, er der særligt meget at overveje. Hvor god stand skal bilen være i? Er det bedst at købe bilen hos en bilforhandler eller en privatperson og mange andre spørgsmål, melder sig. Tjek altid bilens stand i synsrapporten og selvfølgelig også med dine egne øjne. Derudover skal du være ekstra opmærksom på, om der er restgæld i bilen - det kan du tjekke på Tinglysningens hjemmeside.

Overvejer du et bilkøb hos en privatperson, skal du overveje konsekvensen ved den manglende reklamationsret. Du har to års reklamationsret, hvis du foretager et bilkøb hos en bilforhandler, men ingen hvis du gør det hos en privatperson. Det vil sige, at hvis der er fejl og mangler ved bilen, kan du ikke henvende dig til sælger, såfremt det har været en privatperson. Her er en eventuel fortrydelse af bilkøbet heller ikke mulig på samme vis.

Uanset om det er en brugt eller ny bil, skal du også overveje selve bilfinansieringen. Skal bilkøbet finansieret med et lån - i så fald et privatlån uden sikkerhed eller et billån med sikkerhed? Her bør du også overveje din egen økonomiske situation. Er et bilkøb en nødvendighed i dette øjeblik, eller kan du vente til opsparingen har vokset sig så stor, at du kan lægge en god portion i udbetaling?

For dig der står overfor sit første bilkøb

Det første bilkøb er for mange noget helt særligt. Det er en stor investering, og der er meget at overveje. For hvad er egentlig need-to-have i forbindelse med bilkøbet, og hvad er mere nice-to-have?

Her er det værd at have prioriteterne i orden, før du kaster dig ud i det første bilkøb. Tænk over det og find frem til dine behov ved en bil samt selve kørslen. Har du brug for en mindre bybil, der er lige til at parallelparkere, eller er behovet en større familiebil, så der er plads til alle. Derudover bør du overveje dine krav til komfort, kvalitet og udstyr. Det kan eksempelvis koste ekstra at få et indbygget GPS-system, automatgear og så videre.

Uover dine egne krav til en bil, bør du også overveje din egen økonomiske situation, før du køber en bil. Det at have en bil har mange omkostninger, hvilket vil få dine faste udgifter til at stige. Læs hvad det koster at have bil her, hvor du kan få et overblik over de forskellige udgifter og posteringer, der er i forbindelse med et bilkøb.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har mulighed for at få et lån til bilkøb, kan du bruge vores billån beregner - det er helt gratis og uforpligtende. Med den kan du få en fornemmelse af strukturen og mulighederne for et lån til bilkøb.

Du vil i beregningen blive bedt om at vælge, hvilken bil du ønsker at købe, så det er en god idé at have undersøgt markedet for biler. Har du en drømmebil, kan du udfylde en ansøgning for den og se, om du har mulighed for at finansiere købet af bilen. Hvis ikke det er muligt, kan du efterfølgende ansøge om en bil, du gerne vil have men samtidig er realistisk. Undgå dog at lave flere ansøgninger, da det potentielt kan forringe dine muligheder for et godt og billigt lån til bilkøb. Det bedste vil være at vide, præcis hvilken bil du ønsker at købe, før du udfylder en ansøgning.

Bilkøb i Tyskland eller Sverige

Det har været ganske populært, og er det på sin vis stadigvæk, at købe og importere biler fra Tyskland, Sverige og flere andre steder. Det er der en stor grund til; de billige bilpriser. Det er nemt med et smut over grænsen for at lave et bilkøb i Tyskland eller et bilkøb i Sverige, og samtidig er det helt forståeligt, at de lave priser lokker.

Du kan faktisk få et nedslag på 50% eller mere af bilens pris ved at foretage bilkøbet i Tyskland, Sverige og mange andre steder kontra, hvis du køber bilen i Danmark. Desværre kan det alligevel ende med at koste dig dyrt at importere bilen til danmark. Her skal du betale registreringsafgiften, som du med en tommelfingerregel kan sige, er omkring 55% af den danske handelsværdi af bilen. Det er dog forskelligt, alt efter om bilen købes brugt eller som ny. Du kan læse mere om registreringsafgifter og beregne den hos SKAT.

Ansøg om et lån til bilkøb og få svar i dag

Har du brug for et lån til bilkøb, behøver du ikke lede længere. Hos Lendo kan du udfylde en låneansøgning på få minutter, og inden for 24 timer vil du have et lånetilbud i hånden fra flere banker og låneudbydere. Det gør det muligt at sammenligne lån til bilkøb på tværs af flere banker, så du kan træffe den bedste beslutning for dit bilkøb samt din økonomi.

Når du ansøger om et lån til bilkøb, gør du det ved at vælge ‘billån’ øverst i ansøgningsskemaet. Her vil du blive bedt om at indtaste bilens pris, hvor meget du har mulighed for at lægge i udbetaling, og hvilken løbetid du ønsker for lånet. Dernæst skal du vælge brændstoftype og årgang for den bil, du gerne vil købe.

Du vil også blive bedt om at indtaste oplysninger vedrørende din privatøkonomi, som skal bruges til bankernes kreditvurdering. Her kan det være en god idé, at forberede sig ved at have en oversigt over alle ens udgifter ved siden af, så det er nemt at udfylde ansøgningen.

Har du brug for hjælp i ansøgningsprocessen for et lån til bilkøb, er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på 70 5000 10 - vi har åbent alle hverdage fra kl. 9-16.

Sidst opdateret: 19. December 2022
Har du brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os Ring til os
70 5000 10
hverdage 09:00 - 16:00
Chat med os Chat med os
Tryk her
Skriv til os Skriv til os
kundeservice@lendo.dk
Vi svarer hurtigst muligt
– altid indenfor en hverdag
Lån til bilkøb FAQ
Du skal først og fremmest være opmærksom på dine egne behov. Hvad skal bilen bruges til, hvilket ekstraudstyr har du brug for, og hvordan vil kan du finansiere bilkøbet, er alt sammen gode spørgsmål at stille sig selv.
Ja, du kan sagtens købe en bil i Tyskland. Det er rimelig nemt at købe en bil i et EU-land, for derefter at importere den til Danmark. Husk dog på, at selvom priserne er billigere andre steder end Danmark, kan det alligevel blive en dyr fornøjelse at foretage et bilkøb i Tyskland, da registreringsafgiften tæller for cirka 55% af den danske markedsværdi.
Du ansøger om et lån til bilkøb ved at vælge billån i din låneansøgning. Her skal du indtaste oplysninger vedrørende bilen, du ønsker at købe, samt din privatøkonomiske situation.
Du har altid 14 dages fortrydelsesret - også på din låneaftale til køb af bil.
Bedømt til 4.8/5 baseret på 3.100 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.