FinansTeam Gratis og uforpligtende gældsrådgivning

Samarbejdet mellem Lendo og FinansTeam er for dig, der har mistet overblikket over din gæld, måske er endt i RKI eller har modtaget en afvist låneansøgning. Her kan du gratis og uforpligtende få den gældsrådgivning, du har brug for. Eksempelvis kan du få svar på, hvorfor din låneansøgning bliver afvist, samt hvordan du kan forbedre din privatøkonomi, så du kan få det samlelån, forbrugslån eller billån, du ønsker.

Et samlelån kan hjælpe dig på vejen mod en bedre privatøkonomi. Det er for dig, der har flere lån og ønsker at samle dem i ét lån, hvilket kan give dig en stor besparelse på din samlede gæld. Du kan nedenfor se, hvordan du ansøger om et samlelån gennem Lendo. Det er dog ikke alle, der har mulighed for at få et samlelån. Her kommer FinansTeam ind i billedet. Deres rådgivere kan hjælpe dig og din økonomi, så du kan få det samlelån, du ønsker.

Få hjælp til din økonomi

Ansøg
Ansøg
Du ansøger om et samlelån ved at udfylde en låneansøgning. Det tager kun få minutter, og derefter indhenter vi tilbud fra flere banker.
Sammenlign
Sammenlign
I løbet af 24 timer modtager du dine personlige tilbud på samlelån. Disse kan du sammenligne ud fra pris og andre vilkår.
Vælg
Vælg
Det er nu op til dig selv at vælge det samlelån, der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Bliv gældfri med hjælp fra FinansTeam

Har du fået afvist din ansøgning på et samlelån, er der stadig hjælp at hente. FinansTeam består af professionelle gældsrådgivere, der står klar til at hjælpe dig godt videre. De tilbyder forskellige former for hjælp, alt efter hvad du har brug for. Du kan få hjælp til at få en bedre forståelse af din privatøkonomi, eller du kan lade dem forhandle med dine kreditorer, så du er sikret de bedst mulige vilkår.

Når du har fået overblikket tilbage over din privatøkonomi, står FinansTeam også klar til at hjælpe dig med din låneansøgning hos Lendo. Det vil sige, at du kan opnå et bedre og billigere lån eller samlelån efter at have haft et forløb hos FinansTeam - et lån, du måske ikke var blevet tilbudt før.

  • Professionel gældsrådgivning
  • Årsager til afvist låneansøgning
  • Gennemgang af privatøkonomi og gæld
  • Gratis og uforpligtende samtale
Har du brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os Ring til os hverdage 09:00 - 16:00
Chat med os Chat med os
Skriv til os Skriv til os Vi svarer hurtigst muligt
– altid indenfor en hverdag
Ofte stillede spørgsmål
FinansTeam kan hjælpe dig, hvis du eksempelvis er registreret i RKI, har skattegæld eller har fået afvist en låneansøgning. Her kan de give dig et overblik og en gennemgang af din økonomi og gæld, hvorefter de kan forhandle med dine kreditorer eller på anden vis hjælpe dig med din økonomi.
FinansTeam består af et professionelt hold af rådgivere, der er specialiserede i økonomisk rådgivning inden for lån, gældsafvikling og boligkøb.
Den første samtale er gratis og uforpligtende. Det giver dig mulighed for at høre og få afdækket, hvordan FinansTeam kan hjælpe dig i din situation.
FinansTeam er en af vores samarbejdspartnere. Hos Lendo er vi stolte over samarbejdet og håber, at det kan hjælpe flere af vores kunder i retning mod en sund privatøkonomi.
Sidst opdateret: 8. April 2022
Bedømt til 4.8/5 baseret på 3.093 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.