PengeProfilen Lad bankerne komme til dig

Hos PengeProfilen kan du gratis oprette en bruger og derved få et overblik over dine nuværende bank- og lånevilkår. Samtidig kan din profil anonymt ses af flere banker, som hver især vil vurdere, om de kan tilbyde dig en aftale med bedre vilkår end din nuværende bank.

Derudover giver PengeProfilen dig et overblik over din gæld og dine nuværende lån. Disse oplysninger kan du bruge til at foretage et rentetjek her hos Lendo for at se, om en omlægning af lånene kan give dig en økonomisk besparelse. Det kan både være en omlægning af et enkelt forbrugslån og en omlægning af flere lån til et samlelån.

Få hjælp med din gæld og økonomi

Ansøg
Ansøg
Du ansøger om et samlelån ved at udfylde en låneansøgning. Det tager kun få minutter, og derefter indhenter vi tilbud fra flere banker.
Sammenlign
Sammenlign
I løbet af 24 timer modtager du dine personlige tilbud på samlelån. Disse kan du sammenligne ud fra pris og andre vilkår.
Vælg
Vælg
Det er nu op til dig selv at vælge det samlelån, der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Få overblikket tilbage hos PengeProfilen

Samarbejdet mellem Lendo og PengeProfilen er skabt, for at du som låntager, er sikret de bedst mulige vilkår på dine lån. Der kan nemlig være betydelig forskel på bankernes vurdering af din økonomi og dermed deres tilbud på priser og vilkår i forbindelse med et lån. Det er derfor vigtigt, at du undersøger markedet løbende for at sikre dig den bedste aftale.

Og det bedste er, at du kan lade bankerne komme til dig. Du behøver ikke gøre andet, end at oprette en gratis profil hos PengeProfilen, da det derefter er bankernes arbejde at give dig det bedst mulige tilbud. Det sker gennem Lendo, hvor du kan lave et rentetjek eller samle dine lån i et samlelån, såfremt der er penge at spare.

  • Optimer dine bankforhold
  • Få overblik over din nuværende gæld
  • Se om du kan spare penge ved en omlægning af lån
  • Gratis og uforpligtende
Ofte stillede spørgsmål
PengeProfilen kan hjælpe dig med at skabe overblik, og med at identificere hvad din gæld består af. Derudover kan du benytte PengeProfilen som en central platform, hvis du er førstegangskøber af en bolig og ønsker at få de bedste bankforhold.
PengeProfilen er en online platform, som arbejder for at skabe det perfekte match mellem banker og låntagere.
Det er gratis og uforpligtende at oprette en profil hos PengeProfilen.
PengeProfilen er en af vores samarbejdspartnere hos Lendo. Samarbejdet skal støtte vores mission om et gennemsigtigt lånemarkedet, hvor du som låntager sikres den bedst mulige låneaftale.
Har du brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os Ring til os hverdage 09:00 - 16:00
Chat med os Chat med os
Skriv til os Skriv til os Vi svarer hurtigst muligt
– altid indenfor en hverdag
Sidst opdateret: 8. April 2022
Bedømt til 4.8/5 baseret på 3.399 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.