Diba Billån

Diba Billån er ejet af Sydbank A/S og har eksisteret siden 1989. Med Diba Billån kan du opnå et attraktivt og konkurrencedygtigt billån, som Forbrugerrådets magasin TÆNK tidligere har kåret til ‘bedst i test’. Diba Billån er under tilsyn af Finanstilsynet, og samarbejdet mellem Lendo og Diba Billån startede i 2021. 

Diba Billån tilbyder billån

Diba Billån er specialiseret i lån til bilen, motorcyklen eller lignende. Gennem Lendo får du tilbudt et billån med pant i bilen, hvilket betyder, at du kan få et billån med en lav rente og lave omkostninger hos Diba Billån. Det er muligt at lægge en del af bilens pris i egenbetaling for at opnå endnu bedre vilkår på dit billån, men det er ikke et krav hos Diba, at du lægger en egenbetaling.

 

Hos Lendo har du mulighed for at sammenligne lån. Det vil sige, at du kan sammenligne et billån fra Diba Billån med et billån fra eksempelvis AL Finans og vores andre samarbejdspartnere. Du skal blot udfylde én enkelt ansøgning, og derefter modtager du tilbud på lån til din bil fra op til 12 forskellige banker. 

Diba Billån kan via Lendo tilbyde:

Hvem er Diba Billån?

Som navnet antyder, kan du hos Diba Billån optage et lån til bil, men du kan også optage et lån til motorcykel, campingvogn eller lignende køretøjer. Diba Billån har eksisteret siden 1989 og er i dag 100 % ejet af Sydbank A/S.

 

I 2018 blev Diba Billån kåret til ‘bedst i test’ af Forbrugerrådets magasin TÆNK og bliver i dag stadig anbefalet af Forbrugerrådet. Det er derfor blevet et af danskernes foretrukne steder til finansiering af bil eller lignende. 

 

Diba Billån har flere samarbejdspartnere, hvilket gør, at de kan tilbyde billån til lave priser samt fordelagtige bilforsikringer. Så kan du klare hele finansieringen af din drømmebil på én gang. Diba har eksempelvis et samarbejde med Alka Forsikring, hvorigennem de formidler kaskoforsikringer. På den måde kan Diba både tilbyde et fornuftigt billån samt en selvbetjeningsrabat ved køb af en bilforsikring hos Alka - både til nye og eksisterende kunder. 

Krav og vilkår hos Diba

Hver af vores samarbejdspartnere har specifikke krav og vilkår, som du skal opfylde for at få bevilget et lån. Disse krav er:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du kan ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark. 

Diba vil vurdere din låneansøgning fra Lendo ud fra en personlig kreditvurdering, som har betydning for den rente og pris, du får tilbudt. Samtidig vil bilens type, alder og kilometerstand have betydning herfor.

Selvom det er muligt at lægge en del af bilens pris i egenbetaling, er det ikke nødvendigt for at få et billån med pant i bilen hos Diba Billån. Til gengæld stiller Diba krav om, at du skal have et gyldigt kørekort. 

Billån hos Diba

Hos Diba Billån bestræber de sig på at tilbyde et billån, der er så attraktivt som muligt for dig som låntager. Det gør de ved at tilbyde billån med en konkurrencedygtig rente. Samtidig har du mulighed for at tegne en bilforsikring til lave priser.

 

Diba Billån tilbyder billån med pant i bilen. Et billån med pant betyder, at Diba bevilger dig et billån, mod at de får sikkerhed i bilen. Det gør, at Diba kan gøre krav på bilen, hvis du havner i en situation, hvor du ikke længere har mulighed for at tilbagebetale lånet. Så kan Diba sælge bilen og på den måde få pengene tilbage.

 

Du kan vælge at sikre dig selv mod sådan en situation ved at tegne en låneforsikring. Med en låneforsikring er du sikret i tilfælde af eksempelvis ufrivillig arbejdsløshed eller sygdom. Hos Lendo kalder vi det en Tryghedsforsikring - læs mere om det her.

 

Sammenlign billån fra Diba med andre udbydere af billån

Lendo er din sammenligningstjeneste for lån, og vi ønsker, at du finder det bedste lån på lånemarkedet. Det er uanset, om du har brug for et privatlån, billån eller samlelån. Her på siden kan du gratis og uforpligtende modtage lånetilbud fra op til 12 forskellige banker. 

 

På nuværende tidspunkt er AL Finans og Diba Billån vores eneste partnere, der tilbyder billån med pant i bilen. Du kan dog fortsat sammenligne billån fra vores resterende 10 partnere. De vil blot tilbyde dig billån uden pant i bilen og uden krav til egenbetaling. 

 

På den måde kan du sammenligne billån på tværs af billån med og uden pant i bilen. Du ansøger ved at udfylde vores låneberegner for billån.

Har du spørgsmål til vores samarbejde med Diba Billån eller processen generelt, kan du ringe eller skrive til vores kundeservice. Her vil vi med glæde hjælpe dig med at finde det helt rigtige billån. 

 

Diba Billån

Axeltorv 4

4700 Næstved

Har du brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os Ring til os
70 5000 10
hverdage 09:00 - 16:00
Chat med os Chat med os
Tryk her
Skriv til os Skriv til os
kundeservice@lendo.dk
Vi svarer hurtigst muligt
– altid indenfor en hverdag
Ofte stillede spørgsmål
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere, vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem Lendo. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til banken. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker, vi samarbejder med.

Gennem Lendo kan du ansøge om privatlån mellem 10.000 og 500.000 kr. Ved billån kan du ansøge om op til 1.000.000 kr.

Bankerne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte bank, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Rentespændet ligger på 1,25 % - 22,52 %. Det er individuelt, hvilken rente du kan få tilbudt. Det afhænger af den kreditvurdering, som banken foretager ud fra oplysninger omkring din privatøkonomi.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig for dig at lave et samlelån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af lånebeløbet til at indfri din eksisterende gæld.

Vælg først at du vil samle/refinansiere lån, og angiv herefter det samlede beløb, du ønsker at refinansiere for. Du skal dernæst oplyse, om du også ønsker at ansøge om penge til kontant udbetaling.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte bank for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af banken. Hvornår lånet udbetales, afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 hverdage.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller afdrage et højere beløb.

Kontakt banken, og de vil hjælpe dig.

 • AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank)
 • AL Finans
 • Diba Billån
 • Express Bank (en del af BNP Paribas Group)
 • Facit Bank
 • Fellow Finance
 • Ferratum
 • KreditNU
 • Ikano Bank
 • MiniFinans
 • Modus Finans
 • NordCredit
 • re:member
 • Resurs Bank
 • Smartkredit
 • Sparxpres (en del af Spar Nord)
 • Unilån

Ja. Du kan altid ændre din låneansøgning. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Ingen af de långivere, vi samarbejder med, kan tilbyde lån til personer, som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Bedømt til 4.8/5 baseret på 2.474 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.
Trustpilot
Udforsk universet bag Lendo

Hos Lendo kan du med én låneansøgning få op til 17 lånetilbud fra forskellige banker og låneudbydere. Det er din mulighed for at undersøge det danske lånemarked.

Vi har eksisteret siden 2007, og er i dag den største sammenligningstjeneste for lån i Norden. Væksten fortsætter og det samme gør vores lyst og vilje til at skabe bedre og billigere lånemuligheder for dig som låntager.