Fellow Finance

Fellow Finance er en crowdfunding- og P2P-lånetjeneste, som via deres digitale platform forbinder låntagere og investorer. Fellow Finance lancerede i 2013 og er vokset til at være en international crowdfunding virksomhed, som er til stede i fem lande, hvor de tilbyder finansieringsløsninger inden for lån og kredit til både privatpersoner og virksomheder. Fellow Finance holder til i Helsinki og er i dag den største låneplatform i Nordeuropa. Samarbejdet mellem Lendo og Fellow Finance begyndte i 2018. Fellow Finance er et Autoriseret Betalingsinstitut under tilsyn af Finanstilsynet.

Fellow Finance tilbyder privatlån

Et privatlån er et lån uden sikkerhed, og det er netop det, Fellow Finance tilbyder. Det vil sige, at du selv bestemmer, hvad pengene skal bruges til. Hverken vi hos Lendo eller Fellow Finance vil blande os i, hvad lånet bliver brugt på. 

Fellow Finance kan via Lendo tilbyde:

 • Privatlån op til 100.000 kr. 
 • Afbetalingsperiode på 1 - 10 år.
 • Fast debitorrente på 2,95 - 20,95%.

Finansielle tjenester hos Fellow Finance

Tjenester Status
NemID Ja
eSKAT Nej
Betalingsservice Nej
Betalingsservicegebyr 0 kr.
Etableringsomkostning 5 % af lånebeløbet
Administrationsgebyr 100 kr.

Hvem er Fellow Finance?

Fellow Fiance er den største crowdfunding platform i Norden. Med Fellow Finances P2P-platform kan man som investor få renteindtægter for udlånte penge, mens man som låntager kan finde finansiering til sine individuelle behov.

Du kan dermed bruge Fellow Finance både til investering og til at låne penge. Det at optage et lån er muligt for både kreditværdige privatpersoner og virksomheder, hvor begge kan finde finansiering til deres behov. Den digitale forretningsmodel hos Fellow Finance gør finansieringsløsninger hurtigt og effektivt. Det er til gavn for både låntager og investor.  

Krav og vilkår hos Fellow Finance

For at Fellow Finance kan bevilge dig et lån, skal du kunne opfylde følgende krav:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du kan ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark. 

Opfylder du ikke kravene, kan du hverken få tilbudt et lån fra Fellow Finance eller vores andre samarbejdende banker og låneudbydere. 

Lån uden sikkerhed hos Fellow Finance

Du kan ansøge om et lån uden sikkerhed hos Fellow Finance. Med et lån uden sikkerhed kan du bruge pengene, som du vil alt efter dit behov eller ønske. Fellow Finance kræver ikke pant i det, du finansierer med lånet. 

Du kan dermed bruge lånet som et billån uden sikkerhed, hvis du har brug for en ny bil. Du kan også vælge at bruge pengene på en renovering, hvis din bolig trænger til det. Du kan også se det som et forbrugslån, hvis du eksempelvis har brug for en ferie eller andet forbrug. Et lån fra Fellow Finance kan også bruges som et samlelån. Du skal dog selv indfri dine eksisterende lån og kreditter. Med den konkurrencedygtige rente Fellow Finance tilbyder, kan det dog godt være værd at undersøge, om et samlelån eller en omlægning af et lån kan være fordelagtigt for dig. 

Sammenlign lånetilbud fra Fellow Finance med andre banker

Når du ansøger om et lån gennem Lendo, vil du både få et lånetilbud fra Fellow Finance og fra vores 9 andre samarbejdende banker og låneudbydere. Det giver dig mulighed for at sammenligne lån fra flere banker. 

Hvis du er nysgerrig på, hvad du har mulighed for at låne, kan du bruge vores låneberegner. Her kan du indtaste dit ønskede lånebeløb samt den ønskede løbetid for lånet. Låneberegneren beregner dit potentielle lån ud fra en variabel rente på 7%. Det er derfor blot et estimat, den viser. Fellow Finance tilbyder eksempelvis en rente helt ned til 2,95%, hvilket gør det muligt for dig at optage et lån med en lavere rente, end den vores låneberegner viser. 

Hvilken rente Fellow Finance kan tilbyde dig, afhænger af den individuelle kreditvurdering, der laves ud fra din privatøkonomi. 

Har du spørgsmål til, hvad Fellow Finance tilbyder gennem Lendo, kan du ringe eller skrive til vores kundeservice. 

Fellow Finance Plc
Pursimiehenkatu 4 A
00150 Helsinki

Har du brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os
70 5000 10
hverdage 09:00-16:00
Chat med os
Tryk her
Skriv til os
kundeservice@lendo.dk
Vi svarer hurtigst muligt
– altid indenfor en hverdag
Ofte stillede spørgsmål
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere, vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem Lendo. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til banken. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker, vi samarbejder med.

Gennem Lendo kan du ansøge om privatlån mellem 10.000 og 500.000 kr. Ved billån kan du ansøge om op til 1.000.000 kr.

Bankerne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte bank, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Rentespændet ligger på 1,25 % - 20,95 %. Det er individuelt, hvilken rente du kan få tilbudt. Det afhænger af den kreditvurdering, som banken foretager ud fra oplysninger omkring din privatøkonomi.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig for dig at lave et samlelån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af lånebeløbet til at indfri din eksisterende gæld.

Vælg først at du vil samle/refinansiere lån, og angiv herefter det samlede beløb, du ønsker at refinansiere for. Du skal dernæst oplyse, om du også ønsker at ansøge om penge til kontant udbetaling.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte bank for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af banken. Hvornår lånet udbetales, afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 hverdage.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller afdrage et højere beløb.

Kontakt banken, og de vil hjælpe dig.

 • AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank)
 • AL Finans
 • Basisbank
 • Diba Billån
 • Express Bank (en del af BNP Paribas Group)
 • Ikano Bank
 • Modus Finans (en del af Facit Bank)
 • Fellow Finance
 • LånLet (en del af Basisbank)
 • Minifinans
 • Resurs Bank
 • Smartkredit
 • Sparxpres (en del af Spar Nord)
 • Unilån

Ja. Du kan altid ændre din låneansøgning. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Ingen af de långivere, vi samarbejder med, kan tilbyde lån til personer, som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Bedømt til 4.8/5 baseret på 1.893 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.
Trustpilot
Udforsk uniververset bag Lendo

Hos Lendo kan du med én låneansøgning få op til 16 lånetilbud fra forskellige banker og låneudbydere. Det er din mulighed for at undersøge det danske lånemarked.

Vi har eksisteret siden 2007, og er i dag den største sammenligningstjeneste for lån i Norden. Væksten fortsætter og det samme gør vores lyst og vilje for at skabe bedre og billigere lånemuligheder for dig som låntager.