Samlelån

Saml dine lån i ét samlelån og spar penge

Står du som mange andre danskere og har flere mindre lån? Så kan du med fordel lade Lendo hjælpe dig med at samle dine lån til ét lån. Det kaldes et samlelån.

 

Hos Lendo kan du få hjælp til at samle dine lån

Hos Lendo kan du nemt og gratis få tilbud på et samlelån fra flere banker og långivere. Du kan herefter sammenligne og vælge lånet med den billigste rente. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde en ansøgning her på siden, og inden for 24 timer kan du vælge det bedste blandt de tilbud, vi har indhentet til dig. Dermed kan du sænke dine månedlige låneomkostninger, da banken ofte vil tilbyde dig en bedre rente på ét større lån end på flere små. Du slipper også for de ekstra gebyrer, der er forbundet med at have lån hos flere långivere.

Du kan samle flere forskellige typer af lån. Det kan være privatlån, forbrugslån, kviklån, kassekredit, afbetaling på et TV eller en mobil, som du ønsker at samle til ét lån. Hos Lendo kan du hurtigt udfylde en ansøgning og se, hvor meget lånet kommer til at koste dig, og hvor meget du sparer hver måned. De første tilbud vil begynde at tikke ind med det samme, men vi anbefaler altid, at du venter 24 timer med at vælge et lånetilbud, så alle vores banker kan nå at behandle din ansøgning. Hvis du vil igang med at undersøge om et samlelån er noget for dig, skal du blot igennem nedenstående 3 trin:

 1. Ansøg - Udfyld en ansøgning og angiv de lån du ønsker at samle.

 2. Sammenlign - Sammenlign de tilbud vi indhenter til dig og se om du sparer penge ift. dine eksisterende lån.

 3. Vælg - Vælg det lån der passer bedst til dig.

Hvad er et samlelån?

Et samlelån er, som ordet beskriver, en sammenlægning af dine forskellige lån til ét lån. Hos Lendo får du personlige tilbud på at få samlet din gæld ved at lægge dine lån sammen til ét samlet lån. Det er både billigere og bedre for din økonomi. Du kan altså spare penge ved at få samlet dine lån og opnå lavere udgifter i form af lavere ydelse, lavere rente og lavere gebyrer på din gæld.

Samlelån er i sin fineste form ét overskueligt lån, som samler alle dine mindre lån til ét billigere lån. 

De lån, mange af os ofte får taget, fejler ikke noget i sig selv. Men kigger vi på dem samlet set, kan det gøres billigere. 

Mindre lån har hver især forskellige rentesatser, forskellige gebyrer og forskellige aftaler med hensyn til, hvornår lånet skal indfries. Et samlelån er i stedet ét enkelt lån, der gør det nemmere, billigere og mere overskueligt at have lån. 

Et samlelån betyder: 

 • Ét lån

 • Én rente

 • Én låneudbyder

 • Ét månedligt afdrag 

Det betyder, at du sparer penge og ikke skal bekymre dig yderligere om at få betalt til tiden, tjekke eBoks igen og igen, eller være usikker på hvor meget det er, du mangler at få betalt til hvem. 

Et samlelån betyder også, at du kun har én låneudbyder. 

Lendo hjælper dig nemt og trygt igennem processen med at finde frem til dit nye, billigere samlelån. Hvis du ønsker, at Lendo skal hjælpe dig med at finde det billigste samlelån, kan du kan starte din ansøgning direkte her.

Når du laver en ansøgning hos Lendo, skal du blot indtaste dine eksisterende lån samt nogle oplysninger om dig selv og din økonomiske situation. Vi vender tilbage inden for 24 timer med lånetilbud, som viser de muligheder, du har for at samle dine lån til et samlelån. Du kan her læse mere om, hvordan det egentlig foregår.

Hvorfor skal jeg samle lån og gæld?

Har du flere små lån, kreditter og ting købt på forskellige afdrags- og afbetalingsaftaler? Har du mindre lån forskellige steder? 

Det kan blive dyrt i det lange løb med mange forskellige lån, da du som regel betaler en højere rente på små lån, samt administrations- og fakturagebyrer på hver enkelt af dem.

Mindre lån, kreditter og afbetalinger har ofte en kort tilbagebetalingstid, og hvis du vil sænke dine månedlige omkostninger, kan du med et samlelån både få tilbudt en lavere rente og få en længere løbetid på lånet. Det skyldes, at et samlelån typisk vil være et højere beløb, hvilket medfører en lavere rente. I sidste ende betyder det, at du sparer på dine totale låneomkostninger og får flere penge til dig selv her og nu.

Det er ikke ualmindeligt at samle de lån, der gennem tiden har været nødvendige af forskellige årsager. I det lange løb er det nemlig både dyrt og uigennemsigtigt med mange forskellige lånetyper og renter, der ikke er til at holde styr på. Ved at samle dine lån ét sted, får du et meget bedre overblik, så det bliver nemmere at beregne dit rådighedsbeløb og dermed lægge budget for din fremtidige økonomi og din månedlige privatøkonomi.

Du får også mulighed for at betale dit lån af hurtigere, hvis du har samlet dem hos én låneudbyder eller bank. Lendo hjælper dig med at finde det bedste og billigste tilbud på at samle dine lån.

Det er altså en god idé at samle lån, når:

 • Overblikket mangler

 • Hvis du har lån med høj rente. Lendo formidler lån fra 2,95% i månedlig rente.

 • Regningerne er mange

 • Den månedlige ydelse virker alt for uoverskuelig

Fordelene er mange og ulemperne få. Et samlelån igennem Lendo er nemt at søge om, og vi står klar til at hjælpe dig igennem hele processen. Du får hurtigt det bedste sammenligningsgrundlag for, hvor du finder dét samlelån, der er den bedste løsning for dig. Udfyld ansøgningen allerede nu, og se hvad der ligger af gode lånetilbud og venter.

Læs også Vores kunder er vilde med at samle deres lån

Hvornår er det en god idé at samle sine lån?

Hvis du flere gange har lånt penge, lånt småbeløb, købt på afbetaling, eller har en rest af et billån og derfor har mange kreditter, kan det ofte betale sig at optage et samlelån hos én långiver. Særligt hvis din økonomiske situation er forbedret, siden du optog dine nuværende lån, vil du have gode muligheder for at få bedre lånevilkår. Det kan også være, at du har fået mulighed for at optage et nyt lån sammen med en anden, så I kan samle jeres mindre lån og få et nyt samlet lån. 

Læs mere om hvornår det er en god idé at få et samlelån her, og er du blevet nysgerrig på at samle dine lån sammen med en anden, så klik her.

Hvordan foregår ansøgningen til et samlelån?

Lendo gør det nemt, trygt og sikkert at samle lån, gæld og kreditter. Du skal blot udfylde vores ansøgning om et nyt samlelån, svarende til det samlede beløb for dine nuværende små lån og kreditter. Vi sender dine oplysninger til de banker og långivere, vi samarbejder med. De vil behandle din låneansøgning og du får svar inden for 24 timer. Herefter kan du frit vælge det tilbud, der passer dig bedst. Læs mere om hvordan det hele foregår.

Hvordan foregår udbetaling af et samle​​lån?

Proceduren for udbetalingen varierer afhængigt af, hvilken långiver du vælger. De forskellige banker og långivere har nemlig forskellige interne politikker, når det gælder udbetaling af samlelån.

I de fleste tilfælde vil den långiver, som du vælger at optage samlelånet hos, sørge for at indfri din eksisterende gæld, efter du har givet nogle oplysninger om dine lån. For enkelte långivere vil det foregå sådan, at de blot udbetaler lånet til din konto, hvorefter du selv skal sørge for at afbetale dine forskellige lån og kreditter.

Rigtig god fornøjelse med at få samlet dine lån til et bedre og billigere lån sammen med Lendo. Kom i gang med det samme – ansøg nu!

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål om samlelån, er du velkommen til at kontakte os på 70 5000 10.

Ofte stillede spørgsmål
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du af långiveren på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer, faktisk får du ofte endnu bedre lånetilbud, end hvis du går direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Fellow Finance, PayMark Finans (en del af Facit Bank), Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.