Samlelån – Saml lån op til 500.000 kr. og spar penge

Alle dine lån samles i ét lån

Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Spar penge og få mere luft i økonomien

Sådan fungerer et samlelån

Ansøg
Ansøg
Ansøg om samlelån ved at udfylde en ansøgning. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på samlelån fra op til 17 banker.
Sammenlign
Sammenlign
Du får de første tilbud på samlelån inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på samlelån.
Vælg
Vælg
Vælg det samlelån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Spar penge med et samlelån og få en overskuelig økonomi

Med et samlelån kan du samle alle dine lån i ét lån. Det kan give dig en stor månedlig besparelse, da du kun skal afdrage på ét lån, til én rente og hos én låneudbyder. Samtidig får du et bedre overblik over din gæld og privatøkonomi.

 • Alle dine lån samlet i ét
 • Én rente, én ydelse og én låneudbyder
 • Spar penge og få mere luft i økonomien
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om et samlelån

Samlelån FAQ
Med et samlelån har du ét lån med én rente hos én låneudbyder og på den mådem kan du hurtigt og nemt forbedre din privatøkonomi. Det er i stedet for at have lånene spredt hos forskellige låneudbydere.

Rent praktisk fungerer et samlelån ved, at du optager et nyt lån, som svarer til din samlede gæld. Det lån bruger du til at indfri dine eksisterende lån med. Det gør, at du nu kun har ét lån.

Et samlelån kan give dig store besparelser, da dine låneomkostninger mindskes ved at have ét lån frem for flere lån. Samtidig får du et bedre overblik over din økonomi og gæld.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge om et samlelån. Når din ansøgning er færdigbehandlet, kan du få et overblik over de forskellige lånetilbud, og derefter vælge det bedste lån. Du binder dig først til lånet, når du underskriver en låneaftale. Underskriver du aftalen udbetales lånet, men skulle du fortryde dit samlelån, har du 14 dages fortrydelsesret.

De grundlæggende krav for at kunne søge om et samlelån, er de samme krav som bankerne stiller ved almindelige låneansøgninger med en ny kontant udbetaling:

 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån. Det kan ofte være nemmere at få bevilget et samlelån, da bankerne og långiverne i deres kreditvurdering tager højde for, at der ikke søges om at stifte ny gæld, men derimod om refinansiering af eksisterende gæld.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

OBS Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Det er altid en god idé at undersøge, om der er penge at spare ved at samle sine lån. Der er dog særlige tilfælde, hvor det er en ekstra god idé at undersøge sine muligheder for et samlelån. Det er hvis:

 • Du har flere små lån 
 • Du har mistet overblikket
 • Du har fået ny løn
 • Du har mulighed for at ansøge sammen med en anden
 • Du vil gerne have lidt mere overskud og lidt flere penge på kontoen

Saml lån i et samlelån hvis du kan genkende et eller flere af disse punkter.

Der kan være flere grunde til at blive afvist af bankerne om et samlelån. Et samlelån udgør ofte et højt lånebeløb, og i så fald vil banken se det som en forhøjet risiko.

Derudover kan grunden til, at du ikke får et samlelån tilbudt være, at du falder udenfor de grundlæggende krav, eller at din privatøkonomi resulterer i en dårlig kreditvurdering. Vi hos Lendo har ikke mulighed for hverken at ændre kreditvurderingen eller for at få information vedrørende, hvorfor en ansøgning afvises.

Gennem Lendo kan du ansøge om et samlelån mellem 10.000 og 500.000 kroner. Du kan dermed samle både store og små lån - der er ingen begrænsning for, hvor mange lån du kan samle.

Skulle du have behov for kontant udbetaling, kan dette nemt kombineres med et samlelån.

Du sparer penge på at samle dine lån, da et samlelån vil medføre bedre lånevilkår og færre låneomkostninger. Et større lån vil typisk medføre en bedre rente samtidig med, at du ikke skal betale flere gebyrer i oprettelse samt administration.
Et samlelån handler i bund og grund om at spare penge på gæld. Derfor er det nærliggende at vælge det billigste samlelån med den laveste rente og samlede tilbagebetaling. For at finde det anbefaler vi at sammenligne forskellige tilbud på samlelån. Det gør, at du kan vælge det bedste samlelån på et oplyst grundlag.

Ansøg om et samlelån her og find hurtigt ud af, om du kan spare penge med et billigt samlelån.

Har du brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os Ring til os hverdage 09:00 - 16:00
Chat med os Chat med os
Skriv til os Skriv til os Vi svarer hurtigst muligt
– altid indenfor en hverdag

Vil du gerne blive klogere på samlelån, hvordan det fungerer, og hvordan det kan forbedre din privatøkonomi? Så læs med her, hvor vi guider dig gennem hele processen.

Lav et samlelån og opnå en stor månedlig besparelse og samtidig få et bedre overblik over din økonomiske situation. Det er ovenikøbet ganske gratis både at ansøge om et samlelån - altså et lån til at samle gæld. Du kan også læse med, hvis du gerne vil blive klogere på det at låne penge

samlelån

Lyder et samlelån næsten for godt til at være sandt? Ansøg om et samlelån og se om det kan betale sig for dig at samle lån. Det er helt uforpligtende at ansøge om et samlelån. Lever dine lånetilbud for et samlelån ikke op til dine forventninger, kan du blot lade være med at vælge at få et samlelån. Tilbuddene vil blive fjernet automatisk efter 30 dage.

Har du brug for en ekstra kontant udbetaling oveni et samlelån, kan du samtidig søge om det. Gennem Lendo kan du søge om lån og samlelån på mellem 10.000 - 500.000 kroner.

Vi sidder samtidig klar til at hjælpe dig med at finde det bedste og billigste samlelån på markedet. Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 5000 10, hvis du har brug for hjælp eller svar på spørgsmål. 

Her på siden kan du blive klogere på samlelån, og hvad det kan gøre for dig og din privatøkonomi at samle lån. Du kan læse det hele fra ende til anden eller klikke dig hen til det, du ønsker at vide mere om:

Saml dine dyre lån i et samlelån

Står du som mange andre danskere og har optaget flere små lån? Måske har du et forbrugslån, billån og en afbetaling eller en samling af andre lånetyper. Vil du gerne vide, om det kan betale sig for dig at samle dine lån? Saml lån gennem Lendo - vi er din hjælp på lånemarkedet.

På denne side kan du nemt og gratis samle lån. Med vores tjeneste kan du samtidig sammenligne samlelån, hvilken øger din mulighed for at finde det bedste samlelån. Du får nemlig tilbud på samlelån fra flere banker og låneudbydere ud fra kun én låneansøgning. 

Det eneste du skal gøre, er at udfylde en ansøgning her på siden. Inden for 24 timer kan du vælge det bedste tilbud blandt de tilbud på samlelån, vi har indhentet til dig. På den måde finder du hurtigt frem til en månedlig besparelse, og det bedste ved det er, at du kan gøre det hjemme fra sofaen. 

Samlelån er sammenlægning af lån

Som navnet beskriver, er et samlelån en sammenlægning af lån. Det vil sige, at du samler dine lån til ét lån hos én bank eller låneudbyder. Et samlelån er altså et lån til at samle gæld. For at samle lån kræver det derfor, at du i forvejen har flere lån. Det kan både være store eller små lån og en blanding af forskellige lånetyper. 

En sammenlægning af lån foregår ved, at du optager et nyt lån, der bruges til at indfri dine eksisterende lån. Du optager altså ét lån, hvis lånebeløb svarer til det, du har af samlet gæld. Har du optaget et privatlån på 20.000 kroner og et billån på 250.000 kroner, kan du samle lånene ved at optage et nyt lån på 270.000 kroner, som bruges til at indfri de eksisterende lån. Efter at have gjort det har du nu ét lån, én rente og én bank at have styr på i stedet for at have to lån, to renter og eventuelt to banker at have styr på. 

Du kan også ansøge om en kontant udbetaling samtidig med, at du ansøger om et samlelån. Eksempelvis kan du ansøge om et samlet lånebeløb på 300.000 kroner. Så kan du bruge 270.000 kroner på at indfri og samle lån, og de resterende 30.000 kroner til ferie, uforudsete udgifter eller andet, du mangler. 

Få et samlelån

Det er nemt og overskueligt at ansøge om et samlelån. Det samme er hele processen i at sammenlægge sine lån. Vælger du at bruge en online tjeneste som vores, skal du blot indtaste dine eksisterende lån og personlige oplysninger i en låneansøgning her på siden. Herefter indhenter vi tilbud på samlelån fra flere forskellige banker og låneudbydere. Så kan du sammenligne dine tilbud på samlelån og generelt finde frem til, om det er fordelagtigt for dig at samle alle dine lån. 

Det er forskelligt fra bank til bank, hvorvidt du selv har ansvaret for at samle dine lån, eller om banken gør det helt automatisk. Det skal du dog ikke lade dig afskrække af. Har du selv ansvaret for at samle dine lån i en bank, skal du bare bruge dit nye lån på at indfri dine eksisterende lån. Du får blot lånebeløbet overført til din konto, og herefter kan du henvende dig til de låneudbydere, du har et lån hos for at indfri dit lån. 

Saml lån her og nyd besparelsen - det siger kunderne

Som sagt, kan et samlelån hurtigt lyde som noget, der er for godt til at være sandt. Måske er du samtidig i tvivl om, hvordan et samlelån egentlig fungerer. For at gøre det mere tilgængeligt at forstå, bruger vi Kim som en fiktiv caseperson. 

Kim* har efterhånden en del forskellige udbetalinger hver måned, der går til gæld. Det er ved blive lidt uoverskueligt, og Kim er forvirret over, om der egentlig bliver afdraget det, der skal afdrages. Derfor ansøger Kim om et samlelån gennem Lendo for at samle sin gæld et sted og kun skulle holde styr på en enkelt afbetaling.

Kim har taget et forbrugslån for at kunne betale for nye møbler og mindre renoveringsarbejde i forbindelse med en flytning. Efter at have boet i boligen i nogle år, fik Kim et nyt arbejde længere væk fra sin bolig, men med en løn som var en del bedre end før. I den anledning købte Kim en bil og tog et lån via bilforhandlerens samarbejdspartner.

For nylig stod Kims mobiltelefon pludselig uventet af, efter at den blev tabt i en vandpyt. Der var ikke mange penge tilbage den måned, så Kim valgte at købe en ny mobiltelefon på afbetaling. Derudover gjorde Kim brug af en kassekredit i de første måneder som ledig nyuddannet og har ikke betalt alt tilbage endnu.

Ville du kunne have styr på alle de udgifter og afbetalinger? Med et samlelån kan Kim samle dem alle sammen. Dermed kan han spare penge på renter og måske endda betale sin samlede gæld af hurtigere. Kim kan desuden søge om flere penge end blot til at samle sin gæld, og dermed også få en kontant udbetaling oveni. Via Lendo kan du søge om et samlelån på mellem 10.000-500.000 kroner.

Kim opfylder alle mindstekravene for at få et samlelån og får derfor nogle forskellige lånetilbud at sammenligne. Alt efter hvilken låneudbyder Kim vælger, kan afviklingen af de eksisterende lån være forskellig.

Nogle banker betaler dine lån af for dig, mens andre udbetaler hele samlelånet til dig, så du selv skal sørge for at indfri din gæld.

*Kim er en fiktiv caseperson.

Vores kunder er vilde med samlelån

Begejstringen er lige stor hver gang en kunde vender tilbage med en god oplevelse her hos Lendo. Særligt det at kunne samle sine lån vækker glæde hos mange. Der er nemlig gode muligheder for at spare penge hver eneste måned - og så er det endda gratis og uforpligtende at se ens muligheder for at samle lån. 

saml dine lån

Glæden kunne høres i Ole's stemme, da vi talte med ham i forbindelse med hans godkendelse af et samlelån.

Ole ønskede at samle 9 forskellige lån på i alt 500.000 kroner i ét lån. Efter at have lavet en ansøgning hos Lendo og modtaget sine personlige lånetilbud, valgte Ole et tilbud på et samlelån fra Express Bank. Det sikrede ham en månedlig besparelse på 5.127 kroner.

Selv fortæller han:

"Jeg var faret vild i renter og gebyrer, og det var blevet lidt et uoverskueligt projekt for mig at undersøge, om vi kunne få bedre vilkår. Jeg kontaktede Lendo, som heldigvis kunne hjælpe mig med at samle lånene til ét og få en bedre aftale. Det har gjort en stor forskel for økonomien herhjemme, så jeg er da ærgerlig over, at jeg ikke kastede mig ud i det lidt tidligere. Jeg kan klart anbefale andre at gøre det samme.”

Ole er ikke den eneste, vi har hjulpet. Mange tusinder af danskere har allerede sparet penge med et samlelån med bedre vilkår. Ved at sammenligne lånetilbud fra de etablerede låneudbydere, som vi samarbejder med, på ét samlet lån, kan du nu selv vælge hvilken løsning, der passer dig bedst.

saml flere lån

Det er gratis og uforpligtende at søge gennem Lendo. Vores brugere er både meget tilfredse med, hvor nemt det er, og med de tilbud vi indhenter til dem. 

samle lån

Flere og flere får øjnene op for, at det nu er muligt at få en bedre deal på lån og gæld. Ved at samle alle sine lån er der mulighed for at afbetale på ét samlet lån - og det er et godt valg for din privatøkonomi. Mange oplever, som Louise, at få flere penge mellem hænderne med et samlelån, og hvem vil ikke gerne det?

saml lån

Det er på ingen måde besværligt at få omlagt dine lån til et samlelån. Det er ikke bare noget som vi siger, vi har også fået vores kunders ord for det. 

Derfor bør du samle lån

Som du kan fornemme på vores kunders oplevelse ovenover, så er der en gennemgående grund til at samle lån i et samlelån; du sparer penge. 

I det lange løb kan det være dyrt at have mange forskellige lån, da du som regel betaler en højere rente på små lån. Samtidig betaler du for gebyrer og omkostninger i forbindelse med oprettelse og administration. Det gør du på hvert af lånene. Ved at samle dine lån ét sted mindsker du disse omkostninger. 

Derudover kan du typisk få tilbudt en lavere rente på et samlelån. Hos Lendo formidler vi lån fra 2,95% i rente. Hvis dine nuværende lån er dyrere, kan du ansøge om et samlelån her på siden og se, om vores samarbejdspartnere kan tilbyde dig et billigt samlelån.

Samtidig har du mulighed for en længere løbetid, hvis du har brug for det. Du kan også vælge at bibeholde en lav løbetid, og grundet din rentebesparelse kan du hurtigere tilbagebetale din gæld. 

I sidste ende er et samlelån lig med besparelse på dine låneomkostninger. Det giver dig flere penge mellem hænderne. 

En anden grund til at samle lån, der går igen hos mange af vores kunder, er det overblik, der skabes med et samlelån. Det kan være uoverskueligt at sidde med en masse forskellige lånetyper og renter, som ikke er til at holde styr på. 

Måske er du selv ved at miste overblikket? Det er der mange, der oplever. Gør dig selv en tjeneste og ansøg om et samlelån. Ved at samle dine lån ét sted får du et klart overblik over din gæld. Samtidig bliver det nemmere at beregne dit rådighedsbeløb og dermed nemmere at lægge et budget for din fremtidige privatøkonomi og yderligere besparelser. 

Du bør samle lån i et samlelån fordi:

 • Et samlelån giver dig et overblik over din gæld.
 • Et samlelån giver dig en månedlig besparelse.
 • Et samlelån giver dig færre månedlige afbetalinger.
 • Et samlelån samler din gæld hos én bank eller låneudbyder.

Fordelene er mange og ulemperne få. Den eneste grund til at du ikke skal optage et samlelån er, hvis det ikke kan betale sig for dig. Måske er de lån, du har i forvejen, billigere end et nyt lån, du ellers kunne samle din lån med. Ansøg om et samlelån her på siden og find ud af, om det kan betale sig for dig eller ej at samle lån. 

Hvorfor kan jeg ikke få et samlelån?

Vi ville ønske, at alle havde muligheden for at spare penge og skabe overblik med et samlelån. Desværre er det bare ikke alle, der har muligheden for at samle sine dyre lån. 

Har du stået i en uheldig situation og måske været nødt til at optage flere små lån eller kviklån, kan det være svært at samle lånene. Særligt hvis du er registreret i Debitor registret eller RKI. Det er nemlig ikke muligt at optage et samlelån trods RKI gennem Lendo. Det er grundet de krav, vores samarbejdende banker og låneudbydere sætter. 

De grundlæggende krav for at få bevilget et samlelån er:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kroner.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark.
 • Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret.

Disse krav er fastsat af de banker, vi samarbejder med hos Lendo. Det er samtidig dem, der vurderer, hvorvidt de kan bevilge dig et samlelån eller ej. Det gør de ud fra en personlig kreditvurdering af din privatøkonomi. Det er denne proces, der afgør, om du kan få et samlelån eller ej og til hvilken pris. Vi hos Lendo har ingen mulighed for at påvirke processen. 

Skulle du alligevel finde en anden låneudbyder, hvor du kan få et samlelån trods RKI, skal du være meget opmærksom på, om du rent faktisk sparer penge ved at samle dine lån. Der findes uvildig og gratis gældsrådgivning, hvor du kan få en hjælpende hånd med dette. 

Samlelån for ét enkelt lån

Et samlelån behøver ikke involvere flere lån, selvom det er det, begrebet antyder. Den praktiske proces bag et samlelån er, at dine eksisterende lån bliver indfriet med et nyt lån, som dækker beløbet for din samlede gæld. På den måde har du ét enkelt lån i stedet for flere lån. 

Men du kan også ansøge om et ‘samlelån’ for ét enkelt lån. Det vil betyde, at du refinansierer dit lån med et bedre lån. Refinansiering af ét lån går altså hånd i hånd med samlelån, og du kan derfor ansøge om det her hos Lendo. 

Du behøver altså ikke have flere lån for at finde bedre lånevilkår gennem et samlelån eller en refinansiering af lån. Ligesom når du samler flere lån, vil en refinansiering foregå ved, at du bruger et nyt og billigere lån på at indfri dit eksisterende lån - også selvom det kun er ét enkelt lån. 

Det kaldes også for et rentetjek - kært barn mange navne. Du tjekker nemlig din nuværende rente med dine lånemuligheder på nuværende tidspunkt. Det kan nemlig være, at du nu har mulighed for et lån med et lavere rente eller bedre lånevilkår, end du havde, da du optog dit eksisterende lån. 

Ansøg om et samlelån for ét lån på samme måde som du ansøger om et samlelån med flere lån. Du skal blot indtaste det lån, du gerne vil se om kan gøres billigere. Indsend din ansøgning og modtag forskellige lånetilbud inden for 24 timer. Så kan du se hvilket lånetilbud, der er det billigste, og om det er billigere og bedre end dit nuværende lån. I så fald kan du bruge dette bedre lån til at indfri dit eksisterende lån. 

Når et samlelån er en fornuftig mulighed

Det er ofte en god idé at ansøge om et samlelån. En simpel ansøgning kan vise dig, om det er på tide at samle lån i et bedre og billigere lån. Det er særligt en god idé at ansøge om et samlelån, når din økonomiske situation har ændret sig til det bedre, siden du optog lånene. En bedre økonomi kan nemlig være vejen til bedre lånevilkår. 

Det kan eksempelvis være, at du har fået lønforhøjelse, eller at du på anden vis har forbedret dit rådighedsbeløb. Det kan også være, at du nu har mulighed for at ansøge om et lån med en medansøger. Det vil forbedre den samlede kreditvurdering, og dermed øge chancen for at finde et bedre lån med et eventuelt højere lånebeløb og en lavere rente.  

Her er en lille tjekliste over, hvornår du bør overveje, om det er på tide at samle dine lån:

 • Du har flere små lån. 
 • Du har lån med høje renter.
 • Du har mistet overblikket.
 • Du har fået ny løn.
 • Du har mulighed for at ansøge sammen med en anden.

Kan du nikke genkendende til et af punkterne på listen, bør du overveje, om det er tid til at rydde op i din gæld og samle dine lån i ét lån. Hos Lendo kan ansøge, sammenligne lån og deraf vælge det bedste lån. Det hele er både nemt og gratis. Du er heller ikke forpligtet til at vælge et af de lånetilbud, vi finder til dig.

Saml jeres lån og få flere penge sammen

Det er via Lendo muligt at ansøge om et lån med en medansøger. Det gør, at du og din ægtefælle, samlever, ven eller andet kan ansøge om et lån sammen. Det gælder også, hvis I vil ansøge om et samlelån, som samler begge jeres lån. Så vil det være jeres samlede privatøkonomi, der afgør jeres kreditvurdering, da I begge vil hæfte for lånet. Det betyder, at jeres kreditvurdering typisk vil være bedre, da banken har en større sikkerhed for at få pengene retur. 

Renten vil oftest være markant lavere, når du søger om et samlelån sammen med en medansøger. Banken, der skal låne penge ud, har nemlig minimeret sin risiko. Det skyldes, at hvis en af jer skulle miste sit arbejde, så er der en anden indkomst, der kan sikre tilbagebetaling af lånet. Derfor er banken i stand til at give jer et meget attraktivt tilbud på et lån. Dette gælder især, hvis I begge har en fast indtægt, og i endnu højere grad hvis en af jer har fået ny og bedre løn, siden I stiftede lånene i sin tid. 

Når begge ansøgere har en fast indtægt, har I altså langt større chancer for at få et bedre og billigere lån, som kan indfri de mange små lån, I tilsammen har.

Du kan vælge at søge om samlelån sammen med din samlever eller partner. Det er sådan, de fleste gør, men du kan faktisk også søge om et samlelån sammen med et familiemedlem eller en ven. 

Find det billigste samlelån

Det er ikke altid, at et billigt lån er lig med det bedste lån. Dog er fordelen netop at spare penge, når det kommer til samlelån. Det vil sige, at det bedste samlelån typisk vil være det billigste samlelån med den laveste rente. 

Det er kun en fordel at samle sine lån, hvis der er penge at spare på det. Hvis ikke du kan opnå en besparelse, bør du ikke samle dine lån - medmindre det er for overblikkets skyld, men her skal du være opmærksom på, at det stadig bliver dyrere at samle lånene. 

Et billigt samlelån med en lav rente er opnåelig, da du typisk vil få tilbudt en lav rente på ét større lån end spredt over flere små lån. Samtidig slipper du for de ekstra gebyrer og omkostninger, der er forbundet med at have lån hos flere banker og låneudbydere.  Samlet set vil et samlelån dermed mindske dine månedlige låneomkostninger. 

Saml dine dyre lån gennem en sammenligningstjeneste som vores, for at finde det bedste samlelån med en lav rente. Ved at sammenligne lån - også samlelån - kan du undersøge lånemarkedet og priserne på lån. Det giver dig et grundlag for at finde det bedste samlelån. Når du eksempelvis indsender en låneansøgning hos Lendo, vil du kort tid efter modtage flere forskellige lånetilbud fra op til 17 banker og låneudbydere. I stedet for at vælge det første samlelån, du får tilbudt af din egen bank, kan du her sammenligne flere udbyderes tilbud på samlelån. På den måde finder du det billigste samlelån. 

Saml dine dyre lån - både de store og de små lån

Hos Lendo er det muligt at samle lån for op til 500.000 kroner. Du kan altså samle både store og små lån og af flere forskellige lånetyper. Særligt de små lån uden sikkerhed er dyrt for økonomien at have. Har ud optaget flere små lån online, måske hos forskellige kviklåns udbydere, der dengang markedsførte sig med ‘hurtige små lån på minuttet’? I så fald er der en potentielt stor besparelse for dig at hente ved at samle dine små lån i ét større lån. 

Som sagt er det dog ikke udelukkende små lån, du har mulighed for at samle. Du kan stort set samle alle typer af lån og gæld i et samlelån. Som regel kan du samle:

 • Billån
 • Boliglån
 • Forbrugslån
 • Kassekredit
 • Kviklån
 • Afbetaling af eksempelvis TV eller mobil
 • SU-lån

Saml dine dyre lån hvis det er et lån, som indgår på denne liste. Det kan dog sjældent betale sig at ændre lånevilkårene for et SU-lån, så vær ekstra opmærksom på dette. 

Samtidig er det også væsentligt at understrege, at du også kan ansøge om et ‘samlelån’ for ét enkelt lån. Helt konkret vil dette være at søge om en refinansiering eller omlægning af et eksisterende lån. Du behøver altså ikke have flere lån for at finde bedre lånevilkår. Det kan du også gøre for ét enkelt lån. Ligesom når du samler lån, vil en refinansiering foregå ved, at du bruger et nyt og billigere lån på at indfri dit eksisterende lån. 

Ansøg om samlelån

Saml dine dyre lån ét sted med hjælp fra Lendo. Vi hjælper dig med at få et samlelån med de bedst mulige lånevilkår. Det er både gratis og uforpligtende at samle lån, gæld og kreditter med hjælp fra Lendo. Processen er opdelt i tre simple trin:

 1. Ansøg om samlelån
 2. Sammenlign forskellige tilbud på samlelån
 3. Vælg det bedste samlelån for dig

Beregn samlelån idet du ansøger om et samlelån. Du ansøger nemlig om sammenlægning af lån gennem vores låneberegner. Her får du et estimat for en beregning af dit samlelån. Beregningen er ud fra en debitorrente på 7%, og du kan altså udelukkende bruge det som et eksempel, da du vil få tilbudt en anden rente - enten lavere eller højere. 

I ansøgningen bliver du bedt om at indtaste dine eksisterende lån. Inden du ansøger om at samle dine lån, kan du med fordel undersøge, hvilke lån du har og ønsker at samle. For at ansøge om et samlelån skal du dog kun vide, hvilken låneudbyder du har optaget lånet hos, og hvad lånets restgæld er. Vi anbefaler dog, at du samtidig laver en oversigt over, hvad dine lån koster dig samlet set. På den måde er du klar til at sammenligne dine nuværende låneomkostninger med de tilbud på samlelån, du modtager. 

Når du har indtastet oplysninger om dine eksisterende lån, skal du efterfølgende indtaste oplysninger om din generelle privatøkonomi. Her har du også mulighed for at tilføje en medansøger. Er I to om at søge lånet, kan I opnå et billigere samlelån med en lav rente. 

Til sidst skal du give samtykke til eSKAT. Det gør, at bankerne kan lave en personlig kreditvurdering, de fastsætter dit lånetilbud ud fra. 

Inden for 24 timer vil de 17 banker og låneudbydere, vi samarbejder med, have færdiggjort behandlingen af din ansøgning på et samlelån. Vi anbefaler, at du venter til alle låneudbyderne har behandlet din ansøgning, før du begynder at sammenligne dine tilbud. 

Når du har modtaget dine lånetilbud på et samlelån, kan du sammenligne dem og frit vælge det tilbud, der passer bedst til dig og dine ønsker - hvad end det er fdet samlelån med laveste rente, laveste månedlige ydelse eller bedste lånevilkår. Når du har valgt et tilbud, vil du blive henvist til den pågældende bank. Alt efter hvilken bank du vælger at samle dine lån hos, vil indfrielsen af lånene enten ske ved at banken indfrier dine lån eller, at du får udbetalt beløbet på din konto, og herefter selv skal indfri dine eksisterende lån. 

Få hjælp til at samle din gæld i et samlelån

Med Lendo har du altså mulighed for nemt og gratis at undersøge markedet for samlelån. Her kan du finde den bank eller låneudbyder, der kan tilbyde dig det billigste samlelån til de bedste vilkår. Vi gør det besværlige arbejde for dig, så du slipper for at tage kontakt til en række banker for at bede dem om at sammensætte et samlelån til dig. Det kan du i stedet gøre med én enkelt ansøgning hos Lendo. 

Vi kan ikke garantere, at du får en bedre rente eller vilkår ved at få et samlelån. Vi gør det blot nemt for dig at sondere markedet for det absolut bedste samlelån. Vores ambition er, at du får det bedst mulige grundlag at vælge lån ud fra. Derfor står vi også til rådighed, hvis du har brug for hjælp til samlelån eller processen bag. 

Vores kunderådgivere sidder klar mandag-fredag mellem kl. 9-16. 

Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores tjeneste for at sikre, at du får den bedste oplevelse med at samle lån. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores tjeneste, hører vi meget gerne fra dig. Du kan også lytte til vores podcast "Primus Optimus", omkring det at træffe rationelle beslutninger fremfor blot at vælge det første og der bedste. 

Spring ud i det og ansøg om et samlelån her på siden. Så kan du hurtigt finde ud af, om der er penge at spare for dig. Rigtig god fornøjelse med at samle dine lån i et bedre og billigere samlelån.

Sidst opdateret: 11. Juli 2022
Bedømt til 4.8/5 baseret på 2.739 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.
Trustpilot