Samlelån – Saml lån op til 500.000 kr. og spar penge

Alle dine lån samles i ét lån

Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Spar penge og få mere luft i økonomien

4.8
TrustScore
2993 anmeldelser

Sådan fungerer et samlelån

Ansøg
Ansøg
Ansøg om samlelån ved at udfylde en ansøgning. Det tager kun et par minutter. Vi indhenter tilbud fra op til 17 banker.
Sammenlign
Sammenlign
Du får de første tilbud inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud.
Vælg
Vælg
Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Saml dine lån fra 10.000 kr. op til 500.000 kr. og spar penge

Med et samlelån kan du samle alle dine lån i ét lån. Det kan give dig en stor månedlig besparelse, da du kun skal afdrage på ét lån, til én rente og hos én låneudbyder. Samtidig får du et bedre overblik over din gæld og privatøkonomi.

 • Alle dine lån samlet i ét
 • Én rente, én ydelse og én låneudbyder
 • Spar penge og få mere luft i økonomien
 • Gratis og uforpligtende at ansøge via Lendo

FAQ
Som navnet afsløre, så samler du dine dyre lån i ét lån. Dermed ender du med ét lån med én rente hos én låneudbyder og på den måde kan du hurtigt og nemt forbedre din privatøkonomi. Det er i stedet for at have lånene spredt hos forskellige låneudbydere.

Rent praktisk fungerer det ved, at du optager et nyt lån, som svarer til din samlede gæld. Det lån bruger du til at indfri dine eksisterende lån med. Det gør, at du nu kun har ét lån.

Det kan give dig store besparelser, da dine låneomkostninger mindskes ved at have ét lån frem for flere lån. Samtidig får du et bedre overblik over din økonomi og gæld.
Det er gratis og uforpligtende at ansøge via Lendo. Når din ansøgning er færdigbehandlet, kan du få et overblik over de forskellige lånetilbud, og derefter vælge det bedste lån. Du binder dig først til lånet, når du underskriver en låneaftale. Underskriver du aftalen udbetales lånet, men skulle du fortryde dit lån, har du 14 dages fortrydelsesret.

De grundlæggende krav for at kunne søge om et lån, er de samme krav som bankerne stiller ved almindelige låneansøgninger med en ny kontant udbetaling:

 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

OBS Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Det er altid en god idé at undersøge, om der er penge at spare ved at samle sine lån. F.eks. hvis:

 • Du har flere små lån 
 • Du har mistet overblikket
 • Du har fået ny løn
 • Du har mulighed for at ansøge sammen med en anden
 • Du vil gerne have lidt mere overskud og lidt flere penge på kontoen
Der kan være flere grunde til at blive afvist af bankerne. At samle lån udgør ofte et højt lånebeløb, og i så fald vil banken se det som en forhøjet risiko.

Derudover kan grunden til, at du ikke har modtaget tilbud fra bankerne, at du falder udenfor de grundlæggende krav, eller at din privatøkonomi resulterer i en dårlig kreditvurdering. Vi hos Lendo har ikke mulighed for hverken at ændre kreditvurderingen eller for at få information vedrørende, hvorfor en ansøgning afvises.

Gennem Lendo kan du ansøge om et samlelån mellem 10.000 og 500.000 kroner. Du kan dermed samle både store og små lån - der er ingen begrænsning for, hvor mange lån du kan samle.

Skulle du have behov for kontant udbetaling, kan dette nemt kombineres med dit lån.

Du sparer penge på at samle dine lån, da det vil medføre bedre lånevilkår og færre låneomkostninger. Et større lån vil typisk medføre en bedre rente samtidig med, at du ikke skal betale flere gebyrer i oprettelse samt administration.
Har du brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os Ring til os hverdage 09:00 - 16:00
Chat med os Chat med os
Skriv til os Skriv til os Vi svarer hurtigst muligt
– altid indenfor en hverdag

 

Saml dine lån og spar penge

Er samlelån noget for dig? Undersøg markedet og se om du kan spare penge ved at at samle dine lån. Det er helt gratis og uforpligtende. Du bestemmer selv om du vil gå videre med et af bankernes tilbud. Tilbuddene vil blive fjernet automatisk efter 30 dage.

Har du brug for en ekstra kontant udbetaling oveni et samlelån, kan du samtidig søge om det. Gennem Lendo kan du søge om lån på mellem 10.000 - 500.000 kroner.

 

Derfor er samlelån en god ide for dig

 

Derfor er samlelån en god ide for dig

I det lange løb kan det være dyrt at have mange forskellige lån, da du som regel betaler en højere rente på små lån. Ved at samle dine lån ét sted mindsker du dine omkostninger.

Derudover kan du typisk få tilbudt en lavere rente ved at samle dine lån. Hos Lendo formidler vi lån fra 2,95% i rente. Hvis dine nuværende lån er dyrere, kan du ansøge om et lån her på siden og se, om vores samarbejdspartnere kan tilbyde dig et billigt lån.

En anden grund til at samle din gæld, der går igen hos mange af vores kunder, er det overblik, du ofte opnår. Det kan være uoverskueligt at sidde med en masse forskellige lånetyper og renter, som ikke er til at holde styr på. 

Måske er du selv ved at miste overblikket? Det er der mange, der oplever. Ved at samle dine lån ét sted får du et klart overblik over din gæld.

Du bør samle lån i et samlelån fordi:

 • Det giver dig et overblik over din gæld.
 • Det giver dig en månedlig besparelse.
 • Det giver dig færre månedlige afbetalinger.
 • Det samler din gæld hos én bank eller låneudbyder.

Fordelene er mange og ulemperne få. Den eneste grund til at du ikke skal optage et samlelån er, hvis det ikke kan betale sig for dig. Måske er de lån, du har i forvejen, billigere end et nyt lån. Ansøg om et lån her på siden og find ud af, om det kan betale sig for dig eller ej at samle lån.

Sådan fungere et samlelån

 

Hvad er et samlelån?

Som navnet beskriver, er et samlelån en sammenlægning af lån. Det vil sige, at du samler dine lån til ét lån hos én bank eller låneudbyder. For at samle lån kræver det derfor, at du i forvejen har et eller flere lån. Det kan både være store eller små lån og en blanding af forskellige lånetyper.

En sammenlægning af lån foregår ved, at du optager et nyt lån, der bruges til at indfri dine eksisterende lån. Du optager altså ét lån, hvis lånebeløb svarer til det, du har af samlet gæld. Har du optaget et privatlån på 20.000 kroner og et billån på 250.000 kroner, kan du samle lånene ved at optage et nyt lån på 270.000 kroner, som bruges til at indfri de eksisterende lån. Efter at have gjort det har du nu ét lån og én rente at have styr på i stedet for at have to lån, to renter og i sidste ende to omkostninger. 

Du kan også ansøge om en kontant udbetaling samtidig med, at du ansøger om et samlelån. Eksempelvis kan du ansøge om et samlet lånebeløb på 300.000 kroner. Så kan du bruge 270.000 kroner på at indfri og samle lån, og de resterende 30.000 kroner til ferie, uforudsete udgifter eller andet, du mangler. 

Det er nemt og overskueligt at ansøge om samlelån. Det samme er hele processen i at sammenlægge sine lån. Vælger du at bruge en online tjeneste som vores, skal du blot indtaste dine eksisterende lån og personlige oplysninger i en låneansøgning her på siden. Herefter indhenter vi tilbud fra flere forskellige banker og låneudbydere. Så kan du sammenligne tilbudene og generelt finde frem til, om det er fordelagtigt for dig at samle alle dine lån.

 

Hvorfor kan det være en god ide at sammenlægge lån?

Det er op til dig, hvilke lån du ønsker at sammenlægge, men mange vælger at starte med deres små lån. Små lån kan f.eks. være lån til den nye vaskemaskine eller computer. Fordelen ved at samle disse lån, er at de ofte har højere omkostninger end større lån. I det du lægger dem sammen, vil du ofte kunne få en lavere rente. Lad os tage et kig på, hvilke lån du kan samle.

Hvilke lån kan du samle?

Du kan stort set samle alle typer af lån og gæld. Som regel kan du samle:

 • Billån
 • Forbrugslån
 • Kassekredit
 • Kviklån
 • Afbetaling af eksempelvis TV eller mobil

Saml dine dyre lån hvis det er et lån, som indgår på denne liste. Især de såkaldte kviklån kan være en god ide at samle i et samlelån, da de ofte har en høj rente. Hvis du overvejer at samle dit SU-lån, så skal du læse med nedenfor og høre, om hvorfor det kan være en dårlig ide.

Skal jeg omlægge mit SU-lån

I de fleste tilfælde kan det ikke betale sig at omlægge dit SU-lån. Et SU-lån er et billigt lån. Imens du er under uddannelse, betaler du 4% i rente for lånet, og du er ikke forpligtet til at afbetale på lånet. Når du er færdig med din uddannelse skal du begynde at tilbagebetale dit SU-lån, men her betaler du en endnu lavere rente. Da et SU-lån har en lavere rente end den du kan få via et samlelån, kan det være en fordel at beholde dit SU-lån.

 

Hvorfor skal du samle dine lån?

Står du og overvejer om, du skal samle dine lån? Så kommer her 3 grunde til, hvorfor du skal undersøge om et lån kan mindske din restgæld.

1. Spar penge på dine dyre lån

Mange små og store lån kan hurtigt løbe op i stor restgæld. Når du optager et lån, siger du også ja den til præmis at betale renter og omkostninger for at få lov til at låne penge. Hvis du har mange forskellige lån spredt ud hos flere låneudbydere, betaler du altså renter og omkostninger for hvert enkelt lån, du har. Med et samlelån samler du de lån, du ønsker at samle til et lån, og derved kan du spare penge på renterne og andre omkostninger forbundet med lånet.

2. Få overblikket tilbage

Privatøkonomi kan for mange være uoverskuelig, og især er det svært at genvinde overblikket over ens økonomi, hvis du har mange lån at holde styr på. Mange af Lendos brugere har udtrykt, at med et samlelån har de fået overblikket tilbage.

3. Det er gratis og uforpligtende at ansøge

Som sagt er det gratis og helt uforpligtende at ansøge om et samlelån hos Lendo. Når du har modtaget tilbud fra vores samarbejdspartnere, er det helt op til dig, om du ønsker at gå videre med ét af lånetilbudene.

 

Hvordan kan Lendo hjælpe dig?

Lendo er en sammenligningstjeneste for lån, og vi giver dig mulighed for nemt at indhente og sammenligne tilbud på lån fra flere forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Vores mission er at hjælpe dig til at få det bedste lån, der passer til din privatøkonomi. Vi ønsker at stille dig stærkest, når du ønsker at tage et lån, så du kan træffe den bedste beslutning. Lendo samarbejder udelukkende med veletableret banker og långivere, som alle er under tilsyn af Finanstilsynet. Derfor kan du roligt optage et låne via en af vores samarbejdspartnere.

Få hjælp til at samle din gæld

Lendo har allerede hjulpet over en million forbrugere i norden med at spare penge på deres lån, og du kan blive den næste, som vi hjælper med at spare penge på dine lån og genvinde overblikket over din privatøkonomi.

Ved at udfylde Lendos ansøgningsskema kan du hurtigt få lånetilbud fra flere forskellige banker og låneudbydere og derved nemt sammenligne tilbuddene med hinanden. Du kan altså med blot ën ansøgning spare, tid og penge på dit næste lån.

 

Hvordan finder du det billigste samlelån?

Et billigt lån med en lav rente er muligt, da du typisk vil få tilbudt en lav rente på ét større lån end spredt over flere små lån. Samtidig slipper du for de ekstra gebyrer og omkostninger, der er forbundet med at have lån hos flere banker og låneudbydere.  Samlet set vil et samlelån dermed mindske dine månedlige låneomkostninger.

Saml dine dyre lån gennem en sammenligningstjeneste som vores, for at finde det bedste samlelån med en lav rente. Ved at sammenligne lån kan du undersøge lånemarkedet og priserne på lån. Det giver dig et grundlag for at finde det bedste samlelån. Når du eksempelvis indsender en låneansøgning hos Lendo, vil du kort tid efter modtage flere forskellige lånetilbud fra op til 17 banker og låneudbydere. I stedet for at vælge det første samlelån, du får tilbudt af din egen bank, kan du her sammenligne flere udbyderes tilbud på lån.

Husk at renten ikke fortæller prisen på lånet.

Mange tror fejlagtigt, at et lån med en lav rente altid er lig med det billigste og bedste lån. Dette er også rigtigt i langt de fleste tilfælde, men det billigste lån behøver ikke have den lavest rente. Der er nemlig forbundet en rækker omkostninger som etableringsgebyrer og administrationsgebyrer, som kan påvirke prisen på dit lån. Derfor er det en god ide at bruge, det man kalder ÅOP som pejlemærker for, hvad et samlelån koster. ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent og tallet, vil fortæller dig, den samlede årlige udgift for lånet opgjort som en procentdel af hele lånebeløbet. Alle låneudbydere er forpligtet til at oplyse dette tal, og derfor er du altid sikker på få det billigste samlelån, hvis du sammenligner lånenes ÅOP. Nedenfor kan du se tre eksempler på lån. Selvom lån B har den laveste rente, gør høje etableringsomkostninger og andre gebyrer lånet til det dyreste. Husk altid at kigge på et låns ÅOP.

Det er kun en fordel at samle sine lån, hvis der er penge at spare på det. Hvis ikke du kan opnå en besparelse, bør du ikke samle dine lån.

Hold øje med ÅOP

 

Saml dine dyre lån i ét samlelån

Står du som mange andre danskere og har optaget flere små lån? Måske har du et forbrugslån, billån og en afbetaling eller en samling af andre lånetyper. Vil du gerne vide, om det kan betale sig for dig at samle dine lån? Saml lån gennem Lendo - vi er din hjælp på lånemarkedet.

På denne side kan du nemt og gratis samle lån. Med vores tjeneste kan du samtidig sammenligne samlelån, hvilken øger din mulighed for at finde det bedste lån. Du får nemlig tilbud fra flere banker og låneudbydere ved kun at udfylde én låneansøgning.

Det eneste du skal gøre, er at udfylde en ansøgning her på siden. Inden for 24 timer kan du vælge det bedste samlelån, vi har indhentet til dig. På den måde finder du hurtigt opnå en månedlig besparelse, og det bedste ved det er, at du kan gøre det hjemme fra sofaen. 

Saml både de store og de små lån i ét

Hos Lendo er det muligt at samle lån for op til 500.000 kroner. Du kan altså samle både store og små lån og af flere forskellige lånetyper. Særligt de små lån uden sikkerhed er dyrt for økonomien at have. Har du optaget flere små lån online, måske hos forskellige kviklåns udbydere, der dengang markedsførte sig med ‘hurtige små lån på minuttet’? I så fald er der i høj grad en stor besparelse for dig at hente ved at samle dine små lån i ét større lån.

Du behøver altså ikke have flere lån for at få bedre lånevilkår. Det kan du også gøre for ét enkelt lån. Ligesom når du samler lån, vil en refinansiering foregå ved, at du bruger et nyt og billigere lån på at indfri dit eksisterende lån.

Samle både store og små lån nemt

 

Hvornår er det en god ide at samle lån?

Det er ofte en god idé at ansøge om et samlelån. En simpel ansøgning kan vise dig, om det er på tide at samle lån i et bedre og billigere lån. Det er særligt en god idé at ansøge om et samlelån, når din økonomiske situation har ændret sig til det bedre, siden du optog lånene. En bedre økonomi kan nemlig være vejen til bedre lånevilkår. 

Det kan eksempelvis være, at du har fået lønforhøjelse, eller at du på anden vis har forbedret dit rådighedsbeløb. Det kan også være, at du nu har mulighed for at ansøge om et lån med en medansøger. Det vil forbedre den samlede kreditvurdering, og dermed øge chancen for at finde et bedre lån med et eventuelt højere lånebeløb og en lavere rente.

Her er en lille tjekliste over, hvornår du bør overveje, om det er på tide at samle dine lån:

 • Du har flere små lån. 
 • Du har lån med høje renter.
 • Du har mistet overblikket.
 • Du har fået ny løn.
 • Du har mulighed for at ansøge sammen med en anden.

Kan du nikke genkendende til et af punkterne på listen, bør du overveje, om det er tid til at rydde op i din gæld og samle dine lån i ét lån. Hos Lendo kan ansøge, sammenligne lån og deraf vælge det bedste lån. Det hele er både nemt og gratis. Du er heller ikke forpligtet til at vælge et af de lånetilbud, vi finder til dig.

 

Hvad koster det at samle dine lån?

Det er altid svært at svare på, hvad det koster at samle dine lån. Alle tilbud som Lendo indhenter er skræddersyet til den enkeltes privatøkonomi, og derfor kan dit samlelån måske koste mere eller mindre end din nabos.

Du kan indhente tilbud på samlelån med en rente fra 2,95%. Den forventet månedlige ydelse oppe i ansøgningsskema er beregnet ud fra en variabel rente på 7%. Dette er som sagt et eksempel, og derfor kan du sagtens få tilbudt en lavere rente.

Husk at renten ikke alene bestemmer prisen for dit lån. Som tidligere fortalt er en lav rente ikke lig med et billigt lån. Derfor kan det være misvisende, hvis du udelukkende koncentrerer dig om renten på dine lån. Du kan med fordel kigge på lånenes ÅOP, som altid fortæller dig, hvad alle lånets omkostninger, herunder renten, etableringsomkostninger mm., vil koste dig i sidste end.

 

Kan du få et samlelån med en lav rente?

Du kan sagtens få et samlelån med en lav rente. Hos Lendo kan du få tilbud med en rente fra 2,95%. I forbindelse med din ansøgning laver vores partnerbanker en kreditvurdering på baggrund af din økonomi. Det er denne kreditvurdering, som de sætter renten på dit tilbud ud fra. 

Hvis du ønsker en lav rente på dit lån, kan du med fordel få en medansøgere med på dit lån. Banken vil kigge på jeres økonomi og budget, som et samlet budget, og da to personer vil uden lige have et større rådighedsbeløb end en person, vil du ofte blive tilbudt en lavere rente.

 

Undersøg din økonomi inden du ansøger

Inden du ansøger om et samlelån kan det være en god ide at undersøge din økonomi og herunder hvilke lån du har og ønsker at samle og hvad din samlet gæld løber op i. I ansøgningen for et lån, vil du blive bedt om at indtaste dine nuværende lån. Du skal kun oplyse, hvilken låneudbyder du har optaget lånet hos og hvad lånets restgæld lyder på.

Hvis du samtidig laver en oversigt over, hvad dine lån koster dig samlet set, er du klar til at sammenligne dine nuværende omkostninger for dine lån med de tilbud, vi har indhentet til dig.

 

Kan jeg indfri et samlelån før tid?

Du kan altid vælge at indfri dit samlelån før tid. Mange vælger at afdrage på lånet som planlagt, men det er altid en mulighed at indfri lånet, før løbetiden er udløbet. Du kan også vælge at afbetale et højere beløb ad gangen og derved indfrie dit lån hurtigere.

For mange låneudbydere koster det ikke noget at indfri et lån før tid. Hos nogle låneudbydere skal du betale et indfrielsesgebyr. Hvis du er nysgerrig på, om du gratis kan komme af med lånet før tid, kan du altid finde disse oplysninger i låneaftalen for lånet.

 

Skal jeg selv indfri mine lån?

Det er forskelligt fra bank til bank, hvorvidt du selv har ansvaret for at indfri dine lån, eller om banken gør det helt automatisk. Det skal du dog ikke lade dig afskrække af. Har du selv ansvaret for at samle dine lån i en bank, skal du bruge dit nye lån på at indfri dine eksisterende lån. Du får blot lånebeløbet overført til din konto, og herefter kan du henvende dig til de låneudbydere, du har et lån hos for at indfri dit lån.

 

Kan du få samlelån for ét enkelt lån

Du kan sagtens få et samlelån til ét enkelt lån. Den praktiske proces bag et samlelån er, at dine eksisterende lån bliver indfriet med et nyt lån, som dækker beløbet for din samlede gæld. På den måde har du ét enkelt lån i stedet for flere lån. 

Du behøver altså ikke have flere lån for at finde bedre lånevilkår gennem et samlelån eller en refinansiering af lån. Ligesom når du samler flere lån, vil en refinansiering foregå ved, at du bruger et nyt og billigere lån på at indfri dit eksisterende lån - også selvom det kun er ét enkelt lån.

Det kaldes også for et rentetjek - kært barn mange navne. Du tjekker nemlig din nuværende rente med dine lånemuligheder på nuværende tidspunkt. Det kan nemlig være, at du nu har mulighed for et lån med et lavere rente eller bedre lånevilkår, end du havde, da du optog dit eksisterende lån.

 

Sådan ansøger du om et samlelån

Det er både gratis og uforpligtende at samle lån, gæld og kreditter med hjælp fra Lendo og via Lendo kan du indhente tilbud fra flere forskellige låneudbydere med blot én ansøgning. Processen er opdelt i tre simple trin:

 1. Ansøg om samlelån
 2. Sammenlign forskellige tilbud
 3. Vælg det bedste lån for dig

Du ansøger nemlig om sammenlægning af lån gennem vores låneberegner. Her får du et estimat for en beregning af dit samlelån. Beregningen er ud fra en debitorrente på 7%, og du kan altså udelukkende bruge det som et eksempel, da du vil få tilbudt en anden rente - enten lavere eller højere.

I ansøgningen bliver du bedt om at indtaste dine eksisterende lån. Inden du ansøger om at samle dine lån, kan du med fordel undersøge, hvilke lån du har og ønsker at samle. For at ansøge om et samlelån skal du dog kun vide, hvilken låneudbyder du har optaget lånet hos, og hvad lånets restgæld er. Vi anbefaler dog, at du samtidig laver en oversigt over, hvad dine lån koster dig samlet set. På den måde er du klar til at sammenligne dine nuværende låneomkostninger med de tilbud på lån, du modtager.

Når du har indtastet oplysninger om dine eksisterende lån, skal du efterfølgende indtaste oplysninger om din generelle privatøkonomi. Her har du også mulighed for at tilføje en medansøger. Er I to om at søge lånet, kan I opnå et billigere samlelån med en lav rente. 

Til sidst skal du give samtykke til eSKAT. Det gør, at bankerne kan lave en personlig kreditvurdering, de fastsætter dit lånetilbud ud fra. Denne vurdering er udelukkende lavet af bankerne og kan ikke påvirkes af Lendo.

Inden for 24 timer vil de bankerne og låneudbyderne, vi samarbejder med, have færdiggjort behandlingen af din ansøgning. Vi anbefaler, at du venter til alle låneudbyderne har behandlet din ansøgning, før du begynder at sammenligne dine tilbud. 

Når du har modtaget dine lånetilbud, kan du sammenligne dem og frit vælge det tilbud, der passer bedst til dig og dine ønsker - hvad end det er det lån med laveste rente, laveste månedlige ydelse, laveste ÅOP eller bedste lånevilkår. Når du har valgt et tilbud, vil du blive henvist til den pågældende bank. Alt efter hvilken bank du vælger at samle dine lån hos, vil indfrielsen af lånene enten ske ved at banken indfrier dine lån eller, at du får udbetalt beløbet på din konto, og herefter selv skal indfri dine eksisterende lån.

Hvordan laver jeg den bedste ansøgning?

Det bedste råd til, hvordan du laver den bedste ansøgning er at være ærlig, når du udfylder ansøgningen. Alle låneudbydere er i sidste end forpligtet til at indhente dine oplysninger via SKAT. Deri vil de kunne se om de oplysninger, du oplyser stemmer overens med hvad du har oplyst til SKAT.

Dertil kan det være en fordel at lave et budget på forhånd. Et budget skal være et realistisk overblik over din privatøkonomi. Derudover kan en bank eller låneudbyder se, at din økonomi kan klare et lån, og hvordan du har tænkt dig at afbetale lånet.

Det sidste du kan gøre for at lave den bedste ansøgning er at få en medansøger med på dit samlelån. Bankerne har større tilbøjelighed til at godkende dig til et lån, og tilbyde et billigere samlelån, hvis I er flere til at hæfte for lånet. Du kan læse mere om at samle lån med en medansøger lige nedenfor.

Saml lån med en medansøger og få et billigere lån

Det er via Lendo muligt at ansøge om et lån med en medansøger. Det gør, at du og din ægtefælle, samlever, ven eller andet kan ansøge om et lån sammen. Det gælder også, hvis I vil ansøge om et samlelån, som samler begge jeres lån. Så vil det være jeres samlede privatøkonomi, der afgør jeres kreditvurdering, da I begge vil hæfte for lånet. Det betyder, at jeres kreditvurdering typisk vil være bedre, da banken har en større sikkerhed for at få pengene retur.

Renten vil oftest være markant lavere, når du søger om et samlelån sammen med en medansøger. Banken, der skal låne penge ud, har nemlig minimeret sin risiko. Det skyldes, at hvis en af jer skulle miste sit arbejde, så er der en anden indkomst, der kan sikre tilbagebetaling af lånet. Derfor er banken i stand til at give jer et meget attraktivt tilbud på et lån. Dette gælder især, hvis I begge har en fast indtægt, og i endnu højere grad hvis en af jer har fået ny og bedre løn, siden I stiftede lånene i sin tid. 

Når begge ansøgere har en fast indtægt, har I altså langt større chancer for at få et bedre og billigere lån, som kan indfri de mange små lån, I tilsammen har.

 

Hvorfor kan jeg ikke få et samlelån?

Vi ville ønske, at alle havde muligheden for at spare penge og skabe overblik med et samlelån. Desværre er det bare ikke alle, der har muligheden for at samle sine dyre lån. 

Har du stået i en uheldig situation og måske været nødt til at optage flere små lån eller kviklån, kan det være svært at samle lånene. Særligt hvis du er registreret i Debitor registret eller RKI. Det er nemlig ikke muligt at optage et samlelån trods RKI gennem Lendo. Det er grundet de krav, vores samarbejdende banker og låneudbydere sætter. 

De grundlæggende krav for at få bevilget et samlelån er:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kroner.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark.
 • Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret.

Disse krav er fastsat af de banker, vi samarbejder med hos Lendo. Det er samtidig dem, der vurderer, hvorvidt de kan bevilge dig et samlelån eller ej. Det gør de ud fra en personlig kreditvurdering af din privatøkonomi. Det er denne proces, der afgør, om du kan få et lån eller ej og til hvilken pris. Vi hos Lendo har ingen mulighed for at påvirke processen. 

Skulle du alligevel finde en anden låneudbyder, hvor du kan få et samlelån trods RKI, skal du være meget opmærksom på, om du rent faktisk sparer penge ved at samle dine lån. Der findes uvildig og gratis gældsrådgivning, hvor du kan få en hjælpende hånd med dette.

 

Samlelån trods RKI - hvad kan du gøre?

Det kan være svært at blive godkendt til et samlelån, hvis du er registreret i RKI, og Lendos platform er ikke nogen undtagelse. Det betyder også, at du ikke kan blive godkendt til et lån via Lendo, hvis du er endt i denne uheldige situation. Men fat mod, det betyder ikke, at du er registreret i RKI for altid. Hvis du betaler din gæld tilbage, vil du blive slettet.

Hvis du vil vide mere, kan du læse alt om samlelån trods RKI, og hvad du kan gøre for at komme ud af RKI.

 

Saml dine lån og nyd besparelsen - det siger kunderne

Begejstringen er lige stor hver gang en kunde vender tilbage med en god oplevelse her hos Lendo. Særligt det at kunne samle sine lån vækker glæde hos mange. Der er nemlig gode muligheder for at spare penge hver eneste måned - og så er det endda gratis og uforpligtende at se dine muligheder for at samle lån.

Tag f.eks. Ole. Glæden kunne høres i hans stemme, da vi talte med ham i forbindelse med hans godkendelse af et samlelån.

Ole ønskede at samle 9 forskellige lån på i alt 500.000 kroner i ét lån. Efter at have lavet en ansøgning hos Lendo og modtaget sine personlige lånetilbud, valgte Ole et tilbud på et samlelån fra Express Bank. Det sikrede ham en månedlig besparelse på 5.127 kroner.

Selv fortæller han:

"Jeg var faret vild i renter og gebyrer, og det var blevet lidt et uoverskueligt projekt for mig at undersøge, om vi kunne få bedre vilkår. Jeg kontaktede Lendo, som heldigvis kunne hjælpe mig med at samle lånene til ét og få en bedre aftale. Det har gjort en stor forskel for økonomien herhjemme, så jeg er da ærgerlig over, at jeg ikke kastede mig ud i det lidt tidligere. Jeg kan klart anbefale andre at gøre det samme.”

Ole er ikke den eneste, vi har hjulpet. Mange tusinder af danskere har allerede sparet penge med et samlelån med bedre vilkår. Ved at sammenligne lånetilbud fra de etablerede låneudbydere, som vi samarbejder med, på ét samlet lån, kan du selv vælge hvilken løsning, der passer dig bedst.

Vi har bl.a. hjulpet Poul med at samle hans dyre lån.

Trustpilot anmeldelse af Lendos samlelån

Derudover har vi også hjulpet Christina med at indhente tilbud pfå samlelån. I dette tilfælde endte Christina med at opnå en større besparelse.

trustpilot af samlelån

 

Hvilke banker laver samlelån?

Der er en lang række danske banker og låneudbydere som tilbyder samlelån. I det du ansøger om et lån hos Lendo, vil du få muligheden for at få tilbud fra op til 17 forskellige af vores samarbejdspartnere. Alle vores partnere er godkendte låneudbydere, og du kan roligt optage et lån hos en af dem. Lendo samarbejder f.eks. med:

 • Expressbank
 • Facit Bank
 • Re:member
 • AcceptLån

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Er samlelån noget for dig? Ansøg i dag og se om det kan betale sig for dig at samle lån. Det er helt uforpligtende at ansøge om et samlelån, og lever dine lånetilbud ikke op til dine forventninger, kan du blot lade være med at gå videre med tilbuddene. Dine tilbud vil blive fjernet automatisk efter 30 dage.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde det bedste og billigste samlelån på markedet. Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 5000 10, hvis du har brug for hjælp eller svar på spørgsmål.

Sidst opdateret: 25. November 2022
Bedømt til 4.8/5 baseret på 2.993 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.
Trustpilot