samlelån

Samlelån - Saml dine lån i ét og spar penge

Et samlelån kan hurtigt forbedre din privatøkonomi. Står du som mange andre danskere og har flere små lån? Vidste du, at et samlelån betyder indfrielse af flere små lån for at optage blot ét lån, så du kun har omkostninger i dét ene lån? Måske har du flere lån, hvor det kan betale sig for dig at få dem samlet i ét lån? Så kan du med fordel lade Lendo hjælpe dig med at samle lån til ét lån. Det kaldes et samlelån.

Hos Lendo kan du nemt og gratis få tilbud på et samlelån fra flere banker og låneudbydere. Du kan herefter sammenligne og vælge det billigste samlelån. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde en ansøgning her på siden, og inden for 24 timer kan du vælge det bedste blandt de tilbud, vi har indhentet til dig. Dermed kan du sænke dine månedlige låneomkostninger, da banken ofte vil tilbyde dig en bedre rente på ét større lån end på flere små lån. Du slipper også for de ekstra gebyrer, der er forbundet med at have lån hos flere låneudbydere.

Samlelån - hurtigt og nemt

Du kan samle flere forskellige typer af lån. Det kan være privatlån, forbrugslån, billån, kassekredit, afbetaling på et TV eller en mobil, som du ønsker at samle til ét lån. Hos Lendo kan du hurtigt udfylde vores låneberegner og se, hvor meget lånet kommer til at koste dig, og hvor meget du sparer hver måned. De første tilbud vil begynde at tikke ind med det samme, men vi anbefaler altid, at du venter 24 timer med at vælge et lånetilbud, så alle vores banker kan nå at behandle din ansøgning. Lån penge eller ansøg om et samlelån gennem Lendo. Hvis du vil igang med at undersøge om et samlelån er noget for dig, skal du blot igennem nedenstående 3 trin:

 1. Ansøg - Udfyld en ansøgning og angiv de lån du ønsker at samle.

 2. Sammenlign - Sammenlign de tilbud vi indhenter til dig og se om du sparer penge ift. dine eksisterende lån.

 3. Vælg - Vælg det bedste samlelån til dig.

Her på siden kan du blive klogere på samlelån. Du kan læse mere om:

Med et samlelån kan du, ligesom Martin, forbedre din privatøkonomi. Har du også et billån, boliglån, forbrugslån... og et vaskemaskinelån? Saml dine lån i et samlelån og oplev en stor månedlig besparelse. 

Hvad er et samlelån?

Et samlelån er, som ordet beskriver, en sammenlægning af dine forskellige lån til ét lån. Hos Lendo får du personlige tilbud på at få samlet din gæld ved at lægge dine lån sammen til ét samlet lån. Det er både billigere og bedre for din økonomi. Du kan altså spare penge ved at få samlet dine lån og opnå lavere udgifter i form af lavere ydelse, lavere rente og lavere gebyrer på din gæld.

Samlelån er i sin fineste form ét overskueligt lån, som samler alle dine små lån til ét billigere samlelån. 

De lån, mange af os ofte får taget, fejler ikke noget i sig selv. Men kigger vi på dem samlet set, kan det gøres billigere. 

Små lån har hver især forskellige rentesatser, forskellige gebyrer og forskellige aftaler med hensyn til, hvornår lånet skal indfries. Et samlelån er i stedet ét enkelt lån, der gør det nemmere, billigere og mere overskueligt at have lån. 

Et samlelån betyder: 

 • Ét lån
 • Én rente
 • Én låneudbyder
 • Ét månedligt afdrag 

Det betyder, at du sparer penge og ikke skal bekymre dig yderligere om at få betalt til tiden, tjekke eBoks igen og igen, eller være usikker på hvor meget det er, du mangler at få betalt til hvem. 

Et samlelån betyder også, at du kun har én låneudbyder. 

Lendo hjælper dig nemt og trygt igennem processen med at finde frem til dit nye, billigere samlelån. Hvis du ønsker, at Lendo skal hjælpe dig med at finde det billigste samlelån, kan du kan starte din ansøgning her på siden.

Når du laver en ansøgning hos Lendo, skal du blot indtaste dine eksisterende lån samt nogle oplysninger om dig selv og din økonomiske situation. Vi vender tilbage inden for 24 timer med lånetilbud, som viser de muligheder, du har for at samle dine lån til et samlelån. Du kan her læse mere om, hvordan det egentlig foregår. Lendo er din sammenligningstjeneste, som sørger for at du finder det billigste samlelån. 

Samlelån er indfrielse af lån

Når du vælger at samle dine lån foregår det ved, at de lån du har lånt i banken eller hos anden kreditor, bliver tilbagebetalt med det lån, du låner til samlelånet. Det betyder altså indfrielse af lån, som du betaler mange omkostninger på samlet set. Et samlelån kan derfor forstås som et lån til indfrielse af gæld. Det at indfri sin gæld eller lån betyder, at det skyldige beløb bliver tilbagebetalt. Du bliver altså fri af lånet ved indfrielse, som ordet lægger op til. Ved at vælge et samlelån, som indfrier alle dine lån, har du i stedet kun ét lån at forholde dig til. 

Ved en normal, ordinær indfrielse af lån, vil indfrielsen ske ved lånets udløb. Der er dog flere relevante situationer, hvor det kan være en fordel med indfrielse af lånet inden lånets udløb. Eksempelvis ved salg af et hus med et tilknyttet boliglån. Det er også en fordel for dig, der har flere lån. Ved et samlelån omlægger du dine lån, hvilket giver dig muligheden for at spare en masse penge. Ved en omlægning vil du indfrie din restgæld på dine eksisterende lån. Lånene bliver afviklet og indfriet, så du kan tage et nyt og mere fordelagtigt lån. Du får også et bedre overblik over din gæld. 

Det er nemt og overskueligt. Selvom det måske lyder kompliceret, er det ikke tilfældet. Ved at bruge os, skal du blot indtaste dine eksisterende lån og gæld, sammenligne dine tilbud for samlelån, og til sidst vælge det bedste og billigste samlelån. Den låneudbyder, som du vælger at optage et samlelån hos, vil i de fleste tilfælde stå for indfrielsen af lån, der skal samles.

Hvorfor skal jeg samle lån og gæld i et samlelån?

Har du flere små lån, kreditter og ting købt på forskellige afdrags- og afbetalingsaftaler? Har du mindre lån forskellige steder? 

Det kan blive dyrt i det lange løb med mange forskellige lån, da du som regel betaler en højere rente på små lån, samt administrations- og fakturagebyrer på hver enkelt af dem.

Små lån, kreditter og afbetalinger har ofte en kort tilbagebetalingstid, og hvis du vil sænke dine månedlige omkostninger, kan du med et samlelån både få tilbudt en lavere rente og få en længere løbetid på lånet. Det skyldes, at et samlelån typisk vil være et højere beløb, hvilket medfører en lavere rente. I sidste ende betyder det, at du sparer på dine totale låneomkostninger og får flere penge til dig selv her og nu.

Det er ikke ualmindeligt at samle de lån, der gennem tiden har været nødvendige af forskellige årsager. I det lange løb er det nemlig både dyrt og uigennemsigtigt med mange forskellige lånetyper og renter, der ikke er til at holde styr på. Ved at samle dine lån ét sted, får du et meget bedre overblik, så det bliver nemmere at beregne dit rådighedsbeløb og dermed lægge budget for din fremtidige økonomi og din månedlige privatøkonomi.

Du får også mulighed for at betale dit lån af hurtigere, hvis du har samlet dem hos én låneudbyder eller bank. Lendo hjælper dig med at finde det bedste og billigste tilbud på at samle lån.

Det er altså en god idé at samle lån, når:

 • Overblikket mangler
 • Hvis du har lån med høj rente. Lendo formidler lån fra 2,95% i månedlig rente
 • Regningerne er mange
 • Den månedlige ydelse virker alt for uoverskuelig

Fordelene er mange og ulemperne få. Et samlelån igennem os er nemt at søge om, og vi står klar til at hjælpe dig igennem hele processen. Du får hurtigt det bedste sammenligningsgrundlag, så du nemt kan finde det bedste og billigste samlelån til dig.

Udfyld låneberegneren allerede nu og se hvad der ligger af gode lånetilbud og venter.

Samlelån trods RKI 

Det kan være, at du har brug for et samlelån trods RKI. Det er desværre ikke muligt at optage et lån via os, hvis du er registreret i RKI. Hvis du har brug for et overblik over din økonomi og har brug for en hjælpende hånd til dette, kan du kontakte nogle gratis instanser, som kan hjælpe dig med at komme på rette spor igen.

Et samlelån kan give mere overskud, og det kan en hjælpende hånd også, hvis det er det, du søger. Vi vil ikke anbefale, at du optager et samlelån trods RKI. Der kan være låneudbydere, der vil låne dig penge, men vi vil anbefale, at du, for din egen skyld, får styr på din nuværende gæld, inden du låner flere penge.

Hvornår er det en god idé at samle lån?

Har du taget mange kviklån, købt på afbetaling, eller har en rest af et billån? Har du mistet overblikket over dine lån, og hvad de egentlig koster dig hver måned? Så kan det ofte betale sig at optage et samlelån hos én låneudbyder, særligt hvis din økonomiske situation har forbedret sig, siden du optog lånene, vil du have gode muligheder for at få bedre lånevilkår. Det kan eksempelvis være, hvis du har fået lønforhøjelse, eller hvis din kreditværdighed er forbedret. Uanset hvad vil det i langt de fleste tilfælde kunne betale sig at samle eksisterende små lån til ét samlet lån hos én låneudbyder. Det vil kunne spare dig for alt for høje rentesatser, gebyrer og et uoverskueligt antal regninger. 

Hvis du søger om et samlelån med en medansøger, så I er flere om at optage det nye lån, vil det ofte forbedre jeres lånevilkår, herunder give jer mulighed for et højere lånebeløb og lavere renter.

Alle faktorer, der kan være med til at forbedre din eller jeres kreditværdighed, vil betyde noget for de lånetilbud, vi kan indhente til dig. 

Her er en lille tjekliste over, hvornår du bør overveje, om det er på tide at samle dine lån til et bedre og billigere lån:

 • Du har flere små lån 
 • Du har mistet overblikket
 • Du har fået ny løn
 • Du har mulighed for at ansøge sammen med en anden
 • Du vil gerne have lidt mere overskud og lidt flere penge på kontoen

Det er helt op til dig, hvilket beløb du vil søge om. Lendo hjælper dig med at indhente lånetilbud på et nyt og bedre samlet lån, som kan indfri dine nuværende lån. Vi gør det også nemt for dig at sammenligne de tilbud, du får. Hvis du kan sige ja til et eller flere punkter på listen, bør du overveje, om det er tid til at rydde op i dine lån og samle din gæld i ét lån. Hos Lendo kan ansøge, sammenligne lån og vælge det bedste lån, og det hele er både nemt og gratis. Du er heller ikke forpligtet til at vælge et af de lånetilbud, vi finder til dig. 

Saml jeres lån og få flere penge sammen

Når I er to om at søge om et samlelån, kan I ofte få bedre vilkår. Det kan derfor betale sig at søge om at samle eksisterende lån sammen med en medansøger. En medansøger betyder, at I er to, der søger om det nye lån. Det er dermed jeres samlede privatøkonomi, der afgør jeres kreditværdighed, da I så er to, der hæfter for lånet. Det betyder, at jeres kreditværdighed typisk vil være forbedret, da banken har en større sikkerhed for at få sine penge retur.

Renten vil også være markant lavere, når du søger om at samle lån sammen med en medansøger. Banken, der skal låne penge ud, har nemlig minimeret sin risiko. Det skyldes, at hvis en af jer skulle miste sit arbejde, så er der en anden indkomst, der kan sikre tilbagebetaling af lånet. Derfor er banken i stand til at give jer et meget attraktivt tilbud på et lån. Dette gælder især, hvis I begge har en fast indtægt, og i endnu højere grad hvis en af jer har fået ny og bedre løn, siden I stiftede lånet i sin tid. 

Når begge ansøgere har en fast indtægt, har I altså langt større chancer for at få et bedre og billigere lån, som kan indfri de mange små lån, I tilsammen har.

Du kan vælge at søge om samlelån sammen med din samlever eller partner. Det er sådan, de fleste gør, men du kan faktisk også søge om et samlelån sammen med et familiemedlem eller en ven. Det er ikke alle banker, der stiller krav om, at man skal have samme bopæl.

Samlelån hos Lendo?

Går du og overvejer at samle din gæld med et samlelån, men er stadig i tvivl om hvilke lån du kan samle, så kan du med fordel læse videre her. Svaret er egentlig enkelt. Du kan nærmest samle alle typer af gæld med et samlelån, men for at gøre det mere konkret kan vi se på Kims situation*. 

Kims vej til et samlelån

Kim har efterhånden en del forskellige udbetalinger hver måned, og det er ved blive lidt uoverskueligt, for hvor mange penge er egentlig udestående? Derfor laver Kim en samlelåns-ansøgning hos Lendo for at få samlet sin gæld et sted og kun skulle holde styr på en enkelt afbetaling.

Kim har taget et forbrugslån for at kunne betale for nye møbler og mindre renoveringsarbejde i forbindelse med en flytning. Efter at have boet i boligen i nogle år, fik Kim et nyt arbejde længere væk fra sin bolig, men med en løn, som var en del bedre end før. I den anledning købte Kim en bil og tog et lån via bilforhandlerens samarbejdspartner.

For nylig stod Kims mobiltelefon pludselig uventet af, efter at den blev tabt i en vandpyt. Der var ikke mange penge tilbage den måned, så Kim valgte at købe en ny mobiltelefon på afbetaling. Derudover gjorde Kim brug af en kassekredit i de første måneder, som ledig nyuddannet og har ikke betalt alt tilbage endnu.

Med et samlelån kan Kim samle alle disse udgifter. Dermed kan han spare penge på rente og måske endda betale sin gæld af hurtigere. Kim kan desuden søge om flere penge end blot til at samle sin gæld, og dermed også få en kontant udbetaling oveni. Via Lendo kan du søge om et samlelån på mellem 10.000-500.000 kr.

Kim opfylder alle mindstekravene for at få et samlelån og får derfor nogle forskellige lånetilbud at sammenligne. Alt efter hvilken låneudbyder Kim vælger, kan afviklingen af de eksisterende lån være forskellig.

Nogle banker betaler dine lån af for dig, mens andre udbetaler hele samlelånet til dig, så du selv skal sørge for at betale din gæld af.

Typer af lån og sammenlægning af lån 

Hvis du stadig er i tvivl, om hvilke lån du kan samle, når du søger om sammenlægning af lån, så kommer her en samlet liste over, hvilke typer af lån, du som regel kan samle:

 • Afbetaling af f.eks TV eller mobil
 • Billån
 • Boliglån
 • Forbrugslån
 • Kassekredit
 • Kreditkortlån
 • Kviklån
 • SU-Lån

Har du kun et enkelt lån, kan du også sende en ansøgning om at få et samlelån/låneomlægning, dvs. en refinansiering af et eksisterende lån. Det betyder en indfrielse af lån for at tage et nyt lån, som er billigere at have. Hvis du ligesom Kim har fået et nyt arbejde med en bedre løn eller der er sket andet, som har ændret din økonomiske situation, er der god sandsynlighed for, at du kan få bedre lånevilkår, for eksempel lavere rente, og dermed spare penge. Hvis du også ønsker at låne til lidt ekstra, udover refinansieringen af dit ene lån, kan Lendo også hjælpe dig med det.

*Kim er en fiktiv caseperson.

Hvordan foregår ansøgningen til et samlelån?

Det er både nemt og gratis at samle lån, gæld og kreditter med Lendo. Du skal blot udfylde vores låneberegner for at ansøge om en sammenlægning af lån, der svarer til det samlede beløb for dine nuværende små lån og kreditter.

Når du laver en låneansøgning, sender vi dine oplysninger videre til de banker og låneudbydere, som vi samarbejder med. De vil behandle din ansøgning, og du får svar inden for 24 timer. Herefter kan du frit vælge det tilbud, der passer bedst til dig og dine ønsker.

Du kan få de første tilbud allerede inden for et par minutter. Vi anbefaler dog, at du venter 24 timer, til alle låneudbydere har behandlet din låneansøgning, før du vælger en låneudbyder, der kan tilbyde den laveste rente og de bedste vilkår for dig. 

Med Lendo har du altså mulighed for nemt og gratis at undersøge markedet og finde den bank eller låneudbyder, der kan tilbyde dig det bedste lån til de bedste vilkår. Vi har gjort det hårde arbejde for dig, hvilket betyder, at du selv slipper for at tage kontakt til en række forskellige låneudbydere og bede dem om at sammensætte et lånetilbud til dig.  

Du skal blot udfylde vores låneberegner. Ansøgningen videresendes til låneudbyderne, som udarbejder et personligt lånetilbud på samlelån. Du skal blot læne dig tilbage og vente på, at du modtager lånetilbuddene. 

Du skal selvfølgelig have dine oplysninger parat, inden du er klar til at udfylde vores låneberegner. Du kan her se, hvad du skal bruge til at udfylde låneberegner. 

Inden du ansøger, bør du undersøge, hvilke lånetyper og kreditter du har i dag. Dette tæller alt fra en kassekredit til afbetaling på en cykel eller et kviklån. Få bare det hele med. På den måde sikrer du, at du får det bedste tilbud på et samlelån, der passer til lige netop dit behov.

Lendo samarbejder med en række banker og låneudbydere, der alle udarbejder personlige lånetilbud til dig, når du har søgt om sammenlægning af lån. De tilbyder dig den bedst mulige rente baseret på dine økonomiske forhold. Vi kan garantere, at du ikke kan få en bedre rente eller vilkår ved at gå direkte til de banker og låneudbydere, vi samarbejder med. Lendo gør det derfor nemt for dig at sondere markedet for det absolut bedste samlelån. Vores ambition er, at du får det bedst mulige grundlag at vælge ud fra. Vi arbejder for at finde det bedste og billigste lån til dig.

Hvordan foregår udbetaling af et samle​​lån?

Proceduren for udbetalingen varierer afhængigt af, hvilken låneudbyder du vælger. De forskellige banker og låneudbydere har nemlig forskellige interne politikker, når det gælder udbetaling af samlelån.

I de fleste tilfælde vil den låneudbyder, som du vælger at optage samlelånet hos, sørge for indfrielse af lån du har i forvejen, efter du har givet nogle oplysninger om disse lån. For enkelte låneudbydere vil det foregå sådan, at de blot udbetaler lånet til din konto, hvorefter du selv skal sørge for at afbetale dine forskellige lån og kreditter.

Vores kunder er vilde med samlelån

Ole Sørensen er glad for at kunne indfrie de lån, han havde i forvejen.

Ole ønskede at samle 9 forskellige lån på i alt 500.000 kr. i ét lån. Efter at have lavet en ansøgning på Lendo.dk og modtaget sine personlige lånetilbud, valgte Ole et tilbud på et samlelån fra Express Bank, der sikrede ham en månedlig besparelse på 5.127 kr.

"Jeg var faret vild i renter og gebyrer, og det var blevet lidt et uoverskueligt projekt for mig at undersøge, om vi kunne få bedre vilkår. Jeg kontaktede Lendo, som heldigvis kunne hjælpe mig med at samle lånene til ét og få en bedre aftale. Det har gjort en stor forskel for økonomien herhjemme, så jeg er da ærgerlig over, at jeg ikke kastede mig ud i det lidt tidligere. Jeg kan klart anbefale andre at gøre det samme," siger Ole Sørensen.

Ole er ikke den eneste, vi har hjulpet. Mange tusinder af danskere har allerede sparet penge ved samlelån med bedre vilkår. Ved at sammenligne lånetilbud fra de etablerede låneudbydere, som vi samarbejder med, på ét samlet lån, kan du nu selv vælge hvilken løsning, der passer dig bedst ved sammenlægning af lån.

Det er gratis og uforpligtende at søge gennem Lendo, og vores brugere er både meget tilfredse med, hvor nemt det er, og med de tilbud vi indhenter til dem. 

"Det var en nem måde at finde et selskab på som ville lægge vores lån sammen til et lån, skrev kun en ansøgning og fik tilbud fra tre."

Trustpilot – Jack Poulsen

Flere og flere får øjnene op for, at det nu er muligt at få en bedre deal på lån og gæld. Ved at samle det hele er der mulighed for at afbetale på ét samlet lån - og det er et godt valg for din privatøkonomi. Mange oplever, som Louise, at få flere penge mellem hænderne med et samlelån, og hvem vil ikke gerne det?

"Jeg var glad for at jeg kunne få samlet mine lån og få flere penge mellem hænderne."

Trustpilot – Louise Jørgensen

Det er på ingen måde besværligt at få omlagt dine lån til et samlelån. Det er ikke bare noget som vi siger, vi har også fået vores kunders ord for det.

"Gik hurtigt og smertefrit. Havde to lån som vi ville lægge sammen til et lån. Fået et via Lendo, endda med 0 kr. i oprettelse :). I forhold til gamle lån, så har vi på det ene lån mere end halveret og på det andet lån næsten halveret ÅOP´en, som nu er etcifret. Så dejlige kr. sparet :)"

Trustpilot – Anne Mette Møller

Rigtig god fornøjelse med din sammenlægning af lån til et bedre og billigere lån sammen med Lendo. Kom i gang med det samme – ansøg om et samlelån nu!

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores tjeneste og vores service for at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse med at samle lån. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores tjeneste, hører vi gerne fra dig. Vi hjælper dig gerne med at få det bedste samlelån.

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 man-fre 09.00-16.00
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Samlelån FAQ

Et samlelån er en sammenlægning af forskellige eksisterende lån til ét overskueligt lån. Med et samlelån går du fra at have flere lån med separate renter, gebyrer og månedlige ydelser, til at have ét samlet lån, som du betaler til.

Ansøgningen om et samlelån er ikke meget anderledes end en normal låneansøgning.

I starten af ansøgningen angiver du de lån du ønsker at indfri, og om du ønsker at søge om ekstra penge til udbetaling. Herefter udfylder du resten af ansøgningen – ligesom hvis du skulle søge om et nyt lån.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Du kan enten vælge at samle al eksisterende gæld, eller dele af den. Du nedsætter dine omkostninger, når du samler dine lån, da du derved også samler udgifterne ved dem, således at du kun betaler én debitorrente, én månedlig ydelse osv. Dette vil i langt de fleste tilfælde være langt billigere og mere overskueligt, end at betale til mange forskellige lån.

De grundlæggende krav for at kunne søge om et samlelån, er de samme krav som bankerne stiller ved almindelige låneansøgninger med en ny kontant udbetaling:

 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån. Det kan ofte være nemmere at få bevilget et samlelån, da bankerne og långiverne i deres kreditvurdering tager højde for, at der ikke søges om at stifte ny gæld, men derimod om refinansiering af eksisterende gæld.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Her er en tjekliste du kan gennemgå, hvis du går og overvejer om det er på tide, at søge om et samlelån:

 • Du har flere små lån 
 • Du har mistet overblikket
 • Du har fået ny løn
 • Du har mulighed for at ansøge sammen med en anden
 • Du vil gerne have lidt mere overskud og lidt flere penge på kontoen

Hvis du stadig er i tvivl, kan du altid ringe til vores kundeservice på 70 5000 10. Så kan vi vejlede dig i dine muligheder.

Ja, du kan til hver en tid søge om et samlelån sammen med en anden. 

Du kan søge med en, som du allerede deler økonomi med, eller ønsker at dele økonomi med. I dette tilfælde kan I samle jeres fælles lån til ét og spare penge på alle omkostningerne ved de enkelte lån.

Du kan også søge med en medansøger, som ikke selv har lån der skal samles. Du kan derfor lave en ansøgning med en medansøger, uanset om det er dine lån, din medansøgers lån eller jeres fælles lån der skal samles.

Fordelene ved at ansøge sammen er, at det er jeres samlede privatøkonomi som bliver vurderet, hvilket forbedrer kreditvurderingen. Dette vil øge muligheden for at modtage mere fordelagtige lånetilbud.

Gennem Lendo kan du ansøge om samlelån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Skulle du have behov for kontant udbetaling, kan dette nemt kombineres med samlelånet. Den ekstra udbetaling medtages som en del af samlelånet, så det stadig er ét samlet beløb, du ansøger om at låne.

Det er gratis og uforpligtende at søge om et samlelån gennem Lendo. Du binder dig først til lånet, når du underskriver en låneaftale. Underskriver du aftalen udbetales lånet, men skulle du fortryde dit lån har du 14 dages fortrydelsesret.

Indfrielsen af din eksisterende gæld varierer fra bank til bank, og metoden afhænger af hvilken bank eller långiver du vælger.

I nogle tilfælde er det bankerne der indfrier gælden for dig. Her bliver pengene altså ikke sat ind på din konto. I andre tilfælde vil du modsat få pengene ind på din konto og her er det op til dig selv at indfri dine lån.

Lendo tema